Right kind of wrongJag försöker dryga ut tiden fram tills jag ska träffa bff. Ibland är jag för bra jävla charmig, alltså. Kvällen lär bli allt annat än händelserik. Efter att jag har träffat henne blir det dusch och sängen. På ett ungefär. Någon ska visst upp 05:30 imorgon. Den där någon är fucking Michaela.

Take 'em all out

Kom nyss hem. Med mig in har jag något leopardmönstrat, något med Rolling Stones-tunga och något rött från Carlings. Fy i helvete vad bra jag mår just nu! Tillfällig lycka kan köpas för pengar.


Like a fool

Vaknade två timmar innan klockan ringde (mobilen har inte ens spelat Kickstart My Heart ännu). Det var av samma anledning som så jävla många gånger förut. Noll respekt. Men jag tackar, bugar och bockar för nästan fem timmars sömn! Gick dock inte att vara irriterad speciellt länge när jag läste smset jag missat igår. Nu blir det på med lurarna och dunka musik. Jag vet att det blir en bra dag idag!

Would it be OK if I took your breath away?Wild child

Precis hemkommen från småkusinerna. Jag måste faktiskt äta upp det jag skrev tidigare om att jag inte hade någon lust. För vilka underbara små liv de är. Hade kunnat stanna hela söndagen ut. Jag är i mitt esse när vi kör burken och Twister. Okej att jag alltid lyckas bli avslöjad först för att deras hund vägrar lämna mig ifred - dessutom är jag ju inte tillräckligt liten för att kunna gömma mig på alla bra ställen och okej att jag är osmidig utav bara helvete när det kommer till Twister men snacka om att det faktiskt är kul.

Tummen upp för den här söndagen! Matteskiten tar jag itu med senare.


Kick me, kill me

Jag vet fan inte vad det är med mig, om det beror på att förkylningen fortfarande är närvarande eller om det är någon annan kul anledning.. men fy fuck vad trött jag är! Fyra sidor matte ovanpå det och en lekledar-roll hemma hos mina kusiner. Kunde inte ha bett om en bättre söndag.

The hell songFan vad less jag blir. Fan vad jag hatar copycats. Kom på något eget någon gång för i helvete. Jag är jag. Du är du. Ni är ni. Okej?

You spin me round

Nu bär det av till Bex! Uppdaterar när jag kommer hem. Om jag är hel. Om jag kommer hem.

What can I say

Hemma från Eskilstuna nu, eller för ett tag sedan rättare sagt. Det känns alltid lika underbart att äntra Slöddertäljes gränser. Fuck på den här stan. Har i vilket fall som helst haft en satans grym fredag. Var väl framme i Eskilstuna runt halv åtta någon gång igår, blev mött av Micke och drog hem till hans morbror och satte igång huvudet med öl. Blev bjuden på förstklassig underhållning i form av breakdance! Det tackar man ju inte nej till.

Senare blev det the main event, Dead by April - efter att först ha sett ett fett osynkat band. Ok, nu ska vi tala allvar. Jag förstår inte hypen kring dem, jag förstår inte grejen med screamo som växlar över till fjollröst. Delar av låtarna kan faktiskt vara bra, exempelvis What Can I Say och Angels Of Clarity, men helheten är bara ljummen. Sen att de är fina att titta på är en annan sak, men nej, inga favoriter. Jag ska dock inte klaga. Spelningen var allt annat än omysig. Kvällen var allt annat än omysig.

Slocknade nog i princip fast as hell efter att vi kommit hem. Och sov skapligt länge. I och för sig vaknade jag till ett flertal gånger, men somnade om lika lätt igen. Tog upp stor plats gjorde jag tydligen också. Bar i princip av till tåget direkt efter att jag klivit upp. Och så var det bye Eskilstuna.

Tack för grymt sällskap. Fuck på mig för att jag inte hade med mig kamera.

As you die

Kom precis hem. Galet jävla skönt. Måste säga att jag inte kände mig så satans stark i skolan idag, ville mest klappa ihop och dö. Men det är ju helg, då kan man inte klaga! Ska försöka käka lite snart - inte min starka sida.. och bestämma mig för tågtid. Tack, Micke för att du är så hjälpsam! Fuck you, haha.

Kommer hem imorgon, just so you know.

Both innocent and wild

God morgon. Blir skola idag, fan vad duktig jag känner mig! Hade lätt kunnat ligga hemma i sängen en dag till och verkligen bli frisk. Men jag tror att det blir bättre om jag faktiskt gör något. Dessutom tror jag att det här kan bli sista inlägget jag skriver på någon/några dagar. Åker nämligen away idag efter skolan någon gång, imorgon är det inspark och sen var det visst söndag. Men ha det kickass-bra och gör den här fredagen till den bästa någonsin, ok?

You will miss me, I know it.

Plan Three - Save Me

Long beautiful hair

Om det inte vore för att jag är jävligt lat och aldrig orkar hålla ordning på min frilla, utan mest låter den vara som den är så skulle jag se ut som en blandning av Ashlee och Victoria Silvstedt. Ashlees hårfärg och Vickans frilla. Fy fan vad snyggt det skulle vara. Fy fa-an.


Sense the fire

Kom precis hem till mamma. Fan vilket medlidande jag får av alla! Hela mammas avdelning på jobbet har tydligen varit fett engagerade i min sjukdom. Japp, de trodde allihop att jag på fullaste allvar hade Svininfluensan. Riktigt så illa var det ju självklart inte, men skapligt roligt att alla varit oroliga och tyckt så synd om mig.

Nu börjar det dock gå för långt, i alla fall från mammas sida. Hon vill isolera mig, göra mig frisk. Hon vill absolut inte att jag rör mig utanför dörren i helgen. Men eftersom hon vet att det inte är någon mening med att argumentera emot mig har hon gett upp. Jag ska till skolan imorgon. Har nog aldrig varit så lycklig över att få gå till skolan någonsin. Men det är inte det minsta kul att bara ligga hemma och bygga berg av snorpapper.

Operation: kurera Michaela går snart in i sin sista fas, vilken innebär en uppfräschning. Här ska pimpas! Och sen är jag nog good to go.

What the fuck is ladylike?MHM! Jag är numera ägare och skapare av ett kickass-snyggt linne! Och ja, det står precis vad ni tror att det står. Bara för att jag är sjuk betyder inte det att jag är okreativ. Nej fy fan, något måste man ju roa sig med. Och jag kan ju faktiskt röra mig nu, inte bara ligga i sängen. I'm back on track, almost.

Rock your soul

Beställde aldrig AC/DC-tröjan från Amplified tidigare. Jag ska visserligen göra det, men fan vad jag hatar att beställa kläder. Jag vill pröva, fundera, betala och kunna använda - allt under en och samma dag!Imorgon är det jag som pallrar mig till skolan för en lektion (ser ut som det just nu i alla fall), jag pallrar mig även till Topman för att kolla in deras Amplified-tees. Jag ska ha en. Så är det bara. Som en "välkommen tillbaka"-present.

What have I gotten into this time

God morgon readers. Vet ni vad? Det känns som att febern är far away och huvudvärken är märkbar, men inte mer än så! Bara förkylningen kvar nu, men den kan jag stå ut med! Jag tar dock inte ut något i förskott, det brukar ju aldrig sluta speciellt bra då.. Operation: kurera Michaela går in i en ny fas. Jag ska driva ut ALL illness.A Day To Remember - You Had Me @ Hello

Please don't leave me like this

Blir sista inlägget för idag. Har verkligen känts som den längsta dagen någonsin. Ok, dagen då jag köade ett dygn för att se Håkan H i ösregn med feber och bihåleinflammation kändes något längre. Men vad gör man inte för musiken? Onsdag, den 26 augusti 2009 kommer i alla fall inte att gå till världshistorien som den roligaste!

Jobbigt värre att jag för ungefär två timmar sedan, eller kanske en till och med frös som om det vore norrländsk vinter hemma. Jag låg nerbäddad under täcket, påpälsad med varmaste tröjan och byxorna, strumpor och en kokhet dator för att värma upp sängen. Tror ni att jag slutade frysa eller? Inte alls! Och nu svettas jag som en gris. Spelar ingen roll hur mycket jag klär av mig, är skinnet jag vill bli av med som är hot as hell.

Det här går snart inte längre.

Enda Kent-låten jag någonsin tyckt om

I trängseln utanför, sen december, ingen snö. Jag följer efter dig, genom kön. Du stryker fingrarna lätt mot min kind. Och i ett ögonblick, då allt står still.. Så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt. Så får jag en chans att ge dig, allt det du aldrig haft. Men jag är för feg.

Det finns ett enkelt svar. Du är varm när jag är kall. Du tar så lite plats, jag tar allt. Jag trycker läpparna lätt mot din hals, jag frågar; gråter du? Du smakar salt. Du gav mig en chans att säga allt det jag aldrig sagt. Du gav mig en chans att ge dig, allt det jag aldrig ger dig.

Och de små, små orden är svåra ord, och de hårda orden är enkla ord. Jag fick chansen, du gav mig chansen. Men nu är det försent, nu är det försent. Och de små, små orden är svåra ord, och de hårda orden är enkla ord. Jag fick chansen, du gav mig chansen. Men nu är det försent, nu är det försent.

Kent - Chans


Way too beautiful, girlIbland undrar man vad man gjort för att förtjäna så underbara vänner som jag har? Bästa vän kom precis förbi med choklad till mig ♥ Hon ville göra en sjukling glad, och det gjorde hon! Sen att hon fick ett blekt och avdomnat tack och ett misslyckat försök till en kram tillbaka kändes inte så bra från min sida. Men hon vet att jag tycker om henne ändå! Tack, you're the worlds greatest.

We don't celebrate sick wednesdays

Blev både Mad Men och Beverly Hills, 90210 innan jag somnade om. Sov till 12 ungefär innan jag vaknade av att pappa var hemma på lunch. Jag mådde fan inte bra just då, så efter att ha fått lite medlidande av honom somnade jag återigen om. Vaknade runt två och bestämde mig för att försöka resa mig. Det tog 5 minuter att sätta och ställa sig upp, totalt groggy och yr utav bara helvete. Lunkade uppför trappen och la mig i soffan med bror och kollade Ace Ventura. Och nu är jag tillbaka i sängen igen. Intressant liv, ohja.

GÖR. MIG. FRISK.

Welcome to the 60's

Kul att jag vaknar redan nio när jag har hela dagen på mig att sova. Gick dessutom inte att somna om trots att mina ögon värker av trötthet. Istället ligger jag i sängen och hostar som en galning, har till och med träningsvärk i magen för att jag hostat så mycket. Ska se om jag kan streama klart första avsnittet av Mad Men och sen försöka somna om. Sounds like a plan.


Say what you wanna sayPratade nyss med älskade Matilda i telefon. Underbar brud. Kommer sakna allt skvaller med henne under morgondagen när jag stannar hemma i sängen. Gossip girls var de rätta orden! Nu blir det faktiskt stänga av datorn och krypa ner under täcket, operation: kurera Michaela drar igång så fort jag somnat!

Kill me before it's too late

Jag vet fan inte vad det är jag har råkat ut för. Men jag vet att det aldrig hänt mig förut och att det är obehagligt utav bara helvete. Försöker hitta ett sätt att andas utan att det ska göra ont och vrider mig själv av smärta. Det tar död på mig fan.

Let's go back to the startDet är svårt att förstå när man inte varit närvarande. Men det här var anledningen till att jag storbölade under Coldplay-konserten. Det var så rysligt vackert. Jag tycker fortfarande att det är rysligt vackert.

I do it for the drugs"You can live to be a hundred if you give up all the things that make you want to live to be a hundred."
- Woody Allen


I gotta feelingShoppingen uteblev. Historialektionen uteblev. I alla fall för min del. Somnade nästan i skolans kafeteria på grund av dunkande huvudvärk och säkerligen något som i folkmun kallas feber. Det här händer alltid mig! Varför kan jag inte bara få vara frisk för? Kom innanför dörren för några minuter sedan. Avslutade precis ett samtal med mamma som jag tror slutade bra, men jag tar inte ut något i förskott! Och nu halvligger jag i sängen. Här har jag planerat att spendera större delen av eftermiddagen/kvällen..

Can't stop spending

Jag funderar på shopping idag. Det låter så jävla fint när jag säger det. Kan inte motstå. Vill inte motstå. Så varför skulle jag? Dessutom behöver jag ju faktiskt tröjan jag vill ha. Med handen på hjärtat, jag behöver den. Helt ärligt.

Tell me it's over

Sitter i skolan. Har 2,5 timme hål. Lite mer till och med, insåg jag nu. Hur fan kan man lägga in runt 3 timmar hål i ett schema? När jag dessutom borde ligga hemma och sova nu. För ja, imorse hände det. Förkylningen som smygit på mig hela tiden bröt ut. Mitt huvud skulle jag kunna släpa i backen och jag kan inte ens andas utan att det går som en "hej-det-gör-ont"-våg genom halsen. Att jag sen var tvungen att åka hemifrån 06:20 var som en käftsmäll. Så länge jag slipper snorandet kan jag inte vara annat än nöjd, dock! Hur var det med att tänka positiva tankar?

Galet tur att man har Spotify att fördriva tiden med. För resterande M sitter precis lika hålögda som jag med lurar framför datorerna.. Här är vi sociala på vårat egna sätt.Shinedown - Call Me

Unfinished business

Sitter och snackar skit om folk i skolan på msn med Tamara, fy fan vad kul det är. Antar att hon inte trodde att så mycket elaka ord kunde komma ur min mun. Det är det aldrig någon som tror. En snubbe i min klass trodde att jag spelade tennis, tyckte om att vara på landet och älskade svensk husmanskost. Tänk så fel man kan ha.

Livin' on the edge
Borde vara censur på helgens bilder. Alla är från i fredags under stadsfestivalen. Under Brutal Polka skulle jag vilja säga om jag minns rätt. Brutal Polka brought out the worst in us. Men fy fan vilken helg det varit. Något att se tillbaka på. Nu gör vi nästa helg minst lika bra?

Popping pain pillsDet här med att jag hade bestämt mig för att tagga ner mitt knarkande av pain pills har redan gått åt helvete. Jag måste, måste, måste för att klara en hel skoldag. Jag vaknar fan med huvudvärk och går och lägger mig med den. Nu har jag inte tagit någon sedan jag kom hem vilket betyder att jag behöver en, igen. Fuck.

Just to get highFörsta dagen avklarad. Den teoretiska idrotten bestod av frågesport. Jag som är totalt ointresserad av all sport frutom basket failade ju totalt. Men lärt mig en satans massa nya saker har jag ju dock, inget jag kommer ihåg däremot. Och sen var det matten.. Jag satt som ett ? under större delen av lektionen. Det här kommer säkert gå superbra! Tur nog att det finns facit längst bak i böckerna.

Så fort jag kom innanför dörren hemma slet jag av mig jeansshortsen och drog upp håret i en knut och hasade mig nerför trappan till mitt rum. Och här sitter jag nu! Med White Lies ur högtalarna. Kvalitets-tid kan vi kalla det. Spotify och jag. Jag och Spotify.

This feeling's got a hold on me

God morgon fuckers! Sovit gott? Det har jag gjort! Åh, som jag har sovit. Blevt dock väckt mitt i allt av Mötley Crüe - Kickstart My Heart. Sen snoozade jag visserligen i en timma och fick höra den ungefär 10 gånger, men satan vad skönt det var. Känner mig allt annat än pigg idag, men jag känner på mig att det här kommer bli en bra vecka! Så, nu bestämmer vi det, okej?

Värmer upp med lite musik innan jag ska springa till bussen. Och beundrar min nya design. I like it! Ibland lyckas jag.

I love the quiet of the nighttime

Jag vill inte gå och lägga mig. Men det kanske är dags att inse att min envishet inte alltid för med sig något gott. Dock har Barre (rektorn) varit schysst och gett mig sovmorgon imorgon. Annars hade jag fan tagit ut en själv. 11:50 kickar vi tydligen igång med teoretisk idrott. Ärligt talat, zzznark. Att det sen är matte som fortsättning känns inte så jävla mycket bättre. Fattas bara naturkunskap så har vi samlat alla mina favoritämnen på en och samma dag!

Nu har klockan passerat tolv och jag ska fan ge mig. Applåder, tack!

Keep on runnin', k-keep on runnin'Kom på den briljanta idén att göra om designen här på bloggen. Men jag tycks stöta på problem hela tiden. Det går liksom inte riktigt på räls om man säger så. Sakta men säkert går det dock framåt. Och när man lyssnar på bra musik går det dessutom ännu bättre! White Lies är nya favoriter efter gårdagen. Går inte att sitta still till deras musik. Bästa låten från plattan är den nedan.

White Lies - Farewell To The Fairground

And nothing else comparesVart ska jag börja? Efter att ha köat i några timmar tillsammans med Matilda utanför och inne på Stadion drog förbandet, White Lies, igång vid 19:30. Ett band jag tidigare inte haft speciellt bra koll på, men damn, bra var bara förnamnet! Visserligen inte den typ av musik som oftast ljuder ur mina högtalare, men To Lose My Life och Death är två galet bra låtar! Och snacka om att vara bra live - något inte allt för många förband lyckas med. Blir till å lyssna igenom deras skiva nu.

Life In Technicolor, som var Coldplays intro strömmade ur högtalarna någon gång efter 21 och när Violet Hill drog igång kändes basen i hela kroppen. Just den känslan jag föralltid kommer att vara förälskad i. Inget annat utanför Stadion existerade. Om White Lies var bra live, var Coldplay fucking jävla äckligt stört grymma. Chris Martin är helt otrolig. Och när han spelade introt till Fix You kändes det som att jag skulle dö. Allt stannade upp och i och med textraden "And the tears come streaming down your face.." strömmade mina tårar verkligen nerför kinderna. Det var en av de mäktigaste låtarna jag någonsin hört live.

Resterande del av konserten var helt galen. Svetten rann, armarna värkte och fötterna domnade bort. Men vad gjorde det? Jag visste mycket väl att The Scientist var första extranumret och började bygga upp försvarsmekanismer redan under Death And All His Friends för att inte totalböla under den. Men redan vid pianointrot insåg jag att det var totalt jävla meningslöst. Är det någon låt som verkligen har betytt något för mig så är det den och ja, som ni säkerligen redan förstått grinade jag även till den. Men Matilda, som den underbara människa hon är, tog min hand och tröck den riktigt hårt. Snart stod vi båda två med tårarna rinnande nerför ansiktet och sjöng med.

Efter konserten kände jag hur ont jag hade. Somnade nästan på läktaren innan vi blev utkörda. Kan fortfarande inte förstå att jag har sett Coldplay live. Och jag kan nog utan överdrift överväga att säga att det här kan vara det bästa jag sett. Galet bra ståplatser 10-15 meter från scenen. Allt var perfekt. Livet är bra jävla härligt.


She's the devil in disguiseJag hatar 'dagens outfit'-bilder. Men fan, lite snygg var jag allt igår! Och då är man ju tvungen att dokumentera det. So, here's to you: gårdagens outfit.


Crazy crazy nights

Känner att det inte finns någon anledning till att författa ett blogginlägg. Förutom att jag är på satans bra humör! Och nu var det typ 20 minuter sen jag började skriva. Är så trött att jag skulle kunna kräkas, är ungefär den känslan jag har just nu. Tillsammans med min lycka. Har varit en sjuk kväll. Har träffat förjävla mycket roligt folk. Har sett Brutal Polka och inte Brutal Pulka från Israel live. Vilket var ungefär så jävla brutalt som det låter. Det var naket och galet. Det här blev inte så bra som jag hade tänkt. Lika bra att jag uppdaterar imorgon istället.

Oj juste! Fick precis Matilda att skjuta upp köandet till Coldplay imorgon. Vi ska ses runt två istället. Underbart. Det betyder sova, sova, sova. Fuck, I'm out of here.


Wouldn't want to change a thing

Quick update, känner att det händer för mycket just nu för att jag ska kunna uppdatera regelbundet! Förhoppningsvis blir inte bloggen lidande, ska försöka hinna med oftare. Blir som sagt stadsparken idag också. Var där en stund efter skolan tidigare idag men kände att jag ville åka hem och lämna av/hämta lite grejer. Hade tänkt hinna med kvart i-bussen, men så blir det nog inte. Är man seg så är man. Kommer nog inte hem alltför sent, so don't worry! Bex, Evelina, Ida och hennes bf blir sällskapet ikväll! How lovely.


JA! Jag har andra kläder än Mötley-tröjan. Det lyckas bara alltid vara den jag har på mig när webcamen åker på.


Save my fall


The O.C. - bästa serien, alla kategorier

Enda sättet att rädda hösten är att ta sig an en jävla massa serier. Så det är precis vad jag tänker göra. Bästa serierna? Ge mig tips, massor av tips.


Gimme all your lovin'

Någon skippade Promoe. Höll på att frysa röven av mig och längtade hem till sängen. Inte för att jag faktiskt hamnade i sängen när jag väl kom hem. Men tanken var god. Träffade älskade Ida som jag aldrig träffar annars. Ibland inser man inte hur mycket man saknar någon förän man träffar den. Stötte på en massa annat trevligt folk man inte ser allt för ofta heller. Me like! Imorgon blir det stadsparken igen, dock i mer påklätt och rubbat tillstånd.

Trots att jag vill bombhota min skola så att den stängs ner kan den ibland ha sina fina stunder. Som imorgon när jag börjar 12:30. Det tackar, bugar och bockar jag för. Då hinner man ju lunka runt i sin egen takt på morgonen innan man ska pina sig iväg. Nu blir det sängen! Ska njuta av det faktum att jag får sova tre timmar längre imorgon än vad jag gjorde idag!

Puss honeypies


This is the lifeIdag drar våran lilla stadsfestival igång. Det betyder live-musik vilket betyder glad Michaela. Funderar på att åka till stadsparken direkt efter skolan och kolla in småbanden som spelar då men vi får se hur det blir med den saken. Promoe ikväll i alla fall, känns som att man inte får missa det. Trots att jag inte ens lyssnar.

Nu ska jag göra te och sen ska jag springa till bussen!


We're not gonna take it


Trött och überseriös.

När man kan se på mig att jag är trött, då är det fan illa. Radio Girl kommer att dra igång 06:00 imorgon. Det är inte mänskligt. Det borde vara förbjudet att BEHÖVA gå upp vid den tiden. Nu blir det tvätta av sminket och annat tjaffs och sen sova. Jag vet någon som inte kommer ha några som helst problem med att somna i alla fall.


Lights will guide you home


Jag ska se Coldplay på lördag. Har inte riktigt förstått det ännu. Har inte ens tänkt på det speciellt mycket. Men det slog mig idag att fan, jag ska verkligen få höra Fix You live - och säkerligen fälla en eller 23 tårar. Jag ska verkligen få höra pianointrot till Clocks och ja för i helvete, The Scientist kommer jag få på köpet också! Kommer så väl ihåg när jag skrev det här. Då var det 253 dagar kvar. Nu är det.. 3. 250 dagar har passerat och jag vet inte vart de har tagit vägen.

Låtlistan har jag äntligen fått tag i också. Den ser ut något såhär ungefär, för er med Spotify.

Better version

Jag funderar på att sälja min bebis. Den får inte all uppmärksamhet den är värd och jag är dessutom på jakt efter antingen en svinigt bra liten kompaktkamera eller en uppgradering till en fetare Nikon. När jag då dessutom hittat en köpare kanske det är lika bra att göra sig av med den? Måste dock lämna in objektivet först för att få det lagat.

Enda nackdelen är att jag då kommer vara utan kamera ett tag framöver..


Fuck me like you hate me

Jag vet någon som kommer somna som ett litet barn ikväll. Fy fa-an vad sliten jag känner mig. Gnällde utav bara helvete under hela dagen idag. Inte nog med att jag inte kunde hålla käften under genomgångarna på grund av att det fanns FÖR mycket att prata om så ville jag bara elda ner hela skolfan och åka hem och sova. Rånade mig på pengar gjorde de också då matkortet inte fungerade. Och schemat vill man ju grina varje gång man ser. Dessutom har jag i princip bara nya lärare, jag som precis lärt mig tycka om de gamla..

Ok, jag var bara tvungen att få det ur mig? Nu är det slut på tråkigheterna. Kände dock att det var ett måste att skriva av mig all skit jag upplevt idag. Känns som att jag har lagom goda förutsättningar då jag är skoltrött utan att ens ha gått en hel dag. Damn.


Gammal bild..


Strolling to another city just to catch a song

Ni får en snabbis av min tid nu på morgonen. Jag tycker att det är alldeles för tidigt att vara uppe innan sju, men se på fan, det är precis vad jag är. Vaknade till Volbeat - Radio Girl och det tänker jag fortsätta göra för satan vilken chock man får när den drar igång. Ingen snoozning på det inte. Står och plattar håret för tillfället. Förhoppningsvis lyckas jag få upp det i en liknande toffs som här. Men jag förväntar mig inte så mycket, mitt hår gör lite som det vill, när det vill.

Uppdaterar eventuellt någon gång i skolan, beroende på vad för lektioner vi har. Annars hörs vi när jag kommer hem!


It just feels so goodImorgon är det tillbaka till verkligheten, till alla satans tråkiga dagliga rutiner. Som att åka kollektivtrafik till exempel. Försöker se det positivt. Jag tycker att det kan vara helt okej att åka tåg, med rätt mängd folk (dvs tomt på stolen bredvid) och galet hög musik i lurarna. Dessutom får jag ju komma tillbaka till skolan och jävlas med Oliver igen! Oliver, Oliver, Oliver.. Är det någon som verkligen går mig på nerverna så är det fan du, men lika mycket tycker jag om dig för det!

Har ljuva planer på hur jag ska göra din höst till ett helvete, fucker. Och by the way, hoppas att du får göra lumpen! Bara för att jag vet att du inte vill.


I want you to want meJag är stolt över mig själv, jag lyckades med konsten att NÄSTAN BARA fönstershoppa idag! Var bara den efterlängtade ringen och ett leopard-paraply som fick följa med hem. Men som jag övervägde de här jeansen! Fy fuck vad snygga de är. Övervägde dem till och med så mycket att jag var tvungen att ta en bild så att jag kan fortsätta övervägandet här hemma. Är lönen tillräckligt fin som kommer nu i augusti så ska jag ha dem! Hittade även skinnjackan med stort S. Den ska jag köpa, hur lönen än ser ut. Måste bara övertala päronen om lite, lite sponsring först.. Fan vilka underverk jag och den jackan skulle kunna uträtta tillsammans.

Man kan ju undra varför i helvete jag drar upp tröjan så satans långt, men jag ville få med hur de såg ut i midjan. Tror jag.


Fuck off and die

Min tandläkare ringde tidigare idag när jag stod i ett av H&Ms provrum. Först trodde jag att hon skulle dra igång rena rama utskällningen för att jag aldrig ringde tillbaka förut och bokade en ny tid. Men det nämndes inte alls. Istället började hon svamla om att tandregleringen sagt att jag skulle komma dit och slipa och fylla ut tänderna. Allt på grund av att jag har, precis som ni kan se på bilden nedan, mina huggtänder precis bredvid framtänderna. De tänderna som egentligen ska sitta mellan finns inte.

Det här var något som ingen talat om för mig tidigare. Och uppenbarligen har de inte lyssnat då jag motsatt mig det förslaget. HELL NO på det. Jag tänker inte ta bort något av det coolaste jag har. Jag älskar att inte ha en fullkomligt spikrak och jämnlång tandrad. De skulle radera bort halva mig om de slipade bort mina huggtänder och fyllde ut till en perfekt tandrad. Dessutom, hur jävla många är det som har tänderna som jag egentligen? Nej, jag vägrar!Who are you

Åh vad less jag blir på alla dåliga bloggar. Åh vad less jag blir på alla satans jävla brudiga bloggar. Vart man än hamnar så är det rosa, hjärtan, smink, mysdressar och kaffe latte! Jag vill kräkas. Okej att det finns några få, men vad fan, ALLA är likadana. Är det inte Kissie, Kenza, Engla, Dessie, Blondinbella och allt vad de heter så är det fan Amir - en brud i killkropp. No offense, but it's true. Vart är alla coola bloggar? Vart är alla människor som är intressanta på riktigt? Och som faktiskt kan skriva utan att slänga in särskrivningar och felstavningar av var tredje ord..


The morning will come

Vaknade skapligt tidigt idag, funderade starkt på att kliva upp. Sen tog jag mig ytterligare en titt på klockan och 09:45 kändes lite väl magstarkt så det blev 'hell no' på den tanken. Somnade snabbt om och vaknade 11:01 av ett sms från Natalie. Då insåg jag att det var dags att resa sig. Jag vägrar anpassa mig efter det faktum att det är skola imorgon. Här ska inte vändas på några dygn. Jag får ta den smällen helt enkelt. Att sova länge är ju bland det skönaste som finns!

Min tanke var att snart med musik i öronen, promenera ner på stan för att spendera pengar som inte borde spenderas. Men vid närmare eftertanke känns det som att jag borde tagga ner lite. Eller inte. Vad fan säger jag? Pengar är till för att spenderas! Och dessutom är jag (inte) i behov av nytt.

Har fastnat totalt för den här Coheed and Cambria-låten. Aldrig lyssnat seriöst på dem förut, men snubblade över den när jag Spotifyade Three Days Grace-låten med samma namn. Sjukligt vacker är den och jag har övervägt att ge deras resterande låtar en chans.

Coheed and Cambria - Wake UpI'm in over my headSatan i gatan vad trött jag är. Sitter mest och stirrar mig blind på datorn och önskar att jag kunde transportera mig till sängen. Vore inte det jävligt fint? Bara tänka att man vill ligga där och så vips, gör man det! Riktigt så underbar är inte verkligheten. Och tar jag mig dessutom en titt på sängen är den full av kläder och annat trams. Blir nog bara att skyffla ner det på golvet och ta tag i skiten imorgon - eller aldrig!

Imorgon är den dagen då jag får klaga över att det är skola på onsdag här på bloggen. Tro inte att jag har glömt det! Puss och godnatt.


Do me daily

Jag och Bex har ett härligt samtal på msn at the moment. Hon vill att jag langar festival eller öl, men jag har tyvärr varken eller i bakfickan så det blir lite svårt. Men tanken på att det är en hel graviditet kvar tills nästa sommar känns inte riktigt bra faktiskt. En briljant idé dök dock upp i mitt huvud. Varför inte gå och bli gravid så händer något hela jävla tiden under de här cirka 9 månaderna som är kvar? Sen är det bara förlösa ungen och sätta ut annons på Blocket  och sälja  kraken så kan man ta pengarna och köpa ÖL PÅ EN FESTIVAL sen. Åh, vilken nöt var det som sa att blondiner är dumma?

Satte ni i halsen nu, fuckers?

Volbeat moment.


You make my head spin

Nästa steg i mitt rum är att måla text på någon, eventuellt flera väggar. Har samlat på mig en satans massa textrader jag hittat i diverse bloggar, plockat från låttexter, filmcitat och annat. Men jag har en aning för många och fy satan vad svårt det är att välja. Det går inte. Förslag kom att jag skulle måla hela skiten jag fixat ihop, men den möjligheten finns inte riktigt.


Hjälp darlings, which one is the greatest?


First you try to fuck itFör att bli av med ilskan värmde jag upp plattången, drog igång min "It's only rock 'n roll"-spellista på Spotify och fixade lite med håret. Loggade in på msn och snackade med skapligt underhållande människor också. Nästan all irritation har runnit av mig faktiskt. Se så lätt det var! Och fan vad bra det känns just nu.

Marilyn Manson - Arma-goddamn-motherfuckin-geddonPain, I can't get enough

Mitt humör är inte att leka med för tillfället. Har inte varit så arg som jag är nu på flera månader. Jag är vanligtvis småirriterad ganska ofta under hösten, vintern och våren. Men under sommaren har det släppt totalt. Jag har bara blivit smått irriterad över något och sen gått vidare. MEN FAN INTE NU.

Det började igår med att jag vaknade till ett hem i kaos, som det brukar vara hemma hos mamma. Kände hur kroppen fylldes av hat men släppte det när jag kom på att jag skulle byta hem samma dag. Började packa ner kläder och insåg till min stora fasa hur mina älskade, älskade, verkligen älskade lackleggings totalförstörts i tvätten. Det var stripes över hela benen där lacken försvunnit. Helvete var det enda rätta ordet. Fick mamma att lova att köpa nya till mig, tack gode gud för det.

Sedan dess har jag börjat lugna ner mig, men nu kom det som fick bägaren att rinna över. Skulle skruva ihop klädställningen som ska in i mitt rum och tror ni det fungerar eller? NEJ. Jag fattar inte ett enda jävla skit av beskrivningen och inget passar. Satan i gatan vad lack jag är. Och inte nog med det så har jag mens ovanpå allting.

Döda mig, jag orkar fan inte.


Animal I have become

Hemma från en övernattning hemma hos världens bästa jävla vän. Blev en riktig brudkväll med SATC och Ben&Jerry's. Men sånt måste man ju också gå igenom ibland, eller hur? Hon är nog den enda jag klarar av att göra det med, annars känns det mest fjantigt. Tummen upp för det Go-Nattis, du har ett girly inflytande på mig! Stackars kraken blev sjuk också, så nu fick jag väl med mig det hem.. Min egen förkylning har stannat upp. Den är fortfarande där och jag känner av den men den blir inte värre i alla fall!

Hade tänkt att jag skulle göra lite nytta de två sista dagarna innan skol-helvetet drar igång igen. Mitt rum har varit under construction sen i vintras, det har inte hänt så mycket mer än att färgerna har hamnat på väggarna, svarta gardiner har inhandlats och en hylla har skruvats ihop - av mig själv! Men nu är det fan dags! Jag har stora planer, STORA planer. Ska man bo här i några år till ska det fasen vara hemtrevligt också.

Ett problem, dock. Sängen måste placeras någonstans, men jag vet fan inte vart. Jag klarar inte av att ha den stående som den gör nu, mitt i hela skiten som om det vore en jävla dubbelsäng där två personer ska gå och lägga sig på varsin sida. Vill bara skjuta in den i ett hörn mot väggen, men det går inte! Blä. Nu slutar jag både klaga och skriva. Ni orkar ändå inte läsa mer.


Love ya!Kvällen och natten spenderas hemma hos Natalie! Hon som även går under epitetet bästa vän. Som jag tycker om den bruden. Hon kan få mig att skratta tills jag kissar på mig och hon är den enda jag kan stå och mima till Cascada inför utan att tycka att jag själv är fullkomligt aspinsam! Och det är få förunnat!

Nu ska jag duscha och sen gå 20 meter. För ja, längre bort än så bor hon inte!


Walking with a ghost

Det är ingen Hollywood-glamour över mig idag alltså. Sitter i sängen och sneglar då och då på mig själv i spegeln. Ganska ofta faktiskt, om jag ska vara ärlig. Försöker hitta något som kan lyfta mitt utseende. Men inte idag, idag finns fan inget. Det ser mest ut som att jag vill gå och dö..


Sick puppy

Jag vet att det är fult att tycka synd om sig själv. Men det går inte att undvika det! Har vaknat flera gånger och bara somnat om igen. Huvudet väger lika mycket som en halv elefant, jag är hes, har ont i kroppen och fryser som fa-an! Inte det minsta kul. Skulle egentligen ha åkt ut till pappas lady idag och övningskört, men jag pallar inte. Känner att jag inte skulle orka engagera mig och då är det ingen mening med det. Drar nog igång ett till avsnitt av LA Ink istället och återgår till sängliggandet.

Packa måste jag tyvärr också göra då jag åker hem till farsgubben senare under dagen ♥


Snyggfan.

Take it away

Håller på å lackar sönder för tillfället. Pallar fan inte mer av den här skiten. Ska bli så satans jävla skönt att åka hem till pappa imorgon.. Hatar det här.


How we used to be

Jag håller vad jag lovar, med få undantag. Här är bilderna från i fredags! Visserligen endast 5 stycken, men så jävla snälla är ni inte. Så 5 bilder får räcka gott och väl! Började kvällen vid badet nedanför mig där vi satt en bra stund innan vi begav oss hem till Niklas - där jag blev attackerad av fötter.. Och för er som inte vet det så fullkomligt hatar jag fötter. Bara tanken får mig att vilja stoppa fingrarna i halsen.

Var i vilket fall som helst otroligt jävla galet kul att träffa alla gamla vänner. Somliga har jag inte träffat på över ett år! Men nu bestämde vi att nästa tillfälle blir @ Kiki's place i september!I'm just a girl, take a good look at me


Vad vore en kväll utan en uppvärmning framför webcamen? NADA, ZERO, NOTHING! Så här får ni kära läsare. När andra bloggare kör dagens outfit väljer jag istället dagens webcambild! Nu blir det på med jeansen och sen är jag out of here!


Spin that wheel


Cruisen för två år sedan.

Kvällen spenderas i huvudstaden. Ska kolla in Wheels Cruisingen. Var två år sedan sist så det kändes som att det var dags. Måste ju kolla in de snyggaste bilarna som någonsin rullat, va fan! Tråkigt nog känner jag mig allt annat än fräsch, trots att jag duschat. Jag måste göra något åt mitt hår snart, vet att det är det som spökar. Jag hatar det till döds, är så satans slitet och härligt!

Nej, nu ger jag upp klagandet. Det leder ju ingenstans i alla fall mer än att jag blir ännu mer sur! Vi hörs när jag kommer hem, de utlovade bilderna från igår ska laddas upp!


You know it's (not) love

Var och kollade in motorcyklarna (Mälaren runt) som körde genom stan nyss. Har nog gjort det varje år sedan jag var 6 eller något. Och det är bara att återigen konstatera att inget slår en HD. Fy fan vad fina de är. Någon gång säger jag bara. Någon gång ska jag placera röven på en alldeles egen Harley.

The Used - Take It AwayShut the fuck up

Jag kan inte sova mer, vill så jävla gärna. Ögonen svider, huvudet är segt, ljuden som kommer ur min hals kan tala för sig själva. Men jag är helt oförmögen att somna om.. kan bero på att det är noll respekt i det här huset och att alla verkar välja just min dörr att skrika utanför. Suck..

Bilder från igår kommer senare. Jävligt kul och lyckat är de rätta orden!


So I'll stay out all night, get drunk and fuck and fight


Blir sista blogginlägget som skrivs för ikväll! Här ska njutas av sista helgen innan skolan börjar. Så ikväll kickar jag igång den genom att vända innehållet i glaset åt rätt håll tillsammans med en hel drös barndomsvänner! Love it.

Om jag är snäll. Och inte stupar som en stolt riddare i säng direkt när jag kommer hem, så kan jag kanske bjuda på ännu ett inlägg. Men bara Gud vet vilken tid det blir.


You better start frontin'

Kommer bara stundtals åt internet på min dator. Förstår inte vad problemet är och orkar fan inte bry mig just nu. Inte nog med det så har kit-objektivet till min Nikon dött. Först gick det varken att zooma in eller ut, jäveln hade totallåst sig. Och nu går det inte att fotografera alls. Okej att den inte används överdrivet ofta och att jag har tappat intresset - men jag ska väl fan inte straffas för det? Turligt nog har jag en pappa med Nikon-kamera så han ska komma förbi med sitt kit-objektiv senare! För kameran ska med ikväll! Den kanske inte används för konstnärliga bilder men festbilder = JA!


I want to play

Sitter och kollar vädret inför ikväll. Och det är ren och klar sol över Södertälje mellan 18-24. Mer kunde man ju knappast önska. Är glad så länge vi slipper det där jävla regnet som har förpestat stan om kvällarna de senaste dagarna. Sen att det är 10-12 grader är en annan femma. Hur fan kan det vara 10-12 grader en kväll i augusti? Blir till att ta på sig satans mycket kläder alltså, eftersom det är beachen som gäller tonight. Jag gissar på att jag kommer vara galet sjuk imorgon, med tanke vilken bredd min förkylning har nu..


Save me

Kan inte komma åt internet på min bebis. Och det är en av väldigt många saker som kan göra mig fullkomligt galen. Boken som låg närmast fick agera slagpåse och känna på hur det var att slängas ner i golvet. Galet tur att det inte var något mer ömtåligt som fanns till hands. För behärskning är inte min starka sida. En ihopsättning av alla möjliga svordomar slank nog ur min mun också.

Den stationära var dock ledig så jag kunde stilla mitt begär, men jag vill ha min egen ju! Här sitter man inte mer än nödvändigt.. Har precis läst de bloggarna jag alltid läser, vilket fan inte är många och hör och häpna - nu tror jag faktiskt att jag ska bege mig till sängen! Tror inte att jag har krypit ner där innan tolv sedan jag jobbade i början på juli. Lite stolt är jag allt!

Puss babies


We're living in a material worldDet jag egentligen skulle ha köpt tidigare idag fanns inte, nämligen den här. Det var lite surt, men nu ska jag beställa den istället. Så förhoppningsvis har jag den i min ägo någon dag nästa vecka eller veckan därpå! Istället fick jag med mig 10 örhängen hem i olika former. Så. jävla. snygga. Har aldrig varit en "smyckes-person" men fan nu börjar jag bygga mitt lilla imperium. Det kan vara så fruktansvärt hett ju! Skallen och vingen är favoriterna! Men det kunde ni väl nästan ana?


I'm walking on sunshine


Jag langar vrålseriös pose.

Satt nyss ute i solen på altanen och pressade utav bara helvete. Var tvungen att sola i 10 minuters-pass. Sen tillät jag mig själv att ta en minuts paus och göra vad fan jag ville. Det gick helt enkelt inte att bara sitta still, jag höll ju på att smälta bort. Nu blir det duschen, sen blir det shopping!


Funny the way it is

Vaknar återigen upp med huvudvärk. Känns som att den här sjukligheten automatiskt kommer för att skolan börjar närma sig. För vem var sjuk 20% av förra året? Jo, jag! Tror fan att jag är allergisk mot skolan. Nu är det i vilket fall som helst mindre än en vecka kvar. Allvaret drar igång på onsdag. Nej för i helvete, nu pratar vi inte mer om det. Förbud för att det nämns innan tisdag! Här ska inte deppas ihop.

Idag är det återigen 'spendera pengar' som står på schemat. Jag måste. Måste. Finns fortfarande för mycket som jag suktar efter som inte kan få ligga och ruttna i butiken. Idag tar jag mig dock, förhoppningsvis, till Skärholmen. Där vill man ju inte vistas mer än nödvändigt men deras utbud av affärer är snäppet bättre än här.

Nu blir det frukost, typ..
I want a boy with lips like morphine

I want a boy with lips like morphine, knock me out everytime they touch me. I wanna feel a kiss just crush me and break me down. I want a boy with lips like morphine, blow a kiss that leaves me gasping. And I wanna feel a lightning strike me and burn me out.

Just put me on my back. Knock me out again.


Too good not to share

Three Days Grace - Wake UpI will always and forever hate you

Alltså jag är fan inte förvånad. Elda ner hela jävla stan istället så att man måste flytta härifrån.


Thunderstruck


Min tröstshopping resulterade i ett halsband. Ett jävligt enkelt sådant - för inget krimskrams får ta plats runt min hals. Var lika bra att det inte blev mer. Fick lägga band på mig själv när jag seriöst övervägde att köpa ett par skor som var "söta". Sen när använder jag skor som är söta?! Istället gick jag över till Scorett och fingrade på de röda Conversen som ska få följa med mig hem inom en snar framtid. Jag blir knäsvag när jag ser dem.


To hell with good intentions

Nu har jag blivit sjuk. Kunde ju ha kommit lite mer lägligt men det är bara att bita ihop och totalignorera. Idag ska inte kureras, idag ska tröstshoppas. Är fortfarande så sur att jag skulle kunna skjuta någon, välj vem du vill, över att Shinedown inte kommer till Sverige i november. Måste lugna ner mig genom att hala fram pengar över kassan och få något totalt onödigt tillbaka i en påse. Det är ju trots allt en av de sakerna jag gör bäst.

Hinner möjligtvis påbörja kureringen imorgon, för då är det torsdag, ja (har noll koll på dagarna).. Men jag lär totalförstöra det på fredag då det blir ner till beachen hela kvällen och långt in på natten med gamla klassen. Får istället komma med sjukdomen till skolan och sprida den som en löpeld över alla andra. Bra, då kanske de stänger ner skiten i en vecka eller två.

Nej, nu ska jag kissa, peta i mig något att äta och sen besöka duschen.


The weekend is too short to fall in love


Innan jag gav mig ut i regnet.. det blev rena rama Titanic i skorna efter en sisådär 100 meter.

Slipknot - Snuff


Runaway Cab - Money Bags


Plan Three - Triggers


Itchy Daze - I Never Work On MondaysFuck fuck fuck fuck fuck

Jag visste redan från fucking första början att den här dagen skulle bli ett totalt jävla bottennapp. MEN NI BEHÖVER VÄL FÖR FAN INTE GÖRA SAKEN ÄNNU VÄRRE?! Har Shinedown ställt in? För jag kan fan inte tolka det här på något annat sätt..


Money, money, money

Värdelös dag = för mycket bloggning. Försökte mig på att städa. Blev mest bara plocka upp kläderna som ligger på golvet och kasta de i tvättkorgen, sen ledsnade jag. Inte ens Def Leppard kunde få mig på städhumör. Men pappa ringde nyss så jag ska "äntligen" betala tillbaka mina skulder. Ett plus är dock att jag kan börja skuldsätta mig återigen hos honom nu! Nej, riktigt så illa ska det inte bli ännu en gång.. typ. Förhoppningsvis har han något ätbart hemma att bjuda på, lite måste man ju få igen!

På med jeansshorts och Converse bara så är jag redo för regnet!

Mums.


Burn it to the ground

Det regnar. Fa-an alltså. Hela himlen har öppnat sig. Känns bra onödigt. Näst intill obefintliga shorts och basketlinne fungerar alltså inte så jävla bra att traska runt i. Blä. Jag som kan tycka att regn är riktigt mysigt känner nu att jag bara vill suga bort allt med en fet dammsugare. Men det är väl bara att acceptera att Gud också vill pissa ibland!

Komiskt nog hade jag dessutom ställt klockan idag, för att jag skulle hinna med att ta ut pengar till daddy och sen tajma in hans lunch och bli av med problemet. Tror ni att hans ens jobbade idag, eller? NEJ. Så jag hade kunnat sova en bra jävla massa timmar till.

Värdelös dag. Verkligen.


One way or another

Har nött spel på datorn i säkerligen fler än en timma. Bra har det inte gått heller så jag känner verkligen inte att jag har fått ut något av skiten. Hade tänkt somna tidigt idag för att please-a min stackars kropp. Det kommer inte att hända, det händer aldrig. Men jag tror fan att jag ska tvinga mig själv snart. Måste tajma in farsans lunch imorgon också så att jag kan betala av mina skulder till honom och fixa lite småsaker. Vid den tiden ligger jag vanligtvis och sover, men det kan jag alltså inte göra imorgon. Fan alltså. Dock lika bra att ta tag i skiten på en gång så jag slipper veta av att de där pengarna ligger och vilar inne på kontot.

Max en halvtimma till. Sen måste jag i alla fall stänga av datorn.
Of course you're drunk, you're from Sweden!Det är lika underbart att kolla på det här klippet varje gång. Det bara kryper i kroppen. Jag kan nästan känna den lycka jag kände då. Eller nej, förresten. För den går fan inte att mäta med ord. Ta hit Volbeat nu.


On my knees or on all fours, from underneath, hear me roarAnd there's a part of you, that's just a little scared of her. Axis turns the world and you need a jet to get to her. She's great, and she knows, how to wear the pants and the rest of your clothes.

What the fuck is ladylike? If ladies like to do what the fuck they like. Just like you, yeah, just like you. Look out man here comes another one.


You're wrong if you think that I'll be just like you

Bjuder i all hast på två bilder från igår. Mycket trevlig kväll. Om än lite kall framåt natten. Och dessutom verkar det aldrig sluta slå mig hur vidrigt omogna folk i min egen ålder är. Jag skäms. Var kul att få träffa folk igen i alla fall. Speciellt Mimi som jag inte sett sen skolavslutningen.


Den klassiska lick it-bilden som jag alltid utsätter Oliver för.


Och sekunderna efter när Oliver precis insett vad han än en gång blivit utsatt för haha..


Can't be saved

Kom precis hem. Åkte tidigt från Mimi idag och satt och halvsov på tåget hem med Three Days Grace i lurarna. Grov jävla kärlek. Kom till Sverige, snälla? Sen gick jag, hör och häpna, från centralen hem. Galet mycket skönare än att trängas på en äcklig buss i alla fall. Fick dock stå och vänta vid ett jävla kaos-övergångsställe i hundra år. Trodde att gamlingen som stod bredvid den här knappen man ska trycka på faktiskt hade tryckt men GUBBFAN hade nog inte alla hästar i stallet och hade självklart inte gjort det. Dessutom blockerade han knappen så jag kunde inte trycka. Var bara att traska över och strunta i de körande bilarna istället.. Suck, lås in alla med fler än 50 rynkor..

Man hade ju kunnat önska att jag bara skulle få gå och lägga mig nu, eller sätta mig ute och läsa eller vad fan som helst som inte involverar att socialisera och röra på sig. Men nej, what a waste of time. Ska ner på stan med bästa vän och där lär jag säkerligen bli kvar ett tag. Jag vill dock träffa henne, tro inget annat. Men jag är sliten och trött som få.
Same old song and dance

Dåligt med uppdatering. Inte min mening, men tiden rinner iväg. Nu ska jag borsta tänderna - det stinker nämligen vitlök ur käften på mig och packa väskan för att åka in till stan. Blir Vitabergsparken ikväll med vänner och nya ansikten. För min del blir det lugna puckar. Inte nog med att halsen och huvudet krånglar så är näsan igång nu också. Vill inte ligga sjuk resterande tid av sommarlovet! Kommer hem imorgon, så uppdateringar får vänta tills dess.

Puss så länge!


I get by with a little help from my friends

God morgon darlings. Mamma väckte mig. Jag blev inte glad. Hade lust att kasta kudden eller något av alla glas som står som en borg runt min säng på henne. Hur kan man vara så ond? Att jag sen vaknade upp med världens huvudvärk och påbörjat halsont kändes ju extra bra! Tummen upp.

Min kropp skriker efter en ligga-i-sängen-hela-dagen-söndag. Så blir det självklart inte. Mimi fyllde år för ett tag sen så ikväll ska vi till Vitabergsparken. Jag kan inte säga att jag har någon större lust, men jag saknar bruden och vill inte låta sjukligheten ha övertaget.
The road to home

Kom precis innanför dörren. Dagen spenderades som ni säkerligen vet inne i stan med kära mormor. Shopping för fan! Lyckorus genom hela kroppen, men jag håller på det och visar imorgon vad som fick följa med hem. Blev en snabbvisit hem innan jag träffade upp Sussie!

Hon och Ida lämnade precis av mig, ni vet, jag är nämligen galet mörkrädd och vägrar gå hem själv. Gick säkerligen max 300 meter själv från ett villaområde, över en parkering till radhusområdet där jag bor. Och hjärtat gick i 180. Var helt säker på att någon skulle komma upp bakifrån och sätta handen över min mun eller att någon skulle stå och lura bakom hörnet. Åh, jag är så patetisk att jag bara vill dunka huvudet i väggen.

Nu blir det porrsurfning och sen Män som hatar kvinnor-läsning!


Happiness is a warm gun


Idag åker jag in till Stockholm för att möta upp kära mormor. Kommer inte ihåg när jag senast träffade henne, så det är väl på tiden. Dessutom ska jag få min födelsedagspresent - jag shoppar, hon betalar. Vilket jag inte säger nej till!

Nej nu ska jag stänga av den här dumburken och ta mig ur sängen. Måste gå till bussen om inte alltför lång tid.


So I put my arms around you

Sånt här kan få mig att gråta. Hur jävla vackert är det inte? Men är det Mia Michaels som har koreograferat så är det. Hittade även fantastiska Elisa som gjort låten de dansar till efter att ha återupptäckt det här klippet. Hjärtskärande musik när den är som bäst.

BTW: Kolla in snubben. Damn, he's hot.


I can only imagine


Innan mobilen inhandlades tidigare idag hamnade jag nere på stan. Provade skorna med stort S. Om jag tyckte de var snygga på bild så var det inget i jämförelse med hur snygga de var när de fint stod där på hyllan. Och om jag tyckte att de var kickass på hyllan så var det inget i jämförelse med hur galna de var på. Kommer inte kunna hålla mig borta från att köpa dem. Jag bara vet det. Så det är kanske lika bra att bara ge med sig på en gång?

Kvällen har inte mycket att erbjuda. Blir jag och mobilen som får leka. Är stört sugen på att ge mig ut och cykla. Men dessvärre kan det bli svårt då hela framhjulet på min älskade racercykel är snett.. det går inte ens att ta sig fram om man inte har mad skills och kan cykla på endast bakhjulet! Och mycket kan jag, men inte det!


We're gonna play all night long, you and me

Var precis och köpte en ny bebis. Magkänslan är fortfarande bra, men den ligger på laddning just nu så vi får väl se hur det känns sen. Det blev en LG KU990 Viewty. Var verkligen 100 år sen jag köpte ny mobil och jag har noll koll. Så förstör fan inte mitt lyckorus nu genom att komma och säga att den suger hästballe!
När det äntligen är över

Jag vaknar bredvid dig, ser alla bilder från igår. Du ser inte men hör hur jag frågar; Vem är jag ikväll?
Du är stor som en ande och gör mig liten som få. Men du får mig att le som ingen annan, och sjunga lågt och be om mer.

Åh när det äntligen är över, när broarna inte syns till. Åh när du gett dig över, så faller jag tillbaks. Dit du vill.

När jag ändå är ensam. Ja, vad spelar jag för roll? Så när du säger jag finns om du behöver, ja, då öppnar jag min dörr.
Och när jag ser att du ringer, försöker jag att hålla kvar. Kvar i alla löften som lovats. Men vem är jag ikväll?Dude, where's your fuckin' style?!


Porrsurfar lite såhär innan jag ska sova. Caliroots är en favoritsida. Man blir aldrig besviken på erbjudandet av eggande bilder. Är galet sugen på ett par nya Converse till hösten. Man kan dessutom aldrig få för många par! Vill att det femte ska bli ett par röda, för att ersätta förra höstens hårfärg! Det man inte har på huvudet får man istället ha på fötterna.


Summer shudder

Hann aldrig med duschen innan jag drog till Natalie. Hon fick helt enekelt stå ut med ett äckel till bästa vän. Turligt nog hade inte hon heller hunnit duscha så vi kunde vara äckliga ihop. Promenerade runt i våran del av stan och fastnade på en amerikansk fotboll-träning. Dudes med tajta rövar som springer runt och gör något som ser ut som bufflig dans och skriker och har sig, ni vet? Nej, vi blev inte speciellt långvariga..

Sen blev jag ivägkörd för damen skulle ha herrbesök. Kanske läge att ta den där duschen nu?


That's what friends are for

Tiden springer iväg när man sitter med datorn i knät. Insåg precis att jag ska befinna mig hemma hos min darling om en timma. Visserligen tar det bara max 10 min att gå dit. Men jag skulle ju besöka både duschen och få tacopaj i magen innan.. Turligt nog brukar hon ha överseende med att jag inte alltid dyker upp när jag ska.

Gotta run bitches!
"Hej jag heter Michaela och jag är en sucker för smicker"

"..Upptäckte att en ball brud, vars blogg och twitter jag följer, också fyller år idag. Jag gillar att dela min födelsedag med ballt folk/människor jag tycker om.."

- Citerat från White Trashs blogg.

När jag fick veta att det handlade om mig blev jag helt galet glad. Sådanna småsaker är lyckopiller. Känner mig otroligt hedrad med tanke på att WT inte är så lite ball hon heller. Puss påre!


It's your final hour

Nej fy fan.. Nu får jag ta och ge mig. Kommer ALDRIG i säng. Behöver fan en dude som lockar för att faktiskt kunna slita mig ifrån datorn - och jag vet inte ens om det skulle fungera. Han skulle få jobba hårt. Fick precis reda på att Marilyn Manson kommer till Sverige. Holy shit.

Shinedown - DevourIt's not going to work if no-one believes in himFör tredje kvällen i rad har jag sett en film som fått mig att gråta. Finding Neverland var det idag. Inte en film i min smak, men den var fin på sitt sätt. Och man vill ju bara hoppa in i TVn och hångla skiten ur Johnny Depp. Mums. Jag och Bex fettade oss i soffan med chirre och godis och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen bar det av ut på promenad och även där pratades det för fulla muggar. Så jävla skönt. Speciellt när man känner att man får ut något av det. Din vänskap är guld värd.

Nu åker nya pyjamasen på som var en av födelsedagspresenterna - den är helt galet skön! Sen blir det läsa i sängen. Ska försöka att somna inom inte alltför lång tid, när mamma har semester har hon en tendens att väcka mig när det passar henne.. Vilket väldigt sällan passar mig!


Ja tack! Ja tack! Ja tack för fan!


If it means a lot to you

Jag tycker att det är underbart hur mycket mitt läsarantal har ökat. Redan vid 12 på dagen har jag kommit upp i samma mängd som jag tidigare gjorde under ett helt dygn. Så nu ska jag försöka please-a er till tusen. Or not! Men jag måste säga att det är en rejäl ego-boost.

Hamnade på stranden imorse. Min gamla favorit, Brandalsund. Har spenderat många dagar där under mina år. Men det var förjävla varmt och vattnet var förjävla kallt. Kan det bli en sämre kombo? Pinade mig därför igenom solandet med näsan nergrävd i Män som hatar kvinnor (jag vet att jag är ljusår efter alla andra). Går inte att lägga den ifrån sig.. Så nu ska jag fortsätta läsa fram tills Bex anländer.

Puss!


Bet I can make you smile when the blood, it hits the floor

Godkväll kära läsare. Hoppas att ni är ute och slarvar järnet ikväll! Själv halvsov jag nyss i soffan framför The Wrestler. Själva filmen var inte mer än bra, men slutet var fantastiskt. Och soundtracket likaså. Bruce kan verkligen sin grej och själva låten The Wrestler är åh-så-jävla-bra. Blir sängen för min del nu, känner mig helt konstig.. Vill bara sova.

G'night.

Bruce Springsteen - The Wrestler


Och för att vara lite extra godhjärtad sådär så slänger jag in en av mina absoluta favoritlåtar:

Def Leppard - Pour Some Sugar on MeBe my, be my little rock 'n roll queen


Bara för att Lohan är så satans snygg. Och bara för att jag vill ha hennes hårlängd. Inte långt kvar, inte långt kvar. Bilderna är tagna av favoritfotografen - Hedi Slimane.

10 orsaker att hata mig

1. Jag säger det du önskar att du kunde säga
Jag kommer så länge jag kan, tills jag inte kan prata mer att vara rak och ärlig. När andra fjäskar runt och undviker att säga vad de egentligen tycker kommer den ena svidande sanningen efter den andra ur min käft. Inte alltid ett smart drag och jag har fått en del sura och avundsjuka miner - men så blir det när man talar innan man tänker.

2. Jag är dålig på att höra av mig
Jag kommer förmodligen aldrig att ringa dig om jag inte måste. Anledningen är att jag ratar allt som har med telefonprat att göra, det ger mig ångest och jag glömmer helt enkelt bort att det faktiskt är min tur att höra av mig.

3. Jag har högsta betyg i nästan allt i skolan - trots att jag sällan pluggar

Jag ska inte ljuga och säga att jag aldrig pluggar, för det gör jag. Men inte nämnvärt mycket. Jag låtsas bara att jag gör det och sitter istället och läser bloggar och letar musik på Spotify. När andra sliter som djur lyckas jag på något sätt oftast haffa högsta betyget utan att ha gjort speciellt mycket för det. Flyt kallas det. Och jag vet att du önskar att vi kunde byta plats.

4. Jag går alltid min egen väg
Det spelar ingen roll vad man säger till mig eller vilka andra vägar de i min omgivning går - jag kommer alltid att göra som jag vill. Så tro inte att du kan övertala mig att göra precis som du vill, för det går inte. Just ask my mom.

5. Jag är dålig på att svara i telefon
Inte nog med att jag själv sällan hör av mig, jag svarar dessutom nästan aldrig i telefon när andra hör av sig. Och jag bryr mig inte speciellt mycket heller. Catch me if you can.

6. Jag är otroligt rapp i käften
Jag älskar att argumentera och debattera - men av någon anledning verkar folk aldrig vilja debattera med mig. Jag är inte mer kvicktänkt än andra men spydigheterna och de rätta orden haglar när det behövs. Och jag ska dessutom alltid ha sista ordet. Jag är envis som få och du vill nog inte ha och göra med mig egentligen.

7. Jag älskar att träffa nya människor och glömmer i de fallen med all säkerhet bort mitt sällskap
Om du vill ha mig för dig själv en kväll - ta inte med mig på fest. Jag kommer med all säkerhet att prata med alla förutom dig. Så fort jag hamnar i samtal med nya människor tappar jag totalt kontakten med de jag redan känner, de som faktiskt från början var mitt sällskap.

8. Jag älskar att rapa högt
Och jag skiter fullständigt i om andra tycker att det är äckligt.

9. Jag tröttnar snabbt på allt som går att tröttna på

Jag måste ha nytt nytt nytt hela tiden. Räcker med att jag läser en kurs i skolan i en vecka - sen är jag less. Räcker med att jag färgar håret eller klipper en ny frisyr - jag är less efter säkerligen 3 veckor. Jag tröttnar helt enkelt på allt som går att tröttna på, inklusive dig.

10. Jag lyckas charma det motsatta könet utan att ens försöka
Jag är inte den bruden som pushar brösten och kastar mig över alla killar i ett rum - jag tycker faktiskt mest synd om er som är besatta av att bli uppmärksammade på det sättet. Jag söker inte den typen av uppmärksamhet och bryr mig verkligen inte om jag är den enda som inte har en tunga i käften framåt kvällen. Och det verkar ju fungera skapligt mycket bättre 'cause you boys can't keep the dick in your pants.


It's a beautiful day

Vaknade nyss av att någon jävel klippte gräsmattan precis nedanför mitt fönster. Och jag sover alltid med öppet fönster så det underbara ljudet bara strömmade in. Visserligen var det väl på tiden att jag klev upp men finare sätt har man ju vaknat på. Vill ligga kvar och dryga i sängen men det känns som att jag har gjort det de två senaste dagarna och nu får det vara nog! Förhoppningsvis ska jag träffa Natalie idag - i alla fall om jag minns telefonsamtalet rätt från igår.

Sol är det tydligen också! Fa-an vad underbart.


Tough ain't enough

Min mamma och Tobbe är rena rama filmfantasterna. Det känns nästan som att de har sett varenda jävla film och nu håller de dessutom på och samlar på sig ett helt bibliotek av dem - inte mig emot! Million Dollar Baby var det som senast inhandlades och kollades på idag. FY FUCK VAD JAG GRÄT. Jag grät och grät och grät och grät.. hejdlöst. Hilary Swank är och förblir verkligen en av mina favoritskådespelerskor. Nästan så att jag skulle kunna börja tjura igen, men jag tror fan att tårarna är slut. Det är inte lätt när man grinar för minsta lilla alltså..

Om ni av någon anledning inte sett den tidigare så kolla trailern och tanka sen, eller fixa den på lagligt vis.
Shame on me a million times

Känner mig fortfarande ofräsch efter helgen. Har inte riktigt lyckats återställa kroppen ännu. Men det ska det bli ändring på! Imorgon det vill säga. För först ska jag sega ihop i soffan med glass och annat mums till Million Dollar Baby. Nej, jag har aldrig sett den förut - shame on me.

Fick lite panik när jag kom å tänka på att jag har missat två spelningar (som jag dessutom inte behövt betala ett skit för) plus Prideparaden den här helgen. Thought that would never happen.


You know it's up to you

Hit med hard! Hit me right between the eyes.

Happy birthday to you baby!

Vet ni vad? Min älskade, älskade blogg fyller ett år idag! Det är helt otroligt att jag har lyckats stanna vid den under ett helt år med tanke på hur många gånger jag bytt blogg förut. Men jag älskar min rock 'n roll soldier.

En titt i arkivet:
1. Confessions of a teenage drama queen
2. These boots are made for walking
3. 17. 09. 2008.
4. Allt du rör vid blir till guld
5. The Little Mermaid
6. Saker jag för tillfället hatar
7. Ju längre in i boken jag kommer, desto mer kär blir jag
8. I think it's time for me now
9. Attack of the five foot ten woman
10. I've got to throw some shit
11. Fuck matte
12. Ni vill nog inte veta förresten
13. Take a look into my shoecloset
14. 'Cause we all just wanna be big rockstars

Några favoritinlägg i repris. Galet kul att läsa sådant man tidigare skrivit. Sjukt att se tillbaka på allt gammalt och inse att man har förändrats. Bloggen har utvecklats från tidsfördriv till ett måste, det är så sjukt kul att skriva och få respons! Nu vet jag att ni är ganska dåliga på att kommentera, men med tanke på det höga läsarantalet tycker jag fan att ni kan bjuda till lite! Vilka är ni som läser?


Way too long post, but I had to

Ligger återigen i sängen - där jag har spenderat större delen av dagen. Med all rätt skulle jag vilja påstå! Dagen efter är aldrig en lätt match. Försökte mig på att kolla en film, Tuck Everlasting, förut men somnade ganska snabbt. Vaknade upp halvvägs in i filmen och flyttade mig istället till soffan med Ben&Jerry's chocolate fudge brownie i handen. Mums. Och tack till Kiki och Sussie som så snällt hade köpt det till mig igår! Favoritsmaken dessutom. Kollade istället någon film som gick på fyran tillsammans med pappa och bror. Den sög hårt och jag fattade ingenting. Och missade slutet gjorde jag också för då 'vilade jag ögonen'.

Hade tänkt vila ögonen utan avbrott nu. Ska bli så jävla underbart att det inte finns ord som räcker till. Puss kära läsare!

Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut

Bjussar på en låt också. En av favoriterna att spela innan jag somnar. Melissa Horns röst är som balsam för själen. Och texten är så klockren och relaterbar för stunden..


I party like a rockstar, I-I shake buildings!

Här kommer de utlovade bilderna. Minimerade dock antalet till 6 stycken - är alldeles för trött för att orka redigera fler, desto fler finns dock på Facebook!

Jag har suktat efter Natalies rosa, porriga pjucks sen hon kom hem från London. TROR NI INTE JAG FÅR ETT PAR SVARTA AV BRUDEN ELLER?!


Girls may be backstabbing bitches who talk a lot of bullshit - but these ones are pretty fucking great!
Kodak moment från min födelsedagsdans. Även kallad striptease light i folkmun.


God damn, we're beautiful!


Jag och min BFF igår. We're so damn hot.

Holy shit, my head hurts

Kvällen igår var minst sagt galen. Minst sagt rolig. Om man bortser från EN sak, men det är precis vad jag tänker göra. För jag vill inte förknippa den med gårdagen. Fanns så mycket annat som var mer värt. Jag har mina ladies att tacka för en underbar kväll och all hjälp efter ♥ Ni är bäst!

Bilder kommer senare!

Drinking 'til the nights gone


Sminket är i stort sett på plats, naglarna är lackade. Nu är det bara maten som ska kirras och sen jävlar.
NU KICKAR VI IGÅNG KVÄLLEN!

What happens next?


I pray to be only yours

God morgon fuckers. Gårdagen spenderades hemma. Vet ni vad jag gjorde? STÄDADE! Jag städade på en fredagkväll! Helt otroligt. Men jag var verkligen tvungen eftersom jag inte hinner med den skiten idag. Och lite fint måste det ju ändå vara när brudarna kommer hit ikväll. Efter städningen blev det film i sängen; A walk to remember. Få filmer kan få mig att gråta så mycket som den. Gick och la mig med hela tårkanalen tömd och en dunkande huvudvärk. Crybaby var det rätta ordet, ja.

Switchfoot - Only Hope


RSS 2.0