Please don't leave me like this

Blir sista inlägget för idag. Har verkligen känts som den längsta dagen någonsin. Ok, dagen då jag köade ett dygn för att se Håkan H i ösregn med feber och bihåleinflammation kändes något längre. Men vad gör man inte för musiken? Onsdag, den 26 augusti 2009 kommer i alla fall inte att gå till världshistorien som den roligaste!

Jobbigt värre att jag för ungefär två timmar sedan, eller kanske en till och med frös som om det vore norrländsk vinter hemma. Jag låg nerbäddad under täcket, påpälsad med varmaste tröjan och byxorna, strumpor och en kokhet dator för att värma upp sängen. Tror ni att jag slutade frysa eller? Inte alls! Och nu svettas jag som en gris. Spelar ingen roll hur mycket jag klär av mig, är skinnet jag vill bli av med som är hot as hell.

Det här går snart inte längre.

[Kommentarer ]
Postat av: Josie

Svar: det är så sjukt jobbigt! Egentligen vill man bara öppna sig och skriva ner PRECIS som man känner, men det är fan omöjligt när man vet att vem som helst kan se (även såna man inte vill ska se)

2009-08-26 @ 22:00:09
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Josie

Svar: precis! Jag vet ju att många i den här stan läser min blogg, och mycket skriver jag för jag vill att dom ska läsa och för att provocera dem :P Men sånt här håller jag fan för mig själv, kul om halva stan går runt och snackar om ens djupaste, inre (icke ytliga) känslor då.. NEJ.

2009-08-26 @ 22:06:18
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: SABRINA C - en musikdagbok

haha fan, gick in nyss o typ helt in love i blogg redan.

2009-08-26 @ 23:04:00
URL: http://iamawesome.blogg.se/
Postat av: thilda

va du också där den 8 september..2007? på grönan för att titta på håkan. värsta köandet jag varit med om och svimmade i första låten :( haha men så värt!<3

2009-08-27 @ 19:57:14
URL: http://thildss.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0