OBS! Think before you speak

Är hemma hos Susanne och chilldillar. Ida kom nyss innanför dörren och kastade sig ner bredvid mig.
Jag: Åh nej! Börjar din röda färg gå ur? (fingrar i Idas hår)
Ida: Ehh nej, jag färgade precis..
Jag: Ahaa..


On the very long and precise schedule for the afternoon:

NOW: Get dressed and ready
READY FOR? IKEA bitches
LATER: Meet up some girls

Oh, and by the way.. http://teenagepornstars.blogg.se/. Där samlar jag numera alla (ok, alla var en överdrift - snarare en mängd) bilder jag tar på dagarna, vet inte vart annars jag skulle ha dem liksom!

Jag skulle välja ut några favoriter men jag kunde inte behärska mig. Allt var så vackert. Så istället för några favoriter blev det mångaÄr det något jag har svårt att göra är det att se livet från den ljusa sidan. Det är sällan jag porträtterar världen som en vacker plats. Därför blir jag så glad när andra verkar se så ljust på livet, när andra porträtterar världen som en otroligt  vacker plats. Som Krisatomic. Jag hänger på hennes flickr hela tiden och njuter av hur hon lyckas se det fina i småsaker.


Bilderna är väldigt klickbara.

Kan någon ge mig typ 17.000kr, eller lite mer. Please?

KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA KOLLAAAAA!

Filosofi från någon som är vaken vid 06:00 på ett jävla lov

Vad fan gör jag uppe vid den här tiden? För 5 timmar sedan bestämde jag mig för att turn off the lights and go to sleep. Och nu sitter jag här. Något måste vara fel med mig.

What do you do when the clock strikes twelve and it's just you and your computer? You type http://planethiltron.com/ and laugh until you cry

Ur so gay and you don't even like boys. No you don't even like, no you don't even like.. penisSå jävla grymma bilder. Snacka om att pleasa kameramannen. Snacka om att göra ett bra jobb. SNACKA OM ATT VARA SEXIGA UTAV BARA HELVETE!

Marie Antoinette was the rockstar of her time. Sometimes I wish I could be more like her

En av mina all time-favoritfilmer. Jag älskar kläderna, håret, sminket, inredningen, byggnaderna, till och med den klassiska musiken. Otroligt vacker film av Sofia Coppola. Mixen av klassisk och modern musik är pricken över i:et.

Oh, Seth Cohen, I love you, I adore you

Luke: Maybe I'll just skip it, you know? Just go to the beach and wait 'til this all blows over.
Ryan: Nope. It doesn't work that way. It's been months and I'm still the kid from Chino who burned a house down.
Marissa: And I'm still the girl who tried to kill herself in TJ.
Seth: And I'm still.. Well, I'm still Seth Cohen.

It's starting to get late and I'm tired but there's no time for sleeping and I feel like talkingJag är fasligt trött. Sådär trött att man är alldeles för trött för att somna. Det gör liksom ont i ögonen men man orkar inte röra sig från den positionen man sitter i så man sitter kvar. Beklagar sig över hur jävla trött man är. Tittar på klockan. Upptäcker en massa andra jobbiga grejer. Som att det är för varmt. Man är så pass trött att man inte längre gäspar. Jag tror nog att det betyder att jag borde stänga av datorn, släcka lampan och somna. Men jag är som sagt för trött för att somna.


There's some serious hotness going on in this picture. Actually, there's way too much hotnessThe clock shows around 4-ish. I'm playing music so loud I can barely hear my thoughts. It's just me and the love of my lifeBiffy Clyro - Mountains. The Script - The Man Who Can't Be Moved. Amy Winehouse - Hey Little Rich Girl. Sam Sparro - Black & Gold. New Order - Ceremony. India.Arie - The Heart of the Matter. Glasvegas - Daddy's Gone. The Thing Things - That's Not My Name. Fall Out Boy - I Don't Care. Oasis - The Shock of the Lightning. Metallica - The Day that Never Comes. Windsor for the Derby - The Melody of a Fallen Tree. Kaiser Chiefs - Never Miss a Beat. Iglu & Hartly - In this City. Kings of Leon - Knocked Up. Sharleen Spiteri - All the Times I Cried. James Morrison - You Make It Real. Miley Cyrus - See You Again. Scouting for Girls - It's Not About You. The Automatic - Steve McQueen. Daft Punk - Technologic. AC/DC - Black Ice.

This is as far away from me as it can possibly get. But damn it looks good


Classy lady.

"If Ashley was the Beatles, then Mary-Kate would be the Rolling Stones."


Ligger i min mjuka men lilla säng och försöker se Breakfast at Tiffany's (för övrigt jävligt jobbigt att skriva). Men det verkar inte vilja fungera. Jag har nu sett 20min och då ger hela skiten upp. Stretar emot och vägrar vara snäll mot mig. Wonderful. Skitkul. Verkligen. Speciellt när man är trött

Eftersom jag inte har något annat för mig blir det jag, Håkan och en kopp te


Tonight 9:00pm @ SVT

"During the 1960s, I think, people forgot what emotions were supposed to be. And I don't think they've ever remembered."
- Andy Warhol

Blablabla, she keeps talking

Har njutit av Häagen-Dazs (Strawberry Cheesecake) tillsammans med en mycket god vän. Den godaste vännen. One Tree Hill rullade på datorn och Coach Carter var pausad på TV'n. Nu sitter jag och lyssnar på soundtracket till SATC-filmen och har en gammal vacker film på TV'n som visas på ljudlöst.

Jag har en konstig känsla i kroppen. Den är oidentifierbar, men den är hemsk.

Did you know?

Det krävs 170 liter vatten för att producera ett glas juice
Det krävs 2400 liter vatten för att producera en hamburgare

Det finns inte ord som räcker till

Få saker imponerar på mig. Få saker gör mig stum. Det här både imponerar på mig och gör mig stum.

Vissa är helt enkelt lite snyggare än andra

Ashlee fucking Simpson är en av dem.


För er som inte förstår franska:

Kommer här en jävligt knackig och dålig, inte direkt översättning av dikten i det tidigare inlägget..

"Det var många gånger
En man som älskade en kvinna
Det var många gånger
En kvinna som älskade en man
Det var många gånger
En kvinna och en man
Som inte älskade den som älskade den andre

Det var en gång
Kanske en enda gång
En kvinna och en man som älskade varandra"
- Robert Desnos

Ur bloggarkivet: http://rocknrollsoldier.devote.se/


Idag har jag vaknat på fel sida

Helt fel sida.

This picture puts a wide smile on my faceLigger i sängen. Är den enda i huset som är vaken. Lyssnar på Auld Lang Syne, som för övrigt spelas under SATC-filmens finaste del. Funderar på att beställa konsertbiljetter. Antingen till det här, eller det här. Så att jag faktiskt har något bokat under lovets gång. Stirrar på Gwen Stefani som är placerad framför mig. Plockar fram The Dirt.

Skabbsöndag

Jag upptäckte nyss en finne på handen. Fatta, en finne på handen! Av alla ställen! Fy fuck vad äckligt.

I think it's time for me now

För mig är kärlek inte känslan i magen när man ser en vacker pojke i ögonen, det är inte känslan av mixade tungor, inte känslan av att höra 'jag älskar dig' från Honom, inte känslan av att vakna upp tillsammans med det vackraste du vet. För jag kan inte relatera till det här, inte känna det andra känner. Jag har varit kär en gång - men det förhållandet är inte jämförbart med hur jag skulle hantera situationen nu. Men det finns så mycket annat jag faktiskt kan relatera till och som representerar in i minsta detalj vad kärlek är för mig.

Musik är kärlek för mig. Musik är allt, musik gör att jag orkar, jag uttrycker mig genom musik. Jag har aldrig upplevt en liknande känsla som den när jag hör en gudomligt bra låt. Musiken fyller min kropp och allt utanför verkar plötsligt obetydligt. Jag stänger av och lever i låten - jag anammar känslorna i musiken och texten och jag vill aldrig att det ska ta slut. Det bästa som finns är att upptäcka ett nytt band eller att höra riktigt bra musik live. Jag behöver inget om jag har musik.

Den här låten representerar något jag inte riktigt kan relatera till. Nämligen kärlek mellan två personer. Men jag älskar den i alla fall och tycker att texten är bland det vackraste som finns. 
 

Jag ber er att lyssna på texten för den är hjärtskärande vacker.

En ovärderlig och villkorslös kärlek som aldrig suddas ut är den till min lillebror. Jag klarar inte av att vara lycklig om jag vet att han är olycklig. Jag klarar inte av att vara olycklig om jag vet att han är lycklig. Det är lätt att slänga ur sig att man har gått igenom mycket tillsammans men det är ingen överdrift när jag säger att vi har det. Våra föräldrars skilsmässa gav oss ett benhårt band som ingen utomstående kan förstå. "Jag älskar dig villkorslöst. Varenda dag, timme ut och timme in. Varje sekund av varje minut. Inte en enda hundradel går till spillo. För mig är du kärlek, lillebror."Man brukar säga att gammal kärlek aldrig rostar och det stämmer, till en väldigt stor del. För det finns tre tjejer som är en så stor del av mitt liv att min tillvaro aldrig skulle bli hel om de försvann. Vi växte upp tillsammans och gick igenom våra bästa och värsta tider hand i hand. At this moment är vi på fyra helt olika platser, stadier i livet. Vi träffas sällan men när vi väl gör det är allt så ljust och känslofyllt att det får mig att tro på högre makter. Jag hoppas att vi någon gång i framtiden hittar tillbaka till varandra även om jag tvivlar starkt på det. För vi är så otroligt olika. Trots det har vi alltid respekterat varandra och gett varandra utrymme att utvecklas åt vilket håll vi vill.

Det, det kallar jag kärlek.
Jag hoppas att jag någon gång kommer att få uppleva den där förälskelsen som utvecklas till kärlek igen. Så att jag vet vad det är alla pratar om. Så att jag kan förstå. Så att jag också kan falla stenhårt och slitas i stycken. Men jag letar inte. För jag har all kärlek jag behöver.

Jag älskar era kärleks-kommentarer och jag läser dem om och om igen. Keep it coming säger jag bara! Jag vill läsa mer, mer, mer


Why this fuckin' obsession with love?

Ni brukar inte vara bra på att svara på mina frågor men det kommer att vara brist på uppdatering det närmaste dygnet. Och när jag kommer tillbaka vill jag ha något trevligt att läsa.

Jag ber er därför att skriva något om kärleken. Vad som hellst. Vad är kärlek för dig? Din första kärlek? Vad är det första du tänker på när du hör ordet kärlek? Anything, snälla. Kärlek är så otroligt vackert vare sig det är till en hund eller en partner. Och det är ännu vackrare när non-writers uttalar sig om det.

Skriv,


Jag är trött och har rivmärken efter halsen

Det händer något med min kropp när jag är trött. Det kliar liksom överallt. Just nu är det hakan/halsen som är helt röd och sönderkliad. Vet inte riktigt vad jag ville komma fram till med det här. Kanske ville beskriva känslan av att vara trött lite bättre. Eller något. Oh shit, nu började det klia på underarmarna också.

Sov gott,

I do it my way

Även denna kväll spenderas hemma i lugnet. Sitter nu och har det comfy i Ramones-tröja och uppknäppta jeans med ett cola-glas på vänster sida. Jag hör Mötley Crüe och mina egna rapar. Ni ska höra mig rapa, det är ordentligt vill jag lova. Tänkte dra igång SATC The Movie med typ isländsk text. Inte för att jag får något av det här att gå ihop men så är det. Have a nice evening!

Puss,


One word: DANGEROUS


Det här gör mig alldeles varm inombords

Natten till idag bestämde jag mig för att rensa datorn (kanske var därför jag för första gången på tre år vaknade 12:30). Hittade en mapp med väldigt få men betydelsefulla gamla bilder. Jag grät


Intressant, intressant. Mitt liv är så intressantDet har varit en ytterst underlig dag. Än så länge i alla fall. Har inte riktigt känt mig vaken, vid liv. Vilket, mina damer och herrar, är en väldigt läskig känsla att ha och göra med. Men annars är jag ganska tillfreds med tillvaron. Förutom att jag måste sälja 10 ljus för Barncancerfonden. Jag är lat, ok? Ikväll blir det endast chilldill. Min kropp är som en stor degklump och jag är alldeles för trött för att ens orka bry mig om något annat. Kul aight?

Puss,

Ju längre in i boken jag kommer, desto mer kär blir jag

"Det enda jag ville göra var att kyssa henne. Jag hade sett mamma och pappa kyssas, och det såg rätt coolt ut."


What the fuck is going on?Den här dagen blev inte riktigt som beräknat. Men whatever, I don't care. Tycker ändå att det är ganska skönt att vara hemma istället för att gå på releasen av klädmärket "Paris, Kate & I". Det betyder att jag kan somna i soffan med The Dirt (den är helt omöjligt att lägga ifrån sig) i handen istället. This is so not like me.

Puss,

Jag reder ut några frågetecken

När går bussen imorgon? 06:39
Vad ska jag göra hela natten? Plugga matte och engelska
Hur många timmar sömn behöver jag? Minst 7
När kommer min dag att vara done imorgon? ca 22:00
Vilken dag är veckans värsta? Torsdag

Puss,

Dear father..

Om jag ser en enda jävel till som byter från att rocka trendig mittbena 24/7 till att köra på grov, tydligen übertrendig snedbena à la Alice Dellal kommer jag att slita av det där jävla håret och inte lämna något kvar. Ni får mig att må illa och jag känner förakt mot er.


Mötley Crüe - The DirtGick förbi älskade Pocket Shop idag och köpte The Dirt. Har ju läst mycket gott om den hos Josie och vem vill inte läsa en självbiografi om Mötley liksom? Anyways, började läsa den när jag väntade på tåget och sedan gick det inte att sluta. Fy fan vad bra den är.. fy fan.

You're just a product of loveliness


As Summer would have said: "EUUUUH!"

Idag höll jag på att kräkas. På allvar. Vad som hände mig inne på en av SVT's toaletter var bara för mycket. Vad gäller andra toaletter än mina egna kan jag hantera väldigt mycket. Lite kissfläckar gör för fasen ingenting. Det är en offentlig toalett. Man förväntar sig inte så mycket. Vad jag dock aldrig vill mötas av är ett långt jävla svart könshår som ligger fint placerat på toasitsen. Jag kvävde min egen spya. Så. Jävla. Vidrigt.

Runnin' around, there's no stop


Picture: Chloë Sevigny, TFS thread

Är hemma för en kort visit, ska snart ta mig tillbaka in till stan för ett SVT-besök. Mina fötter är för övrigt helt sönder idag. Det känns som om någon klippt i dem. Men nu ska jag inte vara någon cry baby, det är bara att bita ihop. Yeah, sure.

Oh nu minns jag! Kan inte ni vara snälla och tipsa mig om intressanta/bra bloggar? Det skulle vara jävligt trevligt av er.

Puss,

Too much information for all of you

Har varit en fullkomligt sjuk dag. But that's how I like my days - rockin' and rollin', up and down. Valde av någon anledning att klä mina fötter i killer-heels den här morgonen. Vilket jag efter en timme skulle få ångra. Djupt.
Står vid bussen och får höra av en A-lagare att jag är rena rama bombnedslaget, skitsnygg. Aw, snällt sagt. Min humör-o-meter var på topp. Kommer fram till Södra och trippar ut från tåget för att snabbt inse att det gör väldigt ont att gå. Väldigt. Mina fötter blöder. Skoskav. Panik. Sms'ar alla jag känner, beklagar mig och påbörjar den långa vandringen.
Vid Slussen dyker Mimi upp som en räddare i nöden och ber mig hoppa upp på hennes rygg. Happiness! Men när vi ser att bussen är på G att starta rullningen blir det genast mycket jobbigare. Mimi springer som en tok med mig på ryggen och jag försöker att inte garva röven av mig.
Efter skolan dödade jag tid på McDonalds av alla ställen tillsammans med Mathilda. Vi var mycket uppskattade av våra ryska män till bordsgrannar. Sedan bar det av mot Sveavägen där det var föreläsning om illegal vapenhandel. Väldigt intressant ämne, believe me, men att titta på en film på franska i 2 timmar när man är trött som fan är inte kul. Jag roade mig med att planera veckan, lysa alla som sov i ansiktet, sms'a och smeta vaselin på läpparna istället.
Efter föreläsningen (egentligen under den, vi gick tidigare) satte vi oss på ett extremt tomt Kebab House (vi var de enda där) som hade läskigt otrevlig personal och sen hämtade min kära mor upp mig.
As soon as my ass hit the car seat kastade jag av mig skorna och beskådade mina vackra sår och nu är det dags för mig att tvätta av mig sminket, plugga engelska - eller inte och kolla Prison Break.

Om någon sötnos har tagit sig hit ner bugar och bockar jag!

Puss,

God morgon, god morgon, god morgon, god morgon

Idag måste jag pallra mig iväg till skolan. Men tro inte att jag är frisk bara för det. Vill dock få mediakunskaps-provet överstökat. Jag har inte varit utanför dörren på två dygn. Jag vet inte ens vad för typ av väder det är. Hur fan ska det här gå? Anyway, ha det bäst!


Ice ice babyDet här är vad jag har framför mig för tillfället. Oh god, if you only knew how much I love ice cream. På datorn visas Laguna Beach och på TV'n visas One Tree Hill.

What do you do when you're sick?

Jag ligger i soffan, på samma ställe som igår, dagen innan det och dagen innan det. Det börjar nästan bli en liten grop här. Comfy! På datorn visas Paris Hilton's my new BFF. It's hilarious! Så otroligt töntig programidé att det faktiskt blir underhållande. I alla fall när man är sjuk och måste välja mellan det eller de andra "roliga" TV-sändningarna. Jag måste dock erkänna att jag är lite avundsjuk. Hallå?! Jag vill också åka till Japan, shoppa för $500 för att sedan få gå på VMA. En jävel fick till och med hjälpa Paris att presentera vinnaren av bästa musikvideo. Life's not fair.


I can't stop thinking about itGe mig en tvåveckorsuppsättning av Topshop a/w-kläder.

Nylon Magazine, September '08

GOD DAMN YOU'RE BEAUTIFUL


I'm not too cool for school

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag saknar skolan. För det första är det pisstråkigt att bara ligga i soffan, kolla på tråkig TV och fundera över livets alla frågor och för det andra så älskar jag min skola. There, I've said it. Kalla mig nu vad du vill, I don't care.

Ligger i soffan och bläddrar bland kanalerna

Being sick isn't fun at all.


Forever young, I want to be forever youngJag vill klicka hem en beställning från Forever 21. Skorna är inte "jag" för ett halvt öre men damn, de är snygga alltså. Fan att det ska bli så jävla dyrt i slutändan att beställa från amerikanska sidor.

Just because I like the pictureJag bloggar just nu live från en av mina sängar. Hörde ni hur lyxigt det där lät? Nej men jag är ju skilsmässobarn (glamouröst, huh?) så då får man ju liksom en extrasäng på köpet. Funderar på hur lång det det kommer att ta innan jag somnar. För jag orkar inte flytta mig ifrån denna mjuka skapelse. Basketen var inte en så bra idé. Promenaden dit tog en jävla lång stund - mina ben orkade knappt bära mig. Och väl där dunkade mitt huvud och jag blev fullkomligt självmordsbenägen av att sitta bakom 08-spelarna. Nu blir det istället till att hinka i sig vatten, smeta läpparna kladdiga med vaselin och gräva ner näsan i "Sanningen om diamanter". Fullkomligt värdelös bok.

Stoppa fingrarna i halsen på migJag_är_grovt_sjuk. Snoret håller sakta på att äta upp min skalle inifrån och låt oss säga att mer än min hals är slemfyllt. Så fråga mig nu inte varför jag har bestämt mig för att gå på basket. Min tanke var väl att lite frisk luft skulle rensa ur systemet men jag tvivlar faktiskt på det. Att kräkas och knarka painkillers om vartannat hade snarare varit en mer givande idé.

Fuck this shit

Jag trodde att jag hade övervunnit alla mina mörka demoner. Nu vet jag att jag hade fel.


Chill-pill-thrill-dill-sill-kill-treadmill

Sitter hemma hos min BFF. Längesedan vi umgicks så nu ska vi köra värsta soffchill med popcorn och Idol! Lars! Och han ska dessutom sjunga en av de vackraste låtarna som finns. Nu hör jag en röst som kallar på mig från rummet bredvid. Men alltså, byt kanal innan jag vågar mig dit! X-Effect liksom? Och nu slog det dessutom om till Next..

Puss

JAKANDJIL.COMJag drar till med ett fint modeuttryck: "CRAAAAAAVINGS!"

The whole world is our playgroundWTF?! Jag vet en som inte hade bangat

They call me 'Hell', they call me 'Stacey', they call me 'her', they call me 'Jane'


Saker jag för tillfället hatar:

- Att någon jävel i min familj inte stängt balkongdörren. Det är endast tre jävlar som är bosatta hemma hos min mor och jag kan ju eliminera mig själv. Förstår inte hur man kan vara så dum - det är ju för fan mitt i vintern*!

- Tanter som avlyssnar samtal i kollektivtrafiken. Ok, jag avlyssnar också samtal. Men jag sitter fan inte och tittar på personen/personerna som babblar. Tanten idag stod 3 dm ifrån konverserarna och följde samtalet med hela huvudet. Japp, hon tittade alltså på den som pratade och sen vände hon på huvudet mot den andra. Då drog jag till med mördarblicken, hoppas att hon kände den.

- Barnvagnsmorsor. Sluta släpa med er era feta jävla barnvagnar överallt. Stanna hemma istället! Och om ni nu måste ta med er hela familjen ut så öva innan. Var lite smidiga.

- Oförståelse. Ingen i hela världen verkar ha förståelse för mitt hektiska schema. Och ingen i hela världen verkar ha förståelse för att jag eventuellt prioriterar saker i en annan ordning. Fan, låt mig tycka att det är viktigare att ladda ner musik i 2 timmar istället för att snicksnacka. Ibland vill jag inte umgås. Ibland vill jag inte prata.

* i alla fall lika kallt som mitt i vintern

Playlist v.41

Fick nyss en kommentar som värmde och så blev jag påmind om ett önskemål jag fick för ett tag sedan. Lovade mig själv att jag skulle sätta önskemålet i bruk men av någon anledning blev det inte så. Tänkte i alla fall veckovis köra en uppdatering med vilka låtar jag för tillfället lyssnar extra mycket på. So here it goes:

The Ting Tings - That's Not My Name
Bloc Party - Banquet
Good Charlotte - The River
Toby Rand - Throw It Away
Prischilla Ahn - I Don't Think So
Fall Out Boy - I Don't Care
Amy MacDonald - Mr. Rock and Roll

"Så bra är jag inte"

Fotbollsspelande Mathilda visste redan tidigt att hon i ett framtida yrke ville få utlopp för sin kreativa sida. Och med sin "glada, roliga och omtänksamma" personlighet hoppas hon att kunna resa till världens alla hörn.


Barndom

Vid lunchtid sitter jag vid ett bord för två i Mediagymnasiets cafeteria. Mitt emot mig har jag en sprudlande glad Mathilda Hedin Ekwall som inte har något emot att svara på mina frågor. "Fram tills jag var tre år bodde jag i Solna men nu är jag bosatt i Nacka och jag trivs här. Det är inte mitt i stan och inte heller ute på landet". Under sina första år på jorden var hon en rund och snäll tjej som älskade Pippi, "hon var så stark och cool, pappa fick alltid vara Lilla Gubben". Idag har Mathilda ingen förebild, hon säger att hon istället trivs så bra med sig själv.

Fritid och intressen
På fritiden spenderar Mathilda tid på fotbollsplanen och med vänner. Detta dokumenterar hon gärna med hjälp av kameran. Trots att hon tycker att fotboll är roligt är det inte något hon i framtiden vill satsa på, "så bra är jag inte".

Mat tar upp en stor del av Mathildas liv och hon äter och dricker det mesta. "Jag känner stor skillnad på olika cola-sorter. Jag måste utan tvekan vara en av Coca Colas främsta kunder", säger hon och skrattar glatt.

Studier
Anledningen till att Mathilda numera går på MediaGymnasiet är att hon vill utveckla sitt stora intresse för fotografi. "Jag har alltid varit intresserad men det är inte förens nu jag har insett att det är vad jag vill jobba med. Tidigare var jag mer inriktad på något inom inredning men utbildningen passade inte mig. Det var för mycket matte".

Framtid
Om 10 år ser Mathilda sig själv som en framgångsrik fotograf som reser världen runt. "Jag vill porträttera människor i olika situationer. Det är så roligt när man får fram deras rätta jag och det blir fina minnen" säger hon och gestikulerar vilt med armarna. Drömresmål är USA, Egypten och Afrika. Hon vill dock ha kvar en fast bostad i Nacka dit hon kan återvända när resandet tar slut. "Om jag har hittat den rätta vid den tidpunkten vill jag även ha barn" avslutar Mathilda och ler finurligt.

(min text till intro-kursen i journalistik, vackert personporträtt, right?)


Helg i Södertälje
The Little Mermaid

Nu är det försent. Den alldeles illröda färgen håller på att fräta sig in i min hårbotten och jag kommer inte längre att vara blondie

The world will never ever be the sameFavoritbilder från en fullkomligt hjärtskärande bra fotograf. Av bilderna att döma kan det inte vara någon annan än fröken Scheynius

Allt du rör vid blir till guld

Jag vill ha en egen Lars Eriksson. Någon som kan sitta i bar överkropp på min sängkant och sjunga Bob Dylan-låtar till vackert gitarrspel. Någon som förstår det fina med musik. Vart kan man beställa en Lars Eriksson? För jag är beredd att betala mycket dyra pengar.


RSS 2.0