Can somebody tell, is it heaven or hell?

Lyssnar lite smått på bidragen från Melodifestivalen (ja, tänka sig va?) samtidigt som jag plockar undan lite hemma hos the dude. Han är och tränar och jag tänkte att jag kunde rensa bort kaoset. 


Who is patient 67?

Jag kan numera beta av två filmer på min lista över nya filmer jag vill se. The Stepfather sågs för ett tag sedan och den är helt klart värd och se. Och igår var jag och min dude och såg Shutter Island. Vi hade ingen lust att bara vara hemma så vi bestämde oss för att gå och se den istället. Och herrejävlar. Fa-aan vad bra den var! Och slutet ska vi inte ens tala om. Måste ju säga att jag inte haft någon större koll på Martin Scorsese tidigare, men nu kanske man skulle ta och se några av hans filmer?

I'm assuming tonight is gonna be a pretty fucking good night


Vains of Jenna - Enemy in Me


Men are from Mars, women are from hell

Det här är vad min morgon bjuder på; massa högt spelad musik från Four Year Strong. En dusch på det så ska vi se att jag känner mig lite levande också. Får se hur dagen utformar sig. Inga tåg går till Eskilstuna och jag vill inte ta itu med problemet. Känner att det får vara nog med problem nu.


All across the land every rockin' band was blowing up a storm

Jag borde få en jävla stjärna i kanten, eller en hel massa pluspoäng för alla gånger jag försökt ta mig till skolan. För alla gånger som SL har gjort mig förbannad när jag anlänt alldeles för sent, eller inte kommit fram alls. Ville bara göra det klart för alla som läser. Ska skriva ut bilder att sätta upp på väggen, men mina idéer letar sig hela tiden iväg från min ursprungliga tanke. Den ursprungliga tanken var då rock-ikoner/klassiska rockband. Men nu har jag kört fast, för jag har letat fram bilder som inte har med detta att göra.

Kvällen bjuder på ett lugn tillsammans med Natalie, ska faktiskt bli jävligt skönt. Men.. min kropp crave-ar öl som jag vet inte vad. Min kropp crave-ar massa massa öl. Tråkigt nog var mitt face inte tillräckligt vackert för att hamna med på bild. Tre finnar har gjort sig hemmastadda i min panna och de syns på 70 meters avstånd. Jag brukar få en finne någon gång ibland, men inte såhär. Känner mig som ett jävla rödljus.


Put your crayon away 'cause this scene is gettin' realHIM - Right Here In My ArmsThe Mars Volta - L'Via L'ViaquezSixx:A.M. - Pray For MeThe Sounds - Painted By NumbersTurbonegro - Drenched In BloodVains of Jenna - Enemy in MeJosh Rouse - Come BackLudwig van Beethoven - Sonata "Pathétique"Wynona Carr - Hurt MeEagles of Death Metal - Whorehoppin'

A mysterious blonde girl has recently been causing quite a stir around NYC

Är totalt slutkörd efter den här dagen (vi spelade inte vårat slutprogram för tv B). Har ingen ork till något mer än att slösurfa, eller kolla 90210. Som är den senaste serien jag bestämt mig för att ta mig igenom. Får se hur mycket update jag kan bjuda på idag, men kolla in det här så länge.

It's a long way to the top if you wanna rock n roll

Ska alldeles strax lägga mig i sängen och börja stänga av det jag brukar kalla för systemet. Har inte gjort vad jag borde ha gjort idag, men det är skit samma. Jag har gjort saker som gör mig glad istället och det känns för tillfället jävligt mycket viktigare. Behöver min beauty sleep då det tydligen blir hard work work imorgon. Talk to you later, fuckers.


Let's grow old together, and die at the same time

Träffade min babe Natalie nere på stan för en quickie idag. Jag köpte nytt bling som jag får visa senare och fingrade på solbrillor samt cowboyboots. Spelar Bubble Shooter och pillar med bloggen - allt för att undvika att räkna matte. Prov imorgon, vill inte ha IG igen.


Words like voilence, break the silence, come crashing in into my little world

En ny favorit i bloggvärlden; Crystal Catacombs. Förjävla underbara och inspirerande bilder på en tjej som är vidrigt snygg. Mer sånt, tack!Oh yeah, let's spend the night, we'll crucify you with no pain

Det är söndag och jag är inte bakfull. Hale-fucking-lujah! Är faktiskt riktigt lycklig över det, för min kropp hade inte orkat med. Jag hade förmodligen tynat bort till ljudet av mitt hjärta som hårddunkade i huvudet och det vill vi ju inte, right? Gårdagen spenderades ju som sagt i soffan med min dude. Vi kollade Melodifestivalen och konstaterade att Crucified Barbara verkligen var bäst. Även om jag faktiskt tyckte Alcazars och Elin Lantos framträdanden var coola. Den där Elin är smokin'. Sen fick vi för oss att ta en promenad till Statoil, då ett chokladsug från min sida gjorde sig påmint. Den mängd snö som vi blev mötta av var inte nådigt. Hade snö upp till knäna och ett stelfruset ansikte. Dessutom inga vantar och favorit-Conversen på fötterna. Oh yes, är man ovan vid riktig vinter och dessutom hatar den så blir det liksom så. Drog igång Law Abiding Citizen när vi kom tillbaka. Riktigt bra film med riktigt bra Gerard Butler.

Nu kollar Micke fotboll och jag blir mer och mer irriterad för varje gång han skriker på den där jävla tvn. För ja, det är inget mer än en tv. Den där matchen spelas flera mil härifrån och det hjälper inte att skrika. Nej nu, bestämmer jag, ingen mer fotboll; istället Urban Legends och Amazing Race.

I said: hey babe cut it out, I will never do as you please

Min sjukdom börjar sakta men säkert lägga sig. Känner mig dock fortfarande inte som den vassaste kniven om man säger så. Kvällen blir chill med min dude i soffan. Har en stor lust att se Crucified Barbara rocka skiten ur Darin i Melodifestivalen. Man kanske dessutom skulle passa på att spöa Micke i Fifa, jag tror att jag kan om jag vill!

Nu: kolla på när Micke lagar mat (och kanske hjälpa till lite) med Nikki Sixx fantastiska radiokanal i bakgrunden.


I shot for the sky, I'm stuck on the ground, so why do I try, I know I'm gonna fall down

Varit sjuk som ett svin de senaste dagarna. Inte det minsta kul, har nämligen inte haft ork till något. Somnade igår med känslan av att mitt hjärta satt i huvudet och dunkade så hårt det bara kunde. Yippee ki-yay mf, känns totalt värdelöst. Planerna inför ikväll lutar för tillfället åt att bli skrotade, suck. Jag som hade sett fram emot en ladies night med Sandra och Linda men min migrän och seghet i kroppen skriker nej, nej, nej. Tåget till min dude rullar i alla fall strax efter tre, om det går något det vill säga. Tågtrafiken är ju lika fuckad som min kropp under vintern.

Under min sjuk-tid har jag tagit mig igenom 14 avsnitt av Vampire Diaries. Gick inte att sluta. En förjävla bra serie det där, bästa på länge måste jag säga. Och jag längtar ihjäl mig efter nya avsnitt att sätta tänderna i (dåligt skämt, hehe).


When she arrives all eyes are upon her, when absent she is the subject of universal conversation

Hur vore det om man skulle försöka sig på att börja uppdatera igen, kanske?


We're not getting along, my headache and I

Jag mår inte bra idag. Vet liksom inte vad mer jag ska säga, för jag mår fruktansvärt dåligt idag. Och den enda enkla förklaringen till det är alkohol. Jag var svampen igår, verkar det som. Nu ska jag bege mig mot Ica för något att tämja min bakfulla kropp med.

Happy fucking birthday IdaThere's only one friday night a week, and tomorrow we're going all in


I can hear it screamin' in my mind; long live rock n roll

Tog en titt inne på Rock am Rings hemsida, vilket jag ångrar dyrt och heligt att jag gjorde. Den här jävla top notch-festivalen stoltserar med band som Kiss, Rammstein, 30 Seconds to Mars, Rise Against, The Hives, Volbeat, Bullet For My Valentine, Airbourne och Gogol Bordello. Sverige kan gå och ta sig.


She's a maniac and her mind is fucked

Fick nyss ett ryck och var nära på att radera hela den här bloggen. Vill börja om på nytt, av många anledningar. Skulle verkligen vilja kasta bort allt som påminner mig om gammal skit och starta från scratch.

There's something about Brolle


You wanted to get to know me, well here you go

Beskriv dig själv med fem ord
Social, egen, pratglad, underhållande, envis.Varför är du så (jävla) cool?
Kul att jag fick den här frågan två gånger. Jag föddes cool, that's it.

Har du alltid varit rock n roll?
Mer, eller mindre, ja. Om man nu kan sätta in mig i ett fack. Men jag har, precis som de flesta testat mig runt och inte vetat vem jag varit.

Vart bor du någonstans?

I äckliga Södertälje. Man kan inte längta härifrån mer än vad jag gör.

Motto
Life's a party, crash it.

När ljög du senast? För vem och varför?
Ljög nog senast för mammas sambo, Tobbe, när han frågade om jag tog illa upp när de hackade på mig igår. Jag tog illa upp, men svarade att jag inte gjorde det. Jag orkade helt enkelt inte med den diskussionen just nu.

Hur bra anser du dig själv vara i sängen?
Jävligt bra, räcker det?

Vad är det pinsammaste du har varit med om?
Jag tycker så sällan att något är pinsamt. Väljer att se det roliga i det istället. Men jag kör väl på den gången då jag låg och snurrade runt i en våg framför en kille jag kollat in på stranden i Thailand. Jag var några år yngre än idag och önskade att världen skulle gå under.

Hur, var och när träffades du och Micke?
Vi träffades på Peace & Love förra året när vi lyckligtvis lyckades bli tältgrannar. Till en början tyckte jag fruktansvärt illa om honom då han höll blicken flertalet centimeter nedanför mina ögon och bara var ute efter en sak. Men något växte tydligen fram ur det. Som Nils-Robin skulle ha berättat den här historien: "Micke träffade Michaela på en festival i somras och dunkade på henne i ett tält. Och nu är de jättelyckliga! Det är INGET fel med att träffas på fyllan".

Hur gör man för att känna sig trygg i sig själv och sin kropp?
Man lär känna sig själv. Utan att lära känna sig själv, veta vem man är, vad man vill, vad man tycker om hos sig själv så blir det jättesvårt. När man väl känner sig själv så vet man vilka positiva sidor hos sig själv man vill lyfta fram. Jag tror att det är det bästa sättet att gå tillväga. Eller så skiter man bara i vad alla andra tycker och har kul utan några hämningar, tryggheten växer fram ur det. Dessvärre är det många som har svårt för just den delen.

Varför har du förändrats?
Alla förändras. Uppenbarligen inte du som ställt frågan, dock. Jag ser det som något naturligt och jag har inte hört någon påpeka att jag genomgått en negativ förändring. Kan väl helt enkelt säga att jag hittat mig själv och att jag har människor runt mig som vill främja det och inte ändra på mig.

Hatar du någon i din skola?

Hata är ett starkt ord - som jag dessvärre kan slänga ur mig i ren ilska. Men nej, det gör jag inte. Sen finns det några där som jag verkligen inte tycker om. Men så är det väl alltid?

Vilken är den bästa resan du gjort?

3 veckor i Brighton, England tillsammans med Natalie sommaren 2008.

Bästa minnet från 2009?
Peace & Love, där jag lyckligtvis träffade någon som jag nu har kommit att älska väldigt mycket. Och som dessutom ledde till att jag fick en hel drös nya och jävligt fina vänner. Dessutom hade jag min lyckligaste vecka under hela året där jag var smutsig, full, trött, borta, hade ont i varenda kroppsdel och fick höra grym livemusik.Vart går du i skolan och vilken linje?
Jag går medielinjen på MediaGymnasiet i Nacka Strand, där jag har inriktat mig på tv-produktion och journalistik.

Vilka jobb skulle du kunna tänka dig?
Jag skulle kunna tänka mig så jävla många jobb så det är helt insane. Sångare i ett band (min högsta dröm), egen företagare, stylist, event planner, eventfotograf, inredningsarkitekt, the list goes on..

Vad vill du göra i framtiden?
Starta ett eget företag (klädbutik) och driva in en massa coola amerikanska märken som det finns alldeles för få av i Sverige. Tänk rockscenen i LA. Resa mycket i jobbet och träffa intressanta människor. Känna att jag gör något som gör mig lycklig. Ha en lägenhet i centrala Stockholm, ev. en bit utanför som Henriksdal eller Hammarby Sjöstad där jag kan slappna av och känna mig hemma. Ha en fransk bulldog som tassar mig i hälarna och ett hektiskt och fartfyllt liv. Det är hur jag vill att min framtid ska se ut, och jag ser inget fel i att försöka göra den så.

Vad gör du om 10 år?
Om 10 år är jag 27, soon to be 28. Då gör jag allt det som står i svaret ovan + börjar fundera på babies kanske. Eller baby snarare, jag squeezar bara ut en unge.

Skola eller jobba?
Jag går ju bara i skolan för tillfället, har inget jobb. Men om jag ska välja vilket av de två jag vill göra direkt efter studenten så vore det skapligt gött att komma igång och jobba med tanke på att allt som har med skola att göra får mig att vilja kräkas.

Rock eller pop?
Jag tror att vem som helst kan svara på den här frågan åt mig.

Vilka är dina favoritband?
No Doubt, AC/DC, Aerosmith, Three Days Grace, Mötley Crüe och Volbeat.

Första rockbandet du lyssnade på?
Man kan ju tycka att det här är något jag borde minnas, men jag har svårt att göra det. Kan ha varit Kiss, för I Was Made For Lovin' You dunkades ganska hårt. Men första rockbandet som jag "seriöst" började lyssna på var nog Sum 41, med deras amerikanska high school-rock.

Om ditt liv hade en themesong, vilken skulle det vara?

Storm Large - Ladylike.

Vilka konserter ska du på i år?
De jag har biljetter till är AC/DC 3e juni och Kiss 12e juni. Men jag hoppas på fler.

Ska du på några festivaler i sommar?
Jag har en biljett till Peace & Love, men du kommer troligen att hitta mig på Arvika istället.

Vad tycker du om låten Vicious Delicious av Infected Mushroom?

Inte vad jag brukar lyssna på och den föll mig inte i smaken, men überdålig var den inte. Det är väldigt sällan jag kan finna musik riktigt usel.

Hur klär du dig, vad har du för stil?
Jag klär mig som jag känner för. Blir mycket svart, nitar, läder, leopard och slimmat nertill vs. oversize upptill. Vill egentligen inte sätta min stil i någon kategori, jag själv skulle mest klassa den som snygg men trasig. Andra skulle nog säga rockig.

Vem/vad inspireras du av klädmässigt?

Kat von D är en stor inspirationskälla. Annars plockar jag inspiration hej vilt. Från bloggare, folk på gatan, tidningar etc.Vilken är den bästa klädaffären?

Carlings, utan tvekan. Om jag får välja en specifik Carlings-butik så blir det den i Skärholmen, de har verkligen bäst utbud. Annars är jag en stor Weekday- och Topshop-fantast.

Vilken typ av sko är din favorit?
Converse, alla gånger om. Låga eller "vanliga" Chuck Taylor All Stars är grejen.

Väskor eller skor?
Skor! I'm an addict.

Vad använder du för sminkprodukter?

Den frågan känns inte ok. Har ingen koll på smink och hatar att lägga ut pengar på det. Men here you go: H&M bronzing powder, L'oréal Collagene exta-volume mascara, Make Up Store cover all mix concealer, Make Up Store darkest shadow eyepencil samt H&M dark temptation ögonskugga.

Vilken del av din kropp är du mest nöjd med?
Min hjärna, den är jävligt bra. Om vi ska vara ytliga, för jag antar att det var tanken med frågan så får jag väl säga mina axlar eller mina ögon.

Rakar du dig clean eller lämnar du en sträng?

Mysig fråga. Om ni verkligen vill veta det så får ni charma brallorna av mig. Eller varför inte fråga Micke, för charma brallorna av mig är inte det lättaste.

Varför bloggar du och vad vill du få ut av det?
Jag bloggar helt och hållet för min egen skull. Tycker att det är extremt roligt att skriva och dessutom jävligt kul att gå tillbaka i tiden och läsa vad jag tidigare skrivit. Sen är väl respons alltid roligt. Vill inte få ut något speciellt, mer än att det roar mig.

Vilka bloggar läser du?

Mina vänners + ett flertal till som jag finner intressanta. Läser inte så många av de kända bloggarna. Favoriterna är: Sandra, Micke, PH-Cimon, Amanda, Josie, PH-Andreas, Mimi, Hannah och Karmakiddo.

Vilken av de stora bloggarna är din favorit?
Ingen, jag läser inte någon av dem.

Varför tror du att bloggar har blivit så populärt?

Avundsjuka och tron om att gräset alltid är grönare på andra sidan. De större bloggarnas läsare består ju till över 50% av folk som vill vara, se ut och leva som dem.

Vilka är dina favoritserier?
The O.C. kommer föralltid att vara min favoritserie, samt One Tree Hill. Men mer aktuella favoriter är The Hills och Dexter samt nya Flashforward som är vidrigt spännande.

Gillar du Peyton bäst i One Tree Hill?

Hell yeah.

USA eller England?

Jag har varit i England, men tråkigt nog inte i USA. Trots det har jag sparat mitt hjärta för USA.

Vem är din favoritskådespelare/skådespelerska?
Jag avgudar Keira Knightley, hon är en av de få som kan säga allt genom sina ögon. Joaquin Phoenix har dessutom haft mitt hjärta enda sedan han spelade Johnny Cash i Walk the Line.

Sexigaste kvinnan/mannen på jorden?

Kat von D är sexigaste kvinnan på jorden. Sexiest Man Alive går till Tommy fucking Lee. Han må kanske inte ha ett utseende att döda för men han är crazy och det räcker för mig. Jude Law kan få halka in på ett hörn också, för hans ögon kan eyefucka skiten ur en. (Jo Micke, du är också sexig, och du är dessutom min).Utekväll eller hemmamys?
Jag tackar inte nej till en kväll som innehåller alkohol och bra sällskap.

Rosa eller rött?

Rött!

Sugen på trekant?

Beror på vem som frågar.

Vad är sexigt på killar/tjejer?
En hes röst fångar alltid min uppmärksamhet. Samt en intensiv blick eller ett snett leende. Piercingar och tatueringar har alltid fallit mig i smaken och ju mer desto sexigare. Annars ett självförtroende som blåser mig av stolen, I like 'em cocky.

Vad tycker du är de viktigaste egenskaperna hos en kille?
Att han uppmärksammar/kommer ihåg de små sakerna, detaljerna som så få andra lägger märke till. Exempelvis att mitt vänstra knä består av en massa små ärr eller att jag en gång i förbifarten sagt att skruvad pasta är den godaste. Humor; förmågan att få mig att skratta från magen, självförtroende, självdistans och empati.

Tycker du att killar ska raka sig under armarna?
Jag tycker inte att killar SKA någonting. Men om jag får vara med och bestämma så tycker jag att det kan få stanna.

'Cause one man's trash is antoher man's treasure

Dålig kväll. That's probably all I can say. Försökte pigga upp mig själv med att se de första två avsnitten av Glamourama, men nej. Det gav inte riktigt den utdelningen jag önskade. Imorgon är en ny dag. Det enda sättet som fungerar att tänka på för tillfället.


Never Shout Never - Damn Dog

HIM - Screamworks: Love in Theory and Practice

HIMs nya platta, som var pretty fucking good.


I said, are you gonna be my girl?

Har pluggat som en tok samt varit instängd hos Micke under helgen. Har börjat ta tag i frågorna, men keep 'em coming! Än har jag inte riktigt tid för bloggen och än tänker jag inte publicera svaren. Puss


Ask me anything you want, ladies and gentlemenJag lovade mig själv att aldrig ha en sådan här fjantig frågestund. Men jag kommer att vara upptagen med ihärdigt pluggande de närmaste dagarna och bloggen kommer att "glömmas bort".. så därför tänkte jag att ni kunde passa på att fråga allt ni undrar över gällande mig, mig och mig. Eller något annat också för den delen! Ni brukar vara så jävla bra på att ställa frågor i diverse olika inlägg så nu får ni ett eget. Shoot!

I don't need no rules, all I touch is mine, live fast, die young

Någon hade önskemål om att Vemdalen-bilderna skulle upp i bloggen. Och självklart ska de det! Även om de inte känns det minsta ok att visa. Hade totalt glömt bort att jag inte laddat upp dem, så tack för påminnelsen. Var en månad sedan vi hade sista kvällen där nu och jag kan nog lätt erkänna att jag saknar det.


Hey, you're pretty good looking for a girl

Jag behöver nya jeans. Alltså verkligen behöver, måste ha. Har fan inte ett enda par som verkligen sitter riktigt jävla bra. Kanske för att jag hatar att pröva och leta efter jeans. Alla töjer ju bara på sig något så fasligt. Och så står man där och ser ut som att man antingen gått ner 5kg i vikt och har för stora kläder eller rent utav skitit på sig. Mums.


There's a party at a rich dude's house

Ok, tänkte att jag kanske borde ta mig i kragen och skriva ett blogginlägg efter helgen som varit. Önskar att jag hade bilder från i lördags, men jag har inte fått dem ännu. Antagligen hamnar de i ett senare inlägg.

I lördags åkte jag och Micke in till stan för att fira Mathilda som fyllt 18. Tog ett jävla bra tag innan vi kom in då tågen var inställda och allt verkade strula. Men dit kom vi till slut i alla fall. Hade en grym kväll tillsammans med fina vänner som jag sällan festar tillsammans med. Och träffade nytt folk, vilket alltid är lika jävla roligt. Somnade väl efter 6 någon gång efter att ha suttit uppe och snacka skit samt städat tillsammans med Micke, Mathilda och Felix.

På söndagen tog vi en sväng förbi McD för bakiskäk innan vi åkte hem. Me like! Gårdagen spenderades mestadels bara i sängen. Sov till och från och mådde inte alls speciellt bra. Mår fortfarande inte speciellt bra..


RSS 2.0