Foo Fighters - Wheels



Ny låt från Foo Fighters. I like, I like, I like!

Darling, I want to destroy you

Huvudvärken är fan inte bättre, men jag försöker stå ut. Tabletterna hjälpte en stund i alla fall vilket är ett framsteg. I och för sig gör jag inget för att radera den, förutom att knarka tabletter. Istället sitter jag med lurarna och lyssnar på en massa ny musik. Spelar ingen roll att jag har huvudvärk, det går fan-i-mig inte att hålla sig borta från Spotify!

Strike a pose, bitch

Gick igenom mappen med webcam-bilder och insåg att jag verkligen ser likadan ut på alla bilder. Jag är inte tjejen som varierar pose om man säger så.



1. FAVORITEN. 50% av alla bilder på mig innehåller också den här minen. Jag måste ju uppenbarligen tycka att jag är snygg när jag gör såhär med tanke på hur ofta det sker. Mest troligt är dock att jag känner mig ball. Dessutom lägger jag gärna till peace- eller "heavy metal"-tecknet för mest patetiska effekt.



2. LICK IT. En lite mer vågad version av favorit-posen. Ibland när jag kollar igenom bilder efter en kväll vill jag bara skrika: stoppa in tungan för i helvete - du är ingen jävla hund! Så ofta som den är utanför munnen skulle man ju kunna vara orolig över att den torkar sönder snart.



3. PLUTMUNNEN. Dyker oftast upp då jag inte har lust att vara med på bild. När fantasin inte riktigt räcker till de två ovan. Den mest originella posen som finns. Jag menar, det är ju verkligen BARA JAG som kör med den! Uppenbarligen också en pose som jag själv känner mig ytterst bekväm med. Och ser ytterst patetisk ut när jag gör.

Fuck me like you hate me, again

Fan vad less jag blir på att det känns som att jag aldrig är riktigt frisk. Vilar ut fullständigt gör jag sällan heller. Jag stannar hemma en dag, går till skolan, sen går det ett tag och så är jag tillbaks på ruta ett igen. Hatar det. Att jag dessutom har ett kasst immunförsvar förvärrar ju bara situationen. Har aldrig det här problemet under våren och sommaren, men så fort hösten och vintern är igång så knullar bakterierna hej vilt i mig. Det är högsäsong för virus-förökning i Michaelas kropp just nu så passa på för i helvete!

A pretty fucking good album


Grattis till oss, love

Jag har namnsdag idag! Inte för att det spelar så stor roll, brukar inte bry mig nämnvärt. Men det har Micke också. Mikael och Michaela, komiskt, huh?

I'm on a highway to hell

Huvudvärken som jag gick runt med hela eftermiddagen och kvällen igår har tydligen inte gett sig. Vaknade upp och kände mig, helt seriöst, bakis utav bara helvete. Var bara att ringa mamma och be henne sjukanmäla mig, ta en värktablett som säkerligen inte kommer att fungera och nu ska jag somna om.

Ett ljus i mörkret var i alla fall att jag till min stora glädje såg att det var Calle och Jon som gått vidare i Idol. Nu bryr jag mig fan inte om vilka resterande som går vidare, jag har mina favoriter med ju!


I just wanna be alone

Jag vet fan inte hur jag lyckades. Men den här dagen gick från att vara riktigt bra till att bli riktigt jävla sämst. Just nu är det för mycket i mitt huvud för att jag ska orka med något. Kan inte sätta fingret på vad eller varför, men det är något som får mig att känna mig nere.


Papa Roach - Scars

One last kiss, before I go

Hej Södertälje. Hej sängen. Hej bloggen. FUCK YOU ALL, skulle jag bara vilja säga. Inget här hemma känns speciellt lockande efter den här helgen. Ni kan alla ha era fina sidor, men nej. Den här helgen, eller främst lördagen och söndagen har varit för jävla bra. Tog tåget in till Eskilstuna och blev hämtad vid stationen av Micke för att sedan åka till Sala och käka/bowla med hans familia. Japp, ni läste rätt; jag bowlade! Och jag måste faktiskt erkänna att det var riktigt roligt. Med lite öl i kroppen och ett fruktansvärt roligt sällskap blev det grymt. Sen att jag dessutom, precis efter att ha fått Micke att säga att jag skulle få Spotify premium i ett halvår om jag strike-ade före honom lyckas sätta en strike var fan-i-mig pricken över i:et. Inte för att jag får mitt Spotify premium men att knäppa den snubben på näsan - som är en "naturbegåvning" på allt - är sjukt kul.

Resterande timmar under lördagkvällen och idag har bestått av fint sällskap i form av Micke, Sandra och Nisse. Alltid lika jävla roligt att umgås med dem. Fem av fem toasters på den här helgen alltså! Nu ska jag släcka ner och sova.

But now I'm hung-over

Och så var man hemma igen då! Säkerligen två kilo tyngre. Vi hade lite för mycket av allt igår. Kvällen spenderades på Matildas båt där vi blev fulla, glada och öppna. Det var sjukt trevligt, och jävligt roligt. Lite senare gick vi vidare till en fest där jag verkligen inte kunde ha känt mig mer malplacerad. Men det var ett trevligt avslut på kvällen ändå!

Kollade precis upp tågtider till Eskilstuna. Så 16:50 är jag on my way to Micke. Happyface på den. Innan dess hade jag tänkt hinna med att duscha - för jag känner mig fan inte det minsta fräsch. Dessutom ska benen rakas, det här är inte okej! Jag kommer inte undan med dåliga bortförklaringar längre. Men fy fan, det ÄR jobbigt. Kom inte och säg något annat.

Huvudvärken är märkbar, håret är.. en klass för sig och fötterna värker - MEN, som han i Let's Dance så fint skulle säga, jag är så lycklig man kan bli!

Tonight's gonna be a good night



Ska snart kasta i mig mat, platta ut korkskruvarna på huvudet, spackla till ansiktet lite och sen åka in till stan. Kvällen spenderas med Matilda, Hannah och Mathilda! Me like! Vi ska göra Kungsholmen osäker.

I just have to buy this one, too


Jag måste ha. Måste, måste, måste. Det här med att jag hade satt stopp för att spendera mer pengar på kläder känns plötsligt väldigt långt borta. Måste man så måste man!

Love drunk

Har precis avslutat en middag som fick min mage att växa till en oanad storlek. Jag är då fan inte stor i maten och egentligen åt jag nog inte så mycket heller men mätt blev jag. Alltså, jag menar verkligen M.Ä.T.T. Följden av detta är dock oändlig trötthet. Inte för att det spelar någon roll egentligen. Jag har ju bara planerat att kolla Idol och hålla tummarna för att Calle går vidare (han är bäst, bäst, bäst!), ramla in i duschen och sen dunka musik tills jag stupar. Inte så krävande helt enkelt.

Morgondagen bjuder på sovmorgon, två lektioner och senare "let's drink and share secrets" med några favoriter! Sounds like a fucking great day to me!


A little more for little you

Jag är överdrivet lycklig. Ibland älskar jag livet för jävla mycket. Och jag hoppas att alla ni andra jävlar är minst lika glada som jag.

I can't help myself

Sitter i skolan. Har precis haft mentorstid med Åke. Det finns fasen ingen bättre lärare eller mentor. Under lektionen skulle jag presentera tre saker som inspirerar mig. Med mig hade jag (på fötterna) mina absolut första Converse. De är slitna utav bara helvete, trasiga, lite för stora - men jävligt sköna, grymma och snygga! De är helt enkelt jag, som jag så fint poängterade. Dessutom hade jag med mig KOSS-lurarna för att symbolisera musik och min lilla bok där jag har låttexter, citat och annat trams samlat. I thought I did pretty fucking good.

Nu snickrar jag på min spellista till Oliver som ska innehålla 20 låtar som ALLTID gör mig glad. Fruktansvärt roligt, blir glad av att bara fixa med den. It's a beautiful day, people!


Hey, retard.

Hey baby

OCH JUSTE! Jag skulle skriva något läsvärt också: Fy i helvete som jag tycker om dig, baby. Och det är fan inte ofta jag säger det till folk. Men sen är du inte "folk" heller, du är min.

You take the breath right out of me

Den här dagen har fasen varit en jävla berg-och-dal-bana. Vaknade glad om än fruktansvärt trött. Höll senare på att avlida av ilska under matte-lektionen. Alltså jag hatar matte, jag förstår inte matte, och jag kommer då fan aldrig ihåg något av det jag "lärt" mig. Funderade starkt på att hoppa från fönstret - hade nog gett en jävla effekt då vi hade lektion på sjätte våningen. Men nej för i helvete, fönstrena var säkrade! Så det blev inget hopp helt enkelt.

TV-lektionen var senare ett fett jävla plus. Vi kollade på det färdigredigerade inslaget, finslipade manus, skrev körschema och klockade hela programmet. Jag har världens bästa TV-grupp. Snacka om att man slagit ihop 6 jävligt kreativa hjärnor som inte finner några gränser. Thumbs up!

Väl hemma lyckades jag med konsten att rensa upp lite kläder från golvet. Jag förväntade mig applåder då jag var klar, men inte fan fick jag några! Och sen. Sen.. sen.. sen.. fick jag äntligen träffa Micke igen. Den underbara människan bestämde för att ta bilen till Södertälje för att spendera lite tid med mig. Förstår ni hur underbar JAG måste vara då? Haha, eller frågan är väl snarare; förstår ni hur underbar han är? Tanken på att få ha honom här räddade fasen hela min dag.

But now he's gone again och jag ska väl dunka huvudet mot kudden. Nej för fan, lite musik först och sen kan jag slockna. Och hej och hå vad jag överdoserade ord nu.

Breaking Benjamin - Breath

I don't wanna miss a thing

Fucking jävla skitdag. Kan dock glädjas åt två saker: TV-lektionerna brukar få mig på bra humör och vårat inslag blev faktiskt riktigt bra. Plus att baby kommer till mig idag, every moment I spend with you is a moment I treasure.

Walking to Stockholm

Jag kommer sitta bänkad framför Idol om en sisådär 20 minuter. Nu är äntligen skiten borta ur programmet, för fan jag tycker bara att det är jobbigt med alla värdelösa sångröster som försöker. Favoriten är helt klart, inget snack om saken - Calle Kristiansson! Här snackar vi röst. Sätt honom som front-sångare i ett rockband för i helvete! Om det var möjligt skulle jag dock plocka med den här snubben också, extremt skön "audition". Robin B gör kanske den bästa auditionen det här året.


Three Days Grace, Life Starts Now

Okej, nu har jag lyssnat igenom Three Days Grace platta två gånger. Och den växer för varje gång. Den är bra, riktigt bra, men jag hade liksom förväntat mig något mer. Jag hade förväntat mig en platta att leka rockstjärna till i min ensamhet, en platta att lyssna på när jag vill tagga till. Men ingen av låtarna kommer i närheten av Break - ingen sätter sig så bra som den gjorde och fan som jag hade hoppats på fler låtar i den stilen. Men satans jävla bra, det kan man aldrig ta ifrån dem att Life Starts Now är.

Break


The Good Life


Lost In You


Without You



And I still taste it on my tongue

Åkte ju som sagt till Micke igår efter skolan - därav det dåliga bloggandet. Mys mys mys. Kan inte komma på ett bättre sätt att spendera en måndagkväll. You're the greatest. Tanken var att jag skulle ta sista tåget hem som gick 22:05, men nej, nej, nej. Det är ju så svårt att slita sig! Istället spenderade jag natten där också, vilket betydde att jag inte behövde missa Roast på Berns! Att jag sen fick spendera ännu mer tid med någon jag tycker något så fasligt mycket om var ju inte fy skam heller!

Att vakna imorse däremot, det var som en fet jävla Hulk-käftsmäll. Bättre har man ju mått och fler timmar har man ju sovit. Men åh så glad jag är över att jag slapp vakna upp själv. Spenderade sedan 1,5 timme på tåget från Eskilstuna till Stockholm med att läsa Flickan som lekte med elden och sen lägga mig i halv fosterställning på stolen och snarka.

Nu är det hål i en sissådär tre timmar eller något. Jag ska återigen lyssna igenom Three Days Grace senaste platta. Jag känner mig lite kluven faktiskt.

Boys Like Girls - Love Drunk

The Good Life

SOM JAG HAR VÄNTAT. Three Days Grace nya platta, Life Starts Now, släpptes idag. Och vad tror ni att jag gör? JO, LYSSNAR FÖR I HELVETE. Det är ett fett happyface på mig just nu. Var tvungen att göra ett glädjeskrik när jag såg att det fanns på Spotify. Konstiga blickar? Ja. Bryr jag mig? NEJ!

I don't have to stay this way

Det är så satans jävla kul att jag aldrig fick ett immunförsvar på köpet när jag föddes. Någon verkade liksom glömma bort att dela ut det till just min spermie. Inte nog med att jag hade feberfrossa för kanske tre veckor sedan - nu har jag så ont i halsen att jag får tårar i ögonen varje gång jag sväljer. Life's good.

Joshua Radin - Winter

Find me faceless



Jag gör verkligen allt för att undvika matteboken som ligger stängd bredvid mig. Jag öppnade den, försökte räkna, förstod absolut ingenting, drog igång Fuck Me Like You Hate Me i lurarna och kom genast på andra tankar.

I've had enough

Om man saknar någon så jävla mycket som jag gör just nu, då ser i alla fall inte jag någon annan utväg än att ta sig i kragen och göra något åt det. Efter skolan imorgon sätter jag mig på tåget som tar mig till baby.

Little rock 'n roll queen





JAG VAR JU SNYGG IGÅR I ALLA FALL! Var bara mina leatherpants och strippskorna som inte hamnade på bild.

Leave the lights on

Kvällen igår var mycket speciell. Den bestod först av middag med en massa ladies, mycket gott! Jag, Natalie och Ida spårade snart ur när vi kom in på ämnet såser. Det gick från att handla om den typen av sås som kan förtäras med mat till en helt annan typ av sås. Visserligen kan ju den också förtäras med mat, om man nu gillar sånt!

Lite senare dök en jävla massa dudes upp, thumbs up for that! Försöker liksom komma ihåg vad som egentligen hände, men det enda som kommer upp i huvudet är min vurpa rätt ner i gräset (mina skor var satans svåra att gå med på gräs), min deal med Buster och Eric att gå på Rise Against - säkert bara en fyllegrej, stripp-tävlingen som först var mellan mig och Karlsson men som urartade och gick för långt. Man ska inte utmana mig! Jag är inte den som bangar och vill förlora. Från att shaka ass gick jag och Karlsson sen till att ha världens djupaste snack. Och efter det bar det av hem. Barfota. Fy helvete så kallt det var. Och sen däckade jag totalt. Det var huvudet mot kudden och så PANG.

Jag mår inte så bra idag, som sagt.


Birthdaygirl, tack för igår!

She's hung-over

Jag mår inte så jävla bra idag. Inte så bra alls, faktiskt.

Welcome to the family



Nyss hemkommen från stan. Mina pengar brinner verkligen upp för tillfället. Fast jag ser liksom ingen anledning till att inte spendera dem när jag tycker så mycket om det!  Jag vet att du sitter där hemma och suckar nu, Oliver. Blev i alla fall äntligen en AC/DC-tröja från Amplified. Gick inte att motstå. Ville liksom inte motstå heller. Och on top of that ett vinrött/mörklila nagellack från MUS. Tänkte att jag skulle försöka använda något annat än mitt signum; svart. Som jag sagt förut, tillfällig lycka kan köpas för pengar!


Hard to notice, what is passing by


AFI - The Leaving Song

The truth is never pretty

Nyss hemkommen från bion, blev The Ugly TruthRigoletto. Jag var där i sista minuten, precis som alltid. Filmen i sig var mest bara helt okej. Men det var den här mannen som gjorde den sevärd. Gerard Butler. Gerard fucking Butler. My oh my.

Blev trots allt stressande och alla fel som uppstod en bra kväll. Och inte fan kunde man tro att en hemresa till Södertälje kunde bli så kul. Donkenmat på pendeln hem samtidigt som jag och Natalie garvade satan åt gamla saker vi gått igenom. Och en jävligt sexig och smidig "jag-vet-i-fan-vad-som-egentligen-hände" på bussen. Slappnade i vilket fall som helst av när den svängde och det ska man ju inte göra, det vet jag nu i alla fall. För jag tippade rätt in i Natalies bröst och sen vidare ner på golvet. High-five på den!

Nu ligger jag, ensam, i sängen och lyssnar på Breakin Benjamin. Miss you shitloads.


Lick it and you'll own it

Och så var man själv igen. Känns fruktansvärt konstigt då jag haft Micke här sedan i onsdags kväll. Har varit rejält lata timmar som flygit förbi sedan dess, men fy fuck så underbart det har varit. Words can't describe. Seriöst, det är fan helt sjukt. Det har varit happyface på mig, konstant. Och alla som känner mig, både ytligt och mycket väl, vet hur ofta jag är sur och irriterad. Allt med dig är så jävla bra.

Nu är det inte lika mycket happyface. Är det något jag hatar så är det att stressa under lediga dagar. Då har man ju för fan speedat ner till en låg fart och sen helt plötsligt ska man med andan i halsen rusa runt. Jag och Natalie ska ta tåget in till stan och möta upp Mathilda, Joel och Oliver för bio - och just nu strular det mesta. Jag var sugen på fest ikväll. Men det var bestämt sedan tidigare i veckan så då får jag stå mitt kast.

Imorgon får jag vara odräglig igen. Nu måste jag pimpa till mig lite och ruuuuuusa.


Ozzy Osbourne - I Don't Wanna Stop


You and me

Bloggen prioriteras sist just nu. Just so you know.

We could cross this ocean

Thousand Foot Krutch - Forward Motion

This is wicked



Nu tar jag bussen tillbaka till skolan. Det här var sista gången jag skippar en lektion för att jag är klantig. Usch, någon får skärpa till sig. Ge mig en smäll för fan.

She will be loved

Egentligen borde jag vara i skolan nu. Jag var på väg, visserligen en kvart sen, men ändå. Sen hände något. Klantigheten i det hela och hur jävla arg jag blev när jag insåg vad jag totalglömt är nästan skrattretande. Och nu är jag då alltså hemma för att greja med det jag glömde. Det är alldeles för jävla pinsamt för att ens nämna det här.

Låt dagen bara gå jättejättefort nu, snälla? För ikväll får jag sällskap i form av Micke. Han är nu officiellt min. Jag säger då det Dregen, du hade din chans att haffa mig, men nu är det för sent.

Fooled you, bitches



Hallå readers, trodde ni helt ärligt talat att jag bara så enkelt skulle gå med på att kapa av håret? Nej fy fan, jag sparade så mycket längd som det bara gick! Ni anar inte hur mycket jag har garvat åt att ni alla gick på det. Det ovan är min riktiga nya frisyr.

Comfortable liar

Dropkick Murphys - I'm Shipping Up to Boston


Muntrar upp mig själv genom att rensa spellistorna på Spotify, snart har jag äntligen fått ner dem till några få. Naturkunskap om 8 minuter. Jag och Matilda gör en barnbok om miljöförstöringen i havet. Blir en hel jävla massa kiss och bajs-humor kan jag lova.

Don't look back in anger

Den här dagen kunde fan inte ha börjat värre än vad den gjorde. Vaknade upp av mig själv exakt 05:53 och jag hade, om jag minns 200% rätt ställt klockan på 05:30. Förvånad, förvirrad, med en mensvärk som inte gick att undgå och ett pms-humör som spökade hasade jag mig upp ur sängen. Hittade varken kläder, tamponger eller mina lurar. Egentligen låg de bara i min enorma hög på golvet, men totalt uppjagad och med gråten i halsen gick allt fel. Jag gick hemifrån med tårar i ögonen och var något så fruktansvärt irriterad. Ku(k)l tisdag.

Men tack Micke för att jag fick vakna upp till ett sms som i alla fall fick mig att le en liten del av morgonen.

Let's start over



Skulle ju som sagt klippa mig idag. Och ja jo, man kan nog lugnt påstå att jag klippte mig. Tanken var inte alls att det skulle tas så mycket, men den sucken jag möttes av från Gittan var inte positiv. Och då tänkte jag bara: kapa skiten så börjar vi om!

Long time, no see


I don't want to miss a thing

Jag ska skriva ett till inlägg innan jag går och lägger mig. Blir förmodligen liknande innehåll som det som försvann när det skulle publiceras. Gårdagen var bäst rätt igenom. Eller okej, att kolla på fotboll kanske inte är det roligaste jag vet - sorry babe. Speciellt inte när jag sätter mig rätt ner på en brännässla. Ja, det gjorde ont. Men jag hade ju Sandra att snacka med vilket gjorde det galet mycket trevligare! Jag har nog sett mer fotboll under loppet av en vecka än vad jag i vanliga fall gör på ett halvår.

Kvällen spenderades hemma hos Micke med en hel drös människor. Ärligt talat kunde jag inte ha bett om bättre sällskap. Som jag älskar att vara bland people jag inte känner. Och det blir dessutom fasligt mycket trevligare när de få jag känner - Micke, Sandra och Robin - är helt fruktansvärt jävla grymma. Sen kan man ju ifrågasätta mitt beteende vad gäller att slicka någon i ansiktet. Men hey, jag har aldrig haft förmågan att uppföra mig respektabelt och jag har aldrig varit normal. Allt man slickar på äger man. Jag äger numera hela Mickes ansikte, del för del.

Efter att alla dragit var det bara soffan och sjukt jävla mysig musik som gällde. Sen var det bedtime eftersom någon, inte var det jag i alla fall, skulle upp och jobba dagen efter. Inte så jävla kul att säga hej då på morgonen. Ville bara springa ut och punktera däcken på bilen för oj då, då hade någon inte kunnat ta sig iväg. Sen var det bara pluspoäng som rasade in över mig när jag plockade undan alla ölburkar, flaskor och annat skit. Och dessutom lämnade efter mig en jävla massa ord nedpräntade i ett textdokument. Ibland kan jag. Idag kunde jag.

Secondhand Serenade - Awake

This post is dedicated to: Oliver



Det här är Oliver. Jag skulle väl kanske vilja klassa honom som en av mina närmsta vänner. Trots att vi bara har känt varandra i lite mer än ett år och trots att jag varje dag skulle kunna slå honom riktigt hårt. Han frambringar mina värsta sidor, men samtidigt mina bästa. På samma gång som han kan få mig att sparka och slå efter honom, tala om för honom att han är så jävla jobbig och bör sluta flina innan smällen kommer, så får han mig också att skratta hejdlöst, köra skrivbordsstolsrace i datasalar, lyssna på Smurfhits, prata om saker jag vanligtvis aldrig skulle prata om och diskutera saker som är helt absurda.

Jag älskar människor som får mig att skratta utan hämningar. Okej att jag har väldigt lätt till skratt men väldigt få människor kan få mig att garva så högt och så länge att jag får träningsvärk. Oliver, är en av de personerna. Han är som en extra lillebror med ett utseende i likhet med Björn Gustafssons. Jag kommer inte ihåg första gången vi pratade och vi har mest bara små minnen tillsammans. Jag vet inte alltid vart jag har snubben, men jag vet att han finns där någonstans. Jag tycker inte alltid om honom, när jag tänker efter är det väldigt sällan jag gör det, men fy fan vilka stunder han kan ha. Den där Oliver.

Jag lovade ett inlägg tillägnat dig, lillgubben. Och fy fan så svårt det har varit att börja skriva det. Jag trevade mellan att roasta dig totalt eller hylla dig till skyarna. Det blev något av en blandning av allt. Hoppas att du sitter och bölar utav bara helvete nu och ger mig en rejäl Anders Bagge-kram imorgon. För du är verkligen en av de bästa vännerna jag har. Och okej, jag vet att jag är sämst på att visa det. Slå mig hårt.

Your whispers are priceless

The fact that we don't see each other that often just makes it more electric when we do.


That's not how I like it

Vad roligt det är när man har skrivit ett blogginlägg lika långt som en fucking jävla novell och så loggas man ut när man ska publicera det.


The world got smaller

Sitter själv hemma hos Micke, jag fick schysst nog sova ut när han åkte iväg på match. Och nu fingrar jag på hans dator och kollar hans spellistor på Spotify. Vore ju jävligt illa om han insisterade, jag menar, man kan inte lämna en påslagen dator och på fullaste allvar tro att jag inte tänker peta på den. 

Gårdagen blev inte så stressig som jag trodde att den skulle bli. För Micke var snäll utav bara helvete och hämtade mig i Södertälje! Blev en extremt lugn kväll framför Idol och Kändisdjungeln (värdelösaste programmet NÅGONSIN) tillsammans med Robin och Sandra. Senare åkte vi hem och kollade Roast på Berns som jag inte sett ännu och fy fan vad roligt det var. "Björn, när jag tittar på dig.. du är smal.. du är vit.. och du har lite ludd högst upp.. Du är ta mig fan en tops!" En film på det som jag varken kommer ihåg vad den heter eller såg för den delen. Någon började visst snarka ganska snabbt. Ibland är det så jävla underbart att sova.

Live - What Are We Fighting For?


Nothing like a girl you've ever seen before


Foto: Matilda M

Everyday I get a little closer



God morgon. Det är sol idag också och enligt SMHI mellan 18-20 grader. Det betyder ju nästan sommarvärme! Eller i alla fall dålig sommarvärme. Ska snart droppa kläderna och inta duschen. Och sen bär det av till skolan. Har bestämt mig för att jag måste tvinga mig själv till ett bättre humör idag, jag hatar den griniga versionen av mig själv.

Försöker peta i mig frukost för tillfället. Det går.. inte så bra. Det går helt ärligt talat förjävla dåligt. Jag kan inte äta såhär tidigt på morgonen! Blä för frukost.

Let me see what you got

Det var så mycket jag hade tänkt hinna med efter skolan idag. Men orkar man inte så orkar man inte. Och är man trött och lat så är man trött och lat! Jag hann inte med något alls, helt enkelt. Mer än att avverka en jävla massa plattor på Spotify och rensa och lägga till lite i favoritspellistan. Sounds fucking perfect to me.

Imorgon blir en bra dag. Imorgon blir en jävligt bra dag. Stressig, men bra! Sovmorgon, två lektioner, stress, stress, stress och sen, äntligen Eskilstuna (eller rättare sagt, äntligen Micke - nöjd nu?) igen.

I think I might have an orgasm



Tre grymt bra album som alla är släppta 2009: Welcome To The Masquerade från Thousand Foot Krutch, Daze Of Our Lives från Itchy Daze och Making Bets In A Burning House från Union Square.

Thousand Foot Krutchs senaste album är utan tvekan det bästa av de tre. Har spelat det några gånger nu och det blir bara bättre och bättre. Helt fuckat jävla bra är vad det är! Fire It Up, Bring Me To Life, The Part That Hurts The Most (Is Me) och Already Home är de bästa av de bästa. För ALLT är riktigt galet bra.

Itchy Daze och Union Squares album är också so damn good. Dra upp volymen och lyssna, lyssna, lyssna.

This is big town-music



Mitt humör är inte bättre idag, skulle kunna klappa till första bästa äckel som kommer i min närhet. Kan dock tacka mitt underbara TV-team för oändligt höga skratt den här morgonen. Vi skulle spela in vårat inslag till kommande inspelning av själva programmet. Jag var då reporter och skötte mig väl kanske inte exemplariskt bra. Det lät skapligt ofta såhär: "Jag står här i svinkalla Nacka Strand tillsammans med Oliver Nordlund och Carlos Hernandez och som ni vet så.. FITTA!" eller så började jag bara skratta hejdlöst.

Men eftersom TV-lektionen är över är mitt tillfälligt goda humör också bortblåst. Nu ska jag återgå till att lyssna på låten som alltid spelas i våran kaféteria i skolan. Om man inte vet att den heter Song Away är det omöjligt att höra vad de sjunger i refrängen. I alla fall tyckte vi det.

Hockey - Song Away

You don't really care for music, do you?



Jag var två millisekunder ifrån tårar igår. Det här är och kommer alltid att vara min favoritlåt. Fy fuck så bra det var. Inte många som kan göra den på ett så speciellt sätt. Död åt Laila, tycker att det skulle vara skönt om hon höll tyst någon gång.

Och för övrigt var hon bruden, Sofie, med brillor och keps så fasligt jävla bra.

With all the words you say

Vet ni vad? Nu går jag och lägger mig. Jag tänker inte tillåta mig själv att sitta uppe och bli ännu mer arg och ledsen över något som uppenbarligen är helt ovärt att bry sig om. Coheed and Cambria och you know who you are gör det lite lättare. Puss


Bang bang, I shot you down

ALLTSÅ JAG ORKAR FÖR I HELVETE INTE MER. ÅH VAD JAG HATAR DEN HÄR JÄVLA STAN OCH ALLA FITTOR SOM BOR HÄR. KAN NI BARA LÄGGA NER NÅGON GÅNG!? KAN NI BARA INSE HUR VIDRIGA OCH PATETISKA NI ÄR? ÄR SÅ FUCKING JÄVLA LESS PÅ ERAT SKITSNACK SÅ DET FINNS FAN INTE.

Jag orkar verkligen inte.

Press your lips against mine

Riktig jävla skitdag. Har varit övertrött och helt inne i min egen värld. Inte reagerat på vad folk sagt till mig, inte lyssnat, inte förstått. Dessutom har jag varit fruktansvärt irriterad, jag är fortfarande fruktansvärt irriterad. Vill bara att det ska rinna av mig, men det gör det inte.. Huvudvärk och kort stubin = fin kombination.

Jag vet vad jag behöver. Jag vet precis vad jag behöver. Men jag vet också att jag inte kan få det. Istället får jag snällt vänta. Och vet ni vad? DET GÖR MIG ÄNNU MER IRRITERAD.

In Flames - Delight and Angers

Yeah baby, here we go again



Helt vidrigt jävla bra. Snacka om skön snubbe!

Release me

Har äntligen beställt en klipptid. Är ju nästan värt en applåd. Var, helt ärligt, över ett år sedan jag klippte mig sist. Och då har jag ju färgat och blekt det en jävla massa gånger under den här tiden också. Jag antar att mitt hår inte mår så bra just nu. Det ser inte ut att må så bra.

Jag tänker mig något som det nedan - fast jag behåller min egen längd. Sen att man alltid bara vill raka av skiten efter att man lämnat frisören är en annan femma. Men det tänker vi inte på. Inte just nu i alla fall.


Fightstar - The English Way

Honey, I'm home



Kom nyss hem. Känns inte som att jag har varit hemma på galet länge, har nog inte varit hemma speciellt mycket alls den senaste tiden. Något jag i vanliga fall brukar tycka är skönt, men just nu saknar jag bara att prata och käka en vanlig middag med pappa. Även om det betyder att jag får peta i mig något jag inte alls känner för. Mat är inte min grej, you know.

Jag och Mathilda tog över hennes mormor och morfars lägenhet igår. Pizza och Ben&Jerry's i soffan = perfekt måndagskväll! Nu är det Idol som gäller. Trots att jag hatar hela konceptet bakom det och bara vill kräkas på alla Rix FM-människor som vinner så är det fan ett måste att kolla. Jag kan inte hålla mig borta.

Make me smile, if you dare to

Lagom mycket uppdatering man hinner med. Skola nu, så otaggad man bara kan bli. Är lite smågrinig idag - alltså mitt gamla vanliga jag. Fika med mitt "gamla tjejgäng" efter skolan. Det blir nog trevligt! Är väl kanske inte läge att erkänna att jag bara skulle vilja åka hem och lägga mig istället, men så är det! Uppdaterar när jag kommit hem, vilket förhoppningsvis inte blir alltför sent för då skjuter jag mig själv.

Nej fy fan, är det någon dag jag hatar från botten av mitt hjärta så är det tisdagar. Idag är inget undantag.

Here without you

Den här skoldagen känns bara allmänt värdelös. Vi har so called miljödag. Alltså, ärligt talat, jag kunde inte bry mig mindre. Verkligen inte! Skulle fan ha tryckt upp en tröja där det står 'global uppvärmning for life'. Då hade de haft något att snacka om! Lär inte bli någon mer bloggning idag, sover nämligen hos älskade Mathilda ikväll. Yes, då slipper jag gå upp mitt i natten för att åka till skolan! Vill ha helg igen. Måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar är inte min grej!

Att vara utan dig verkar inte vara min grej heller..

Found at Le Love:

"You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there." - Bob Marley

In your atmosphere

Dåligt med uppdatering idag. Noll uppdatering snarare. Men jag har haft viktigare saker för mig. Som att åka till Micke och irra runt på vägar mitt ute i ingenstans för att "någon" inte hittar. Jag tror att vi mötte samma cyklister minst 5 gånger. Tragikomiskt var det enda passande ordet.

Skulle kunna skriva värsta blogginlägget men jag känner redan nu att jag inte pallar. Har i alla fall haft bästa tänkbara söndag. Och jag hade visst lite svårt att slita mig när det var dags att ta helveteståget hem.

What the fuck is ladylike?



I would say this is pretty fucking ladylike!

Fuck everything

Orkar inte uppdatera. Vill helst bara kräkas.

Smash into you


Våffel-cravings. Fy satan så charmig jag är.

Hektisk eftermiddag/kväll. Skyndade mig hem som en jävla soldat utan vapen som springer från fienden, för att jag skulle hinna tillbaka in till stan innan Håkan. Väl på väg hem öppnade himlen sig och det bestämdes att vi skulle skita i spelningen. Jag hinner hem, sätter mig till rätta i soffan och undrar vad fan jag ska göra. Out of nowhere talar Matilda om att det inte alls regnar inne i Stockholm längre och på två röda bestäms det återigen att vi faktiskt ska på spelningen. Jag hade då ungefär en kvart på mig att göra mig klar och dessutom ta mig till bussen. Impulsivitet i vardagen. Sådant tycker vi om.

Möter upp Joel och Matilda på centralen och sen var det bara raka spåret till Grönan. Vi var där 10 minuter innan allt drog igång. Var inte den bästa Håkan-spelningen jag sett, men han är ju helt otrolig live ändå. Bäst var dock att han körde två encore-omgångar. Vi var precis på G att gå när vi hör pianot klinka, sen kom lite spridda skrik från Håkan-fans, sen kom Håkan - och sen drog introt till Nu kan du få mig så lätt igång. Jag dog. Allt brast. Den är verkligen speciell, den låten.

Nu ska jag sluta skriva. Det här blev ju bara för mycket.

Convict music

Har engelska, gör verkligen allt annat än vad jag borde. Jag, Oliver och Joel sitter istället och räknar antalet Akon-låtar som börjar på samma sätt - och dessutom innehåller standardfrasen: CONVICT! Det är fruktansvärt roligt och helt otroligt hur många som har samma intro. Lovar att lägga upp våran Spotify-playlist som passande nog heter: Konvicted!

Men hallå, jag vill också ha någon snubbe som varje gång jag gör något, exempelvis redovisar, ropar ROCKSTAR! och sen ett kort gitarrsolo på det tack! Kan man anställa någon sån, kanske?

Håkan H, tonight

Håkan ikväll. Blir väl typ som ett avslut på den här sommaren. Har lovat Oliver ett inlägg endast tillägnat honom, så nu skriver jag det som en reminder! Fan vilket inlägg du ska få, gubben.

I'd rather be with you






EXPOSED.

I'm yours to keep if you want to


Nya Rolling Stones-tröjan och nya röda tröjan/jackan från Carlings. Jag är kär. Ni ska se ryggen, den pryds av vingar.

Har varit en riktigt jävla bra dag. Okej, den är inte över ännu - men fan, det är sällan jag säger att en hel skoldag varit rolig. TV-produktionen gick bara så fruktansvärt bra att jag inte kan vara annat än nöjd med mig själv, mentorstiden med Åke är alltid lika underhållande och mediekommunikationen var intressant. Sounds perfect to me.

Kommer hem till pappa och blir besviken när jag får höra att han ska på jobb-middag. Jag som ville prata sönder mina stämband hela kvällen - det är samma deal varje gång jag kommer hit - jag har alltid så mycket att prata om med älskade gamla pappa.

Och vet ni vad? Jag lagade mat! Helt fantastiskt. Drog bara igång lite musik och shakade röv samtidigt. Kan inte påstå att det var speciellt kul, men jag försökte låtsas att jag var Jamie Oliver, då blev det något roligare. Pratade med mig själv och talade om för Michaela vad jag la i hela tiden. Om jag är normal? Nej fy fan. Gud så tråkigt det vore.


It's a beautiful day

Sitter i skolan, har precis haft mentorstid med Åke. Grymmaste mentorn någonsin. Nu kollar vi på roligaste YouTube-klippet: Tim testar T.E.N.S! Fick för övrigt precis veta att Tim är en av Åkes bästa polare. Skrattar så jag gråter. Otroligt bra dag idag.

TV-produktionen var verkligen allt annat än tråkig. Fick höra av min lärare att jag hade en otrolig talang och att han tyckte att det skulle bli kul att få se mig utvecklas. Skulle lätt kunna ta på mig rollen som bildproducent oftare, att bossa över andra är bland det bästa jag vet!

Och on top of everything åker jag hem till pappa idag, fan vad fint allt är. Sen finns det ju ytterligare en sak som gör mig glad, väldigt, väldigt glad.


Take yourself to higher places

Three Days Grace nya, och fy i helvete så bra den är. Säg nu bara att resten av skivan är minst lika jävla kickass-bra. Jag är kär. På nytt. Eller nej, jag har aldrig slutat älska dem.

Three Days Grace - Break

When love is a gun, separating me from you

Börjar tidigt imorgon. 08:30. Slutar sent gör jag nog också. Har inte riktigt fått in schemat i huvudet, men jag förbereder mig alltid på det värsta! Lika bra känns det som. Fick precis reda på att det är manusskrivning som gäller under TV-produktionen imorgon. Och oj, vad jag hatar det. Är det något jag både är sämst på och finner sjukt tråkigt så är det att skriva manus. Men det är bara att bita ihop!

Nu ska jag packa ner lite kläder och annat (o)nödvändigt i en väska, för imorgon åker jag hem till älskade pappa! I've missed him. Verkligen. Fa-an vad det ska finnas personer att sakna hela tiden! Get me drunk så att jag kan stänga av lite. Jag är inte bra på det här med saknad.

HIM - The Funeral of Hearts (acoustic)

I wanna be with you


A big fucking craving



JAG VILL HA BYXORNA. NU. DIREKT. Fy fan vad snygga. Fy fa-an. Jag är kär. De skulle passa så jävla bra in bland resten av mina kläder. Alltså åh, som jag vill ha dem!

Restless heart syndrome

Skoldagen innehöll en promenad mitt ute i ingenstans. Sen var det bara att åka hem igen. Man tackar. Det betydde att jag kunde stanna till i Huddinge på vägen hem och kolla om de hade skinnjackan jag vill ha. Självklart hade de den. Den finns ju för fan överallt. Men i helvete heller att min storlek är tillgänglig, "tyvärr, den är slut". Kan inte alla andra med storlek 34 bara gå och dö i ett dygn så kan jag köpa den (vart den nu kan tänkas finnas) och sen kan ni få återupplivas igen? Låter som en jävligt fin idé.

Har klätt av mig alla obekväma kläder, bokstavligt talat snubblat ner i soffan och snott åt mig brorsans dator. Min egen är ju bara störd. Lyssnar på svenskarnas mest lyssnat-lista på Spotify. Fy i helvete vad dålig musiksmak ni har, svennebananer. För inte fan har jag bidragit till att Milow, Flo Rida, Lady GaGa och Beyoncé finns att hitta i toppen i alla fall.

Nu ska jag bara vrålnjuta resten av dagen. Inte göra ett skit. Bara finnas. Bara lyssna igenom Green Days senaste album, från första till sista låt - vilket jag faktiskt inte gjort ännu.

She's a killer queen



Inte alla som kan rocka ett Jerry Lee Lewis-linne lika jävla bra som jag! Var det första jag lyckades haffa från golvet imorse och ja, fy fan, jag lyckades! Nya leo-sjalen på bild. Skön, skön, skön. Och snygg, snygg, snygg!

Barely alive

Jag trodde fan nästan inte att det var möjligt, men jag somnade på tåget hem idag. Sömnbristen tog ut sin rätt. Var, helt ärligt - jag skämtar inte, tredje gången i mitt liv jag somnade under en tågresa. Och då har jag ändå gjort en förjävla massa sånna! Måste ha sett otroligt göllig ut när jag slumrade till med Shinedown på maxvolym.

Känner bara för att gå och lägga mig nu och sova fram tills klockan ringer, imorgon. But oh no, varför lyssna på sin kropp när man kan trotsa den?


Det här är fan outhärdligt. Jag vill bara lämna stan nu.

Can you get enough of me?

Samma skit som förra veckan. Vi har ju blivit tilldelade en schemalagd 3 timmar lång hål på tisdagar. Man tackar, bugar, bockar och visar fingret åt våran fina rektor. Började 8:00 gjorde jag ju som sagt också, och slutar 16:30. Blir smått illamående när jag tänker på att vi kunde ha slutat 13:30 om den här vidriga dö-tiden inte fanns.

Istället blir det YouTube, Spotify och bloggen. För tillfället dunkar Kiss i lurarna, I was made for looooving you baby. Det är satans svårt att sitta still alltså, men jag vet inte hur mycket Hannah skulle uppskatta luftgitarr och hostig sång. Så jag håller mig till att halvdant headbanga framför datorn och mima.



Kiss - I Was Made For Loving You

Misery business

Jag skulle egentligen ta tåget som går från Östertälje nu. Men på något vänster så lyckades jag stänga av klockan och somna om. Utan en tanke på att det kanske fanns en anledning till att den ringde.


RSS 2.0