The world got smaller

Sitter själv hemma hos Micke, jag fick schysst nog sova ut när han åkte iväg på match. Och nu fingrar jag på hans dator och kollar hans spellistor på Spotify. Vore ju jävligt illa om han insisterade, jag menar, man kan inte lämna en påslagen dator och på fullaste allvar tro att jag inte tänker peta på den. 

Gårdagen blev inte så stressig som jag trodde att den skulle bli. För Micke var snäll utav bara helvete och hämtade mig i Södertälje! Blev en extremt lugn kväll framför Idol och Kändisdjungeln (värdelösaste programmet NÅGONSIN) tillsammans med Robin och Sandra. Senare åkte vi hem och kollade Roast på Berns som jag inte sett ännu och fy fan vad roligt det var. "Björn, när jag tittar på dig.. du är smal.. du är vit.. och du har lite ludd högst upp.. Du är ta mig fan en tops!" En film på det som jag varken kommer ihåg vad den heter eller såg för den delen. Någon började visst snarka ganska snabbt. Ibland är det så jävla underbart att sova.

Live - What Are We Fighting For?


[Kommentarer ]
Postat av: Josie

Jag har inte lyssnat på någon av dem än, haha! Men det tror jag säkert.

2009-09-12 @ 13:32:47
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Josie

Ja, det hade jag absolut! Blev ingen fest igår men ibland är det ganska soft att bara vara hemma och glo på tv med some friends. Dessutom visade ju 5:an Pirates of the Carribean så kvällen var räddad ;D Johnny Depp och Orlando Bloom i samma film liksom, galet! Hade du en bra fredag?

2009-09-12 @ 15:59:56
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Bra jävla låt!

2009-09-12 @ 16:05:08
URL: http://mutherfuckeroftheyear.blogspot.com
Postat av: Josie

Haha nej det är faktiskt inget skämt den här gången! Fan, jag vet inte hur jag vågade men igårkväll kände jag bara "nä nu jävlar". Ska visa bild senare ;)Japp precis, det kan vara det faktiskt. Men ikväll blir det inga lugna puckar ;)

2009-09-12 @ 17:46:11
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Monkey

jassåå.. vad är detta för snubbe då? :)

jag var ute igår hihi idag trodde jag att jag skulle chilla men nu kanske det blir att dra ut ändå :P

2009-09-12 @ 22:18:11
URL: http://www.monkeypig.se
Postat av: Hannah

Det låter som om sova är det enda du gör när du är med Micke. Är det riktigt hälsosamt, Michaela?

2009-09-13 @ 12:44:22
URL: http://fearofsleep.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0