Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad

Allt är fucked up i mitt liv just nu. Jag är mitt inne i ett familjedrama = min mamma ska flytta ihop med hennes pojkvän och barn. Yes, verkligen vad jag behöver just nu. Jag insåg att jag är svartsjuk när det kommer till en viss pojke - som jag för övrigt inte har några känslor för. Och då räknar vi inte in de fysiska, för jo, de finns där. Hello, att jag ens har fysiska känslor är helt otroligt. Ice cold bitch. Och det här påverkar mitt humör som går upp och ner hela tiden, mestadels har jag panikångest och gråter hejdlöst.

Försökte muntra upp mig själv med ett armband idag. Men nja, det gav väl inte riktigt den effekten jag ville. I fortsättningen ska jag försöka lyssna till Krunegård's textrad "hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad". Känns som att det är ett motto jag bör gå efter. Om jag vill verka levande det vill säga.

Welcome to the sixties


Photo credit: CWTV Models: Samantha, Elina, Clark, Marjorie, Analeigh, McKey, Sheena, Lauren Brie och Joslyn.

Roligaste photoshooten ever. Så jävla kul tema, grymma kläder. Bra resultat. Kickass säger jag bara.

If you don't speak with your eyes, you don't speak at all
Photo credit: CWTW Models: McKey, Clark, Lauren Brie, Samantha, Elina, Joslyn, Analeigh, Marjorie, Sheena och Isis.

En av förra veckans photoshoots. Tycker ärligt talat att den var ganska tråkig, men säkert lärorik. Ny photoshoot idag, tänker faktiskt kolla in bilderna redan nu. Bara för att jag är så jävla nyfiken.

Too cool for schoolIbland orkar man inte gå till skolan. Idag är en sådan dag. Jag lägger i vanliga fall ner all tid jag kan på studier, men fan vad det tär på en. Är helt död. Wake me up.

Love is my drug, it's my heroine

John ME och Amanda Jenssen - Love is My Drug, P3 Guld

Typ det enda som har spelats här hemma de senaste dagarna. Jag får ont i magen, så jävla bra är det. Texten, musiken, allt. Originaltexten nedan..

Love is my drug, it's my medicine

Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

Love is my drug, it's my heroine

Stay with me honey, stay with me honey, stay with me


When you're feeling tired, I'll lie there with you

When you get up early in the morning, I'll get up with you

If you have a craving, I'll get it for you

You wanna take a ride all by yourself, I'll be waiting for you


Love is my drug, it's my medicine

Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

Love is my drug, it's my heroine

Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

Stay with me honey, stay with me honey, stay with me


When you're feeling fired up, I'm on fire with you
If you had to lie a little, I'd let it be true

When you get low, I get lower than you

When you've had enough, I've had it much more than you knew


Love is my drug, it's my medicine

Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, it's my heroine

Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

Stay with me honey, stay with me honey, stay with me


Stay with me honey, stay with me honey, stay with me


Woman On The Verge


Photo credit: Elle UK Photographer: Matthias Vriens
Har rensat bland tidningarna och hittade fetaste Elle UK med favoriten på framsidan. Det är silly hur snygg man får vara. Det är stupid hur ball M-K är. Det är för mycket att hantera. Meow, säger jag bara.

The Awful Truth

Jag fullkomligt hatar att hitta saker man dödligt vill ha när pengarna är long gone. Dessutom hatar jag att BEHÖVA köpa saker. Vem VILL lägga pengar på en mascara? Inte jag i alla fall. Jag vill att den bara ska finnas där, ny och fräsch hela tiden. Och eftersom min inkomst består av ytterst lite pengar försvinner de i princip fort som fan. Och sen börjas det igen..


Dare Devil

Gå aldrig, ALDRIG i högklackat när det är ett tjockt lager snö ute. Du kan aldrig ana vad som gömmer sig under. Om dina skor är en storlek förstora är det dessutom en ännu dummare idé att dra på sig dem när värdlen är vit.

Idag är för övrigt en dålig dag. Men något som är bra är att Barack Obama blir USA:s nya president, idag. Historiskt.

Young Hollywood

Marc by Marc Jacobs, Kain, Alexander McQueen, Burberry, True Religion och Alexander McQueen.

Fotouställning, fika med bästa vän och basketmatch står på schemat idag. Allt ovan är självklart från Net-a-Porter.

A Vogue Idea

Såg precis det första avsnittet av The Rachel Zoe Project efter tips hos Michaela. Säga vad man vill om den kvinnan, men fan vad ball hon är. Hon har ett så otroligt fascinerande och inspirerande liv. Och ja, jag blir avundsjuk till tusen. Watch it!


Stress And The City

Buzzcocks - Ever Fallen In Love?

Skola idag. Ge mig det här så blir det lite lättare. Allt är från älskade Topshop. Drar igång en ny 9 veckors period nu vilket betyder att jag förmodligen kommer att stressa mig själv till döds. Men vi har bara fotografisk bild idag och imorgon så det blir en lugn start. Ha en bra dag!

Out With The Old..

Mycket uppdatering idag. Verkligen. Lär ju inte bli något mer nu. Har två halvlästa böcker bredvid mig och en sproilans ny va! Äldst, yngst eller mittemellan - Din placering i syskonskaran och hur den påverkar dig. Det låter lockande, så jag börjar nog även på den! Dessutom så måste jag lämna ifrån mig den på fredag.

Ha en trevlig natt!

A Woman's Right To ShoesLovade ju att langa bild på nya skorna. Men kameran har inte velat komma överens med mig förens idag. So, here they are. Mina nya bebisar. Alldeles fina, stela och oanvända.

Hi, Society


Anders "Moneybrother" Wendin, Daniel Lindström's sällskap, Denise Lopez, Ida Pyk, Erik Zetterberg, Caroline Winberg, Carin Wester, Gustaf Törling, Elin Kling, Lykke Li, Alida Moberg och Michaela Forni.

Kan tänka mig att alla ältar ELLE-galan på sina bloggar. Men det här är fan när Sverige är som snyggast. Typ. Vi kan, om vi vill. Och på ELLE-galan verkar alla vilja.

Attack of the Five Foot Ten Woman

Den värsta låten jag vet är If I Were A Boy med Beyoncé. Och det är inte med den klassiska anledningen att den är dålig. Jag bara vrålhatar texten. Jag förstår inte syftet med den och jag tycker att det låter som att det skulle kunna vara feministiska förbundets kamplåt (no offense). Med textrader som "I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go", "I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it" och "I'd put myself first and make the rules as I go. 'Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home" får mig ärligt talat att se rött. Jag är fan less på alla som ska sätta tjejer på en piedestal, alla som ska tala om för världen hur SVÅRT det är att vara tjej. Vi vet redan att det är svårt och det har det alltid varit. Men jag får ryck på de som måste påpeka hur lätt män har det. Det vet man väl för i helvete inte om man själv inte har en kuk dinglandes från kroppen och kraftig eller mindre kraftig skäggväxt. Sluta peka ut män som bovar hela tiden.

Secrets and Lies


Mario Testino - Portraits, Edie - Girl on Fire, Mario Testino - Let Me In!, Fück You - Rock and Roll Portraits, Edie - American Girl, Street: The Nylon Book of Global Style, Influence och LaChapelle Land.

Jag känner för att beställa hem lite böcker. Jag känner för att beställa hem många, många böcker. Jag älskar böcker. Speciellt sådanna med en massa bilder i. Och vacker text.

No Place Like HomeMeow. Jag är rastlös. Fixar Spotify-playlist till Oliver. Är kär i Laila Bagge, fuck vad duktig hon var. Jag vill också se ut som en Barbie och dansa quickstep!

The Chicken Dance

Jag älskar YouTube. Åh, det är bland det bästa som finns. Näst efter Spotify. Och för er andra som spenderar kvällen inne langar jag nu lite roliga klipp, jag garvar så jag nästan kissar på mig.

Skrattande bebis, ingen vidare förklaring behövs då det är just en skrattande bebis. Förjävla roligt.

Charlie bit my finger, typ en av världens mest kända YouTube-videos. Kidsen har för fan fått vara med i TV efter det här. Simpel video som cirkulerar kring den äldre broderns finger. Jag hatar barn, men det är fan kul att skratta åt dem.

4 skrattande bebisar, okej. Sista baby-videon. Men damn, vad kul det är. 4 skrattande bebisar är bättre än en. Believe me.

Ryskt gruvfyllo, för er som inte har sett den här förut: Det har skett en olycka på bygget och nu kommer en reporter dit och frågar om det var fylla inblandat. Han som blir intervjuvad säger att det aldrig pågår någon fylla där. Yeah, right.

Roombadriver, något som är lika kul som bebisar är djur. Speciellt katter. Här är fan den i särklass roligaste kattvideon.

Örjan får damp på unge, Hjälp! är ett av de bästa svenska humorprogrammen någonsin. Och Örjan Lax är en av favoritkaraktärerna. Han är arg. Alltid arg.

100 höjdare, svårt att välja ett klipp. Men det här måste fan vara favoriten. Dra-bil-med-kuken-mannen. Man måste lyssna tydligt för att den ska vara rolig. Och titeln säger allt, det är precis vad videon handlar om.

Ok, bring me your funny clips! Eller är det bara jag som är YouTube-nörd?


A Change of Plans

Nu ska jag berätta för er vad som händer med min kropp vid menstime. Men no fear, jag behöver inte ens varna känsliga läsare. Det handlar väl snarare om vad som händer med mig. Jag blir yr, illamående och får ont. Fast det är inget nytt, för det blir och får jävligt många. Men jag blir också tråkig och osocial. Tror ni inte att jag tänker stanna hemma hela helgen, eller? Eh, jo.

Summer, Kind of WonderfulI'm about to order these beauties. Så jävla nice. När man är mensig och illamående som jag är nu piggar det här upp alldeles perfekt. Och bara för att jag är på så dåligt humör tillät jag mig själv att kolla in nästa veckas Top Model-bilder. Det programmet som sänds på onsdag  har roligaste temat i princip ever. Fy fuck vilka grrrrymt snygga bilder säger jag bara. Nu blir det Grey's i soffan tillsammans med mami.

Pretty Little Picture


PHOTO CREDIT: CWTV Models: McKey, Marjorie, Lauren Brie, Brittany, Hannah, Elina, Samantha, Sheena, Clark, Analeigh, Joslyn och Isis.

Nu gör jag mig själv illamående genom att langa upp även tredje photoshooten. I'm obsessed. Tråkig photoshoot, fint resultat. Min kamera vill inte samarbeta, så bilden på skorna skjuts upp. Have a nice evening

The Freak Show


PHOTO CREDIT: CWTV Models: Analeigh, Lauren Brie, Clark, Sheena, Elina, McKey, Hannah, Marjorie, Nikeysha, Joslyn, Isis, Brittany och Samantha.

Langar photoshoot nummer två när jag ändå är igång. Även den i favoritordning. Nu är det dags för soffan. Är hemma idag med extrem huvudvärk. Knarkar painkillers. Senare kommer bild upp på mina nya shoes.

Models and Mortals


PHOTO CREDIT: CWTV Models: Marjorie, McKey, Brittany, Isis, Sheena, Analeigh, Samantha, Elina, Nikeysha, Joslyn, Clark, Hannah, Sharaun och Lauren Brie.
Jag har ANTM-feber. Älskar att sitta och analysera varenda bild. Störa mig på fula kroppsdelar.. Hitta nya saker som lyfter upp hela bilden. Ovan är bilderna från första photoshooten. Sjävklart i favoritordning, vad annars? Which one is your favourite?

Guldbaggegalan

Väldigt snart drar Guldbaggen igång. Jag kommer att sitta bänkad. Inte för att jag har speciellt bra koll på de filmer som är nominerade. Men jag vill se hur det går för Patrik 1,5 och jag hoppas verkligen på att Skarsgård vinner bästa manliga roll.

Oh, and by the way, solariumet som ligger typ 300m ifrån min mammas lägenhet brann ner natten till idag. How fun.

Current obsession: ÅhlénshusetDet här är vad hela bloggvärlden verkar pyssla med för tillfället. De inreder sin egen Åhléns-lägenhet. Bra jävla kul tidsfördriv faktiskt. Speciellt när man har 3,5 timma journalistik och inte orkar skriva mer. Urvalet är inte speciellt stort så man har inte så mycket att röra sig med men lite snyggt blir det ju i alla fall. Ovan är köket i Michaela's Crib. Här är länken.

Stupid girls


Klicka på bilden för trailer

KIDMAN. Jag brukar aldrig tipsa om filmer, men fan, det har blivit en hel del tittande den senaste tiden. Och natten till idag såg jag ännu en bra; The Stepford Wives. Går inte att förklara, för den var egentligen helt vrickad. Se den bara.


No particular place to go


Courtney Love, Elle UK january 2009.

COME ON. Lyssnar på soundtracket till Cadillac Records. Bra versioner av genialisk musik. Kollar Edie Sedgwick's tråd på TFS. Rensar bilder i datorn. Får benet att somna. Ska nu joina mamma i soffan.

L-l-l-l-l-like it!

VOGUE ME. Jag köpte leo-legs igår. Lycka. Och tryckte tröja idag. Dubbellycka. Tråkig kväll. Var på bio med mamma och hennes pojkvän + barn. Vi såg nya Wallander. Den var nja. Helt okej. Lite konstig och tunn story, men allt kan inte vara bäst.

Puss!


I pray, to be only yoursCRY BABY. Har precis avslutat A Walk To Remember. Det var första gången jag såg den. Åh, säger jag bara. Se den. Inte en av de bästa filmer jag sett men väldigt vacker. Det var så mycket mer än det trailern berättar. Och jag grät. Flera gånger.

Funkar lika bra som dåGOOD SHIT. Alexander Wang SS '07. God, that man is so freakin' good he makes me want to wear pink

Heidi Klum is one hot mama


She wanted to throw money around her

FUCK. Skolan började idag. Skolan började idag. Skolan började idag. Jag försöker upprepa det för mig själv för att det ska låta vettigt och bra. Men nej, det vill inte riktigt gå in. Det är inte skolan det är fel på, snarare min dygnsrytm. Den är ur led om man säger så. Försökte muntra upp mig själv efter skolan med att gå runt i affärer. BIG NO-NO! Allt jag hittade var way över min budget och det enda jag kom hem med var en kalender! Nu sitter jag hemma och har ont i huvudet på grund av en jävla fransväska som jag m å s t e ha, och det är ingen överdrift. Och det blev inte bättre av att jag och butiksbiträdet stod och fantiserade tillsammans om hur snygg den skulle vara med skinnjacka. Att jag sen fick för mig att Topshop's skor av någon anledning skulle muntra upp mig kan jag nu i efterhand bara skratta åt. Depressed, säger jag bara. Jag menar, kolla..

Det är porr ju. High class porn. Imorgon är en annan dag, och då ska jag köpa leo-ben. Wei!

Favourite pics from last season of ANTM:


You wanna be on top?SEASON 11. Om lite mindre än 10 minuter börjar Top Model. Jag slutade titta för typ 5 säsonger sedan, men tänkte att det kunde vara lite roligt att börja igen. Vet dock redan vem som vinner, sjävklart. Men det är ändå bara photoshootsen som är roliga.

I'm deadly patheticTHE CITY.
Vad har jag åstadkommit idag? Att käka upp det som fanns kvar i påsen med något som skulle kunna vara ostbågar, men som inte är det (?). Kollat på lokalTV från Malax, don't ask me why. Sett senaste The City + Gossip Girl-avsnitten och blivit irriterad på att GG suger. Det är bara Chuck Bass som är bra på riktigt. Varit en bitch via sms. Druckit två glas svinäcklig juice. Petat i mig två svinäckliga mackor. Förundrats över hur söt Skrållan i Vi på Saltkråkan är. Bitit upp mina läppar. Kissat, en gång. Det här hade varit en alldeles underbar dag om det inte vore för att i princip alla mina jävla dagar ser ut såhär. Jag tror att det är dags att någon rycker upp sig

You're the worlds greatestHAPPY. Ibland är det så jävla underbart att dela intressen med skaparen av en själv.

Samtal med min pappa earlier today:
Jag: Kan inte vi åka till England nästa år.. ehh, i år?
Pappa: London?
Jag: Ja, typ. London eller Brighton. Bara någonstans
Pappa: Jo, vi kan ju alltid kolla..
Jag: Seriöst?
Pappa: Ja, jo. Kanske det

Några minuter senare:
Pappa: Vi kan ju kolla upp vad det går för konserter, så kan vi försöka tajma in någon
Jag: JA! (Lyckoskrik och även lyckodans inombords)

Please, don't feed the modelsSKINNY BITCHES. Hedi Slimane. All time favourite photographer. Det finns ingen som tar så kickass-snygga porträttbilder i svartvitt. Believe me, jag har datorn full.

tredje januari tvåtusennio

Jag har åkt på någon ögonskit. Typ som en mildare version av ögoninflammation. Tack för den!

I share information about meKIND OF SCRAPBOOKING. Ni som har läst min blogg (snarare mina bloggar) ett tag vet att jag älskar att "klippa och klistra" i PS. Det är ett utomordentligt tidsfördriv och rent nöje. Vad ni förmodligen inte vet, för jag är lite dålig på att berätta om mig själv, är att jag faktiskt även gör det privat. Klipper och klistrar ordagrant alltså. Mitt nästa projekt är en inspirationsbok. Var nere på stan och köpte en perfekt bok och pennor för en liten stund sedan och nu är det dags att rota fram mapparna med alla urrivna bilder i. Jag älskar att hålla på med sådant här. Bara lite bra musik och flyt så kan jag sitta hur länge som helst. Någon kommer att stanna hemma ikväll.

Gott nytt år läsare!OBS. Gårdagens bild. Jag är inte i närheten av så fräsch idag. Och jag ser ut som en jävligt trevlig transa på bilden för övrigt.


RSS 2.0