Attack of the Five Foot Ten Woman

Den värsta låten jag vet är If I Were A Boy med Beyoncé. Och det är inte med den klassiska anledningen att den är dålig. Jag bara vrålhatar texten. Jag förstår inte syftet med den och jag tycker att det låter som att det skulle kunna vara feministiska förbundets kamplåt (no offense). Med textrader som "I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go", "I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it" och "I'd put myself first and make the rules as I go. 'Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home" får mig ärligt talat att se rött. Jag är fan less på alla som ska sätta tjejer på en piedestal, alla som ska tala om för världen hur SVÅRT det är att vara tjej. Vi vet redan att det är svårt och det har det alltid varit. Men jag får ryck på de som måste påpeka hur lätt män har det. Det vet man väl för i helvete inte om man själv inte har en kuk dinglandes från kroppen och kraftig eller mindre kraftig skäggväxt. Sluta peka ut män som bovar hela tiden.

[Kommentarer ]
Postat av: a.k

hahaha, hatar också den där jävla låten. Tack!

2009-01-17 @ 19:12:07
URL: http://decibel.webblogg.se/
Postat av: Jessie

Det har du iofs rätt i, det med att Brittan är så långt ifrån classy man kan komma. Hon har ju alltid varit drottning i trailertrash-djungeln.

2009-01-17 @ 20:10:16
URL: http://charliecheez.blogg.se/
Postat av: linnns

Omg tycker exakt som du! Hon framställer verkligen män som djur som typ inte bryr sig ett piss om sin tjej. Vilket inte är sant i ca 95% av fallen..

Blir rätt sur på det där alltså!

2009-01-18 @ 18:45:09
URL: http://linnns.blogg.se/
Postat av: marie

1. Tack för kameratipset!2. ÄNTLIGEN NÅGON SOM BRYR SIG! Jag blir så fruktansvärt arg på tjejer som har den synen på killar. Varför kan man inte satsa på jämställdhet istället? Varför kan man inte göra så att BÅDA KÖNEN får de bästa förutsättningarna som finns att erbjudas? Det är så naivt att leva i en värld som bl.a. den där texten handlar om. Om vi blev behandlade på det här viset skulle i princip alla tjejer bli skitsura.

De flesta verkar dessutom helt glömt bort att kvinnor och män är totalt olika i botten - i alla tider har våra instinkter lett oss till olika saker. Vi ÄR annorlunda. Punkt.Nä. Drömmen vore ju en harmonisk värld där alla kunde leva samspelta och vara lyckliga.3. Det är tragiskt att fler har kommenterat bilden på dina skor än vad de har för åsikter om det här inlägget.

2009-01-19 @ 14:47:11
URL: http://bapaba.blogg.se/
Postat av: marie

http://mralphabet.blogg.se/En vän till mig skrev någonting riktigt bra, dock. Ett väldigt långt inlägg, men riktigt läsvärt!

2009-01-19 @ 16:50:18
URL: http://bapaba.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0