She wanted to throw money around her

FUCK. Skolan började idag. Skolan började idag. Skolan började idag. Jag försöker upprepa det för mig själv för att det ska låta vettigt och bra. Men nej, det vill inte riktigt gå in. Det är inte skolan det är fel på, snarare min dygnsrytm. Den är ur led om man säger så. Försökte muntra upp mig själv efter skolan med att gå runt i affärer. BIG NO-NO! Allt jag hittade var way över min budget och det enda jag kom hem med var en kalender! Nu sitter jag hemma och har ont i huvudet på grund av en jävla fransväska som jag m å s t e ha, och det är ingen överdrift. Och det blev inte bättre av att jag och butiksbiträdet stod och fantiserade tillsammans om hur snygg den skulle vara med skinnjacka. Att jag sen fick för mig att Topshop's skor av någon anledning skulle muntra upp mig kan jag nu i efterhand bara skratta åt. Depressed, säger jag bara. Jag menar, kolla..

Det är porr ju. High class porn. Imorgon är en annan dag, och då ska jag köpa leo-ben. Wei!

[Kommentarer ]
Postat av: Josefine

Topshop har alltid så fuskigt snygga skor. Man kan inte lämna affärn utan att köpa ett par. Fyfan. En jävla tur på så vis att det inte finns något freakin' Topshop häromkring. Men också jävligt att det inte gör det, för när jag väl har råd att lägga pengarna på ett par nya Topshop-heels, så kan jag inte. Det första paret är olidligt snygga!

2009-01-08 @ 23:36:25
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: B

ooh love it! Måste alltid prova ett par när jag är där:) Så fort jag har råd ska jag definitivt köpa mig ett par:P

2009-01-09 @ 01:05:33
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: a.k

åh.porr minst sagt. Jag orgasmerar!

2009-01-09 @ 01:22:13
URL: http://decibel.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Sv; Haha, ja den icke existerande solbrännan var kul. De har ju misslyckats totalt med Serena, hon har verkligen varit en besvikelse från början, hade så höga förväntningar efter att ha läst böckerna.

2009-01-09 @ 14:48:39
URL: http://sofiaaurora.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, vekligen skitkul med skola. Vår började igår. Bara allämnt jobbigt... Men snygga skor dock. Jag förstår varför du blev deprimerad:) X

2009-01-09 @ 18:12:01
URL: http://palee.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det är så jobbigt när man hittar något snyggt så är det nästan alltid för dyrt! Skorna är väldigt snygga :P. Kramar

2009-01-09 @ 21:39:24
URL: http://hwahlgren.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0