Enda Kent-låten jag någonsin tyckt om

I trängseln utanför, sen december, ingen snö. Jag följer efter dig, genom kön. Du stryker fingrarna lätt mot min kind. Och i ett ögonblick, då allt står still.. Så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt. Så får jag en chans att ge dig, allt det du aldrig haft. Men jag är för feg.

Det finns ett enkelt svar. Du är varm när jag är kall. Du tar så lite plats, jag tar allt. Jag trycker läpparna lätt mot din hals, jag frågar; gråter du? Du smakar salt. Du gav mig en chans att säga allt det jag aldrig sagt. Du gav mig en chans att ge dig, allt det jag aldrig ger dig.

Och de små, små orden är svåra ord, och de hårda orden är enkla ord. Jag fick chansen, du gav mig chansen. Men nu är det försent, nu är det försent. Och de små, små orden är svåra ord, och de hårda orden är enkla ord. Jag fick chansen, du gav mig chansen. Men nu är det försent, nu är det försent.

Kent - Chans


[Kommentarer ]
Postat av: kristina

jaaa vi hoppas att den försvinner snabbt så vi får tillbaka en mycet gladare michaela :D

2009-08-26 @ 17:57:38
URL: http://kristinask.blogg.se/
Postat av: Hedvig

Ja älskar Kent! Har sett de 4 gånger nu, och har lyssnat på dom sen jag gick i 3an tror jag, haha:P Dock är jag raka motsatsen till de tonåringar man kanske tycker är typiska Kent-fan, hehe..

2009-08-26 @ 18:49:00
URL: http://theolsentwins.webblogg.se/
Postat av: Hedvig

Krya på dig förresten!:)

2009-08-26 @ 18:49:54
URL: http://theolsentwins.webblogg.se/
Postat av: Hedvig

Haha jo, jag tror det är så de flesta tänker;)

2009-08-26 @ 19:01:31
URL: http://theolsentwins.webblogg.se/
Postat av: thilda

sv; men den är skrattretande, och hon är så patetisk att det på något sätt lyckas bli riktigt kul

2009-08-26 @ 19:23:21
URL: http://thildss.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag var också alltid hos min farmor när jag var liten! vi har absolut inte samma relation längre men man saknar att vara liten ibland, för jag minndes hur jävla underbart ivrigt och glad jag var inför varje jag tex skulle sova hos henne eller något sånt hahha!

2009-08-26 @ 19:27:33
URL: http://kristinask.blogg.se/
Postat av: kristina

Ja man känner sig dum på något sätt! som idag när jag ringde, för jag har varit jätte rädd för min lilla födelsedags middag är hemms ho smig det växer i antal hella tiden och om det är dåligt väder har jag ingen aning om hur vi ska göra. Men nu har min farmor fixat ett jätte stort party tält som håller osvosv. Hon verkligen ställer upp vad det än gäller!!!

2009-08-26 @ 20:25:50
URL: http://kristinask.blogg.se/
Postat av: kristina

Jaaa men eller hur. Farmor/mormor dom gör verkligen allt för sina barnbarn! Föräldrar gör väl också mycket, men dom skämmer mer bort! kanske är för att man inte ses varje dag som man gör med sina föräldrar. Haha det låter bra =)

2009-08-26 @ 21:39:35
URL: http://kristinask.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0