Both innocent and wild

God morgon. Blir skola idag, fan vad duktig jag känner mig! Hade lätt kunnat ligga hemma i sängen en dag till och verkligen bli frisk. Men jag tror att det blir bättre om jag faktiskt gör något. Dessutom tror jag att det här kan bli sista inlägget jag skriver på någon/några dagar. Åker nämligen away idag efter skolan någon gång, imorgon är det inspark och sen var det visst söndag. Men ha det kickass-bra och gör den här fredagen till den bästa någonsin, ok?

You will miss me, I know it.

Plan Three - Save Me

[Kommentarer ]
Postat av: katja

jag var ju oxå platina blond innan jag blev röd. Alltså det lossna ju på en gång i början för man är så ljus så dte är ju jävligt drygt att färga hela tiden. Men lätt värt. Man syns mer när man är röd hårig :D:D Japp jag älskar skorna så snygga !! Lätt ett bra köp

2009-08-28 @ 11:12:51
URL: http://katjamarianne.blogg.se/
Postat av: Anonym

du och http://iamawesome.blogg.se/ har väldigt lika (nästan för lika) designer. ville bara säga det.

2009-08-29 @ 17:10:40
Postat av: Michaela

Anonym: Tråkigt att du är anonym när du kommer med en så pass tråkig kommentar. Men det är mycket sant insåg jag nu. Vill dock påpeka att jag vet att jag hade designen före och jag tänker inte ändra på den.

2009-08-29 @ 17:52:27
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha! nejdå, jag sa det bara eftersom jag redan visste att du var före med den. inte kul att lägga ner tid på sånt som inte blir lika personligt efter. men nu är det lite ändrat där inne ser jag :D

2009-08-30 @ 00:53:37
Postat av: Michaela

Anonym: Tack så grymt mycket! Förlåt om jag verkade lite grinig haha, men fan vad sur jag blev! Ja nu är det ju annorlunda.. antar att hon blev rädd för min kommentar som hon aldrig ens godkände..

2009-08-30 @ 11:59:21
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0