Between two worlds

Helvete vad seg jag är. Går mest runt hemma som i en dimma, eller så halvsover jag i soffan, eventuellt sängen. Förstår inte vart detta kommer ifrån men har väl något med detta underbara kuk-väder att göra kanske. Isch! Ska förflytta mig upp till soffan igen. Här ska ses 2 ½ men tillsammans med lillebror. Sen blir det duschen och ytterligare tv-tid i väntan på Paradise Hotel. Favoriten? Andreas, såklart!


Don't waste time doing things you hate

Det är så roligt att titta på statistiken. För alla verkar alltid förvänta sig att jag ska uppdatera på söndagar. Så har det ju inte riktigt blivit de senaste helgerna. Update kommer senare idag. Kom precis innanför dörren och nu ska jag njuta av musik och kanske rensa lite kläder.

We are underground

Håller på med tråkiga naturkunskapsfrågor och i Spotify-spellistan dyker en gammal favorit upp. Glad och givmild som jag är delar jag självklart med mig.


Broder Daniel - Underground

It takes a fool to remain sane

Det här är vad kvällen kommer att bestå av, i förstklassigt sällskap. Lisbeth Salander in my heart.


OH HAPPY DAY!

JAG SKA SE KISS. JAG SKA SE KISS. JAG SKA SE KISS. JAG SKA SE KISS. Oj, just det, nämnde jag att jag ska se Kiss? Fy fan vad glad jag är, hela jävla dagen är räddad!

We Sweat Blood & Sleep Is The Enemy

Har gått över från Guns till två av mina favoritalbum. Danko Jones ligger mig mycket varmt om hjärtat - det här är bra musik! Nej, bra räcker inte. Det här är fruktansvärt jävla stört bra musik. Om du inte njutit av det tidigare, så gör det nu!


I don't care about you

Började dagen med att försova mig ganska så rejält, kastade mig ur sängen och smällde upp dörren på benet. Helvete vad ont det gjorde och helvete vad skitnödig jag ser ut när jag går! Skoldagen sedan flöt väl på som vanligt, inget märkvärdigt - inget nämnvärt.

Nu ligger jag i min feta säng och dunkar Guns N' Roses samtidigt som jag drömmer mig bort till min framtida etagevåning. Jag älskar bilden jag får i huvudet av hur jag vill att det ska se ut. Och ni som fnyser framför datorn just nu och tänker att jag kan glömma och ge upp mina fantasier kan stoppa upp något där solen inte skiner. För vill jag något så ser jag till att det blir så. Funderar på att halta mig uppför trappen snart och samsas om plats i soffan tillsammans med daddy, daddy cool.

Ikväll är det Paradise Hotel, det trodde ni inte att jag kollade på va?

Greatest Hits 2009, part 5Smile Empty Soul - Consciousness, Mayday Parade - Anywhere But Here, Creed - Full Circle, Thrice - Beggars, A Fine Frenzy - Bomb in a Birdcage, Weezer - Raditude, Young Guns - Mirrors, Fallbrooke - Fallbrooke.

Bored to death

Var i hela världen skulle du helst vilja befinna dig just nu?

Los Angeles

Vem skulle du vilja vara om du varit en helt annan person?

Gwen Stefani

Vilken egenskap önskar du att du besatt?

Förmåga att känna förtroende

Vilket namn är det vackraste du vet?

Juliette

Vilket är det bästa ordet som finns?

Cucumber

Vad är det viktigaste att du hinner göra innan du bara är stoft?

Leva

Vilken saga är din absoluta favorit?

Askungen

Om du bara fick lov att äta en sak i resten av livet vad skulle du välja?

Vindruvor

Om du bara fick lov att klä dig i en färg resten av livet vilken skulle du välja?

Svart

Om du bara fick lov att se en film resten av ditt liv vilken skulle du välja?

P.S. I Love You

Om du bara fick köpa ett enda ting till vad skulle du välja då?

En etagevåning

Vilket språk är det vackraste du vet?

Engelska

Vilken bok ligger på ditt nattduksbord just nu?

Slash

Vilken årstid tycker du allra bäst om?

Sommaren

What would I do without you, my dear?

Nu kan jag leva fullt normalt igen.


Not without a fight

Sitter i skolan, har journalistik B. Kan lyssna på hur mycket Spotify jag vill och dessutom hinner jag skriva ett blogginlägg! Tar mig igenom ytterligare några nya album. Flyleafs album var grymt och nu drog jag igång New Found Glorys senaste. Vilket med all säkerhet kommer vara bra. Tacka gudarna för all bra musik som bara svämmar in. Min spellista med bra album från 2009 håller på att bli riktigt fet. I like! Glädjs dessutom åt att NOFX kommer till Peace & Love - för ja, det var ytterligare ett bandsläpp idag!

Peace out, nu ska jag försöka återgå till mitt skrivande!

Don't walk away

Förstår inte vad det är med mig. Mitt humör har varit helt vrickat under kvällen. Jag har varit så otroligt känslosam att det fan inte finns ord som kan beskriva. Nyss grät jag, av anledning: okänd. Tårarna bara kom. En massa småsaker blir stora saker och jag förstår inte vad som är fel? Förhoppningsvis vaknar jag upp med ett bättre humör imorgon. För det här går fan inte!

Greatest Hits 2009, part 4Black Spiders - Cinco Hombres (Diez Cojones), Bowling For Soup - Sorry For Partyin', Atreyu - Congregation of the Damned, Itchy Daze - Daze Of Our Lives, Rammstein - Liebe ist für alle da, Nasty Idols - Boys Town, Mustasch - Mustasch, Skillet - Awake.

Friends, lovers or nothing

Omtumlande dag. Började riktigt bra. Kom till skolan, om än lite sent och hade projekt och företagande - vilket faktiskt har blivit ett favoritämne. Speciellt nu när vi (eller, Mathilda, rättare sagt) kläckt en så jävla bra idé! Jag säger bara smart sex = bra sex. Vi firade med Donken, vilket vi alltid klagar på i efterhand. Men det lockar så hårt när skolans mat suger. En av snubbarna som jobbar där verkade känna av våran lycka för hör och häpna, vi fick ballonger! Och då blev lyckan ännu större. Vi traskade sen vidare till idrotten med ballongerna i högsta hugg. Väl där blev allt bara skit och jag blev arg. Behöver inte förklara mer, för ingen orkar lyssna.

Kommer hem och möts av några nya album att lyssna på. Gladaste nyheten var John Mayers och Plan Threes som ska njutas till fullo av. Jag är en rocktjej, from deep down inside, men den där John har virat mig runt sitt lillfinger. Älskar att han är så fruktansvärt musikalisk och har en gudabenådad röst och en förmåga att lira gura som få kan. Dessutom är det precis den musiken man kan lyssna på precis innan man stänger av systemet för natten.


Bang bang bang bang, vamanos vamanos

Clutch - Electric Worry

God gave rock 'n' roll to you

Man kanske skulle uppdatera bloggen. Egentligen orkar jag inte. Och då känns det bara meningslöst. Helgen spenderades i Eskilstuna. Var fredagsmys hemma hos Micke med Sandra och Nisse och på lördagen var det fest hos Erik. Söndagen var sig lik, One Tree Hill med, just det, Sandra och Nisse. Allt som allt en väldigt bra helg. Just precis som det brukar bli!

Nu är jag frisk och kry igen! Bara krafterna och matlusten som saknas och sen är jag fullständigt back och track. Tyckte till och med att det var ganska så roligt att vara tillbaka i skolan. Kanske mest för att jag har saknat mina brudar hela veckan jag varit borta. Hannah hade bakat lussebullar som hon hade med sig idag, vilken lycka! Och inte nog med det så fick jag veta att Kiss kommer till Sverige nästa år. Fa-an som jag vill se!


With every beat of my heart

Jag är inte frisk, det skulle vara en lögn att säga det. Men nästan frisk kan jag dra till med. Och det räcker för att jag på mina svaga ben ska ta mig till Eskilstuna och spendera helgen där. Men först, alltid en dusch, inte luka usch! Packa måste jag göra också, eller, packa och packa, kasta ner lite kläder och annat (livs)nödvändigt låter snarare mer ok. Om jag känner mig själv rätt kommer jag skjuta upp allt detta till sista sekund och så får jag springa till bussen på mina, just det, otroligt svaga ben. Och så blir jag sådär mysigt småsvettig och andfådd. Men, idag kanske är dagen då jag gör en helomvändning och är klar 20 minuter innan jag ska gå?

Nej, skulle inte tro det va!


A light in a darkened world

Jag har så fruktansvärt tråkigt. Okej att jag kan vara sjuk någon, max två dagar utan att få panik. Men nu börjar det närma sig en vecka - och jag har inte gjort ett smack. Jag har bara vandrat runt hemma och vardagsmotionerat mellan soffan, sängen och toan. Låter ju.. kul. Jag lovar att jag har sett varenda jävla repris av varenda jävla program - två gånger dessutom! Och inte är det några bloggar som uppdateras dessutom. Varför? Jo, för att alla andra gör vettiga och roliga saker..

Lekte lite med Looklet, för det finns ju verkligen inget annat att göra. Och insåg hur jävla gärna jag vill ha sommar. Eller i alla fall lite vår skulle det kunna bjudas på. Jag är inte gjord för höst. Och jag är defintivt inte gjord för vinter. Fy fuck.


Smash Mouth - All Star

Dear John

Jag måste se den här, av en hel drös anledningar. Det är inget snack om saken. Snälla, kom ut på bio nuuu!


The weight of the world

Första gången jag hör Young Guns. Deras EP Mirrors är något så fruktansvärt bra. Ihärdigt musikletande lönar sig alltid och lyckan är så jävla stor när man hittar något som är såhär bra.


I'm still rockin'

Loggade precis in på bloggen och möttes av en ganska rolig kommentar. Någon, som kallar sig för Gossip, känner tydligen ett enormt hat mot mig. Eller, så tycker hon bara att jag är så fruktansvärt cool att hon måste spy lite galla över mig för att själv känna sig lite bättre.

Hon tar upp en hel del saker som jag inte visste om. Tydligen är jag känd som fjolla. Jag visste faktiskt inte att jag var känd, men det var ju himla snällt att du talade om det för mig, lilla vän. Sen har hon (eller möjligtvis en han, men jag tvivlar) jävligt bra koll - jag leker tydligen att jag går på konserter. Hm.. om jag förstår henne rätt så brukar jag hemma, i min ensamhet, leka att jag går på konsert. För så gjorde man väl när man var liten och lekte?

Den största konserten jag varit på låg söder om Södertälje och var gratis. Jaså, det säger du? Den största konserten jag varit på var Bruce Springsteen Ullevi. Nu är ju inte jag sådär jättebra på geografi, men Göteborg ligger väl ändå inte söder om Södertälje? Sen var den visserligen gratis, för mig, för det handlar om kontakter, som du vet. Fast hon kanske menade Mötley Crüe som jag faktiskt såg i somras? Eller, Borlänge ligger ju inte söder om Södertälje, va? Och nej, det var inte gratis.. Så inte den heller! Attans osis att vi inte hittar varandra där - Gossip Girl.

Sen kommer en massa oläslig text i form av: "No tatto No pappon närmast tatto du kommer är med färgpennor från BR! FJANT!". Säger lite mer om dig, än vad det gör om mig faktiskt. Och konstigt att jag inte har någon tatuering när jag inte ens nått åldern ännu. Jag är ledsen, men jag vill göra den på ett seriöst ställe där de är noga med att inte göra på någon som är under 18. Kom tillbaka om ett år, fröken, så ska du få se att jag inte längre behöver kladda ner mig med färgpennor från BR.I swear this place is haunted

Skämten går varma här hemma om det faktum att jag varit sjuk så mycket den senaste tiden. Pappa tycker att de borde öppna en egen telefonlinje endast för mig - så att jag inte blockerar för de andra när jag måste sjukanmäla mig. Lillebror tycker att de borde införa en knappfunktion som lyder: "Om du vill sjukanmäla Michaela Klemetz, tryck 1". Vi har en så fin relation, don't you think?

Greatest Hits 2009, part 3Taking Back Sunday - New Again, All Time Low - Nothing Personal, Imogen Heap - Ellipse, Papa Roach - Metamorphosis, Marilyn Manson - The High End of Low, This City - We Were Like Sharks, Kutless - It Is Well, Hardcore Superstar - Beg For It.

To be alone with you

Har inte bloggat på hela helgen, anledningen till detta är att jag har haft Micke här. Vi har i princip inte gjort någonting. Kollat TV, sovit och ätit. Det var ytterst jävla nödvändigt för min del då jag varit sjuk hela helgen. Först var det bara halsen, gjorde galet ont och jag kunde inte svälja, sen blev jag extremt förkyld. Detta utökades med en ihärdig huvudvärk. Och igår kväll innan Micke åkte låg jag död i soffan med hög feber. Kul, kul.

Jag som hade bestämt mig för att härda ut skolan även om jag var sjuk. Men det är fullt omöjligt i det tillstånd jag befinner mig i just nu. Fan vad arg jag blir. Orkar inte vara sjuk mer.

I don't give a fuck


100 things to do before I kick the bucket

1. Flytta till Los Angeles
2. Gifta mig på fyllan i Las Vegas
3. Gå med i 10.000 meters-klubben
4. Starta eget företag
5. Se No Doubt, Three Days Grace och AC/DC live
6. Klippa en kort frisyr med tuppkam
7. Föda en son
8. Tatuera hela armen
9. Fronta ett rockband
10. Flytta till en etagevåning
11. Gå på en stor rockfestival utanför Sverige
12. Skriva en självbiografi
13. Äga en svart '63 Mercury Comet
14. Bli rödhårig igen
15. Hitta en stammis-pub i London
16. Få en egen reality-serie
17. Ha sex i ett provrum
18. Träna mig riktigt fit
19. Lära mig dricka whiskey
20. Få mitt namn tatuerat på en annan människas kropp
21. Bli ekonomiskt oberoende
22. Sjunga en duett med Adam Gontier
23. Dricka öl under Oktoberfest i München
24. Vinna ett slagsmål
25. Besöka en strippklubb
26. Hamna i fyllecell
27. Köra en egen Harley Davidson
28. Ligga med Tommy Lee
29. Ha matkrig i ett stort matvaruhus
30. Skriva en låt
31. Skjuta med ett handeldvapen
32. Åka på roadtrip
33. Lära mig strippa
34. Pierca tungan och bröstvårtan
35. Vara med i en dokusåpa
36. Krama Anders Bagge
37. Köpa en fransk bulldog
38. Sjunga på ett bröllop och en begravning
39. Tatuera mig på LA Ink
40. Lära mig spela gitarr
41. Slå sönder en gitarr
42. Hoppa fallskärm
43. Trasha ett hotellrum
44. Få en låt skriven/tillägnad mig
45. Göra en stagedive
46. Lära mig åka skate- och snowboard
47. Bära en 1700-tals klänning
48. Smälla till någon på käften av ren ilska
49. Jobba på Hooters
50. Sätta dit en pedofil
51. Ge en frisör helt fria händer
52. Starta upp ett skivbolag
53. Festa hela natten och sen gå direkt till jobbet
54. Vinna en stor summa pengar
55. Runka av någon i en taxi och under en biofilm
56. Vara med i en actionfilm
57. Vika ut mig
58. Ta en springnota
59. Volontärarbeta i ett fattigt land
60. Lära mig surfa
61. Åka turnébuss
62. Dricka ur blå eller röda plastmuggar med vit kant
63. Inreda mitt drömhem
64. Fira jul och nyår i NYC
65. Leda en talkshow
66. Köpa ett par skor för minst 10 lax
67. Sno något dyrt
68. Bli utsedd till gudförälder
69. Delta i en trekant
70. Styla om någon
71. Testa hål i väggen
72. Hångla med Kat von D
73. Besöka en drive in-bio
74. Äta sushi - och tycka att det är gott
75. Rädda någons liv
76. Se en NBA-match
77. Skriva en bokserie
78. Fira julafton onykter med vänner
79. Få en krönika publicerad i en stor tidning
80. Bevittna något fantastiskt
81. Åka till Irland
82. Bli riktigt bra på att laga mat
83. Se ett vilt lejon
84. Gå in i min egen walk-in-closet
85. Flyga privatjet
86. Köpa en Mac-dator
87. Skriva en autograf till någon okänd
88. Slå sönder en dator för att den irriterar mig
89. Få en drink uppkallad efter mig
90. Designa en kläd- och accessoarkollektion
91. Spela poker i Las Vegas
92. Äga en Chanel-väska
93. Skaffa en personlig assistent
95. Börja träna yoga
96. Gå på en stor maskeradfest
97. Fixa en hemmabio
98. Vakna upp på ett främmande ställe
99. Besöka Universal Studios
100. Bo i lyxsviten på ett snuskigt dyrt hotell

Greatest Hits 2009, part 2AFI - Crash Love, Children Of Bodom - Skeletons in the Closet, Gossip - Music For Men, Thousand Foot Krutch - Welcome To The Masquerade, Great Northern - Remind Me Where The Light Is, Kiss - Sonic Boom, Breaking Benjamin - Dear Agony, Cobra Starship - Hot Mess.

Shout at the devil

Nyss hemkommen och nerknarkad. Svalde några fler painkillers än vad som var nödvändigt - men jag står inte ut! Mensvärk är det djävligaste som finns. Gick nästan inte att genomlida sista lektionen idag då det gjorde ont på alla möjliga tänkbara ställen. Ett bevis på hur rubbat mitt humör är vid pms är när jag idag läste igenom min inkorg på mitt konto i skolan. Hade fått svar på ett meddelande jag skickat till min journalistik-lärare om att jag varit sjuk mycket den senaste tiden och därför varit väldigt frånvarande. Han avslutade sitt svar med: Och du, ta hand om dig. Om du känner att du inte hinner med skrivandet nu finns det alltid en chans att ta igen det senare och visa vad du kan! Jag, Michaela, mens-kossan, börjar nästan gråta. Fråga mig inte varför, men det kändes lämpligt just då och just där.

Skolkatalogen och skolfotot hade även kommit idag. Jag ser som vanligt ut som en total jävla galning på båda bilderna. Men what to do? Är ju ändå bara gamlingarna i släkten som intresserar sig för de där bilderna år efter år. Och jag kan ju glädjas åt att det fanns de som såg betydligt värre ut i skolkatalogen. Mitt stela leende med något som kan tolkas som ett härligt underbett känns bara fruktansvärt glamouröst. Right? Eller?

Nu får jag besök av Natalie och ska även göra en kraftansträngning - ska hänga upp kläderna jag släpade med mig från mamma till pappa. I väskan gör de ju faktiskt ingen nytta. Borde även rensa upp lite i resten av rummet och fundera på hur jag vill göra med det. Mycket plats - inte så mycket ideer är läget just nu..

Greatest Hits 2009, part 1Cavo - Bright Nights Dark Days, Red - Innocence & Instinct, Dope - No Regrets, Juliette Lewis - Terra Incognita, Everyday Sunday - Best Night Of Our Lives, Decyfer Down - Crash, Three Days Grace - Life Starts Now, Babylon Bombs - Babylon's Burning.

It ain't easy

Fruktansvärt seg dag. Jag är tröttare än vad jag trodde var möjligt, arg över att min förkylning aldrig lägger sig, helt varm i hela ansiktet och fruktansvärt förbannad över att Steven Tyler lämnar Aerosmith. Du kunde inte ha väntat några år?

Raderade de två Greatest Hits-inläggen, insåg att det skulle ta mig alldeles för lång tid att fortsätta på det sättet så nya kommer upp snart. Har +50 album från 2009 som varit riktigt bra. Och jag vet att ni älskar mina musiktips. Nu ska jag återgå till att lyssna på ännu ett nytt album och sen blir det senaste The Hills och The City.

Party until the sun is risingBild från helgen som jag tog mig friheten att sno från någon bruds Facebook. Jag menar, jag är ju faktiskt med på den - och då tycker jag att jag borde få! Observera att jag inte har sjukhusdress eller ett random virat lakan runt mig. Det är bara en stor tisha.

The art of sharing lovers

Tillbaka till verkligheten, tillbaka till skolan. Vi hade tema-dag, och temat var: genus. Låter ju inte sådär överdrivet intressant men believe me, det var det faktiskt! Morgonen kickades igång på bästa tänkbara sätt. Med en föreläsning/stand up-show av Magnus Betnér. Jag tycker sedan tidigare att han är en av Sveriges bästa komiker, kanske till och med den bästa. Jag fullkomligt älskar honom och skrattar mig trött åt det mesta han säger. Och nu fick jag se honom live också. Fint initiativ av min skola som annars brukar komma med rätt tråkiga idéer. När han avslutade med att berätta om när han vaxade pungen sprutade mina tårar. Jag hade kunnat lägga mig ner på golvet och kramp-skratta. Så jävla roligt var det.

Fortsatte dagen med diskussion om sexualitet och normer. Så fort det kommner på tal att någon är emot homosexuella brister något inom mig. Jag blir så fruktansvärt arg! Förstår inte hur man kan leva så trångsynt? Usch! Och ännu värre är de som säger att de inte har något emot det men som samtidigt drar det ena homo-skämtet efter det andra. Fasligt givande dag, och det är inte varje gång man kan säga det om skolan!


Diary of Fashiontoast

Jag tycker att det känns ganska så orättvist att du och jag inte delar garderob.


She'll wash away your sins

När man lyssnar igenom ett album så hoppas man alltid på att just DEN låten ska finnas där. Den låten som fångar en totalt, som får omvärlden att sluta existera. Biffy Clyros låt Mountains är sedan lite mer än ett år tillbaka en favorit hos mig och när jag nu tog mig igenom deras senaste platta var det med ganska så höga förväntningar. De två första låtarna flöt förbi - de var dessutom riktigt bra. Sen hände något.. Det började som vilken bra låt som helst men när refrängen kom kunde jag inte annat än stirra rätt ut i tomma intet. Det är fruktansvärt sköna riff kombinerat med trummor som inte kunde vara annat än upplyftande för sången. DEN låten fanns där. Och återigen blir jag påmind om varför musik var min första kärlek.

Biffy Clyro - Bubbles

We weren't born to follow

Det här är vad som ljuder ur mina lurar den närmsta timmen. Som jag har längtat. Jag älskar Bon Jovi och nytt material är som en julklapp.


We're the kids

Hemkommen till Södertälje efter en grym helg, precis som vanligt. Fredagen spenderades framför TVn med Sandra. Det var 27 Dresses, Idol, Flashforward, en jävla massa prat och skratt + chips och cola. Lugnet var välbehövligt med tanke på att vi dagen efter åkte till Karlskoga för att leka! Var Bodaborg som stod på schemat och att säga att det var kul är en underdrift. Okej att vi inte ska prata om hur många banor vi faktiskt klarade av, men att se Sandra, Nisse, Micke och mig verkligen leva oss in i rollen som tjuvar är något utöver det vanliga! Koderna 4951, 5153 och 3057 är förevigt inpräntade i mitt huvud. Var en hel drös med skratt och skrik som ljöd från våra munnar. Efter många timmars lekande kastade vi oss in i bilen för att åka hem igen. Efter att Sandra och Nisse hämtat upp sina prylar vaknade vi alla till liv igen och åkte hem till Micke för fix och förkrök.

Sen var det fest, till allas stora lycka. Och efter ett tag lyckades vi även charma in oss så pass mycket att vi fick styra över musiken. Precis som det ska vara, alltså! Många öl senare bar det av hem. Vissa mådde helt enkelt bättre än andra, och inte var det jag som mådde dåligt i alla fall!

Vår bakis-söndag var ganska mycket som den brukar. Lämnade sängen när det började mörkna, kollade på fotboll (som till Mickes stora lycka slutade med att Djurgården är kvar i Allsvenskan), proppade i oss kebab och fick finbesök i form av Nisse och Sandra. Vi alla satt sen tysta i en timme under One Tree Hill. Det var precis som det brukar alltså! Fruktansvärt rolig helg, men jag är inte förvånad.

In this light and on this evening

De utlovade bilderna från förra helgen. Snodda från Sandras blogg eftersom jag inte fått dem ännu. Det är en enda lång fyllesaga - som satte sina spår. Men helvete, kul var det! Och det syns om något.


I'm unstoppable

Åh, jag hatar tjejer och deras eviga skitsnack. Give me a fucking break och prata om något roligt istället! Jag är van sedan tidigare vid att ständigt höra skit som sägs om mig. Jag är van vid att folk sprider vidare saker jag har sagt i förtroende och jag är även van vid falska leenden från folk som egentligen inte tycker det minsta om mig. Fan som jag är less på det här.

You can talk all you want, but my skin is really thick.

Nothing personal

Jag är arg. Min dator fungerar inte. Den kommer bara till ett visst läge och sen händer inget mer. Det går ju allt som oftast att fixa en dator, men det jag är orolig över är bilderna. Skulle gissa på att jag har 2-4000 bilder i den där datorn och det skulle vara förödande om de försvann.

Nu ska jag bädda sängen, städa mitt rum och sen duscha! Duktigt värre. Allt detta samtidigt som jag tar mig igenom All Time Lows senaste platta som släpptes i juli - jag har nämligen inte lyssnat på den ännu! Jag älskar musik, and you know it.


Things my mother said

Att jag ska bli storasyster vet ni ju sedan tidigare. Men det är inte förän idag jag själv vetat om vad det blir: nämligen en liten tjej. HÄR SKA INTE PÅ MED NÅGRA ROSA GULLIGA KLÄNNINGAR OCH TÖNTIGA MÖSSOR OCH VOLANGER OCH ANNAT TRAMS. She'll be doing it with style - det är vi alla överens om.

Slips down your tongue


Escape The Fate - The Flood

Unknown caller

Skolan får inte äran att ha mig närvarande idag. Mår verkligen inte bra. Var någon jävel som fick för sig att plinga på här hemma halv åtta imorse. Halv fucking åtta! Och inte bara en gång, utan två gånger. Jag kände för att storma upp för trappan, låsa upp dörren och ge dumhuvet en verbal omgång. Men orken fanns inte där. Istället mumlade jag något ohörligt, la kudden över huvudet och somnade om.

Nu ligger jag i soffan och fick precis ett mms av Matilda med en bild på mina fina klasskamrater som vinkade sådär stelt till mig och ville att jag skulle krya på mig! Kärlek till er. Nu ska jag se det fjärde avsnittet av Secret Diary of a Call Girl och stirra ut genom fönstret på snön. Roligare än såhär verkar det inte bli.


I miss you so bad

Svårare än såhär har det fan aldrig varit. Efter att ha spenderat 10 dagar tillsammans, med ett uppehåll på endast en dag är det fan svårt att vänja sig av med känslan att gå och lägga sig själv. Det har bara gått två dagar men det känns som så fasligt mycket mer. It fucking sucks. Jag trodde aldrig att jag skulle vara en sån jävla svag person när det kommer till avstånd, men helvete.. I need you with me, please.


Diary of a London Call Girl

Nu har jag hittat en serie jag kan ta mig igenom: Secret Diary of a Call Girl! Baserad på den anonyma bloggen Belle de Jour. Exciting, exciting. Först ska här göras te och sen kryper jag ner i sängen med datorn i knät!


I'm great in bed - I can sleep for daysLet's go to nightvision mode. Är fruktansvärt trött, brukar ju bli så när man bara ligger en hel dag. Flyttar mig snart från soffan till sängen - vilket är en enorm kraftansträngning då jag måste ta mig ner för en trappa. Allt som saknas är min pojkvän som sällskap och ett avsnitt av någon bra serie.

The bucket list

Välkomnade denna onsdag genom att lackera toaletten med spya och sen somnade jag om. Nu är jag vaken igen och än så länge är det inget som har letat sig ut genom munnen, även om det känns som att det är på G hela tiden. Too much information, I know. Men ingen har tvingat er att läsa.

Snart ska här kollas på film, The Bucket List. Då kan jag kanske få lite inspiration till min '100-things-to-do-before-I-die'-lista! Vad jag skulle behöva nu är 2 liter apelsinjuice, en burk Nutella, vitt rostbröd och någon som masserar mig! Fan vad fint det vore.

Should've when you could've

Mitt i all misär - som består av en huvudvärk och något som kan vara feber + ett illamående som spökar, har jag i alla fall något att glädjas åt. Helgen har blivit planerad lite smått och jag har tagit mig igenom senaste Flashforward-avsnittet, som var så spännande att jag bet av naglarna! Eller ja, det lilla som fanns kvar i alla fall. Såg även senaste The City-avsnittet som jag missat och turligt nog kommer det ett nytt imorgon!

Nu ska jag, trots att jag egentligen inte vill, halsa resterande vatten i glaset bredvid, smeta på Försvarets på läpparna och sedan krypa ner under täcket. Nej just det, sakta i backarna. Jag ska visst hasa mig ur sängen, släpa mig bort till toaletten och tömma blåsan först också. Jävla tvångstanke. Förhoppningsvis kan jag sova bättre den här natten än de tidigare två som varit en jävla pina.


The part that hurts the most

Det är inte nådigt för fem öre. Jag måste ha. Det finns inte ord som kan beskriva den kärleken jag känner när jag ser de här skorna. Och det finns inte ord som kan beskriva den sorgen jag känner när jag inser att jag verkligen inte har pengarna just nu.

The kids aren't alright

Fruktansvärt jobbig dag. Jag är helt slut. Däckade en stund på tåget hem och vaknade upp.. illamående och helt yr. Bussresan hem var ett helvete, trodde att jag skulle kräkas. Kände av att jag var sjuk redan i fredags, men jag är inte den som säger nej till en fartfylld helg så det fick skjutas upp. Och nu kommer det, vällande över mig som en stor fet våg.

Nu ska här göras varm choklad och sen blir det soffan med senaste avsnittet av Flashforward. Har ännu inte lyckats få i mig maten som stod och väntade när jag kom hem. Men nej, det känns inte så lockande. Inte alls faktiskt.

You're going down


Absolut coolaste bilden från i lördags, diggar den som fan!

Jag ska sova nu. Det är något så fruktansvärt välbehövligt så ni anar inte. Borde ha gjort det för längesedan, men jag trotsar som vanligt min kropp så länge jag bara kan. Imorgon är det back to school, känns riktigt värdelöst faktiskt. Mitt huvud lär ju verkligen palla med 4 timmars lyssnande och sen två timmars idrott. Nej ett lov på det här skulle sitta fint!

It's time to go c-c-c-c-crazy

Uppdateringen har det minst sagt varit brist på i helgen. Men det har sina förklaringar - sina BRA förklaringar. Vet inte vart jag ska börja, vet inte hur mycket detaljer jag ska dela med mig av och jag vet fan inte vart jag ska sluta. Vaknade upp på lördagen och mådde faktiskt bra - till skillnad från andra. Ni vet, underage, jag fick inte dricka och hann därför bli nykter innan vi kommit hem. Men trevligt kan jag fan inte annat än påstå att det var.

Efter ett besök på McD på lördagen började det. Det som jag och Sandra sett fram emot sedan i måndags. Samtidigt som vi alla fixade oss började förkröket. Humöret var på topp, sminket satt på plats, de nya kläderna var på och frisyren blev för en gångs skull jävligt bra! När även Nisse och Emil dök upp började supandet på riktigt. Många löften gavs under de där timmarna. Det blir extreme makeover innan nästa års Peace&Love-besök. Här ska kapas och färgas hår!

Senare tog vi oss ut till the main event, en lokalfest mitt ute i ingenstans. Vid en första anblick kunde vi konstatera att vi var väldigt påklädda. Vid en andra anblick kunde vi konstatera att det fanns extremt mycket plats för att skaka på rumpan. Och hell yeah! Jag och Sandra var överallt, vi stod för fan aldrig still. Efter minst tre timmars totalt ös till diverse mainstream-låtar var det dags. Vi smög oss upp på scen och hittade Sick Puppies - You're going down. Om det var ös innan så var det fullt ös - medvetslös nu. Det var luftgura, headbangande och helt jävla galet. Från vår sida det vill säga. Resterande festfolk verkade mest rynka på näsan och undra vad fan som hänt.

Jag tror inte att det fanns någon som missade våran närvaro. Vi VAR för fan festen. Det var Micke, jag, Sandra och Nisse på högtalarna, på scenen sjungandes till Rap das armas och överallt på dansgolvet.

Det är inte ett skämt när jag påstår att det kändes i minsta lilla del av kroppen dagen efter. Vaknade efter ynka 5 timmars sömn med en huvudvärk som hette duga. Rösten var halvt borta, något som skulle kunna vara träningsvärk kändes i benen och nacken.. nacken ska vi inte ens tala om. Efter att ha drygat och mumlat med Micke i sängen i några timmar vardagsmotionerade vi till soffan. Senare blev det finbesök i form av Sandra och Nisse. De hade med sig kebab. Munorgasm. När jag även bestämde mig för att stanna ytterligare en dag i Eskilstuna fick dessutom Ben&Jerrys flytta in i magen.

This is not a joke: Bästa helgen på fruktansvärt länge. Perfekt avslut på lovet och bilder kommer så fort jag fått dem av Sandra.


RSS 2.0