jag var bara tvungen att beklaga mig litegrann

kul att min blogg ser fullkomligt störd ut via den här datorn. wei! och jag antar att den gör det för alla som inte har vista? aja, synd för er. och synd för mig..

tonight is the night, completely dressed in black and white


blondinbella tycker inte att jag är cool

jag är helt enkelt fullkomligt ute. mitt liv är över


marry me, please?


love the outfit, hate her


det här är så snyggt. så snyggt.

jag, intresserad av victoria beckham? vad får dig att tro det?



"livet leker, jag steker" som min ovärderlige vän vendela ofta uttrycker sig. satt nyss på balkongen och bläddrare igenom två nya tidningar. åhh, den känslan är underbar. helt oförstörda och obläddrade sidor..

nu hamnade jag här för att se det femte avsnittet av dirty sexy money.. i l, l, l, l, like it

svammel ur mitt krigsfält till huvud


blir en sinnessjukt lugn dag idag. vilket är behövligt. en sjukdom letar sig sakta in i min kropp, för tillfället utkämpar den ett första världskrig i mitt huvud. allt där inne är en enda stor röra. ni vill inte höra mig deeptalka nu, tro mig. lugn dag = även lugn kväll. en trio av vänner kommer hit och sällskapar med mig. all. night. long.

nej, usch.. jag känner att jag bara svamlar. får inte fram något vettigt alls. nu ska jag istället dra på mig ugg'sen och bege mig till närmaste affär. tidningaaaar!

shape up

det blir inte mycket uppdatering här, och mer lär det inte bli. ska verkligen försöka dock. ikväll är det tjejkväll hos kiki tillsammans med nästan alla gamla brudar från klassen. åh, ska bli så jävla underbart att träffa alla igen

uppdaterar mer så fort jag får tid, ha't bäst!

dirty sexy money

fullkomligt underbar serie. om du har missat den, se den. såg de första avsnitten för länge sedan, men av någon anledning fortsatte jag aldrig att titta. nu har jag laddat ner första säsongen och jag är hooked, igen


drama follows them


såg nyss det senaste avsnittet av the hills, det var ganska tråkigt måste jag få erkänna. det kändes inte fullt så intressant som det brukar göra. om du inte orkar se det räcker det med att du tittar på min vackra sammanfattning ovan. så intressant kändes det här avsnittet. ungefär.

nu: dusssschen

girrrrrrrrrrrrrrly

jag ska nu få min oregelbundna dos av riktig brudtid. jag ska, bädda ner mig i soffan med choklad och senaste sofi's mode. på tv'n visas: mean girls! men bara för en timme, sedan är det helig csi ny-tid

we're just two lost souls swimming in a fish bowl


blev påmind om pink floyds fantastiska låt wish you were here när jag nyss kollade in carolina's blogg. detta fick mitt att tänka på när storm framförde den i rockstar supernova. here it is, fullkomligt jävla kickass bra version

greatest hits: pixie geldof


(klicka för större bild)

10 år av gemensam vänskap


seasons may change, winter to spring, but i love you, until the end of time
come what may, i will love you, until my dying day

confession:

ibland älskar jag att leva

svammel 101

det är en tråkig bildfri blogg det här. inte min mening, det har mest bara blivit så. ikväll blir det i alla fall kalle baah i stadsparken. fan, lyssna och njut. pekings park är bäst. tror jag plockar med mig kameran, va?

ska nog switcha kläder. det ser ut att vara isande kallt utanför dörren (springer iväg, öppnar dörren och känner efter. konstaterar att det är helt okej kallt för att sedan börja frysa frenetiskt). min garderob är verkligen inte anpassad efter ett kallt klimat, trots att jag bor här i frysboxland. för er vetskap; i år har jag kirrat "vinterskor" för första gången på sissådär.. 4-5 år. tidigare har jag rockat mina all star året runt.

nej, nu får jag sluta. dags att take a look in the mirror. minns inte riktigt hur jag ser ut idag.

fall 08

Skor grova kängor i mc-stuk. skänk mig ett par doc's. tänkte även försöka mig på det här med high heels, har ett par grymma
Väska olika tygkassar eller små över axeln
Jacka
min kickass-nyinköpta kavaj och skinnjacka förstås
Jeans stuprör. upprullade. gärna ett par stentvättade, tack
Shorts
jeansshorts à la wang eller med hög midja
Kjol
tajta som fan
Halsdukar en stickad stor en, eller scarves
Klänning använder aldrig klänning. men vill bära en tajt aa 
Skjortor stora, gärna rutiga
Toppar lätt transparenta, långa linnen som visar ordentligt med bröst
Koftor
cardigans. och förhoppningsvis den här från monki
Solbrillor förmodligen inga. annars ett par röda piloter
Smycken allt jag kan komma över
Färger
allt som är mörkt. och så kanske lite vitt på det
Typiska kännetecken
mc-inspirerade kängor och svart, alltid svart, ostylat

en förmögenhet på två kronor


jag är så jävla seriös man kan bli, okey?

ok, kiddos. jag har inte kunnat uppdatera på grund av min skolstart. den har upptagit en hel del tid. all min tid. jag går numera på mediagymnasiet i nacka strand. det känns så jävla bra. än så länge. nej, men det gör verkligen det. så jag hoppas att det håller i sig.

för övrigt.. jag har inga pengar. eller ah, jo, två kronor som samsas om utrymmet i min fula plånbok. men loosat ett kilo har jag gjort. det känns fint, med tanke på allt jag gick upp under sommaren. nu ska vi inte gå in på några detaljer.

för er som också börjat gymnasiet, hur känns det? och vart går ni?

confessions of a teenage drama queen

jag pendlar som en dåre mellan att vara lyckligast i världen och totalt miserabel. det är hemskt. jag känner aldrig någon slags balans, jag ligger aldrig bara stilla och guppar. inom mig pågår värsta sortens berg-och-dal-bana. det är ett krig där inne. ibland får den goda sidan in en fullträff, men sen stupar någon av dem och så får jag ångest och allt runtomkring mig snurrar. jag vill be om hjälp, jag vill känna att en hand drar mig ur mitt tillstånd trots att jag vet att det inte går. för problemet ligger hos mig. det har det alltid gjort. sedan jag var 10 år har jag ena stunden känt mig älskad och värdefull, för att några sekunder senare känna mig självmordsbenägen. jag har aldrig tagit tag i mitt problem. jag har nog aldrig riktigt velat. aldrig riktigt vågat. för jag är extremt rädd för att lära känna mig själv på djupet. men jag vet att jag tids nog måste. för jag antar att det har att göra med mitt sviktande självförtroende. att jag aldrig riktigt känt mig lyckad och värdefull. att jag aldrig riktigt lärt mig att älska mig själv.


it's not what good girls do

ibland skrämmer jag mig själv. som idag tex. jag lyssnar på tvättäkta mainstream-musik. inte bara mainstream (för det kan man ju göra ibland), utan tvättäkta. det händer i princip ALDRIG. jag poppar för tillfället pink ur högtalarna på datorn. alltså, den är bra. och den sätter sig, direkt. dessutom kan jag leka att jag spelar in en musikvideo när jag lyssnar på den. jag vet inte om ni brukar göra det. men jag brukar. ibland. jag känner mig asball. det är en känsla jag känner mig tillfreds med. jag skulle föredra att alltid känna så. sen har den här i kissed a girl-låten med katy perry nästlat sig fast i min hjärna. den är lite småporrig. eller inte. allt jag vet är att den spelas på rix fm. extremt porrigt


i want, i want, i want



jag är sugen, sugen, sugen. funderar på att köpa ett par doc's när min lön kommer. någon som vet hur de är i storlekarna? om de är små eller stora? mhmhmh. de är så ljuvliga

A.L.O.N.E.

har underbara natalie här på besök. annars är det tomt hus. de andra förväntas komma hem mycket senare. eller jag förväntar att de ska komma hem mycket senare. att vara själv hemma är guld värt ibland


(natalie är alltså den vänstra personen..)

we can teach you how to do it

   
   
   

ibland slås jag av hur jävla grymma vi svenskar kan vara på att klä oss. ibland är vi riktigt jävla snygga. samtliga bilder är of course från stockholm streetstyle

fuck off

jag sitter och bråkar med denna fullkomligt bedårande skapelse till dator. det går liksom inte att föra över bilder. tack, jag kände att det var precis det här jag behövde

greatest hits: chloë sevigny


(klicka för större bild)

obsessed

det finns två ting här i världen som jag kan köpa hur mycket som helst av, som jag spenderar en massa pengar på. nämligen tidningar och skor. tidningar ger mig ovärderlig ensamtid då jag kan få vara ytlig för en stund och komma bort från mitt eget liv. skor. ja, skor är skor. de är älskvärda och jag kan aldrig få nog. billiga, dyra, fulsnygga, söta, grymma, klumpiga, galna, för stora, för små eller alldeles perfekta. de är alla välkomna.

har du något speciellt som du väldigt ofta spenderar pengar på?


photographer: christophe kutner



real friendship is invaluable

ELLE US, photographer: tierney gearon







trust me, jag hatar allt som har med high school musical att göra. men det går inte att undgå att dessa bilder är smokin' hot. kan inte zac efron alltid se ut sådär?


i love you i love you i love you

det är kul att se att statistiken stiger. verkligen. efter bloggbytet var det som om ni alla lämnade mig. buhu. ville bara tala om det för er, så att ni förstår att jag uppskattar er allihop.

dessutom vill jag tacka för tipsen om "hur man stoppar suget". jag har provat en del av dem och jag känner att jag har lite bättre kontroll över mina matvanor igen. men jag har en bit kvar. så snälla, söta, rara du som sitter inne med värsta mirakelgrejen - hjälp!

chloë snyggast sevigny


AS%&#H!!!?#¤4

orkar inte med bloggning idag. mår fruktansvärt dåligt. har en huvudvärk som snart spränger min skalle i småbitar och on top of everything måste jag sitta och sega på ett jobb jag ska bannlysa från min "framtida potentiella jobb"-lista.

men för att ljusa upp stämningen lite kan jag ju meddela att jag har en oläst sofi's mode som ligger och väntar på mig i soffan, det är csi ny ikväll, jag inkasserade ett par jeansskjorts med hööög midja idag och jag har endast fyra jobbdagar kvar. trots allt är inte livet så farligt.

eller jo

teenage pornstar


söndag

gud. mamma mia igår var en av de absolut bästa filmerna jag sett på MYCKET länge. i totally loved it. tror fan att jag nynnade abba-låtar i sömnen. på måndag är det jag som inkasserar soundtracket. favoriten:


OBS!

note to myself:
imorgon (idag) ska jag rensa min kropp. jag ska alltså avstå från nästan all mat. bara det absolut nödvändiga får intas. jag lovar dyrt och heligt att hålla detta

lay all your love on me

jag var nyss och såg mamma mia på bio. jag är kär. på riktigt

create the solutions





jag kan inte släppa fantasin om en garderob fylld av höstplagg från topshop

bruce springsteen - quarter to three ('75)


kolla in hottien. han var snygg då och ser även jävligt bra ut idag för att ha så många år på nacken. på tal om ingenting så älskar jag att han snarare ser ut att passa mer in i nutid än dåtid. mössa och uppkavlade ärmar på 70-talet? för övrigt har jag sett den här mannen vid namn bruce live, på ullevi. 2005 tror jag året var. behöver jag tala om att det var grrrrrrymt?

11:16pm

brist på uppdatering. i know, i know. men jag skjuter upp det till imorgon. är alldeles för trött för att kunna skriva ihop något vettigt. sitter för övrigt och skriver ihop en ganska ovettig lista på saker jag bör/vill köpa. kan vara nödvändigt, med tanke på hur mycket pengar jag kastar ut hit och dit. inkasserade för övrigt en svart smått oversize kavaj idag. den behövde jag inte, men jag ville ha den so badly. vad finns det att göra då liksom? bild imorgon mina kära vänner. nu ska jag faktiskt sova.. min hårt arbetande kropp orkar inte mer

godnatt


emergency

ok, everybody. i need your help. jag har utvecklat ett slags behov av att äta hela tiden. hela tiden. eftersom jag aldrig varit i en liknande situation tidigare har jag liksom inga egna knep för att ta mig ur den. och det är självklart här ni kommer in. hur gör man för att stoppa suget? ge mig tips, snälla ni!

norma jean baker


idag är det 46 år sedan en av de vackraste människorna, någonsin, hittades död i sin lägenhet i los angeles


vart tog den vackra sommaren vägen?


stella mccartney

now your finally sixteen

parkhäng på min födelsedag i onsdags. det var vackert. mycket vackert


4e augusti 2008

blev ingen vidare uppdatering här idag. men jag har haft andra saker för mig. som att leta färg till rummet till exempel. vad säger ni om rött och grått, kan det fungera? äh, egentligen bryr jag mig inte. det blir nog det i slutändan i vilket fall som helst. nu, mina kära läsare bär det av till duschen. ska duscha av mig ålderdomshem-lukten och sen däcka i soffan framför csi ny.

för tillfället spelas: johnny cash - folsom prison blues

go back to sleep

i brist på bild får snyggot själv hamna här


om ni bara visste hur gärna jag skulle vilja lunka tillbaka till min inbjudande säng, lägga mig där och somna om. men nej. istället ska jag snart åka till jobbet. jobbet! det är inte det att jobbet i sig är tråkigt (eh jo, lite). det är bara det att det suger röv att behöva gå upp tidigt och vara inomhus resten av dagen. när det är sommar. sommarlov.


pros and cons

+ fan. jag är överlycklig över att vara tillbaka. nu är det gamla goda blogg.se och jag.
+ pengar rullar in som det ska, det går bra nu

- fan. jag är på g att få min beautysleep nu. vissa människor måste jobba liksom.


topshop a/w 08-09


i höst vill jag enbart gå klädd i topshop. enbart. och sen ett par doc martens på det.


RSS 2.0