Med risk för att ge någon kroppsångestPhotos: TFS

Från ryska GQ i februari 2006. Bilder tagna av Bryan Adams. Det finns mycket jag skulle kunna göra för att byta ben med Victoria Beckham. Synd att inte resten av bilderna går i samma tema som framsidan och innehållsbilden.It's a fresh start

Nu är nya headern på plats! Inte riktigt vad jag var ute efter, men den får duga tills jag tröttnar igen. Bara profilbild kvar nu och sen är jag klar med designen. Det har tagit sin lilla tid, men jag vill att allt ska vara perfekt.

The Hills, season one/episode one - 'New City, New Drama'


Åkte hem från skolan. Är så sjukt förkyld och hostar och nyser konstant. Man kan inte få allt här i världen. Någon glömde tydligen att ge mig ett fungerande immunförsvar. Bestämde mig för att kolla om The Hills från början i min ensamhet. Det är ju trots allt en av mina favoriter. Och om det skulle finnas någon som inte har sett det eller bara missat början så kolla, kolla, kolla! Eller så kan ni ju bara kolla om från scratch, precis som jag!

There's something called love at first sight

Jag SKA ha de här shortsen. Är de inte typ hur coola som helst? Med ett instoppat vitt linne och Converse är de perfekta. Så fort jag slutar imorgon ska jag ta mig in till stan och kolla Monki. Om de rosa finns i lämplig storlek följer de med hem.

It's not surprising that I'm sick, again

Jag måste ha ett av världens dåligaste immunförsvar. Är det inte det ena så är det fan det andra. Just nu har jag ont i halsen, väldigt ont faktiskt. Och det rinner ur näsan. Kul, verkligen. De borde utveckla en egen telefonlinje för mig i skolan med tanke på hur ofta jag måste ringa och sjukanmäla mig. Nu ska jag dock härda ut den här veckan, för sen kommer ett efterlängtat påsklov. DÅ kan jag vara sjuk. Inte nu.

The day after yesterday

Photo: Taylor Warren

Om jag hade fått som jag ville hade den här dagen spenderats i sängen. Eller i soffan framför TV'n. Men jag vaknade upp inte alltför fräsch hemma hos Mathilda och hade totalt glömt bort att man skulle dra fram klockan en timma. Så en timma försent kommer jag hem och åker direkt till mina kusiner. Som är 5 och 7 år. Det betyder att jag utnämns till lekledare.. Nu är jag i alla fall äntligen hemma och kan glida runt i min egen takt.. Lovely

Den som säger att det här inte kan bota depression, är en idiot


Bara att vila ögonen på glansiga papperspåsar med butiksnamn på gör mig exhalterad. Sen att jag vet att innehållet är efterlängtat och kommer att älskas och vårdas som små glasskladdiga barn ökar känslan ytterligare. Jolly times!

Inspiration x4Photos: SRC783

Snacka om snyggggggt. Ibland vill jag bli blond igen. Ofta, eller faktiskt hela tiden vill jag ha sommar. Det snöar utav bara helvete utanför fönstret och jag måste erkänna att jag känner mig suicidal. Jag hatar snö, något så fruktansvärt mycket.

You've got perfect "chunky hands"Designen håller på och görs om. Ursäkta röran. Känns ju inte så överdrivet kul att blogga när själva bloggen ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" men what to do. Jag känner ett behov. Och när jag ser den här bilden, som andas ren perfektion så blir behovet större. Inte nog med att det är ett par perfekta chunky hands med alla ringar och armband så är nagellacket en historia för sig. Jag måste ha.

You're a Manhattan stereotype

Sjukt kul och cool photoshoot, även om vissa verkligen inte hör hemma i det här programmet. Dessutom är stylingen grym. Är kul att de faktiskt har börjat bli mer fashion.

Theme: Famous Manhattan places

Location: Manhattan

Photographer: Mike Rosenthal


Aminat & Fo: Wall Street brokers

Kortnie & Nijah: SoHo artists

Sandra & Celia: Nannies

London & Allison: 5th Avenue socialites

Natalie, Teyona & Tahlia: Tourists in Times Square


It's over

Södertäljes basketsäsong är över. Det känns tråkigt. Nej, inte tråkigt. Snarare fucking jävla skitäckel fittigt. Det beskriver känslan mycket bättre. Nu blir det ingen basket på ett halvår. Kul. Verkligen.

Relight my fire

Andra fotograferingen från America's Next Top Model var otroligt snyggt stylad. Och det är alltid så kul när de har fått sina makeovers. London fortsätter att vara en storfavorit hos mig och dessutom börjar Celia växa i mina ögon. Hon ser ut som en modell 24/7, vilket är ett stort plus.

Theme: It's all about the light
Location: Greenpoint Avenue
Photographer: Nigel BarkerTahlia


Allison


Nijah


Jessica


Aminat


Celia


Sandra


Kortnie


London


Teyona


Fo


Natalie

Make me hot

Makeover-programmen är alltid bland de roligaste. Det är egentligen där man får se vilka som pallar trycket och vilka som är mesar. Snyggast makeovers fick i alla fall..London - Var grymt snygg redan innan men jag har någon form av besatthet när det kommer till korta blonda frisyrer. Dessutom är hon så sjukt lik Jessica Stroup (Silver från 90210) vilket inte är annat än en komplimang.
Celia - Jag tyckte att hon var tråkig och ganska ful till en början. Men damn.. Håret är helt otroligt. I want I want I want.
Fo - Har ett otroligt ansikte men frisyren innan var väl inte direkt någon höjdare. Det här däremot är wow-faktor.
Allison - OK, jag vet att hon ser sjukt läskig ut och att det här håret bara gör att hon ser ännu läskigare ut. Men det är ju det som är hela grejen med henne. Jag önskar att jag också kunde se creepy och snygg ut på samma gång.


Ni vill nog inte veta förrestenEfter att ha varit fri från allt vad kräksjuka innebär i ungefär 6 år har jag idag bekantat mig med toalettstolen på ett ytterst ovanligt sätt - i alla fall i min tillvaro. Min tidigare filosofi har varit att kräksjuka drabbar andra stackars själar och inte mig. Men tji fick jag när jag imorse beskådade gårdagens alla matintag. Hela 10 gånger rensade jag magen.

Sedan dess har jag varit sängliggande. Jag har varvat sovning med att stirra upp i taket. För jag har varit alldeles för illamående för att ens titta på tv eller läsa. Till och med sms'en på mobilen har varit jobbiga att titta på. Snacka om att det gör ont i kroppen av att bara ligga hela dagen. Och snacka om att jag ser döende/undernärd ut.

Jag vill aldrig vara med om det här igen.

Hur vackert är inte det här?Så mycket bättre än orginalversionen. Det är som balsam för själen ju.

Fuck you bitches

Hur jag än är och vad jag än gör så är det fel. Det är alltid någon som måste sätta näsan i vädret och visa sitt missnöje. Det har aldrig varit okej att se ut som jag gör, att göra de val jag gör och att bestämma hur jag själv vill ha min tillvaro. Alla andra ska tydligen vara med och bestämma, komma med åsikter som osar negativ underton. Men jag vill inte lyssna. Det har jag aldrig velat och heller aldrig gjort. Så bara lägg ner med allt jävla skitsnack om hur och vem jag är. Jag gör vad jag vill med mitt liv och skiter fullständigt i om jag passar in eller inte. Ni andra som vill rätta er efter "rätt och fel" i samhället och som tar stor hänsyn till andras åsikter om er själva får gärna göra det. Men försök inte omvända mig. För det är ett mission impossible. Att göra som andra vill har aldrig fallit mig i smaken och aldrig gett mig något positivt. När ni ligger och sprattlar på botten har jag istället nått dit jag vill i livet.

I want a tattoo, or two, or threeHåller på och tankar hem första säsongen av LA Ink. Nöje på hög nivå

For Your Information

Jag älskar att vara uppe på natten. Jag älskar att sitta ensam i sängen och lyssna på musik eller regnet och vinden som lever sitt eget liv utanför det öppna fönstret. Så fort det blir mörkt älskar jag att läsa chicklit-böcker med rosa omslag som handlar om klumpiga tjejer som dejtar fel killar. De gamla tjejfilmerna med Hilary Duff och Lindsay Lohan letas fram.

Somliga blir poetiska på natten. De läser böcker med abstrakta karaktärer och skriver poesi i takt med regndropparna. Sån är inte jag. På natten vill jag släppa allt. Inte tänka för mycket, bara vara. Nu är det Raise Your Voice som gäller!

Blair and her famous headbands

Jag har fallit hårt för det här med hårband. Är så sjukligt fint, snyggt eller whatever. Och det passar, hör och häpna, verkligen till allt. Det är svårt att få till det på ett snyggt sätt dock. But hey, this spring I will try. For sure.

Inspireras av Blair Waldorf. Som är mästare på det här med snygga hårband.

She hit the ground

Jag ramlade idag. Jag verkligen fet-ramlade idag. Skyller allt på mina klumpiga Dr. Martens. Halkade till ett flertal gånger vilket slutade med att jag föll handlöst bakåt. Ja, det var precis så klumpigt som det är i sliskiga romantiska komedier. Och jag skämtar inte när jag säger att jag inte kunde röra mig. Blev kvar på marken i 5 minuter och hann bli både skrattad åt och slickad i ansiktet av en liten hund. Sen insåg jag att det var dags att fortsätta vidare till bussen.

You got to fight

Jag sitter och kollar på Sanningens Ögonblick. Det är inte ett program jag brukar se och det här är nog en engångsföreteelse. Men jag får ont i magen. Killen som blir utfrågad har precis kommit ut som bisexuell. Hans flickvän skrattar och bästa kompisen och pappan ser trumpna och besvikna ut. Varför har folk så svårt att bara acceptera en sexuell läggning som är annorlunda än hetero? Nu kan det ju vara så att de faktiskt gör det, men det går att läsa av deras ansiktsuttryck så tydligt. Det känns inte riktigt bra för dem. Pappan uttrycker det som "det är inte något jag kan göra något åt".. Suck.

Jag kanske inte tycker att jämställdhet är det viktigaste som finns och jag kanske inte kämpar lika hårt för kvinnornas rätt som andra. Men är det något jag faktiskt kämpar för och alltid kommer att göra så är det homo- bi- och transsexuellas rätt. Det gör ont i mig när ordet bög används som slagord och när folk påstår att det är äckligt. Jag blir arg. Och besviken. För det är här jämställdhet och hbt-personernas tillvaro skiljer sig åt. Det är ingen som kollar snett och konstigt på dig på gatan bara för att du är kvinna. Men håller du en samkönad i handen när du traskar Drottninggatan fram kan du ge dig fan på att det tisslas, tasslas och kastas blickar.

Jag får ont i magen bara jag tänker på det. Att vara homo- bi- eller transsexuell idag kan inte vara det lättaste. Så lämna jämställdheten för ett tag och jobba istället för något som är i behov av det.

In the playground

Den första fotograferingen skulle kunna vara tagen ur Teen Vogue. Dessutom är det otroligt nog bra resultat från de flesta.

Theme: Beloved childhood games
Location: Central Park
Photographer: Fadil Berisha


Fo: Ring Around the Rosy


London: Tug of War


Tahlia: Tag


Natalie: Leap Frog


Sandra: Hide and Seek


Kortnie: Monkey Bars


Aminat: London Bridge


Nijah: Musical Chairs


Allison: Double Dutch


Teyona: Hopscotch


Celia: Hula Hoop


Isabella: Dodgeball


Jessica: Jacks

You wanna be on top?

Har tankat hem och kollat de två första avsnitten av America's Next Top Model, cycle 12. Det är sjukt snygga tjejer med den här gången. Och jag förvarnar er om att jag faktiskt tänker ladda upp bilderna från fotograferingarna. Så antingen hoppar ni över de inläggen, läser dem eller skiter i min blogg. Okej?


Favoriterna nu redan från början är:
London - Så sjukt jävla cool personlighet och stil. Dessutom extremt fotogenisk. Absolut ingen modellkropp, men ändå..
Fo - Har de sötaste fräknarna någonsin och är möjligtvis kort men lyckas bära upp det, precis som Kate Moss.
Allison - She's fashion. Jag skulle köpa en tidning om hon var på omslaget. Jävligt creepy, men jävligt fashion!
Teyona - Hon har ett killer-ansikte med kindben som skulle kunna skära genom is. Dessutom kommer hon att bli jättesnygg efter makeovern.

Sanna tolkar HåkanSanna Nielsen tolkar Håkan Hellström's låt Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Internationella kvinnodagen

Det är internationella kvinnodagen idag, va? En jävligt onödig dag som har gått från något nödvändigt till något eh.. ja, onödigt. Jag förstår att man hade en speciell dag för kvinnor i början av 1900-talet. Då skilde sig ju faktiskt kvinnornas rättigheter från männens och det var mycket svårare att vara kvinna. Men varför ska man ha en internationell kvinnodag idag? För att påminnas om kvinnornas svåra situation runt om i världen? Det gör vi ju för fan varje dag! Vi ska vara så jämställda att vi glömmer bort att det finns män. Det är bara synd om kvinnor hit och dit. Och män är djur bla bla bla..

I vissa länder kan jag nog inte ens föreställa mig hur jobbigt det är att vara utsatt kvinna. Men i Sverige finns det fan viktigare problem. Som jag nämnt tidigare är jag trött på att kvinnor sätts på en piedestal där män ska stå nedanför och beundra dem. Beundra istället en människa för sin personlighet och inte för vilket kön den besitter. Tyck synd om en människa för vad den blir utsatt för istället för könet.

Shut the fuck up

Ibland mår man dåligt. Det är svårt för andra att acceptera. Ibland mår man så jävla bra. Det är ännu svårare för andra att acceptera. Ibland mår man helt okej. DET är jättelätt för andra att acceptera.

Jag varnar känsliga läsareJa, nu kanske ni undrar varför i helvete jag publicerar den här bilden? Bra fråga. Men ärligt talat så är jag så sjukt sugen på en lugg á la Nicole Richie och behöver hjälp. Jag har ju en virvel som absolut ingen kan gå miste om. Den är som Amy Diamond - den kan ha sina charmiga stunder men egentligen hatar jag den. Anyways. Ni som kan er grej och har lite koll på det här med hår. Är det fullkomligt omöjligt för mig att ha en raklugg? Fungerar det inte ens om jag plattar ner virveln som en tok?

Melodifestival-junkie

Blir hemma i soffan ikväll. Framför Melodifestivalen - andra chansen med Ben&Jerrys - Half Baked i högsta hugg. Jag hoppas på att Caroline af Ugglas går vidare. Sveriges egen levande Janis Joplin. Och går det inte vägen så kan hon ju alltid översätta låten till engelska och ge den till Amy Winehouse! Det skulle bli så jävla bra.

UPDATE: Fy fan vad bra Caroline är! You fucking go girl!

Balmain AW '09


PHOTO CREDIT

I die. I simply just die. Christophe Decarnin har tagit över efter Alexander Wang om den stora platsen i mitt hjärta. Den första outfiten är som tagen ur min garderob. This is magic.

Such a chickflick

Anledningen till den obefintliga uppdateringen igår var att jag inte var hemma på hela dagen och sen somnade jag i soffan. Jag och bästa vän var och åt på Södertälje's "IT-café" (till och med Södertälje har ett sådant). Och sen var vi på bio. Bride Wars, eller Bröllopsdullen om man nu föredrar det. Den var väl precis som alla andra tjejfilmer - helt OK. Men att gå på bio är fan alltid lika mysigt.


All American; pancakes and AFV

Har kommit hem till pappa nu. Han bjuder på pannkakor till ett av världens roligaste program; America's Funniest Home Videos. Om jag har hunnit komma hem till fem kollar jag alltid på det. Roligast är folk som slår sig riktigt ordentligt och djur.

Chanel meI want your bag so badly it FUCKING HURTS.

The truth

"When you're in jail, a good friend will be trying to bail you out. A best friend will be in the cell next to you saying, 'Damn, that was fun.'"

Good girl gone badJag tog ut sovmorgon idag. Eller, jag är snarare sjuk utan att vara sjukanmäld. Måste ändå gå på sista lektionen så det är ingen idé att sjukanmäla sig. Istället ska jag kolla The City och äta frukost i lugn och ro och sen åka till skolan och jobba häcken av mig. Sounds good to me

Fuck matte

Jag skulle egentligen ha pluggat matte hela eftermiddagen. För jag sa ju faktiskt att jag skulle satsa på matten. Men nej, jag ogillar min lärare något så abnormt. Han får mig att känna mig riktigt dum i huvudet trots att jag vet att jag egentligen kan. Jävla gubbe! Orkar liksom inte bry mig. Så länge jag blir godkänd är jag nöjd. Fuck matte

Little J Humphrey

 

Rensar datorn på bilder och hittade en mycket snygg sådan på Taylor Momsen.

Walk with me

I die - som Rachel Zoë skulle ha sagt. Men nu är det inte Rachel som säger det, utan jag. Skofetischisten i mig har släppts lös och jag dreglar. Jag dreglar så mycket att det skulle gå att utvinna vatten ur det som skulle kunna rädda en liten utsatt by. Det är hör och häpna, Dolce&Gabbana som står för de vackra kreationerna. Snälla, snälla, skicka mig ett par av varje. Och om det inte går så nöjer jag mig med de rosa i mitten, på övre raden. De och ett par brunbrända ben. I die.

Professional photographer

Framkallningen idag gick super. Fy fan vad proffsig man känner sig. Och självklart freakade jag ur först på grund av mörkret men ögonen vänjer ju sig snabbt. Jag trodde aldrig att jag, som är så svinigt otålig skulle tycka att den här långa processen var kul och intressant. Men fan, det är så mycket roligare än digitalt. I'm in love. Nu ska jag dricka upp min Festis med smak av jordgubb (mums) och sedan plugga matte (mindre mums)!

Mörkerrum all day long


Idag lär jag jobba i mörkerrum under hela skoldagen. Första gången och I'm so excited! Jag får lägga bakom mig att jag är så jävla mörkrädd att jag skulle kunna skita på mig. Ha en bra dag!

I tricked her

Snart åker jag till IKEA. Jag älskar det stället. Jag älskar inredningsbutiker/varuhus. Känns som att fantasin får flöda som aldrig förr där. Egentligen vet jag inte riktigt vad det är jag behöver köpa, men jag har lurat med mig mamma dit i alla fall!


Last day of the breakFör många är sportlovet över nu. För övrigt ett väldigt töntigt namn på ett lov. Men i alla fall - det är inte över för mig! Är ledig idag också.. Så jävla underbart. Fast jag har en massa som ska göras. Måste nita klart skorna, plugga matte och svenska + färga håret. Eventuellt även IKEA. Men jag är glad så länge jag är ledig! Då kan jag lunka runt i samma tröja som igår och mysdress. Och lyssna på musik på högsta volym och sjunga med.RSS 2.0