They always did the best they couldThe Killers nya platta, Day And Age, är fullkomligt överfylld av underbar musik. Och underbara texter. Det är så jävla bra att jag blir lycklig och vill dansa för mig själv. Sådanna här album borde produceras oftare. Det är The Killers liksom. Vad annat kan man förvänta sig? Ett turnéstopp i Sverige och jag är hundra procent nöjd. Lyssna främst på: Losing Touch, Spaceman, Human, A Dustland Fairytale, This Is Your Life, I Can't Stay, The World We Live In och bonuslåtarna A Crippling Blow och Tidal Wave. Ehh ok, typ nästan hela albumet. But I can't help it.

Jag får ångest av att komma på rubrik, hehhe

Blir inte mycket uppdatering här. Lack of time as usual. Idag har i vilket fall som helst varit en gudomligt bra dag. Min glädjekurva har gått diagonalt uppåt och det ska fan mycket till för att den ska börja dala. Fick ett starkt MVG på min engelska bokpresentation och det hade jag aldrig trott när jag satt på tåget och skakade för att jag var så nervös. Fråga mig inte varför, jag är bara funtad så. Sen fick jag höra både att jag hade underbar hårfärg och att jag "looked gorgeous". Oh happy day

I feel the adrenaline moving through my veins. Spotlight on me and I'm ready to break
Jag måste erkänna något som känns jobbigt för mig. Något så fruktansvärt. Det här är tredje gången jag spelar Britneys senaste platta. Jag skulle få ångest om någon kom på mig med att sitta och sjunga med i texterna. Men den är skön. Och så in i helvete mycket Britney det kan bli. Känner faktiskt lite gamla Britney-vibbar. Och once upon a time var jag ju besatt. Man kan nog aldrig riktigt ta Britney ur mig. Lyssna på Womanizer, Circus, Out From Under, Shattered Glass, If You Seek Amy, Unusual You och bonuslåtarna Phonography, Amnesia och Quicksand.

We go up and down, bouncing around


Sjukaste kvällen igår. Och jag menar det. Allt var fucked up men jag skrattar sällan så mycket som jag gjorde då. Gå aldrig till Klubb Sockerdricka, bara ett tips. Men vi tar allt det här senare för nu ska jag get goin'. Pussipuss

Till alla i Stockholmsområdet som inte har något för er ikväll:

Kom till Klubb Sockerdricka (Ringvägen 74) och kolla in några fantastiska electroband.
Jag kommer att vara där. Bara det är ju anledning nog att komma dit


Alltså jag garvar röven av mig


The sickest morning everSjukaste grejen hände mig imorse. Hade precis lämnat Älvsjö med tåget när det stannar. Som vanligt. Sen hörs en röst som säger att det är elfel på spåret och tågkö. Det kan ta mellan en minut till "lite längre tid". Rösten hörs snart igen, vi backar tillbaka till Älvsjö. Väl där får vi reda på att det är "omfattande elfel" och de vet inte när det kommer att åtgärdas. HOW FUCKING FUN. Så jag och Vendela blev kvar i Älvsjö ett tag, sen vände jag hem. Pallade inte att vänta. Tror ni inte att det var elfel på vägen hem också? Jo fan. Dock bara en kort stund. Blev därför ingen skola idag. Kollektivtrafik alltså

Anger management problems

Finns det något värre än en riktig jävla besserwisser? Finns det något värre än petiga jävlar som måste påpeka allt? I Sverige finns det tyvärr en hel fucking kö som skulle räcka till Bangkok med människor som tycker att allt ska vara på deras sätt, som tycker att allt ska vara korrekt, som lever för att påpeka andras fel, brister och dylikt. Jag hatar er. Stört mycket.


Filosofi 1.0

Nu ska jag gå och lägga mig. Ja. Det är sant. För att min kropp ska fungera måste jag ha sömn. Nej. Egentligen inte. Men jag vill gärna tro att det är så. Och dessutom är det skönt att sova. Sömn är underskattat. Eller så är det överskattat. Det beror på ur vilken vinkel man ser det. Imorgon är en lång dag.

Imorgon har jag estetisk verksamhet - bild. I HATE IT. Jag kan inte rita, jag kan inte måla, jag kan inte skissa, jag kan inte illustrera. Imorgon ska jag dessutom stå inför hela min klass med mitt "konstverk" och förklara min tanke bakom det. Didn't I tell you I can't draw? Jag gör liksom bara som jag blir tillsagd. Finns inte så mycket tanke bakom det.

Sounds like a perfect morning to meGod morgon! Jag önskar att varje morgon kunde få vara som den här. Vaknade av mig själv och har nu 3 timmar att ta död på innan jag ska åka buss-tåg-buss till skolan. Det är för bra för att vara sant. Ehh ja, det är det faktiskt. Jag slutar 18. Men det bryr jag mig inte om nu. För nu spelas Joshua Radin (som för övrigt kan få mig att börja gråta). Jag ska fixa té och sen ska jag catch up on 90210. Perfect morning.

Cause tonight's the night the world begins againNär min hjärna är alldeles för tilltäppt för att orka tänka är Goo Goo Dolls den bästa medicinen. Det är underbart och lugnande. Och som jag älskar Iris (precis som en större del av jordens befolkning). Men den är vacker. Otroligt vacker. Precis som Before It's Too Late, Here Is Gone, Better Days, Let Love In, Big Machine och Sympathy.

Vi har just börjat gräva vår egen grav

Den här bloggen har ju haft sina ups and downs. Just nu är den dock fett jävla opersonlig. Den andas inte jag. Den är inte jag. Innehållet är bajs. Äckligt jävla bajs. Känns inte som att jag får plats här. För det är så mycket annat som tar över. Jag blir illamående när jag kollar inläggen som pryder startsidan. FUCK IT.

"Vad har då No Doubt som andra band saknar? Framför allt har de sångerskan Gwen Stefani"

"Hon ser ut som den sortens playboypinuppa a la Hollywood som dyrkades av soldater under andra världskriget. Skillnaden är bara att denna blondin klivit ned från flygplansvingen och sedan tagit en promenad på Melrose Avenue i Los Angeles och storhandlat i de hippaste skateboardaffärerna.

Som koncept (populärt branschord) är det klockrent. No Doubt ser ut som om Madonna varit sångerska i punkbandet Green Day. Bandet lyckas därmed förmedla en aura av sex och glamour samtidigt som de ändå behåller sin åtråvärda "cred" och gatuförankring."
- Jan GradvallNy skiva nästa år, I can't wait.

She's kind of a superwoman

Jag lever i princip på min skola. Inte mig emot, jag älskar den. Men allt mina tankar kretsar kring är för tillfället skolan, skolan och åter skolan. Det är perspektivbilder som ska göras klara, stillebenbilder som aldrig ens har börjats på, ett "eget arbete" som ska funderas ut, artiklar som ska vara inlämnade, samhällsprov om demokrati i Sverige etc. Det är som om det aldrig tar slut. Nu har jag äntligen hunnit med att andas men den lilla stunden är snart över. Jag ska ju läsa två böcker parallellt med allt det här också. Förlåt mig, men jag kände bara att jag var tvungen att "lätta på trycket".


Oh, can I please adopt your wardrobe? And if that's not possible, is there any chance we could switch bodies?

 That damn Fashiontoast

Någon som kan namnge M-K's snyggsnygga vän?


Long walks in the dark. Through woods grown behind the park. I asked God who I'm supposed to be. The stars smiled down at me. God answered in silent reverie. I said a prayer and fell asleep.


Tackade nyss nej till en middag hemma hos min pappa's flickväns föräldrar. Jag orkar inte vara trevlig. Jag orkar framför allt inte vara social. Jag vill bara läsa min jävla The Lovely Bones och kolla bilder inne på TFS hela eftermiddagen/kvällen. Sen vill jag somna med Priscilla Ahn i bakgrunden. Jag vill helt enkelt bara vara med mig själv idag.

Puss,

Let me introduce you to: Milou. Photographed by the amazing Chadwick Tyler
Will you be my concertbuddy?

När jag inte har något att göra brukar jag hänga inne på http://ticnet.se/. En alldeles förträfflig sida. Y'all know what I mean. Inser till min stora lycka och fasa att det är en jävla massa bra spelningar i början av nästa år. Ni vet då man är lite extra pank. Tråkigt men samtidigt bra att både Metallica och AC/DC är slutsålt. Men försöker kirra tickets till AC/DC anyways. Måste måste måste se.

Oasis, onsdag 28 jan
Backyard Babies, torsdag 29 jan
Markus Krunegård, söndag 1 feb
Anna Ternheim, lördag 7 feb
AC/DC, fredag 20 feb/söndag 22 feb
Bloc Party, tisdag 24 feb
Metallica, lördag 7 mars/söndag 8 mars

I always pretended to be Ginger or Posh Spice. Who did you want to be?Hur fan kunde jag någonsin sluta lyssna på Spice Girls? Ärligt talat. Tankade hem deras Greatest Hits album och insåg hur jävla bra deras musik egentligen är. Dessutom är det nostalgi på hög nivå. Hela konceptet Spice Girls är genialiskt och ballt.

Klassiker (och glöm förihelvete INTE att kolla in musikvideorna): Mama, Spice Up Your Life, 2 Become 1, Say You'll Be There, Wannabe, Stop, Too Much och min personliga favorit Who Do You Think You Are.

GOD MORGON


Jag tycker om skolan. Få aldrig för er något annat

Inte nog med att vi har 2 veckor på oss att läsa engelskaboken vi nyss fick (vi ska dessutom skriva 2 läsloggar och förbereda en presentation av bokjäveln). Idag fick vi ytterligare en bok av vår kära svensklärare som ska vara utläst på 3 veckor. Och tro inte att jag kommer undan så lätt. Jag måste jämföra de olika novellerna i boken och svara på en satans massa frågor. AHH

No creativity, no time. Reading a book about an awful crime. Is seriously the worst on trying to rhyme

Dåligt med updates här skulle jag vilja påstå. Anledning? Lack of time. As usual. Anledning nummer två? Fullkomligt okreativ och död hjärna. Tog mig 20min att bara komma på hur jag skulle rita upp en jävla mind map över Sveriges demokrati-system-wtf-I-don't-know. Det är även just den där mind mapen jag ska ägna tid åt nu och även en bok vi tvingas läsa i engelskan. Men bara fram till 21:00 för då är det MTV Europe Music Awards. Watch it!

FTW. Jag tycker inte att jag är sexig på riktigtPå tal om all black så kom jag hem med tre påsar i måndags. Told you I would spend money. I dessa påsar fanns ett par wet-look-tights, ett jävligt snyggt linne och världens mest cosy halsduk. B-L-A-C-K. Och jag la fan inte ut mer än 350 enkronor.

Nothing could possibly go wrong with an all black look. Except for when you're at weddings. But that's a different story
How come I have never seen this movie before? It's such a shame. And such a waste of time on other, bad movies

Har inte sovit på hela natten. I princip. Det har svidit i mina ögon på grund av trötthet men jag klarar bara inte av att slappna av. Sleeping problems. Hell yeah. Till slut dog min kropp av utmattning men kort därefter ringde klockan. Jag kunde inte förmå mig att gå till skolan. Så jag somnade om och låtsades som ingenting. När jag vaknade gjorde jag rutinmässigt te och drog igång Breakfast at Tiffany's. Love at first sight

BARACK OBAMA

Do I have to say anything more?


Jag ska fan sätta copyright på min genialiska New Year's Eve-outfit


Jag vet precis vad jag ska bära på nyår. Så nu behöver jag inte fundera mer på det. Något av seten ovan ska inhandlas (förmodligen det svarta - för det är smokin' hot) sedan på med ett par halvtransparenta, svarta strumpbyxor under hotpantsen och ett vitt sönderklippt linne on top of everything. Så vrickat och så jag

Jag prioriterar bort min bebis. I'm such a bad parent

Så fort skolan drar igång faller bloggen i glömska. Eller, inte riktigt i glömska men den prioriteras långt bak. Speciellt nu när jag har så mycket crazy shit som kommer på en gång. Believe me, jag älskar det. Mår fruktansvärt dåligt när inget händer men det är tråkigt när saker jag vill hinna med måste prioriteras bort. Nu blir det ombyte, käk och sen iväg för en basketmatch. How fun. Vad ska ni göra ikväll?


Jag kunde inte förstå varför statistiken skjutit så fullkomligt i höjden. Men sen såg jag något väldigt vackert på blogg.se's startsida:


I've got this nasty obsession with cigarettes and I just can't let it go


http://www.hedislimane.com/diary/

I love you, I love you, I love you, I love you

Den senaste tiden har besöksstatistiken ökat ordentligt här. Och ibland får jag även kommentarer där uppskattning visas för det jag skriver. Jag vill bara att ni alla ska veta att jag blir otroligt jävla glad över det. Nu menar jag inte att ni ska ösa superlativ över mig. Men vissa som skriver är anonyma och det blir så svårt att säga tack. Så till alla som visar uppskattning: TACK! Jag blir superglad

My morning: snooze. tea. entourage. anguish. Next: shower. promenade. spend money


Lillebror, bli inte som jag när du blir stor. Du stod i dörren och sa: "är det här allt som blir så dör jag." Lillebror, bli aldrig som jag
I'M CHUCK BASS


There are some people that are more special than others

När alla andra var på diverse Halloween-fester igår satt jag på ett café jag inte kan namnet på tillsammans med Vendela. Sen tog vi bussen hem till mig och däckade framför Legally Blonde 2. Eller jag däckade..

GOD how I love this movie. I wish I could live my life as a musical


Beatles <3

Right now there's nothing else I would rather do than to listen to vinyl music all day

Jag ser för en gångs skull snygg ut naturlig = absolut inget smink, absolut inget fix med håret. Jag har ingen jävla koll på dagarna längre och det är underbart. Min älskade pappa spelar vinylskivor med gammal rock. Elvis för tillfället. Fan vad musiken var bättre förr. Fan vad texterna hade större betydelse. Fan vad allt känns så välgjort.

My wardrobe is such an ugly mess. I need some new clothesInspiration november.


RSS 2.0