Min valborgsmässoafton:

Det blir inget valborgsfirande för mig idag. Och jag tycker att det är så jävla skönt! Ville bara ha huset för mig själv så jag kan hasa runt. Men jag har åkt på en sprängande huvudvärk som jag ska försöka dämpa. Det drabbar mig allt som oftast och förstör verkligen allt. Det blir soffan och Dexter ikväll. Precis som jag vill ha det!

A true companion

Vad definierar en bra vän? En riktigt bra vän, alltså? För jag tror att väldigt många tror att det bara är att finnas där när någon ber om det. Men att upptäcka fel, att uppmuntra, uppskatta eller hjälpa kräver att man själv vill. Att man gör det utan att någon ber om det. För mig är det en riktigt bra vän. Någon som inte behöver höra de där krävande orden utan som självmant gör saker för sin vän. Jag kan känna att jag inte alltid uppfyller de kraven, kanske mest för att jag är så stressad och blir därför rätt självupptagen. Men så ofta jag kan, för jag vill.

Nu har jag dock inte en speciell person i åtanke. Är rätt van vid att vänner frågar om jag tänkte på dem när jag skrev ett visst inlägg, vilket jag börjar ledsna lite på. Så till alla som funderar: Nej, det är bara en tankeställare till alla som läser. Det handlar inte om någon speciell.


Britney till Sverige


Britney kommer till Sverige. Det vill man ju se. Egentligen.
Men då måste man ha bra platser. Jag måste alltid ha bra platser om det är 'stora' konserter.
Kan man inte se skorna är det en dålig plats - som min pappas vän brukar säga.
Priset känns dock inte riktigt värt det.
Jag såg Britney under hennes glansdagar, när hon var som bäst.
Det räcker för mig.

I'm blonde, from the bottom of my heart

Som mina trogna läsare kanske vet, är jag naturligt blond. Och jag har i princip alltid varit det. Några toningar hit och dit har jag väl genomfört, men det var hundra år sedan och i väldigt små mängder.

Men sen en dag slog det slint i skallen och från idé till verkställande tog det tre dagar. Sen var jag rödhårig. Nu har jag varit det i lite mer än ett halvår och jag har tröttnat - som med allt annat i min värld. Jag orkar verkligen inte färga längre. Så nu har jag bokat en 3-timmars tid till nästa vecka. Färgen ska bort! Visserligen kommer jag att få en lätt ljusrosa ton på håret, men det är det värt. Mitt blonda hår är mitt blonda hår.

How to: Make writing much more fun


Jag förbrukar skriv/anteckningsböcker som en alkis förbrukar sin sprit. Snabbt och intensivt! Sen måste jag ha nytt. Grejen är bara att det är så fasligt svårt att hitta snygga och bra böcker. För ja - jag ställer krav. Det ska ju kännas kul att skriva också! Eftersom jag dessutom älskar att göra eget för att vara, just det, egen brukar jag köpa ett vanligt, tråkigt kollegieblock och sen "designa" det. Den här gången letade jag fram bilder jag rivit ur bortkastade tidningar. Lotten föll på en bild från Karl Lagerfelds hem som nu fläker ut sig över hela framsidan. Och fan så mycket roligare det blev!

Inte nog med det innehåller blocket ljusgråa papper med vita ränder, för att 'framhäva det man skriver mycket bättre'. Säkert skitonödigt och bara bullshit men upp till bevis!

I'm hoping for God to bring me some sunshine


Om man kunde få se ut sådär idag, tack!
Svinkallt ute nu ju, men hörde rykten om upp till 23 grader på radion.
Bild: Stylesightings

Skolan förstör min blogg, it's true

Jag har suttit vid datorn 3,5 timma idag. Finns ingen ork till att använda den till annat än Spotify nu. Skolan förstör min blogg - om man nu kan se det så. Jag är total-less på att sitta vid datorn.

Söndagsproblem

En ny header måste upp! Snarast. Hur kunde ni tillåta mig att ha den jag har? Den är ju för fan inte jag för fem öre. Inte någonstans.. Ångest. Dessutom känner jag att jag måste se ett nytt Dexter-avsnitt. Men de är hemma hos pappa. En promenad känns ganska läglig.

America's favorite serial killerDet är ett jävla snack om serier i bloggvärlden, den ena mer girly än den andra. Det är Gossip Girl, The City, 90210, The Rachel Zoe Project och The Hills för att nämna några. De har ju sina fina stunder, precis som allt annat i världen. I en serie gjord för unga tjejer behövs inte så mycket mer än backstabbing bitches, namndroppning av några random exklusiva märken och snygga karaktärer. Dexter däremot, är en serie värd att nämnas för det otroliga innehållet. I'm stuck. Trailer finns här. Är i slutet på andra säsongen nu och det går inte att sluta. Kan se det om och om igen!

It has been a great weekend, so far

Det har varit äckligt dåligt med bloggning i helgen. Men jag har firat två födelsedagar, solat och gjort mig illa på en studsmatta. Så det är okej, eller hur? Bättre bloggning utlovas nästa vecka. Kanske till och med idag. Puss!

Kiss and goodnight

Jag gör mig redo inför skolan imorgon. Måste tillbaka nu. Har försökt bota huvudvärken genom att stressa ner - vilket jag antar har varit anledningen till att den är kronisk. Och nu tror jag att jag är en bra bit på vägen. Har engelska nationella imorgon, skrivdelen. Håll tummarna för mig! 

I bet they would look freakin' good on my bum


Jag äger inte ett enda par Hanky Panky's. Vilket i sig borde vara ett crime.
De ser så fruktansvärt sköna ut! Och är säkert värda vartenda öre. Måste ha.
Någon som är en van HP-användare och är villig att göra ett utlåtande?

Katrin Zytomierska, på både gott och ont

Katrin Zytomierska må ha sagt en hel del dumma saker. Men det tar fasen inte ifrån det faktum att hon är grymt rolig. Tittar på Voice-TV där hon är med. Nyss diskuterade hon Natacha Peyre's sex-tips. Det finns få som är så orädda att prata om andra människor, vilket både är på gott och ont. Men damn vad det är kul att lyssna på.

Tune of the Day:Listen!

God damn, you're beautiful


Fantastiskt snygga Rachel Bilson med helt otroliga skor.
Bild: TFS

Internet Explorer is a fucking thief

Okej, nu ska vi prata allvar kära läsare. De av er som fortfarande använder Internet Explorer måste tycka att min blogg ser helt fuckad ut. För ja, i Internet Explorer gör den det. Tro mig, jag vet, jag har nämligen tre olika webbläsare i datorn. Vad jag ville komma fram till var att ni som använder IE: Sluta upp med det! Sedan jag började använda Safari och främst Firefox - som är det bästa så vill jag aldrig gå tillbaka. Så klicka er in på den här sidan och byt till Firefox, NU! Annars får ni stå ut med min fula blogg.

There's always an enemy around, it's called headache

Jag stannade hemma från skolan idag. Har lidit av extrem huvudvärk de senaste två veckorna nu och det går inte över.
Jag vägrar pinas mer. För jag har ingen ork, mitt huvud dunkar och allt känns värdelöst.

I all of my dreams were to come true


Jag har ju låtit er kika in i min skogarderob tidigare, så tänkte att ni lika gärna kunde få se väskorna också!
Schysst va?

God morgon läsare!Vaknade för en timme sedan, men har snoozat fram till nu.
Först in i duschen sen bär det av till skolan!
Bara webbprogrammering på schemat så det lär inte bli allt för jobbigt.

XOXO

Hope You're Happy Now


Lyssnar på ett av mina favoritband, The Sounds. Fullständigt asgrym musik, finns verkligen inte en enda jävla låt som är dålig. Älskar allt! Ser fram emot att höra nya albumet!

Bästa låtarna är i alla fall;
Queen of Apology, Night After Night, Living in America,
Seven Days a Week, Like a Lady och Hit Me!

Just take it easy 'cause there's no stress

Den här veckan har varit den stressigaste någonsin. Och nu är det helg. Det känns tomt utan stressen. Jag har inte riktigt hunnit stressa ner ännu. Men eftersom jag inte ska göra speciellt mycket idag hoppas jag att jag ska lyckas. Jag mår alltid så otroligt bra när jag är uppe i varv och har mycket att göra, men så fort alla uppgifter och måsten tar slut rasar hela min tillvaro. Då mår jag riktigt dåligt.

He's my rock 'n roll soldierMin TV pryds av Sverige's sexigaste. Ingen tvekan. Mums.
Jag dregglar. Kommer vara tvungen att plaska runt i salivpölar när Room Service är slut.

Beach 09Om jag skulle vakna upp med den här kroppen imorgon skulle alla mina kroppsnojor dö ut.
Och om det finns en Gud, så gör han/hon precis som jag vill..

So so so tired of school right now

Jag har aldrig känt så lite skolmotivation som jag gör just nu. Det är inte skolan och människorna där det är fel på, jag orkar bara inte engagera mig på samma sätt som jag alltid gjort. Jag tycker att alla lektioner känns tråkiga och meningslösa. What to do? Försöker härda ut vad jag antar bara är en fas och försöker att inte pressa mig själv för mycket..

Finn ett fel


She looks like a human Bambi

Photos: TFS, Olivia Palermo's thread
Jag har skrivit om henne förut och jag gör det så gärna om och om igen. Olivia Palermo är för tillfället min största inspirationskälla. Jag trodde aldrig att jag skulle säga något sådant, men det är sant. Jag har fallit handlöst för hennes sätt att mixa kläder och hennes alltid lika fräscha ansikte. Deep down inside skulle jag aldrig kunna klä mig som hon gör, men inspireras går. Och låna lite smått. För jag är så trött på att hela Stockholm ser precis likadant ut

Jag byter från Internet Explorer - 100 år efter alla andra

Eftersom att jag är lite efter har jag kört på Internet Explorer fram tills nu. Vilket jag djupt ångrar. Min blogg är sjukt mycket snyggare i Safari och där syns i alla fall de små saker jag ändrat på. Så, aldrig mer Internet Explorer för min del. It sucks.

Don't you wanna dance? Say you wanna dance?Klicka här för att komma till en låt som alltid får mig att sjunga och dansa frenetiskt.
Om man kunde få ha Whitney Houston's röst för en dag eller fler, tack.

I imagine this is what hell feels like


Photo: Nylon

Det är så mycket sol ute att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Jag solade, men hade svårt att sitta still i den helt otroliga värmen så nu har jag tagit en paus. Var nära på att jag inte kom in över huvud taget. Blev utelåst iförd trosor och sönderklippt sovtröja. Försökte kasta sten på min brors ruta, men alla stenar hamnade vid sidan om eller inne hos grannen. Till slut öppnar min bror fönstret, som är ett helt annat än det jag frenetiskt försökt kasta på. Och vad gör han? Asgarvar åt min uppenbarelse, of course. In kom jag till slut i alla fall. Och nu ska jag leta i garderoben efter något att ha på mig.

I want it all, I want it all, I want it all and I want it now


Heidi Mount, en av mina favoriter har en egen editorial i senaste Bergdorf Goodman-katalogen.
Fotograferat av Cédric Buchet. And she looks FAB.

I can't understand why you act like shit when he or she's aroundJag låter alltid alla vara precis som de vill vara. Jag är inte framme och kommenterar och påpekar vad de gör. För jag vet själv hur irriterande det är när jag själv blir utsatt. Men ibland vill jag så gärna! För det finns de som märkbart förändras i vissa personers sällskap. De börjar prata eller uppträda annorlunda så fort en speciell person är där. Varför? För jag kan inte förstå det..

Easter = Scania Cup

I min familj firar vi inte påsk. Ni som har läst min blogg ett tag vet säkert redan det. Tror att det var tre-fyra år sedan vi senast firade. Men anyways, anledningen är att min bror alltid spelar en stor basketcup under påskhelgen där vi alla är engagerade. Så min helg spenderas i en hall som luktar svett. Men det är inte så illa som det låter. Jag tycker om det.

The thin line between boy and girl

Dresses: Camilla and Marc, Vanessa Bruno Athé, Roberto Cavalli, See by Chloé, Acne, DAY Birger et Mikkelsen och T-Bags.
Alla från Net-a-porter.

Jag har aldrig varit tjejen med klänning. Jag har alltid tyckt om att känna mig lite boy-ish och hatat att känna mig flickig. Jag äger väl runt 6-7 klänningar och använder.. Ingen. Jag äger säkert lika många kjolar och använder.. Ingen. Men den senaste tiden har jag börjat leta klänningar som en galning. Det ÄR fint och behöver inte se flickigt ut så länge man stylar det rätt.

Dessutom tror jag att jag har blivit så pass bekväm med mig själv att jag vet att en klänning aldrig skulle kunna ta bort det faktum att jag inte är girly.

In the March-issue of i-D you get to know my favorite model, Kate Moss

Photo: i-D, march 2009

Hon har aldrig sagt 'jag älskar dig' utan att verkligen mena det. Hon påstår att hon har sett ett spöke flertalet gånger. Hon grät senast på nyårsafton, men avslöjar inte varför. Hennes favoritämne i skolan var engelska. Hennes favoritbok är The Last Waltz av Zelda Fitzgerald och hennes favoritfilm är Splendor in the Grass från 1950-talet. Hennes favoritsprit är Vodka och Tonic. Hennes favorittid på dagen är skymning. Hennes favoritdel på sin egen kropp är axlarna. Hennes favoritfärg är grön. Hon har inga dåliga vanor. Hon har aldrig stulit någon från en butik. Hon tycker bara om att vara med på bild när hon gör modelljobb. Hon irriterar sina vänner genom att spela riktigt hög musik. Det hon är som mest stolt över i livet är att hon har fött sin dotter, Lila Grace. Hon är 172,72cm lång. Hon har en stor gräsmatta, blommor och en gunga i sin trädgård för Lila's skull. Hon föredrar en dusch för att piggna till istället för ett bad. Om hennes hus brann, och hon bara fick rädda en sak skulle hon rädda sitt juvelskrin. Hon ångrar ingenting.

Brrrrrrrrrrring it to me!


Okej. Det är inte ofta jag ber om er hjälp kära läsare. Kanske just för att ni brukar svika när jag väl behöver den.. Aj aj. Hoppas att det sved så långt in det går. Men nu är jag i desperat jävla behov av den. Jag har en lista med böcker som jag vill läsa. Det är böckerna ovan (och de som kommer efter i samma serie, om det nu finns fler). Men jag tycker att den är för kort. För tråkig. Så tipsa mig om böcker! Massa massa massa böcker. Och det spelar ingen roll vilken typ av böcker, as you might notice så läser jag alla typer.

Puss!

Sometimes I wish I was an upper class-bitch


A lot of young hearts will go out tonight


Jag har hypat honom sedan P3 Guld-galan där han gjorde ett ruskigt bra framträdande tillsammans med Amanda Jenssen. Jag har spelat Love Is My Drug om och om och om igen. Och nu kommer skivan. AAAAAAAAAAAAHHHHH! Jag vill bara ställa mig upp och hoppa, skrika och klappa händerna! Det här är för bra för att vara sant. Paris, Love Is My Drug, The Faker och Thorn är bäst!

My spring favourites part 3

Var ett tag sedan jag postade vårfavoriter. Men nu är det ju mer aktuellt än någonsin, så jag fortsätter!


A.F. VANDEVORST. Slarvigt sexigt. Kavajer, tunna material, skjortor. Ruffsigt lockiga frisyrer. Det här är snyggt. Så jävla snyggt. Och bärbart. An Vandevorst och Filip Arickx har skapat något fantastiskt.


3.1 PHILLIP LIM. Små detaljer är underskattat. Den här kollektionen är i alla fall full av dem. Och vore det inte för volangerna som är gjorda på flera olika sätt och skärpet som är "knutet" som en rosett skulle den här kollektionen inte vara något. Den skulle falla i glömska.


STELLA MCCARTNEY. Mästare på basplagg. Det är avskalat men mycket på samma gång. En otrolig mix av material som fungerar väldigt bra tillsammans.

Nighty nighty, XOXO

Går och lägger mig tidigt idag. Ska krypa ner i sängen och kolla på första avsnittet av The Hills season 5 och sen låter jag John Blund ta över. Morgondagen ska jag ägna åt en massa läsning. Förhoppningsvis i solen.

Puss och godnatt sweethearts!

I slowly die


Pure perfection.

She's very talanted, and amazingly beautiful as well

Jag kommer att fortsätta posta bilder från filmer jag inspireras av. Och Keira Knightleys roll som Celia Tallis i Atonement är ytterligare en av dem. Det är svårt att undgå att Keira måste vara världens vackraste.
Jag hatar att gå till tandläkaren

Precis hemkommen från tandläkaren. Skräck. Ångest. Jag hatar det. Trots att jag har världens snällaste tandläkare som jag har haft så länge jag kan minnas. Självklart var allt bra, precis som det brukar. Men jag tycker ändå att det är jobbigt. Som tröst köpte jag med mig en Vitamin Everyday och en nagelfil hem. Så nu ska naglarna göras iordning. De har ju faktiskt växt lite!

Take a look into my shoecloset


Ikväll drar The Hills season 5 igång, i USA ofcFörhoppningsvis betyder det att avsnittet finns på mtv.com imorgon!

You might get a deja vù

Jag blir inspirerad av en massa saker. Men det finns en sak som hamnar väldigt högt upp på listan över inspirationskällor. Nämligen filmer och karaktärerna + miljöerna i dem. En av dem är Alfie, både Jude Law och Sienna Miller är otroliga i filmen men det är framför allt Sienna's karaktär Nikki som ger mig oändligt med inspiration. Enjoy!Confessions of a Shopaholic: 2/5

Filmen igår var helt okej. Boken är dock way better. Önskar att Becky inte hade varit så sjukligt överdriven när det kommer till allt. Känns som att de var oroliga över att man inte skulle fatta att hon var en shopaholic. Det blev för mycket av precis allt och dessutom en osammanhängande handling. Nja, klart att jag förmodligen kommer att se den igen. Men det är ingen favorit. Ett plus för musiken dock som var mycket passande.


Confessions of a Shopaholic


It's a rainy day people! Och vad passar då bättre än bio? Ska äta lite pasta snart och sen åker jag ner till Södertälje's biograf (som faktiskt är väldigt mysig och dessutom har de grymt sköna stolar) tillsammans med BFF. 20:15 börjar Confessions of a Shopaholic. Som jag har längtat! Det har bara aldrig blivit av. Älskar boken men mina förväntningar på filmen är faktiskt inte så höga. Ha en trevlig kväll!

I just can't get enough

Firade min kära vän Slim Sussie igår. Men jag kände av förkylningen och mådde inte så bra, så jag gick ganska tidigt. Däckade i soffan och nu har jag, hör och häpna, bakat! Blåbärspaj för er som undrar. Vi ska fira Jasmine, som kan gå under namnet "lillsyrran". För pappa's flickvän's dotter känns lite långsökt. Och då måste man ju ställa upp! Dessutom är blåbärspaj bland det godaste jag vet..
 
Är det någon av mina bloggläsare som har Twitter? Säg till i så fall! Jag vill hitta roliga och intressanta personer att följa och veta vilka ni är! Här är i alla fall min Twitter!

ANTM's två senaste photoshoots

Theme: Old School Immigrants
Location: Ellis Island
Photographer: Briand Edwards


Kortnie och Teyona


Natalie och Tahlia


Allison och Aminat


Celia och Sandra


Fo och London

Theme: Emote That Color
Photographer: Keith Major


Allison och Aminat


Celia och Fo


London och Natalie


Sandra och Tahlia


Teyona

Happy happy girl, with a happy happy smile


Det är förjävla underbart väder idag! Det är sådär varmt så att man tror att man blir sjukt brun - för att sedan möta sanningen när man förväntansfullt kollar sig i spegeln. Känns verkligen som att våren är här på riktigt, och det betyder att sommaren inte är alltför långt borta! Lycka

Bik Bok is doin' really good


Photo: Fashionsquad


Bik Bok's SS '09-kollektion är väl ältad på var och varannan blogg nu. Och kläderna i sig är ju snygga, verkligen. Men det är bilderna som är det bästa. De är levande och färgglada och helt otroligt komponerade. Skönt att någon går emot det rådande svarta hål som Alexander Wang dragit ner alla i.


Mixed feelings

Jag har nu slutat skolan. För en vecka i alla fall. Det är påsklov och jag älskar det! Mer uppdatering senare. Är helt upprymd av det faktum att det är lov nu.

By the way! Jag hatar folk som skriver "älskar't", "gillar't" eller "diggar't". Det är som att man vill vara lite fyndig med sin förkortning, men samtidigt inte för vanlig. Utan lite egen. Störande och fult. Ännu värre är folk som säger det. Jag hatar DET!

Seize the day


Musik är ett favoritsamtalsämne i skolan, ett av väldigt många. Det är kul, man lär sig alltid något nytt och gör alltid nya musikupptäckter. Visserligen har jag hört Hoffmaestro flertalet gånger tidigare, men jag har aldrig riktigt insett hur jävla bra de är! Skit i IPRED-lagen och tanka hem allt! Jag älskar det.


RSS 2.0