Her body's black and her mind is too

Nyss hemkommen från stan. Södertälje har fan inte mycket att erbjuda. Men det var ju inget nytt. Vad kom jag då hem med? En mascara vars namn eller märke jag inte minns, men orden 'volume boost' fanns med och då kan det inte bli fel! Snacka om att jag är helt lost när det kommer till smink. Ett par korta lösnaglar som ska lackas svarta, grr. Mina egna är ju nästan obefintliga.. och slutligen en svart klänning som mer ser ut som ett oversize linne. Allt inför morgondagen. Och allt i en färglad skala, right? Nej, svart är och förblir min favoritfärg. Bättre än så blir det inte.


Sound of madness

Tanken är att jag ska möta min BFF om en halvtimma för att promenera till stan och spendera pengar. Men jag sitter fortfarande i sovtröjan och har oborstade tänder och en knut på huvudet där halva håret hänger utanför. Jag får helt enkelt slå på turbofarten och inte sitta här och göra onytta. Men är man en computer&music-addict så är man.

Shinedown spelar på Tyrol 22 november. ÅH. HERRE. GUD.

Had to get it out of me

Jag hatar att gå och lägga mig. Drygar gärna ut på den vakna tiden så länge det går. Känns som att jag går miste om något så fort jag slår huvudet mot kudden och stänger ögonen..

Killing y'all with a picture overdose


Kom ju hem tidigare idag från min solsemester/rehab-vecka/Italienresa. Kan tala om att jag är lagom utvilad för ett par galna tre sista veckor av sommarlovet! Kickar igång på lördag när min födelsedag - som visserligen infaller idag, ska firas! Första stoppet i Italien blev i alla fall Milano. Köpte skor från Zara, svettades som en gris och irriterade mig över att italienarna var asdåliga på engelska och dessutom vägrade prata det.


Sedan blev det bilresa ner till kusten och jag tackar gudarna för det! Pietra Ligure och Loano närmare bestämt. Stranden låg på andra sidan vägen och där behövde man ju inte prata med några italienare så det var perfa! Var bara jag, iPoden och Jenna Jamesons självbiografi som existerade.


Vi bodde en timme ifrån Frankrike, Monaco så det var självskrivet att åka dit en dag. Fy i helvete säger jag bara. Det var en enda stor lyxorgie. Om jag skulle ha fått en orgasm av varje galet snygg bil som åkte förbi eller stod parkerad skulle jag knappt ha kunnat gå längre.. Men det behövde jag ju aldrig oroa mig över. Till och med Zarabutiken såg ut att vara i klass med Gucci, Louis Vuitton och Chanel.


Sen flöt dagarna på i lugn takt. Men det blev en hel del sura miner när mensen dök upp. Helt plötsligt var det jag, iPoden, Jenna Jamesons självbiografi OCH mensen som existerade.


Dagen innan vi skulle flyga hem tog vi bilen uppåt igen, till Bergamo där vi bodde en natt. Trevligaste staden under hela resan där befolkningen i alla fall kunde föra samtal på engelska. Och till min stora lycka fick vi tag i en lägenhet i ett hus från 1700-talet där extremt mycket fanns bevarat. Historienörden inom mig vaknade åter till liv - 1700-talet är och förblir den vackraste tidsepoken någonsin. Tro mig när jag säger att hakan föll i golvet när jag fick reda på att saker från ursprungstiden och papper som Napoleon skrivit på fanns kvar i huset.


Det var otroligt skönt att åka hem. Borta bra men hemma bäst, som det brukar låta. I det här fallet stämde det mycket väl. Dessutom är inte Bergamo flygplats den roligaste. Jag fick istället roa mig på egen hand genom att diskret stirra på killen framför mig som hade helt otroliga ögon och kissa stup i kvarten för att slippa göra det på planet!


He's going to be my little rock 'n roll prince


Jag må tycka väldigt illa om barn. Och jag må säga att jag inte vill ha några egna. Men en son vill jag nog allt ha någon gång långt fram. Och tro på fan att jag ska ge honom den här frillan!

I am a top notch bitch


Det är fan sällan något annat än gitarriff, feta trummor och hesa, skräniga rockröster ljuder ur mina högtalare. Men ibland, ibland så lyckas något annat slinka ut. Och just nu dunkar Lady Sovereign på högsta volym, hennes senaste platta Jigsaw är minst sagt grym. Och det är stora ord för att komma ifrån en rockslyna.

Skönaste låtarna:

Let's Be Mates


So Human


Bang Bang


Student Union


You know what?


IT'S MY BIRTHDAY TODAY!


Sweden is a fucking cold place

Honey, I'm hooooooome!

XOXO, see ya soon


Italien imorgon. Har ytterst lite kvar av packningen vilket är skönt utav bara helvete. Får dessutom plats med allt vilket är tummen upp! Nu ska jag bara vara duktig och fixa det sista med iPod och annat tjaffs och sen kan jag vara lugn. Det som blir fel skyller jag på farsgubben. Vi lämnar hemmet 05:15 am imorgon så jag ska försöka somna skapligt idag. Dessutom måste jag läsa ut Champagneflickan - en svensk strippa berättar så att jag kan börja på Att älska som en porrstjärna imorgon. Men det är inte så jävla lätt när det är en av de sämst skrivna böckerna jag någonsin läst. Det är en pest att bara ta sig igenom en sida..

Ha det bra här hemma i Sverige darlings och avnjut låten under! Puss

CKY - 96 Quite Bitter BeingsYou make it hard to stay calm

Note to self: Yttra aldrig för resten av familjen att du har mens. För då är det inte okej att vara sur över något. Då ska man bara vara tyst. "Bara för att du har PMS nu".


What a shame


Italien om två dagar, bitches. Vet inte hur mycket uppdatering det blir innan. Händer inte så jävla mycket nämnvärt i mitt liv just nu faktiskt. Tror vi behöver en paus från varandra, bloggen och jag. Och en vecka i Italien blir ju jävligt passande då.


You got them big ass hips, god damn

Har nu varit och badat för första gången i år. Det var kallt som fan, precis som jag hade anat. Min önskan om minst 25 grader lär nog aldrig gå i uppfyllelse. Hamnade mitt i en photosession á la Slitz eller Moore gjorde vi också! Yes, bruden var vitblonderad, solariebrun och hade silikonrattar som hon mer än gärna visade upp för den fikande barnfamiljen och gubbarna med ståfräs. Mums.


Har inte den här filmen fått en jävla massa priser?

Såg nyss Låt den rätte komma in. Aldrig sett den förut och det kunde lika gärna ha förblivit så. För det första låter det som en jävligt dålig porrfilm och för det andra sög den hårt. Inte nog med att skådespelarprestationerna var så dåliga att det var något utöver det vanliga så var hela filmen ologisk och osammanhängande. Kul dock för Johan Palm att han fick chans att extraknäcka som skådis! Alltid bra med en backup-plan att plocka fram när fansen har växt upp..


Always look on the bright side of life

Mario Testino för V Magazine

Vaknade återigen upp i soffan. Somnade väl runt 5 am efter att ha kollat på The Butterfly Effect - tummen upp för den! Riktigt bra faktiskt. Har legat i solen till och från sedan jag vaknade, njutit av lugnet som råder här hemma. Familjen anländer ju senare idag.. Och på tal om det så är det dags för mig att ta tag i städandet. How fun, right?


He's the one they call Dr. Feelgood

3 veckor sedan Mötley Crüe avslutade sin spelning. 3 veckor sedan jag var i total extas och helt utmattad. Saknar jag det? Oh ja, varje dag.


Feels so damn good, like I knew it would

Sista kvällen jag har i min ensamhet nu. Visserligen har jag inte varit ensam de två senaste kvällarna, men jag har varit familje-fri i alla fall! Jag avundas fan alla er som inte bor hemma. Så skönt att det fan inte finns ord som räcker till för att beskriva! Bara det att jag får spela MIN musik dygnet runt, hur högt jag vill är guld värt.

Ser ut som att det blir en fet chillkväll tonight. Med endast mig själv inbjuden. Och inte fan tänker jag duscha heller!


I want it all, I want it all and I want it now

Ge mig min lön nu, tack. Ok?


Musik till er, kära läsare

Nu kickar jag igång matlagningen med lite grym musik. Jag vet någon som inte kommer att stå till eller vara tyst..

Rock Star Supernova - Leave the Lights On


Rock Star Supernova - Be Yourself (And 5 Other Cliches)Quick update

Ska ta mig iväg till affären. Äta måste man ju men eftersom mat inte riktigt är min grej har jag inte den blekaste om vad jag ska stoppa i mig. I-landsproblem, "tänk på barnen i Afrika" etc.. Don't care! Vuxenpoäng till mig i alla fall för att jag faktiskt går och handlar! Senare ikväll blir det uppdatering hela natten lång med några från klassen. Looking forward to it.


We're chillin' around


Chillkväll at my place. Alltid lika trevligt med vänner runt omkring sig. Att mina vänner sen somnar i soffan och dampskrattar till störda YouTube-klipp är en annan sak. Nu är jag lämnad ensam och hade tänkt somna i soffan framför Desperate Housewives. Imorgon (idag) är en annan dag..


I fell in love with the seaside

Favoritplatsen på jorden: Brighton, England

Vet ni vad? Jag har inte badat i år. Jag har inte ens satt en jävla fot i vattnet. Jag har inte befunnit mig på en strand och inte heller vid en sjö. Pinsamt. Tanken var att det skulle ändras på idag. Men inte är det solen som skiner, snarare frånvaron av den..


When life as you know it ends

Vädret tillåter film. Film betyder favoritfilm, vilket betyder P.S. I Love You. Nu ska jag gråta skiten ur mig, kära läsare. Jävlar vad det ska torkas tårar. Ni anar inte..

I smell jealousy

Bästa vän kommer hem från England om inte alltför många timmar. Jag kommer inte alls att känna avund när hon visar allt hon har med sig hem. Nej inte alls. Jag kommer bara att känna lycka för hennes skull. Jag kommer inte alls stå och fundera på hur jag ska sno med mig allt hem på det mest effektiva sättet. Nej för i helvete. Varför skulle jag liksom?


I don't need a man to make it happen


Ibland måste jag fan berömma mig själv. Lagade nyss favoritringen som har legat i sjukstugan (läs: gömd och bortglömd i min garderob) alldeles för länge. Det är inte alla som är så händiga som jag (läs: som vet hur man använder superlim)! Nu ska jag bara ta mig igenom resten av garderoben också..


Och helt plötsligt kom blogglusten tillbaka

Ta inte mitt förra inlägg på för stort allvar. Ta aldrig mig på för stort allvar. Men sant var det i alla fall.

Har haft en riktigt seg dag, bara glidit runt hemma. Vilket betyder att jag är rastlös like hell just nu. Imorgon ska jag faktiskt åstadkomma något  förutom att mala ner ätbara saker i magen och fingra på datorn! Hade tänkt skruva ihop en hylla som väntat på att bli älskad i någon månad nu. Och sen tänkte jag fira att jag inte jobbar genom att göra av med lite pengar. Me like. Dessutom kanske det vore dags att raka benen. Har inte gjort något på jobbet då jag alltid bär jeans och dessutom har jag ingen pojke som ska peta på mina ben heller. Men upptäckte idag att det fan inte är okej att se ut såhär om man ska vistas ute bland folk. Dessutom är det obekvämt. Nej. Imorgon försvinner det.

Puss och godnatt kära vänner

'Cause we all just wanna be big rockstars

Så fort jag är ensam hemma händer något. Jag vet inte hur det är med er, men jag liksom njuter av den känslan. Förmodligen på grund av att jag fortfarande bor hemma. De feta högtalarna kopplas snabbt in i datorn och en låt i stil med The Donnas - Take It Off dras igång på olämpligt hög volym. Den där volymen som får mina grannar att undra vad fa-an det är för fel på mig. Inget alls skulle jag vilja säga..

Sen börjar det roliga. Redan i introt är jag på G. Musiken fyller upp mig och allt annat försvinner. Nu är det bara jag och ljudet från högtalarna. Och är det inte luftgitarr eller lufttrummor som gäller så gör jag improviserad rörelse framför spegeln. När sången sedan drar igång fungerar precis vad som helst som mick. Jag har kört på allt från schampoflaska till Converse-sko. Jag är alltså utan tvekan med i en musikvideo. Det springer kameramän överallt som alla vill fånga mitt slängande hår och min kaxiga uppsyn i bild. Jag är det ballaste som någonsin gått i ett par skor.

I refrängen exploderar jag totalt. Jag skriker mig nästan hes och har inte ens en tanke på att det finns folk utanför som möjligtvis skulle kunna undra vad jag går på. Jag åmar mig efter väggarna, ibland till och med på golvet. Ju närmare slutet jag kommer desto bättre blir det. Jag har kommit in i det, blivit ett med musiken och fått in ett passande rörelsemönster.

Jag är en rockstjärna.

Hello from the grave

Den här bloggen har haft ljusare dagar. Jag vet fan inte ens vad jag vill blogga om längre.

Highlights P&L 2009Borde ha sammanfattat det här för längesedan, men det har väl tagit ett tag att smälta.. Anyways, bättre sent än aldrig:

BÄSTA CAMPET: Vårat, vilket annars?
BÄSTA GRANNARNA:
Våra, vilka annars?
BÄSTA SPELNINGARNA:
Mötley Crüe, Volbeat och The Sounds.
BÄSTA LÅTARNA LIVE: Kickstart my heart (Mötley), Radio Girl (Volbeat), Pool of Booze, Booze, Booza (Volbeat), Living in America (The Sounds) och Highway Man (Hoffmaestro & Chraa).
BÄSTA KVÄLLARNA: Tisdag (allmänt klockren dag och kväll) och torsdag (Volbeat, Mötley och annat trevligt..).
SKÖNASTE CITATEN: "Vill du.. gurgla pung?" och "Vem fa-an är Lena?"
MEST FÖRVIRRADE CITAT: "Det är så skönt att bara sätta på sig sina solbrillor och blunda och inte höra någonting.."
MEST SPELADE CAMPINGLÅT: Rap das armas!
MEST EFFEKTIVA SOVPLATS: Gräsmattan framför stora scenen.
FLITIGAST ANVÄNDA SKOR: Höga Converse is the shit.
ANTAL TIMMAR SÖMN: Inte många.
ANTAL GÅNGER JAG LÄNGTADE HEM: 0,000.
ANTAL KILO MAT SOM FÖRTÄRDES UNDER VECKAN: Runt 2 - och jag var i princip aldrig hungrig.
ANTAL DAGAR JAG FICK SOLSTING: 5.
LÄRDOM: Glöm för i helvete inte musikspelare. Och eget tält till nästa år.

Favorite quotes from P.S. I love you

"Every morning I still wake up, and the first thing I want to do is to see your face."

"I bet you've had a hard time walking into a room full of people on your own, right? Yeah. I know that. I know what it is not to feel like your in the room until he looks at you or touches your hand or even makes a joke at your expense, just to let everyone know.. you're with him. You're his."

"We're so arrogant, aren't we? So afraid of age, we do everything we can to prevent it. We don't realize what a privilege it is to grow old with someone. Someone who doesn't drive you to commit murder or doesn't humiliate you beyond repair. "

"I'm alone, and it doesn't matter what job I have or what I do or what I don't do or what friends I have, he's not here. I mean you're alone no matter what."

"I'm a man with no regrets. How lucky am I. You made my life, Holly. But I'm just one chapter in yours. There'll be more. I promise. So here it comes, the big one. Don't be afraid to fall in love again. Watch out for that signal, when life as you know it ends. P.S. I will always love you."

Anonymous cockoholics

Kom innanför dörren för en stund sedan. Södertäljes egna lilla biograf besöktes tillsammans med Lisa. Mycket mer småstad än vad den där biografen är blir det inte. Brüno blev det som sagt. Sacha Baron Cohen tillhör min lilla gudaskara. Fyfan vilken störd och rubbad film - men damn, vad kul den var! Att gå till "en-sån-här-som-pratar-med-döda" och fråga om man får kyssa den döda i fråga för att sedan göra en luft-avsugning är bara helt psykat men fan så kul. Måste ses av alla Borat- och Ali G-fans!

Random bild från förra helgen

Äntligen ska jag få skratta tills jag gråter


Först: pizza, sen: dusch och till slut: Brüno på bio med Lisa!


När jag slutar jobba flyr alla andra stan

Inte kul.

Blondinbella har återigen talat!

Blondinbella är rädd att hon ska bli en medietyp med Mac-dator, syssla med PR, bara bära svarta kläder gjorda av "balla" svenska designers, dricka alldeles för mycket kaffe och hänga på Riche med andra medietyper med nördglasögon. Stor chans, huh? Och vadå kategorisera och lyfta fram en stereotyp?

You can do this, baby, oh, if you try

Nu ska vi prata allvar kära läsare. Jag har blivit förälskad. Nykär. Kalla det vad ni vill! Jag har ont i magen men jag älskar det så jävla mycket. Och allt är Mickes jävla fel! Här har ni vad jag skulle vilja kalla real fucking love:

Shinedown - Simple Man


1,25 in i låten och jag är totalförlorad.

Music maestro!

Fibes, Oh Fibes! - Love Child


Lenny Kravitz - Fly Away

Peace & Love momentYou know it hurts so bad, just like I knew that it would.
But I'd do it again, do it again if I could.


Great questionOm inte pappa spärrar in mig i ren vrede så blir det piercing efter sommaren. Frågan är bara vilken?

It's my life and it's now or never

Kom precis hem. Har haft så grymt kul. Har druckit äckligt god cider. Jag älskar mina vänner. Jag älskar att leva. Fan så bra allt är. Väck mig aldrig.

What to do in Milan?


Åker till Italien om ungefär 3 veckor. Första stoppet där blir i Milano. WHAT TO DO IN MILAN? Hjälp mig. Det enda jag vet med all säkerhet är att jag ska till Sephora.

Nej, nu ska jag sätta mig inne och bläddra i tidningar. Jag får fan ont i ögonen av att sitta ute..

I need a new pair of babies


Jag är lagom sugen. Adopterar nya till hösten, blir det fjärde paret som får flytta in hemma hos mig. Frågan är bara vilka.. Låga svarta, höga marinblåa och höga gröna har redan tagit upp en plats av mitt hjärta. Det lutar åt Union Jack-varianterna, så jävla fräna!


Greatest music ATM

Juliette & The Licks - Purgatory Blues


Skillet - Rebirthing

Bara för att jag älskar bilden


Rejected

Ibland vill jag bara säga åt mig själv att hålla käften.

She's on fire, with or without the haircolor


Jag har väldigt svårt att förstå att jag för inte speciellt länge sedan var såhär rödhårig. Sjukt härlig färg, egentligen. Väldigt svårskött dock.

Funderar på att börja videblogga. Insåg när jag kollade min biktning att det vore ganska kul.

When I say blog, you blog

Känns som att bloggvärlden har gått och blivit lite lam. Fuck you guys, vad händer med er?


RSS 2.0