Kvälls-update

Håller på och petar fast nitar på ett bar MC-kängor, det är ett jävla jobb vill jag påstå. Pictures kommer när det är klart! Snart vankas det mat, vilket är välbehövligt. Jag har inte ätit sedan 10.

Puss på er!

I've missed you



Ska träffa den här bruden idag! Var säkert ett halvår sedan sist. Vilket betyder en massa samtalsämnen. Och eftersom jag ska in till stan lär jag komma hem med något. Är sämst på att bara titta.

My spring favourites part 2



TOPSHOP UNIQUE. För mig som inte levde på 80-talet och som aldrig fick uppleva det galna modet är den här kollektionen så jävla grym. Den sista looken är något jag skulle kunna sno rakt av, mjau säger jag bara.



VERSACE. I vanliga fall är jag en Versace-hatare. Det är alldeles för glamourmodell/white trash gone famous för min smak. Men årets vårkollektion är något utöver det vanliga. Det är otroliga små detaljer samtidigt som det känns stilrent. Donatella lyckades. Den här säsongen i alla fall..



ALEXANDER WANG. Det är få modebloggare som inte dyrkar marken Alexander Wang går på. Jag har älskat hans tidigare kollektioner och tycker även att den här är riktigt bra. Men lite besviken blev jag, det kändes som om något saknades. Trots det kan jag inte bortde från hur bra den är. Kolla bara in skorna! Klänningen på bild nummer tre och stylingen på nummer fyra!

"I love my blog!"


PHOTO CREDIT

Tjejen på bilden heter Sandy. Hon bor i London, i en butik. Men är ursprungligen från södra delen av Sverige. Hon driver den här bloggen - som skulle kunna få vilken orolig förälder som helst att gå i taket. Men jag älskar den. Jag älskar att läsa om hennes festande, knarkande omgivning, +60 chef som är något utöver det vanliga och innersta tankar. Den är så enormt personlig att allt annat i jämförelse verkar vara en hel drös objektiva bloggar där inga personliga erfarenheter delges. Det här är underhållande. Ungefär som en serie, fast i bloggformat.

Relax, take it easy

Det är sportlov. Det är tredje dagen jag inte ens funderar på dagens planer. Och fy fan vad skönt det är! Det var längesedan jag spenderade såhär mycket tid hemma (om man räknar bort gången jag var sjuk för någon vecka sedan). Jag har kollat en massa film redan, och planerar att ytterligare kolla en massa film. Någon som protesterar? Nej, nej.. Jag trodde väl det. Nu ska jag bara ta mig igenom sista halvan av Oscarsgalan och sen blir det film, igen.

When she arrives all eyes are upon her




























Såg The Duchess natten till idag, eller igår känns väl mer rätt nu. Har velat se den ända sedan jag såg trailern på bion i Brighton, i juni förra året. Georgiana är kanske inte en dåtida rockstjärna som Marie Antoinette men hon hänför på ett eget, mer elegant sätt. Jag blir återigen helt till mig över kläderna, miljön, byggnaderna, möblerna, frisyrerna.. Och storyn i sig är otrolig. Sen att Keira Knightley är en storfavorit och dessutom möjligtvis världens vackraste gör det hela bara ännu bättre. Se trailern NU.

Bringin' y'all some music



Jag vet att ni älskar min musiksmak, vare sig ni säger det eller inte. Så här kommer min tillfälliga spellista som ljuder ur högtalarna. För er som har Spotify så kan ni bara klicka här. Och för er andra kommer en väldigt förkortad version:

Bloc Party - Signs
Greg Laswell - Girls Just Wanna Have Fun
Jordyn Taylor - Accessory
Morningwood - Killer Life
Yoav - Where Is My Mind
The Melismatics - Soul Sucker
Kevin Rudolf - Livin It Up
The White Tie Affair - Candle (Sick And Tired)
Kevin Rudolf - Welcome To The World
Flo Rida - Right Round

There's bad times too

Jag skulle fotografera min lillebror och i samma veva tyckte han att han skulle fotografera mig. Why not, liksom? Men huvudvärken blev fan så mycket värre.. och dessutom blev typ 90% av bilderna på mig suddiga. Yes! Jag blir bara grinigare och grinigare idag känner jag.

I've got headache, just like you



Jag har fan huvudvärk hela jävla tiden. Det blir bara värre och värre. Jag är ju van vid det, men nu är det en grym huvudvärk som dyker upp ofantligt ofta. Give me a fucking break! Kan inte ens rynka pannan utan att det gör ont så in i helvete!

My spring favourites part 1

När alla andra börjar älta 2009's höst och vinter-visningar lyfter jag istället fram de bästa inför våren. Jag är redo att lämna allt det kalla bakom mig och vill inte påminnas om att det faktiskt kommer att komma mörker och kyla igen..



LUELLA. Om det finns någon som kan göra flickigt ballt så är det Luella Bartley. Jag avgudar den här kollektionen, trots att jag i princip bannlyser färg. Detaljerna på skorna, klänningarna och de små svarta handskarna på sista bilden är otroliga. Det lyfter upp det hela till skyarna. Jag vill bära färg! Eller i alla fall accessoarer med färg.



ERIN FETHERSTON. Vitt, vitt, vitt. Jag fortsätter att bli förvånad över de vårkollektioner jag fastnar för. Men det här är riktigt vackert. Hela kollektionen var som en fluffig dröm. Erin Fetherston vet hur man gör vackra plagg, minst sagt.



BALMAIN. Den mest hypade vårkollektionen i bloggvärlden. Men den är värd det. Christophe Decarnin har skapat något helt fantastiskt. Det är hårt och glittrigt, vilket är en ball kombination. Kan vara vårens bästa kollektion, vem vill inte se ut som en Balmain-modell i vår?

Does your mother know?

Middag/fest igår hos Oliven. Jag sjöng sönder min röst på Singstar, men ägde som vanligt och hade ovärderliga moves. Jag levde mig in i Alice Cooper- och ABBA-rollen.. Känner mig helt mör i kroppen efter natten, milt uttryckt. Blir bara soffhäng ikväll, honestly. Mer uppdatering utlovas. Har stooooora design-planer först bara.

Good morning sunshine!

Jag borde göra mig iordning för tillfället. Kanske till och med packa ner lite kläder eftersom jag åker till pappa efter skolan. Men jag orkar inte. Mycket roligare att läsa bloggar istället.


Har två lektioner idag, eventuellt bara en. Matte och svenska. Har bestämt mig för att satsa järnet på matten nu, just för att jag hatar det så mycket och bara latar mig. Vi börjar med geometri idag. Suck.. Men jag ska försöka att hänga med och dessutom vara klar i tid. Aldrig min starka sida när det kommer till matte. Wish me good luck!


Moi Lolita


The picture never lies



Vi fotograferade analogt idag. Det var en speciell känsla. Att inte kunna se sina bilder direkt efteråt och avgöra om man var nöjd. Precis som det var förut. Att sen dessutom vara med genom hela framkallningsprocessen är otroligt. Bilderna får en helt annan charm. Det känns äkta och är så mycket roligare än att fotografera digitalt. Jag är jättenyfiken på hur mina bilder kommer att se ut när jag går in i mörkerrummet nästa gång.

Man must dance

Halv åtta blir det Johnossi! Som jag har längtat efter att få se dem live. Men först måste jag rensa magen (need I say anything more?) och göra något åt mina ögonfransar som bildat tre ensamma klumpar. Sen ska jag möta up Mutt och Matt. Santa Monica Baaaaaaaaaaaaaaaaay!

Happy fucking Valentines Day

Vi behöver inte alla hjärtans dag för att visa att vi tycker om varandra. Face it. Jag brukar inte få gulliga sms. Idag har jag fått gulliga sms. Bara för att det är en speciell dag..

I've got to throw some shit

Jag är inte den som klankar ner på andra bloggar. Inte offenligt i alla fall. Och jag tycker att det är viktigt att alla ska få vara och tycka som de vill. Men FAN, jag klarar inte av kappvändare. Och jag måste få ur mig det här.. En som förvånande nog är en riktig kappvändare är Blondinbella. Det är ibland skrattretande att läsa det hon skriver. Så fort hon har varit med om något eller upptäckt något nytt så är det BARA det som gäller. Hela tiden. Hela j ä v l a tiden.

Alla vi som läser hennes blogg har väl inte gått miste om att hon igår såg Buddy Holly-musikalen? Jag visste inte att BB var ett fan av musik från 50-talet.. Det visste nog inte ni heller. Inte hon själv heller. Men nu är hon det. Och nu är ju Brolle bäst också, tidigare var han en tönt. Eller nej, vänta, det kanske var Buddy Holly som var bäst. Fast nu är det tydligen Elvis. "Koll" på låtarna har hon också. Jag gissar på att hon kommer köra en lätt touch av 50-tal när hon klär sig. Fast bara ett litet tag förstås.

För vi som ständigt läser hennes blogg kommer väl ihåg hennes 40-talsstund (rätta mig om jag har fel, men innan 50-talet var det i alla fall). Det skulle vara kvinnligt, men inte på det ungdomsrebelliska sättet som 50-talet förde med sig. Utan sådär vuxen-kvinnligt. Och för en kort tid så skulle BB bara ha höga trosor. Observera kort tid. Snart var det Hanky Panky's i spets igen.

Jag vet inte vad det är. Men jag finner det skrattretande. Mycket skrattretande. Och inte bara i Blondinbella's fall - hon var bara ett mycket bra exempel. I alla bloggare's fall. För det finns så många av dem där ute. Speciellt bland modebloggarna. Och jag vet, jag kan lika gärna sluta läsa bloggar istället för att klaga och narra. Men varför då? Jag älskar att hata och i vanliga fall tycker jag om Blondinbella. Så länge hon inte snöar in sig på nya saker som så snabbt blir tråkiga.

Så.. Ska vi gissa? Vilken årtionde tror ni hon blir intresserad av härnäst?

Sexy girl 92 flashar



Eftersom att jag har varit sjuk i en vecka och fortfarande är det så blir det soft hemmakväll i ett annat hem. Nämligen hos min kära vän Slim Susie. Känner att det enda jag orkar med är promenaden till och från henne.. Vilket blir ungefär 3km. Plockar med mig kameran, så att jag kan fortsätta på mitt fotoprojekt som gått åt skogen. Inte kul. Inte kuul.

Ha en bra kväll! Och jag vill återigen påminna er om det här inlägget. Jag får aldrig nog

All the way round town



Adiam Dymott - Miss You. Skönaste låten just nu. Skönaste låten senaste veckan. Skönaste låten nästa vecka. Och fortsätt kommentera i inlägget under. Annars antar jag ju att ni tycker att min blogg är perfa.. vilket vi alla vet är en lögn. Gimme gimme

Hello all you m-fuckers!

OK, ärligt talat. Min blogg är som en svart skidbacke, den går fan bara utför, och snabbt går det också. Jag har lust att skriva, nästan hela tiden faktiskt, men jag vet aldrig vad jag ska skriva om. Så, kära läsare, vad vill ni läsa mer om i min blogg? Vill ni att jag ska bli mer personlig? Och i så fall hur? Eller vill ni ha något annat? Jag vet att det finns något ni tycker att jag kan ändra på, för annars antar jag att ni tycker att min blogg är perfekt..

Så, bring it on!

So good looking it's ridiculous


Jag vill inte plugga

Jag vill inte plugga. Jag orkar inte skriva ett jävla 5-minuters tal om fildelning. Jag struntade i matchen. Orkade inte. Jag struntade i att duscha. Orkade inte. Är febrig, min hals värker och jag orkar knappt skriva på tangentbordet. Jag vet att jag är negativ, men det kan inte hjälpas. Är så skoltrött att jag funderar på att hoppa av gymnasiet - inte på fullaste allvar. Men att leka med tanken är lockande. Orkar bara inte med andra ämnen än de medie-relaterade. Matte, svenska, engelska och samhälle har aldrig känts mindre upphetsande. Sen kan ju å andra sidan inte allt vara upphetsande. Men fan vade nice om det vore så. Nu ska jag sluta, det här var ovärt. Det blir soffan istället.

I can't believe I actually enjoy a tuesday



Ikväll är det basket. Vi möter 08 Stockholm. Det är alltid lite speciell stämning då. Det är viktigt att vinna. Man kan inte förlora mot 08. Fram till dess ska jag försöka att skriva i alla fall halva mitt tal om fildelning och duscha. Visserligen smälter svettdoften in ganska bra i hallen - där det luktar använda träningskläder, men fan vad skönt att låta varmt vatten rinna över kroppen. Nej, innan jag tar mig i kragen ska jag kasta mig i soffan (ja, jag tror fan att jag ska kasta mig) och lusläsa värsta skvallerblaskan. Ibland är tisdagar inte så pjåkiga.

The real life Blair Waldorf


En av mina favoritserier just nu är The City, där jag aldrig slutar förundras över kläderna. Det är en enda stor orgie i high class brands och äckligt snygga brudar med tandpetar-ben. Olivia Palermo, seriens Blair Waldorf, är både oförskämt söt och innehavare av en helt otrolig garderob. Trots att jag i vanliga fall inte är ett fan av välklätt har hon fått mig på fall. Fy fuck, I want it all.

Värt att tänka på

Jag fick reda på en sak i skolan idag, som jag visserligen redan visste, men jag blev upplyst om det på ett helt annat sätt. Det är det här med upphovsrättslagen. De bilder vi (bloggare) tar från random fotografer/hemsidor och publicerar i våra bloggar ska vi egentligen be om tillåtelse att få publicera och dessutom betala för. Många skulle kunna åka på en rejäl böter om det fanns upphovsrättslags-poliser. Nu är detta dock inte så allvarligt idag, när modebloggarna finns i så pass stor massa - det blir ju snarare som reklam för exempelvis fotograferna. Men det är värt att tänka på, då det i princip är olagligt.

Små ljuspunkter kan bli en stor

Nu har vi flyttat. Jaha. Har inte orkat fundera så mycket på det. Mer än att det smakar rutten vitlök i min mun (tyck att jag är äcklig, gör det, jag vågar i alla fall erkänna det) och att mitt hår är skitigt. Kan dessutom inte fixa internetuppkoppling till min dator härifrån för ingen kan komma på lösenordet. Så när tillfälle ges lyckas jag hacka mig in på grannarnas. Men tillfällena är mycket få. Man får försöka se de små ljuspunkterna helt enkelt.


Världens coolaste webshop, tycker till och med jag, som "aldrig" bär färg





http://www.shopnastygal.com/


RSS 2.0