I love you, is that OK?

Idag, eller snarare igår bestämde jag mig för att surprise-a min dude på bästa sätt. Tog tåget till Eskilstuna efter min runda på stan (där jag fick med mig trosorna hem från ett tidigare inlägg). Och väntade på honom när han kom hem från jobbet. Ren lycka, nu slipper jag sakna honom så fasligt. Hade så sjukligt svårt att hålla mig när vi pratade i telefon under hans biltur hem, men jag fick lägga band på mig själv. Och roligt var det.

Nu ska jag återigen vara snäll och bjuda på en massage, efter att han lagat sjukt god mat. Yes, äntligen har jag någon att somna tätt omslingrad med igen. Förjävla jobbigt att somna själv när man vänjer sig så snabbt med sällskap i sängen. Peace out, fuckers.

It's 4:03 and I can't sleep, without you next to me I toss and turn like the sea

Sitter i soffan och pillar bort knäckebrödsrester mellan tänderna och ur datorn ljuder Shinedown. Önskar att jag befann mig ungefär 9 mil härifrån, hemma hos min dude. Why oh fucking why ska det vara så jävla långt avstånd? Får ju ont i magen bara jag tänker på det. Tittar på sötbilder i mobilen på min lilsis, som har fått namnet Wilda. Skoja inte att jag ska kramas med henne på fredag, den lilla mysisen. Nu ska jag kolla 90210 som jag av någon anledning fortsätter att ladda ner trots att det mest är helt ok. Kisses and hugs, fuckers!

Världens vackraste Kat von D

There are many things that I would like to say too you, but I don't know how

Ligger i soffan och försöker planera kommande helg och nästa vecka. Vet inte riktigt hur, när och var jag ska befinna mig ännu. Och jag hatar att sitta och försöka pussla ihop hur jag ska göra. Varför kan det inte vara gångavstånd till Eskilstuna? FAN vad det skulle lösa många av mina problem. Dessutom måste jag under dagen få tag i min förhoppningsvis kommande praktikplats, så att jag slipper gå till skolan imorgon för ett onödigt möte. Nej, jag borde inte klaga. Jag har en hel dag att fördriva hur fan jag vill.

I miss my partner in crime


But all that shit seems to disappear when I'm with you

Min lilsis har anlänt. Har än så länge bara sett henne på bild, men ska inom loppet av några timmar åka till BB och hälsa på mamma och världens sötaste bebis. Mys! Kommer bli alldeles sentimental och tårögd när jag ser henne. Vi kan gråta ikapp. Hon, för att hon inte vill att jag ska peta på henne och jag för att jag är en jävla crybaby.

Har åkt hem från Eskilstuna och saknar redan min dude som fan. Behöver någon att prata (eller inte prata) med nu när jag är som mest nere i skiten. Ibland blir jag helt förundrad av hur glad en person kan göra mig när jag egentligen bara är besviken och ledsen. Men för att vända något negativt till något positivt ska jag nu dunka AC/DC så att grannarnas tavlor trillar ner från väggarna. Inte så jävla lång tid kvar nu!


You don't know what you got, until you're missing it a lot

Vad gör man om man är smått bakfull och har en dude som är och sparkar på en boll? Jo, man går och köper en påse chips, cola, ett paket tamponger och sen lägger man sig i soffan och kollar på Vampire Diaries.

Ain't got no care in the world, but got plenty of beer

Firar två favoriter ikväll; Erik och Neiström. Jag och min dude plockar med oss två BR-inslagna presenter och två kassar Pistonhead för förkrök hos Linda och sen får the birthday boys äran att ha oss som sällskap.


Fashion, put it all on me

Så jävla synd och irriterande att det här med sidecut gått och blivit en modegrej. Helt plötsligt känner jag inte alls att jag vill göra det längre, trots att jag varit jävligt sugen ett tag. Eller så gör jag det. OCH behåller det när alla andra ledsnat.

This whole city's black and white, tell me what is your color; could it be the same as mine?



Vampire Diaries är tillbaka, och ingen kan vara så glad som jag (förutom möjligtvis Sandra) över det. Kom nyss hem från skolan, där jag lyckades med VG på mitt förhoppningsvis sista matteprov. Damn, vad förvånad jag blev.. jag som klappt klarar att nå godkänt i vanliga fall. Och nu firar jag med senaste avsnittet av VD samtidigt som jag packar inför helgen. Fan vad svårt det ska vara att bestämma sig för vilka kläder som åker med! Har plockat ihop outfits i huvudet i säkert 20 minuter och till slut föll det på helsvart - as usual. Men jag och mina skinnbyxor brukar göra kvällen kick ass tillsammans, så det fungerar helfint för mig.

Nya väskan är för övrigt alldeles utmärkt att packa i. Är alltid en otrolig lättnad när man inser att allt får plats och man slipper oroa sig över att hela innehållet ska ramla ur väskan när man kliver på/av tåget. Nej, nu är nedladdningen klar och jag ska luta mig tillbaka och njuta. See ya, fuckers.

'Cause when I leave for the night I ain't coming back



Det är torsdag kväll, people. En utav mina favorittidpunkter under veckan. Älskar vetskapen om att man bara har en dag till att uthärda. Imorgon gör jag dessutom min sista riktiga skoldag för det här läsåret. Resterande tid ska spenderas på en praktikplats (som jag inte har) eller i skolan görandes uppgifter. Men inga prov, inlämningar, projekt eller riktiga lektioner. Och det känns fucking great.

Något som inte känns fucking great är mitt taskiga humör. Är ledsen, sur och har en konstig känsla i kroppen. Vet inte alls varför, det bara är så. Och sen har jag det här med att hitta praktikplats i bakhuvudet hela tiden. Jag har inget flyt över huvud taget gällande det. Nej, nu känner jag att jag behöver casha in helg och köra all in. För den här helgen bjuder på jävligt mycket skoj. Bland annat inköp av en ny skinnjacka samt dubbel födelsedagsfest för två grymma dudes. Skrattar högt för mig själv åt de klockrena presenterna vi ska köpa.

We're the kids of the underground and we're loud as we tear 'em down

Crashdiet - Falling Rain

Crashdiet - Riot In Everyone

Crashdiet - In The Raw

This blog is not for you lovers

Nya designen är på plats, as you might notice. Och jag är fan riktigt nöjd. Nu kanske jag till och med kan behålla den ett tag, utan att känna ett behov av en ny. Jag har verkligen en tendens att ledsna fort. På allt. Dagen har inte alls varit jobbig. Tv-lektionen rusade iväg och efter lunch var vi och bowlade. Michaela 'kick ass' Klemetz spankade skiten ur alla. Kände att jag behövde den vinsten och ett tillfälligt lyckorus efter den senaste tiden!

Efter bowlingen hamnade jag och snyggingen Math i Sickla Köpkvarter. Jag kom fucking finally hem med en väska. Det var verkligen på tiden. Har varit på jakt efter en i tillräckligt stor size för att täcka alla mina behov (dvs plats för skolböcker samt plats för att packa ner kläder och dylikt under helgen). Är man kräsen så är man, och då tar det sin "lilla" tid. Men nu är den min. Bild får väl komma senare, eftersom jag vet att ni är så fruktansvärt intresserade.

Hur vore det om man kanske hann med att plugga lite matte, packa inför husbytet till pappa imorgon och läsa klart Stolthet och fördom ikväll? Vill inte få upp mina förhoppningar dock, självdisciplinen är inte i sitt bästa skick idag.


What the fuck happened last night?



Och så var ännu en helg över, en helg fylld av saker som bara gått fel. Snacka om att jag och all otur i världen går hand i hand. Måste vara någon där uppe som tycker jävligt illa om mig. Fredagen bjöd på en glömd neccessär och en tågförsening på uppåt 40 minuter. Satan i gatan vad arg jag var när jag kokande klev på SJs jävla tåg för att åka till Eskilstuna. Väl hemma hos min dude däckade vi båda snabbt som fan (tror klockan var runt halv elva-elva, jävla oldies).

Lördagen bjöd på sen lunch med Sandra och sen öppnades ölen. Folk rullade in och det var riktigt jävla kul. Blev en massa bra musik, skratt, sköna människor samt roliga konversationer. Allt var fine tills jag öppnade den omtalade sista ölen. Den där som man aldrig borde öppna, den där som man vet med sig kommer vända upp och ner på allt. Däckade en timme innan alla andra drog och vaknade upp dagen efter som ett stort frågetecken. Lägenheten var full av burkar och flaskor av alla möjliga slag och en doft som inte gjorde min bakfylla bättre.

Efter att vi städat bort all skit blev det soffhäng och snart såg bordet ut som en soptipp igen efter att vi samlat en drös ätbara saker där. Kvällen avslutades med Johan Falk och en massage som fick mig att skrika rätt ut. Hela ryggen stramade och dunkade. Överdriver inte när jag säger att varenda rörelse gjorde fucking jävla fruktansvärt ont. Imorse var det bara att pallra sig iväg till tåget och bege sig hemåt igen. Kändes inte överdrivet kul.


Let it set your heart on fire, let it set you free



Nu packar jag det sista i min allt för lilla röda tygpåse, tar med mig 10 sidor Dregen att plöja på tåget samt ett jävla bra humör. För jag ska få spendera helgen med min dude och tänker släppa all ångest jag har över privatsaker. Life is great. So long, fuckers!

Fireflight - For those who wait

I can't get over the way you love me like you do

Veckan är finally över och jag inte bara ser ljuset i slutet av tunneln, jag är till och med inne i det. Älskar fredagskänslan. Den är ovärderlig. Har sprungit runt två dagar i rad och letat efter Glitterbutiker som möjligtvis kan ha de smycken jag lyckats tappa på fyllan. Och nu har jag återigen mina bebisar i säkert förvar. Lyckades även få med mig ett nytt armband hem med ett flertal kedjor (syns lite oklart på bilden nedan), me like! Samt en tee och svarta spandexleggings. Fuck allt annat säger jag bara, det här är lätt mitt nya favoritmaterial gällande leggings. Sitter som en andra hud.

Kvällen bjuder på jävligt mumsig middag hemma. Mamma är fantastiskt duktig på att laga mat och jag tackar aldrig nej till klyftpotatis! Runt sju tar jag tåget till min dude. Ska slå honom för att han har snott min svarta mössa som jag numera inte kan använda.


All she wants is to go home, she bites her lip and shuts her eyes and sing herself a lullaby


Kommer innanför dörren, drar igång Spotify och sätter igång ytterligare ett nytt album. Denna gång från Taking Dawn. Ett helt nytt band för mig som nu har släppt sin första fullängdare. Känns som att den här upptäckten är i klass med förra årets; Thousand Foot Krutch. För det här är riktigt jävla skönt och kan komma att slåss om topp-placering bland årets bästa album.

Taking Dawn - Take Me Away

Another day another waiting game, a little different but it’s still the same

Håller på att gå i taket över den här bloggen. Är så less, så less, så less. Kommer säkerligen att lägga ner skiten inom en snar framtid och börja om på ny kula. För som det är nu så känner jag väldigt sällan lust att blogga. Och den främsta anledningen är just den HÄR bloggen. Fuck it.

Har en middagsdejt med min bror ikväll. Vi ska vara fancy och släpa oss till Donken. Och just av anledningen att jag är så fruktansvärt hungrig för tillfället så vattnas det i munnen på mig bara jag tänker på det. Vet inte vad som hänt med mig, men har blivit ett hungrigt monster. Jag slukar allt jag kommer över och äter som om det inte fanns någon morgondag. Har förmodligen ppillerna att skylla. Jävla skit man ska behöva stoppa i sig.

Nej nu ska jag göra mina vänners liv till ett helvete genom att tjata om mat, mat, mat!


Looks so easy when you're on the other side, it's never easy when you try


If you're serious put your money where your mouth is


Bilder från helgen på mig och han som går under namnet the dude.

Ligger i soffan och halvsover. Fortsätter skriva på mitt personliga brev, som går jävligt segt. Kollar dessutom på Dexter, som fortsätter att vara topp tre bästa serien någonsin. Pappa och brorsan tjatar om en sjuk säsongsavslutning så jag blir jävligt nyfiken! Kvällen bjuder inte på något glamourösare än soffhäng med uppknäppta jeans och kanske en och annan tur till toaletten. Rock on, fuckers.

By the way, tråkiga nyheter att Lizzy DeVine igår gick ut med ett pressmedelande att han tänker lämna Vains Of Jenna. De söker nu ny sångare, men snacka om att lämna en svårersatt plats efter sig. Förhoppningsvis finns det någon kickass sångare att fylla ut tomrummet med.

When you hold me near, you drown out the crowd

Nu bryter vi den här bloggtysnaden, va? Håller på och fixar med bloggdesignen, men det blir bara jävligare och jävligare så vi tar hand om det här någon annan dag. Imorgon kanske? Väntar in Svenska Hollywoodfruar med den fantastiska Maria Montazami och kladdar på mitt personliga brev. Känner att jag har kommit in i ett flow vad gäller att ta tag i saker jag borde gjort för längesedan, vilket känns jävligt fint. Nu kanske jag kan bli av med skiten, en gång för alla.

Helgen har spenderats hemma i Södertälje tillsammans med min dude. Fredagen var lugnet före stormen, jag däckade snabbt och sov sedan bort en jävla massa timmar. Lördagkvällen bjöd på fest. Ytterligare två vänner hade passerat 18-strecket. Man kan ju undra när fan det är min tur? Hade stundtals riktigt kul, för det har jag alltid med mina homies, men en stor skara av de inbjudna kände jag mig lite smått skeptisk till. Vi drog skapligt tidigt och hamnade på Kebab House istället. Bilder kommer under morgondagen. Promise ya.

Igår tog vi en promenad till mamma. Jag skulle fotografera henne och Tobbe nu innan bebisen kommer. Kan lätt säga att det blev en speciell fotografering. Mamma hade sin klara bild om hur hon ville ha det! Efter att kvällen bjudit på Wipeout som äntligen är igång igen bröt ett blodbad ut. Jag började blöda kraftig näsblod och svalde nog hälften av allt som egentligen skulle runnit ut. Kände mig helt wacko med blod runt halva munnen och lika mycket i handen. Fint avslut på en bra helg!


This is pretty fucking great, brilliant, awesome, kick ass and every other synonym


This ain't a love song this is a fuck song, don't have to sing along

Nämen se på fan! Jag har redan, på ynka 20 minuter skrivit ihop mitt personliga brev som snart ska skickas iväg. Förhoppningsvis ger det mig en praktikplats. Men med min sedvanliga otur skulle det inte förvåna mig om jag blir utan en! Nu är det bara resterande uppgifter jag ska ta tag i, om jag bara finner orken det vill säga. Letar febrilt efter den, men den finns inte någonstans. It's gone baby, gone.

Är så trött att jag skulle kunna däcka vilken sekund som helst. Vilket i princip är vad jag tänker göra. Ska hasa mig upp för trappen, hämta några tidningar och slänga mig i soffan framför Biggest Loser. Lite senare blir det Sex Rehab with Dr Drew, mitt nya favoritprogram. Jag som aldrig tidigare brukade titta på tv har nu en handfull program jag följer. Rock on fuckers!


Ready or not, I'm coming

Saker som ska göras när jag kommer hem: skriva ihop ett personligt brev och skicka iväg det, börja med en skoluppgift jag skulle gjort för längesedan, räkna matte, fotografera. Oh yes, you heard me. Jag lär ju säkert göra skiten också..

Hell bent, hell bent for leather

Hittade ännu en potentiell läderbebis idag. Den var inte i samma stuk som de tidigare jag tittat på. Helt annorlunda från alla de som Sveriges fjortonåringar/wannabe rockers/modefreak springer runt med. Var mer i MC-stuket vilket I kinda like a lot. Kanske dags att bestämma sig snart..


Congrats to the worlds hottest 28 year old


How can we dance when our earth is turning, how do we sleep while our beds are burning?

Om ni bara visste hur mycket jag älskar den här låten. Den kom 1987, vilket återigen bevisar att musik i ren allmänhet var så fruktansvärt mycket bättre och framför allt mer äkta förr. Fan fan fan att man aldrig fick uppleva 80-talet.

Midnight Oil - Beds are burning

Chicks, fix, superhits, jewelery for breakfast




Kuvertväskan jag snackat om tidigare. Min dude kom hem från jobbet i fredags och hade köpt den åt mig. Lyckorus? Fuck yeah. Samt även den senaste tidens införskaffade bling.

Fick med mig mamma och brorsan till Skärholmen. Letade skinnjacka som förmodligen snart är min. Finally, säger jag bara! Behöver verkligen en ny. Tog även en runda inne på Glitter. Och tacka gudarna för att jag gjorde det. Kom därifrån med armbandet som varit slut överallt och en berlock till det. Hade även en jävla tur att stöta på sjukt bra butiksbiträden som gav mig förturen att få köpa en ny dödskallering som de inte ens plockat fram ännu! Ren och skär lycka säger jag bara.

Fick nyss se den nybäddade spjälsängen som mamma köpt. Så jävla gölligt! Ja ja, jag vet att jag hatar småbarn. Men jag ska få en lillasyster och det är fan lite speciellt. Resterande del av la familia passade dock på att ha roligt på min bekostnad. Hörde hur de sa att jag förmodligen skulle få plats på längden i den där sängen. Hello, midget!

We're gonna make some changes, that's for sure

Kom precis hem. Och insåg till mitt stora förtret att jag har alla mina saker hemma hos pappa. Blir så när man åker från en förälder till Eskilstuna och sedan hem till en annan förälder. Var omringad av små babies hela resan hem idag, and me no likey kan jag ju säga. De borde hålla sig så långt bort ifrån mig som möjligt!

Får se vad resterande tid av dagen har att bjuda på. Kanske borde rannsaka mig själv lite. Känns som att det skulle behövas efter den senaste tidens incidenter och humörsvängningar.

Är Crüefest här hemma, I promise ya


Because days come and go but my feelings for you are forever

Min dude ville kila iväg på handboll, så nu får jag lite alone time. Tänkte fördriva den genom att leta efter lite ny musik, porrsurfa och kanske plugga ikapp en del. Stark betoning på kanske där. Helgen har varit skapligt lugn, och man vet att man inte druckit på ett tag när man blir påverkad av tre öl.

Ska faktiskt stanna uppe och se Oscarsgalan inatt, säger jag nu i alla fall. Om jag känner mig själv rätt kommer det inte alls att bli så. Kanske borde bunkra upp med några Redbull? Ganska så livsnödvändigt om jag ska hålla mina sleepy eyes vakna. Micke har i alla fall lovat att stanna uppe med mig en stund, wihu.

The hand of God just smacked you back into yesterday

Ny jävligt skön låt från Godsmack som tydligen ska vara skriven som en käftsmäll till alla diviga och dryga rockstjärnor. Och det ryktas om att den främst är skriven till Nikki Sixx. I don't fucking care, för bra är den! (Micke ville ha cred för att det var han som hittade den, så här får du)

Godsmack - Cryin' like a bitch

Jag ska skrika mig hes och vara full och galen

Var någon som önskade en festivalguide och eftersom jag är på snällhumör idag så kommer här en över sommarens festivaler!





What
Siesta! When 27-29 maj Where Hässleholm Price 545-895 enkronor Camp Ja
Bands/artists Intohimo, Jesaiah, Johnossi, Mustasch, Satan Takes A Holiday, The Hives, Thåström mfl.
– – – – – – – –
What
Sweden Rock When 9-12 juni Where Sölvesborg Price 720-2420 enkronor Camp Ja
Bands/artists Aerosmith, Guns N' Roses, Slayer, Billy Idol, W.A.S.P., Sabaton, Jorn mfl.
– – – – – – – –
What West Coast Riot When 17 juni Where Frihamnen, Göteborg Price 715 enkronor Camp Nej
Bands/artists The Hives, Rise Against, Dropkick Murphys, Flogging Molly, Bad Religion, The Get Up Kids, A Day To Remember mfl.
– – – – – – – –
What Metaltown When 18-19 juni Where Frihamnen, Göteborg Price 1470 enkronor Camp Nej
Bands/artists Rammstein, In Flames, Bullet For My Valentine, Dark Tranquillity, Sabaton, Sonic Syndicate, Raubtier mfll
– – – – – – – –
What Pier Pressure When 20 juni Where Frihamnen, Göteborg Price 595 enkronor Camp Nej
Bands/artists HIM, 30 Seconds To Mars, Takida, The Sounds, Dead By April, Neverstore, Her Bright Skies mfl.
– – – – – – – –
What Peace & Love When 28 juni-3 juli Where Borlänge Price 1525-1775 enkronor Camp Ja
Bands/artists Alice in Chains, Europe, Kent, NOFX, The Hives, A Day To Remember, Hardcore Superstar mfl.
– – – – – – – –
What Hultsfred When 7-9 juli Where Hultsfred Price 630-1335 enkronor Camp Ja
Bands/artists Kent, The Hives, 30 Seconds To Mars, Wolfmother, Killswitch Engage, Fibes Oh Fibes!, Royal Republic mfl.
– – – – – – – –
What Rockweekend When 8-10 juli Where Söderhamn Price 530-1740 enkronor Camp Ja
Bands/artists Twisted Sister, Deep Purple, Saxon, Skid Row, Danger Danger, Mama Kin, Lucy Seven mfl.
– – – – – – – –
What Getaway Rock When 8-10 juli Where Glasklockorna, Gävle Price 1460-1560 enkronor Camp Ja
Bands/artists Adept, Airbourne, Corroded, Cruciefied Barbara, Motörhead, Mustasch, Sonic Syndicate mfl.
– – – – – – – –
What Arvikafestivalen When 15-17 juli Where Arvika Price 995 enkronor Camp Ja
Bands/artists Takida, Babyshambles, Kent, Regina Spektor, Corroded, Familjen, In Flames mfl.
– – – – – – – –
What Putte i parken When 28-31 juli Where Karlskoga Price 925-1125 enkronor Camp Ja
Bands/artists Corroded, D-A-D, Danko Jones, Hoffmaestro & Chraa, Royal Republic, The Hives, The Sounds mfl.
– – – – – – – –
What Storsjöyran When 29-31 juli Where Östersund Price 485-1145 enkronor Camp Ja
Bands/artists Lars Winnerbäck, Kent, Johnossi, Maskinen, Melissa Horn, Hoffmaestro & Chraa, Avatar mfl.
– – – – – – – –
What Emmabodafestivalen When 29-31 juli Where Emmaboda Price 845 enkronor Camp Ja
Bands/artists Uffie, Johnossi, Hästpojken, Maskinen, Parken, Hoffmaestro & Chraa, Entombed mfl.
– – – – – – – –
What Sonisphere When 7 augusti Where Stora Skuggan, Stockholm Price 925 enkronor Camp Nej
Bands/artists Iron Maiden, Heaven & Hell, Mötley Crüe, Alice Cooper, Iggy & The Stooges, Slayer, Anthrax mfl.
– – – – – – – –
What Way Out West When 12-14 augusti Where Göteborg Price 1090-1390 enkronor Camp Nej
Bands/artists La Roux, LCD Soundsystem, M.I.A, Marina and The Diamonds, Pavement, The Radio Dept, The xx mfl.

I search for stillness but worry kills it, I need to clear my head, I'm tired, I need to rest

God morgon fuckers. Hoppas att ni har haft en jävligt skön natt, för det har då fan inte jag. Har sovit riktigt illa och blivit tilldelad ungefär 30 centimeter av sängen, varav 20 centimeter haft tillgång till täcke. Mmmysigt, eller waddaya say?

Trippen till Tuna Park igår gjorde tillvaron lite ljusare. Fikade tillsammans med Sandra och Nisse och kollade i affärer, samt skrattade en hel jävla del - as always. Min dude kom hem med en jävligt snygg tee, jag kom dessvärre hem tomhänt. Hittade dock en orgasmerande snygg kuvertväska som förhoppningsvis snart är min ändå.

Nu ska jag snart se reprisen på Biggest Loser (förstår inte varför jag fastnat så totalt för det programmet) samt äta gårdagens kvarvarande godis till frukost. Jag står fast vid att godis/chips är godast på morgonen!

[source fashiontoast]

Be my, be my, be my little rock n roll queen

Sitter i soffan och väntar in Förhäxad, som nu faktiskt har börjat. Pillrar dessutom med min Twitter, jag har ju bestämt mig för att börja twittra igen, så nu vet ni det guys. Och den här gången ska vi få det att fungera, right?



Senare blir det en tur till Tuna Park tillsammans med min dude för att möta upp Sandra och Nisse. Long time, no see. Blir lite catch up och det ryktas även om fika. Vet inte hur det kommer gå för min mun, eftersom jag fått ett sår i gommen av mitt "tröstätande". Men prata kan jag, vilket är det viktigaste!

Get me some place sunny, some place hot, some place far away

Börjar dagen med Vains Of Jenna och önskar mig bort till en varmare plats. När i helvete ska den här snön ge sig? Funderar faktiskt, trots den vidriga snön, på att ge mig ut en stund. Behöver luft och en chans att rensa huvudet lite. Sämst dock att min iPod gått och dött och vägrar rocka tillsammans med mig. Mina nya lurar har ju verkligen kommit till användning..

<Vains Of Jenna - Paper Heart>

Where do we go when we go from here?



En av de saker som får mig på bättre humör. Tillsammans med cola, jävligt goda baguetter och bra musik börjar jag sakta men säkert smälta och inse vad som hänt. Det känns konstigt, och fel. Men det har hänt och jag försöker att inte tänka på det varje millisekund.

Slade - Cum on feel the noize

Johnossi - What's the point

Scorpions - Send me an angel

† Rest in peace

Den här dagen började inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men jag ska försöka genomlida den precis som alla andra dagar.

Your head will collapse but there's nothing in it and you'll ask yourself: Where is my mind?

Slingar håret på min dude. Var absolut första gången jag gjorde det och av den anledningen har han bara sig själv att skylla om resultatet blir dåligt. Vet dock inte vad jag tänkte när jag bad honom använda den sista blonderingen för att göra slingor på mig. Hade varit en sak om jag haft en jämn och fin utväxt, men det har jag inte. Inte alls..

And I hear your breathing, and I smell your fear


Alltid lika snygga Audrey, min tidigare crush på henne verkar sakta komma tillbaka

Ännu en dag av soffhäng all by myself. Har lyckats beta av lite plugg och lyssnat igenom lite nya album. Gillade Lifehouse nya, det var liksom precis så som Lifehouse alltid är; lugna och sköna att lyssna på. Fann även Oomph! som fram till igår var helt okända för mig. Hur vore det om man skulle vänta in filmen Sex and death 101 som tydligen börjar på Canal + om en halvtimme? <It seems pretty entertaining.>

Oomph! - Ready Or Not (I'm Coming)

I'll always dream but I'll never own you, making believe that's all I can do

Volbeat släpper nya plattan Beyond Hell/Above Heaven i september i år. I'm stoked. Såhär säger Michael Poulsen om skivan: "We have fast, slow and mid-tempo songs. We still blend different styles of punk, rock'n'roll, rockabilly, metal, heavy metal, trash metal, country - we still keep it very open, it's just music!" Vilket är exakt varför jag älskar dem. Fan vad bra det här kommer bli!

You can all go straight to hell

Helt plötsligt känns det som att jag har ganska klart för mig vart det är jag vill åka i sommar. Hörde jag något om Mustasch, Sonic Syndicate, Crucified Barbara, Therapy, Jorn, Adept, Corroded, Crescendolls, Airbourne, Aggressive Chill, Engel och Motörhead? Ja jag gjorde visst det. 12 av 33 band som jag vill se, det kallar jag inte fy fucking skam. Det är mer än vad någon annan festival jag haft i åtanke kunnat prestera.



RSS 2.0