Rock now, rock the night, 'til early in the morning light

Fy helvete vad skönt det var att totalt sova ut idag! Känner mig som en helt ny människa! Trots att min anade förkylning faktiskt börjar smyga sig på nu. Kan ju ha bättrats på lite av att vi såg My Sister's Keeper igår. Alltså.. jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film. Den var riktigt jävla bra, så se den. Mina ögon lär ju vara röda som fan idag.

Micke sover fortfarande och jag har en extrem lust att hoppa på honom! Det vore en syn att se hur arg han blir när han upptäcker vad jag håller på med. Eller inte, men nu får han fan snart vakna. Jag börjar bli rastlös!

Ikväll blir det 18 års-firande hos Mathilda. Det luktar supa på långa vägar. Vilket känns jävligt fint för min del.


Sweet child o' mine, oh, sweet love of mine

Micke är på väg hit. Förhoppningsvis är han här om inte alltför lång tid, orkar nämligen inte vänta mer. Egentligen borde jag köra en rakning av benen. Vill ju inte att snubben ska få en chock och tro att det är sina egna ben han petar på. Men jag orkar liksom inte. Även om jag älskar känslan av nyrakade ben är jag liksom alldeles för lat för att låta mig själv (och Micke) få uppleva det idag. Istället har jag målat naglarna gröna, för det var längesedan jag hade något annat än svart/rött + spelat flertalet omgångar Mahjong.

Bild snodd från damen i gul klännings blogg. Fan vad oskyldig jag såg ut på den tiden..

I need your loving hands to come and pick me up

Tänkte bjuda er alla på lite fredagsmys-musik. Har en Spotify-lista med över 200 chill-låtar, men jag delar helst inte med mig av mina spellistor (om den inte är specialgjord för att andra ska lyssna på den) så ni får nöja er med en väldigt liten del av den.

John Mayer - Free Fallin' (live)


Aerosmith - What It Takes


Seether feat. Amy Lee - Broken


Avenged Sevenfold - Dear God


Damien Rice - 9 Crimes


FM Static - Tonight


Gotthard - Don't Let Me Down


Takida - Reason To Cry

Come to mamaaaaaaaaaaaaaaaaa!


För de av er som undrade så kommer ringarna ifrån Net-a-porter, Brown's Fashion, Topshop, Forever 21, Cocoo.se och Rock By Sweden.

It would look fucking awesome on me

Var längesedan jag la ihop något sådant här. Satt och porrsurfade lite inne på Net-a-porter och drömde mig bort bland alla dyra kläder. Kunde som vanligt plocka ut flera grejer och sätta ihop en dröm-outfit. I fucking like! Det här är helt i min smak. Problemet är bara att jag känner att jag verkligen vill ha det här nu. Jag vill kunna klä på mig de här kläderna imorgon och traska iväg till skolan.


It's OK if you want to go away and pretend like you don't bother

Världen var verkligen inte på min sida imorse. Kommer till centralen och inser till min stora fasa att alla kommande tåg in till Stockholm är inställda. Det tjatas om ersättningsbussar, men inga finns faktiskt på riktigt. Efter att ha vankat av och an i en timme ringde jag pappa och fick honom att sjukanmäla mig så jag kunde åka hem. Hade ju inget val. Hade missat hela tv-produktionen om jag ens lyckats ta mig in. Fruktansvärt irriterande, kan jag tala om. För det här händer mig fan var och varannan dag. Arg.

Hemma har jag myst i soffan med datorn i knät. Ovanligt, right? Försökte mig på att kolla på Fame, men fy helvete vilken dålig och klyschig film. Satt bara och irriterade mig på alla karaktärer och deras fjantiga personligheter. Däremot tankade jag hem My Sister's Keeper, för där har vi en film i min smak. Bara trailern får mig att gråta. Funderar på att tvinga Micke att se den på fredag. Eller så väljer jag att tjura i min ensamhet. We'll see.


Cervello - Stay And Bleed

One of these days these boots are gonna walk all over you

Ligger i soffan utanför mitt rum och spelar Mahjong Titans. Men det går verkligen inte bra. Det känns inte bra. För i vanliga fall kan jag spela hur många omgångar av Mahjong som helst och "vinna" varje gång. Nu har jag vunnit två gånger. Två gånger av.. för många. Jag kan liksom inte ens få känna mig som en mästare när det gäller ett simpelt spel.

Innan jag lyckades ta mig hem i snökaoset traskade jag förbi Monki och spenderade pengar jag egentligen inte har. Fick med mig ett par skapligt coola skor hem för ett skapligt jävla bra pris (de var nedsatta med 75%). Ingen, inte ens du Oliver, kan tala om för mig att de här skorna är fula. För jag älskar dem! Och jag vet att jag kommer kick some ass i dem.


Fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fucking fuck

Min iPod och jag är inte speciellt bra vänner just nu. Mitt iTunes och jag är inte speciellt bra vänner just nu. Apple och jag är inte speciellt bra vänner just nu. Hur kommer det sig att deras iPods slutar fungera helt efter ett tag? Vet flera vänner som varit tvugna att köpa nya för att den iPoden de har helt enkelt inte fungerar längre. Och nu verkar turen ha kommit till mig. iTunes vägrar känna av iPoden och därför synkroniseras ingen musik. Fan vad lack jag blir.

500 Days of Summer


This song is not for you lovers

Som det förra inlägget hintar om ska jag nu alltså på AC/DC den 3e juni. Min allt för bra pojkvän ringde imorse strax efter tio och talade om att jag numera var uppbokad det datumet. Jag var tvungen att göra en liten segerdans efter att vi lagt på. Var ju tvungen att släppa ut lite av all den glädje jag hade. Och har, för den delen. Du är bäst ♥

Är till min stora lycka dessutom ledig idag. Eller, plugga måste jag fortfarande göra, men jag behöver inte göra det i skolan! Skönt as hell. Så innan jag sätter igång med historian och engelskan hade jag tänkt äta svampnudlar och se 500 Days of Summer. Har hört så mycket bra om den så jag tyckte att det var dags att se den nu.


Holy mother of fucking God


I want you people to get to know me a little bit better

Jag är beroende av att ständigt höra ny musik.
Jag gillar att kliva upp på morgonen och känna att jag är totalt utvilad.
Jag äter helst sent på kvällen, ju senare desto bättre, ju senare desto godare.
Jag säger ja till en öl, eller två.
Jag ger mig sällan in i
matteboken och alla tal den har att erbjuda.
Jag är duktig på att slarva bort saker, viktiga som oviktiga och att snooza.
Jag stör mig på folk som inte kan de oskrivna tunnelbane-reglerna.
Jag läser alla intressanta biografier jag kan komma över.
Jag är vackrast när jag är full, i alla fall känns det så.
Jag skrattar åt allt som erbjuds.
Jag är en typisk drömmare, älskar att fantisera om framtiden.
Jag har aldrig sett en hel James Bond-film.
Jag är lycklig när jag står i ett publikhav och känner basen i bröstet.
Jag trivs inte i sällskap med osociala människor.
Jag är dålig på vardag och att vara tyst.
Jag är rädd för att bara stå och trampa på samma ställe.
Jag älskar
att vakna upp bredvid min dude.
Jag uppskattar sommaren efter att det varit vinter för länge.
Jag tror på mig själv.

Upcoming album-releases in 2010

Januari
Leighton Meester - Love Is A Drug (25e), Royal Republic - We Are The Royal (27e)

Februari
HIM - Screamworks: Love in Theory and Practice (9e), Fear Factory - Mechanize (9e), Angels & Airwaves - Love (14e), Story Of The Year - The Constant (16e), Alkaline Trio - This Addiction (23e), Lifehouse - Smoke & Mirrors (23e), Butch Walker - I Liked You Better When You Had No Heart (23e), Dark Tranquility - We Are The Void (24e), Goo Goo Dolls - Something for the Rest of Us

Mars
Amy McDonald (8e), Jimi Hendrix - Valleys of Neptune (8e), The Whigs - In The Dark (16e), Social Code - Rock 'N' Roll (23e), Scorpions, Sonic Syndicate, Good Charlotte - Cardiology

April
Slash - Slash & Friends (6e), Sick Of It All - Based on a True Story (20e), Deftones (27e), Coheed and Cambria - Year of the Black Rainbow, Bullet For My Valentine

Maj
Britney Spears

December
Alter Bridge - Alter Bridge III (28e)

Övriga band/artister som släpper album under året
No Doubt, Social Distortion, The Offspring, Disturbed, Head Automatica, Kings of Leon, As I Lay Dying, Metro Station, My Chemical Romance, Amy Winehouse, Everclear, Incubus, Hawthorne Heights - Skeletons, Dropkick Murphys, Nine Inch Nails, The Strokes, Linkin Park, Avril Lavigne, Secondhand Serenade, Kelly Clarkson, From First To Last, Sum 41, Panic! at the Disco, Limp Bizkit - Gold Cobra, Red Hot Chili Peppers, MGMT - Congratulations, Bad Religion, Jimmy Eat World, The Shins, Matchbox Twenty, 3 Doors Down, Against Me! - White Crosses, Coldplay, Hole - Nobody's Daughter, Deep Purple, Evanescence, Iron Maiden, Korn, Maroon 5, Motörhead, Oasis 2.0, Radiohead, Van Halen, Rooney, Shinedown, Stone Sour, Switchfoot - Vice Verses, Tommy Lee

I'm through, my time has come to shine, I'll break the rules and cross the line

Jag har höjt deras låt All Because Of You till skyarna. Jag har headbangat och luftspelat till den i min ensamhet. Och jag har innerligt hoppats på att debutplattan från Royal Republic ska vara något utöver det vanliga. Den släpps den 27e (eller enligt andra rykten redan imorgon) och jag väntar spänt. Jag tror nämligen att We Are The Royal kan komma att bli en av årets bästa plattor. Allt tyder nämligen på det om man lyssnar på de tre låtarna som finns uppe på deras MySpace. Tommy-Gun är om möjligt ännu bättre än debutsingeln.


We don't celebrate sundays, but they can be pretty good after all

Dåligt med uppdatering här. Yes, I know. Har bara blivit så, vilket är skönt för nu har jag fått tillbaka skrivlusten. Den stupar ju ibland nerför en svart backe. Gårdagen spenderades hemma hos Jonna på förfest med tema: blå. Var sjukt roligt och kördes bland annat Galenpanna. Sen hamnade vi hemma hos någon annan och efter det bar det av hem. Allt som allt blev jag full väldigt, väldigt snabbt. Kände det på mig redan när jag öppnade första ölen och oh yes. Det gick rätt upp i huvudet i high-speed.

Nu är min dude iväg och tränar. Jag har tydligen lovat honom massage ikväll.. why oh why kan man ju undra? Men när jag ändå är på G och kör en snäll-turné kan jag lika gärna krydda den lite extra. Beger mig snart iväg till Ica för att köpa något med mycket kalorier i. Och nej, jag tänker inte tala om att jag har köpt något förän han läser det här. Hej snygging, visst fan är jag bra ibland?

For those about to rock, we salute you

Hade min första lektion i Tv-produktion B idag. Man märker verkligen hur mycket seriösare det här är än A-kursen and I like. Dessvärre kan jag ha hamnat i en av de mest okreativa grupperna någonsin. Vi var 20 pers och inte speciellt många kunde komma med vettiga idéer till tv-program. Eller någon idé över huvud taget för den delen. Men det där ska nog lösa sig och bli riktigt bra till slut.

Fick ett sms av pappa idag som talade om att AC/DC kommer till Stockholm Stadion 3 juni. Tror inte att det finns någon som blir speciellt förvånad om jag säger att jag vill gå? Och att jag ska ha en jävla biljett? Nej just det. Vore ju skapligt fint med AC/DC och Kiss inom loppet av två veckor. Rock n roll dream.


A whiter shade of pale

Badrumsspegeln ljuger aldrig, den kastar sanningen rätt i ansiktet på en. Men just idag önskar jag fan att den kunde dra till med en liten vit lögn. Det här är inte okej, inte det minsta. Hej Snövit! Och ja, lägg märke till exakt samma lutning på kroppen, samma pose och samma tröja.


Just look at the mess you've made, it's such a shame

Vaknade upp helt svettig och utmattad imorse. Den drömmen jag hade haft under natten var fan inte att leka med. Jag var jagad, och Joel Kinnaman jagade mig. Eller i alla fall någon som var väldigt lik honom. Det kan man ju tycka verkar lite småmysigt. Men inte alls! Han ville inte se mig levande. Av ren utmattning snoozade jag en, två, tre, fyra och fem för många gånger och hoppade engelsklektionen. Åkte sen till skolan för lite historia. Där jag påbörjade en fördjupning om Georgiana Cavendish, hertiginna av Devonshire. Kände inte att Antiken var min grej så valde en favorit från 1700-talet istället.

Snart blir det mat och sen skriva ihop PoF-grejen jag inte lämnat in på evigheter och plugga matte. Fantastisk kväll, verkligen. How I love to study. Men med lite musik på hög volym ska det säkerligen fungera utmärkt. I alla fall PoF-delen. Matten går dåligt vilket som.


You Me At Six - Underdog

I'm not looking for your sympathy, I just need some space

Fy fan vad jag blir trött på alla dessa krav, måsten och förväntningar. Samtidigt som jag försöker lösa min (o)ekonomiska situation och tidsbrist som leder till att jag inte kan ha extrajobb, så ska jag leta praktik - för den infaller ju i början på april. Och just det, sen kom påminnelsen om att jag bör ha ett sommarjobb. Fuck you, fuck you very very much. Finns fan inte ord för hur stressad jag är över det här och hur dåligt jag mår på grund av det. Men nej, Michaela kan ju inte må dåligt, för hon visar ju inte det öppet. Hon löser ALLTID allting. Oh.. ja..


The light that burns twice as bright



Två riktigt bra album har redan släppts i år. Och jag hörde båda idag faktiskt! Lostprophets - The Betrayed och You Me At Six - Hold Me Down. Lyssna och njuut fuckers. För det gjorde jag.

It's not the end of the world but I can see it from here

Sitter i skolan nu. Har varit här i över en timme trots att jag börjar 11:00. Anledningen till detta var att min självdisciplin låg på noll igår och jag blev kvar ytterligare en natt hos Micke. Problemet var bara att nycklarna låg hemma i Södertälje och jag var då tvungen att pallra mig upp vid sex, när han skulle till jobbet. Hale-fucking-lujah! Sved inte alls till inombords när jag tänkte på att jag hade kunnat ligga kvar ytterligare 2 timmar om jag bara lagt ner nycklarna i väskan i fredags.

Matilda, den ängeln, kom dock lite tidigare till skolan (inte för min skull, men vi kan låtsas). Så sällskap har jag! Innan hade jag placerat mig i en av skolans soffor med väskan som kudde och The Duchess i iPoden. Första gången på länge jag kollade på film i min iPod, men det passade finfint just idag.


Everybody's working for the weekend, everybody wants a little romance

Fick vakna upp ensam den här morgonen också. Vilket privilegium, huh? Jag åker till Eskilstuna för att spendera tid med min dude men i gengäld får jag en hel säng för mig själv när jag vaknar. Nej, nu ska jag inte vara sån. Måste man jobba så måste man. Men ni förstår vad jag menar, eller hur? Lite surt känns det.

Av den simpla anledningen att någon, inte jag, jobbar den här helgen har det liksom inte hänt någonting. Inte mer än att vi avverkat filmer och tv-tablån och lyssnat på en jävla massa musik. Det här känns som en ytterst konstig helg. Måste dessutom åka hem redan idag. Woho, vad mycket vi har hunnit ses. Men jag antar att jag ska vara glad att vi över huvud taget har setts. Det kan alltid vara värre, typ.


We both lie silently still in the dead of the night

Har sovit riktigt dåligt. Micke åkte iväg och jobbade igårkväll, runt ett någon gång. Så jag fick sova själv. Roligt, verkligen. Och det gick ju som det gick. Vaknade ett flertal gånger och låg och lyssnade på hissen som ständigt gick upp och ner. När jag väl slog upp ögonen vid 10 gick det verkligen inte att somna om ytterligare en gång. Så nu har jag placerat mig i soffan och dragit igång Spotify.

Försöker svara på sms jag fått men till vissa tar det två decennier att få iväg smsen. Så jag orkar inte. Nu vet ni det, om jag inte svarar på sms så är det helt enkelt för att Comviq förstör. Och just det, jag tänker fortfarande på det älskade linnet från Monki. Have to have.


Music's the reason why I know time still exists

Vilken är världens bästa låt?
No Doubt - Sunday Morning


Vilken är dagens mest lyssnade låt?
Liquido - Narcotic


Vilken är veckans mest lyssnade låt?
Fallbrooke - Losin' It


Vilken låt får dig att gråta?
Brad Paisley & Alison Krauss - Whiskey Lullaby


Vilken låt får dig extra glad?
Danko Jones - Forget My Name


Vilken låt vill du alltid höra på fest?
Gotthard - Lift U Up


Vilken låt har du ett speciellt minne till?
Volbeat - Radio Girl


Vilken låt har du ett dåligt minne till?
Slipknot - Wait And Bleed


Vilken låt kan du inte tröttna på?
Three Days Grace - Riot


Vilken låt lyssnar du på just nu?

Foo Fighters - But, Honestly


Try as they may they could never define what's been said between your heart and mine

Det här känns inte bra. Inte alls, inte alls inte alls. Jag har hittat något så fruktansvärt, vidrigt och äckligt snyggt från Monki som jag måste ha. Men eftersom att mitt kort skulle eka för att det är så tomt om det nu var möjligt kan jag inte köpa det. Seriöst, jag skulle sälja min själ för det här linnet, känner ett enormt ha-begär. Fan i helvetet. Och nej, jag tänker inte visa bild. För då är det något annat fanskap som går raka vägen dit och köper det. Inte okej!

Nej, usch. Bort från det tråkiga och nu till det roliga. Sitter och myser framför datorn med freedags-feeling till 100, vilket är en känsla lätt att älska. Vid kvart över sex tar jag tåget till Eskilstuna och innan dess ska jag duscha och sen bjuder pappa på mat. Hoppas jag. Ikväll blir det soffhäng med min dude, så jävla skönt. För står trött skrivet i pannan på mig.


If you have a problem I'll be here for you

Kollar på Made in Sweden tillsammans med Natalie. Fan vad jag älskar Anders Bagge. Kan de inte göra ett program om bara honom? Han är så mysig och underhållande. Vi (jag och Natalie) har käkat tacopaj, Jelly Beans och bullar och catchat upp om den senaste tiden. Vi ses nämligen inte så ofta, men jag antar att det är så det blir med pressade scheman och mycket att göra på olika håll.

Hade tänkt att jag skulle kolla Victoria's Secret Fashion Show innan jag går och lägger mig. Lär väl få kroppsångest x200 och vilja springa ett marathon efter, men det är coolt. Det tycker jag.


Albumet som bara växer mer och mer i mina öron


You left the sweetest taste in my mouth

Försöker bli av med min huvudvärk som framkallar ett oändligt illamående. Det går inte så jävla bra. När det kommer till mens- och huvudvärk är jag en vekling. Jag saknar mina hörlurar som ligger hemma hos Micke. Det är inte samma sak att lyssna på Spotify utan dem. Och som jag saknar Micke. Det är ett fruktansvärt tjat om det i den här bloggen, jag vet, jag vet! Men det blir så när man bor flera mil ifrån varandra och bara ses på helger. Försöker trösta mig själv med Chuck Ragan. Don't know if it's working.


Chuck Ragan - For Broken Ears

We've got the power, who's got the action?

Behöver ni något som piggar upp i det här förjävliga vädret och i den här förjävliga månaden? I know I need it. Kolla in klippet nedan från RAW med Kodjo Akolor. Han är så fruktansvärt rolig och klockren rätt igenom. Det här är humor, när den är som bäst.


You're a proof that not all women are insane

Tröttheten ligger som ett stort moln över mig. Har vant mig vid att i alla fall få sova till 10 om dagarna och inte behöva åka kollektivtrafik 3 timmar om dagen. Det tär på en mer än vad man tror.

Om jag fick som jag ville skulle jag spola fram till helgen redan nu. Är så less på veckorna som bara går på ren rutin, vilket är det absolut värsta jag vet. Vill att det ska hända oväntade saker och inte bara se samma människor, samma platser och göra samma saker varje dag. Blä, shoot me.

Nu beger jag mig till sängen. Ska väl kanske läsa några sidor i Heroin Diaries innan jag stänger av systemet för den här dagen. Good night, sleep tight fuckers.


Top 10 tunes of 2009

Gör som min dude och väljer ut 10 favoritlåtar från det gånga året. Har kommit så fruktansvärt mycket bra musik och jag hoppas verkligen att det här året bjuder på ännu bättre.

1. Creed - On My Sleeve


2. Thousand Foot Krutch - The Part That Hurts The Most (Is Me)

3. Royal Republic - All Because Of You


4. The Used - Meant To Die


5. Mustasch - Lonely


6. Fallbrooke - Losin' It


7. Three Days Grace - Lost In You


8. Aiden - Scavengers Of The Damned


9. Paramore - Brick By Boring Brick


10. Mayday Parade - If You Can't Live Without Me, Why Aren't You Dead Yet?


Vi som nästan kom med på listan: Biffy Clyro - Bubbles, Sick Puppies - Don't Walk Away, Breaking Benjamin - Give Me A Sign, Corroded - Bleed och Switchfoot - Your Love Is A Song.

You're the queen of everything, as far as the eye can see

Håller på med en ny design till bloggen. Fan så snabbt jag tröttnar. I och för sig lyckades jag behålla den gamla skapligt länge för att vara mig.. Men det kändes som att en ny skulle vara på sin plats nu.

Missade bussen imorse och hade bara en lektion så det kändes bara onödigt att åka dit för att endast vara där i 30 minuter och sen vända hem igen. Fan så jag kokade när busschaufören gasade iväg precis när jag kom fram. Fuck you, hoppas du får en förjävlig dag!

Nu börjar dock det tråkiga. Plugg, plugg, plugg. Det tar fan aldrig slut. Men egentligen är det mest mitt fel då jag skjutit upp allt så länge och dessutom varit sjuk. En bit har jag dock kommit, så kanske dags för en belöning snart?

The Fray - Never Say Never (mysigaste låten just nu)

I wanna rock n roll all night

Bilder från i fredags. Bättre sent än aldrig! Började med ölhävning, slutade med rock n roll på golvet. Just the way we like it. En riktigt jävla bra fredag.










Get well soon

Gick upp omänskligt tidigt idag. Eller i alla fall alldeles för tidigt för att vara mig, men just därför blev jag så stolt. Tänkte inte ens tanken att somna om, snoozade bara mina två obligatoriska gånger (man bör alltid belöna sig själv med minst två snoozningar) och klev sedan upp. Hann med bussen och allt gick som på räls. Dagen har flytit på bra. Förutom en sak..

Jag har saknat Micke något så fruktansvärt. Måste erkänna att jag aldrig trodde att jag skulle sakna honom så mycket som jag gör. Trodde att jag kanske skulle tycka att det var lite skönt att få space nu när vi ändå varit med varandra i två veckor. Men inte alls. Får hela tiden en klump i magen när jag tänker på att jag inte har någon att mysa ner mig i soffan med när jag kommer hem och att sängen gapar tom. Vill kunna prata tills jag somnar men nej, det går inte.

Dessutom är min dude sjuk. Då vill jag ju bara vara med honom ännu mer. Hope you're getting better.


Give me a chance

Har varit en riktigt seg dag. Åkte till skolan lite tidigare för att hinna med en tur in på Donken tillsammans med Matilda, Mathilda, Oliver och Hannah innan matten drog igång. Åkte hem så fort den var över och däckade i soffan med datorn. Och ja, så mycket mer än det har inte hänt idag. Kollar nu på Paradise Hotel och sen blir det sängen.

Har börjat ta tag i min skolsituation. Pratade med mamma idag och ska prata med min mentor på torsdag. Ska försöka jobba ikapp det jag missat och sen göra något åt det faktum att jag inte lär mig ett skit på lektionerna. Att jag bara spenderar onödig tid tillsammans med lärare som inte ger mig ett smack.

Och vad i helvete? Vem fan släppte in Franscesca igen?

I gotta go back, back to school

Okej! Då gör vi oss redo för första skoldagen 2010. Måste dessutom klara mig utan mobilen hela dagen. Hur fan ska det gå? Hur fan ska jag klara en hel mattelektion utan att smsa Micke och klaga på hur mycket jag hatar matte? Fuck.


I found a way to get lost in you

Sitter i soffan med min dude. Han kollar på Sporten, jag hatar Sporten. Jag hatar även söndagar, för de betyder att helgen är över, att det roliga är över. Och jag hatar den här söndagen extra mycket. Inte för att skolan börjar imorgon, utan för att jag träffat Micke varje dag i över två veckor och nu är det slut på det. Det är sjukt hur lätt man vänjer sig vid sällskap av någon man tycker så mycket om.

Idag har vi bara slappat runt hemma. Lagat mat och kollat tv. Tanken var att jag skulle få hjälp med all den matten jag inte förstår, men eftersom matteboken är spårlöst försvunnen blev det inte så. Nu är det I en annan del av Köping vilket är en stor favorit. Puss fuckers.


I'm just a little bit hung-over

Kvällen igår bjöd på fest. Var ju Sandra som skulle firas. Hade sjukt roligt, just like always with these guys. Träffade även Linda som jag inte träffat på säkert 3 månader vilket var mycket roligt. Det är sjukt vad tiden går fort. Mådde inte så bra när de andra drog vidare ut på krogen. Hamnade på knä framför toaletten och ja, you know the rest.

Dagen har i princip bara spenderats i soffan med min dude. Vi har kollat minst 7 avsnitt av One Tree Hill och käkat kebab, självklart. Nu är han och tränar och sen bär det av hem till mig. Blir en lugn kväll.


Happy b-day to you

Ikväll firar vi Sandra som blir 19 år "gammal". Grattis snygging!


Please don't take the baby to the liquor store

Sitter i soffan och viker mig dubbel. Av mensvärk. Satan så ont jag har. Försöker tänka bort värken, eller inte bry mig om den, men alla ni som lider av samma problem vet att det inte går. Hur mycket man än försöker. Blä. Nu ska jag rota igenom min väska med kläder som är skrynkliga, använda, illaluktande och gud vet vad. Jag hade inte räknat med party ikväll, men så blev det visst. Och jag klagar inte. Jag har bara inga kläder. Och ingen ork till att duscha.


15 new/upcoming movies I would like to see

Brothers:


Alice in Wonderland:


The Last Song:


Sex and the City 2:


Daybreakers:


Robin Hood:


Farsan:


The Lovely Bones:


The Young Victoria:


The Invention of Lying:


Dear John:


Shutter Island:


Valentine's Day:


The Stepfather:


Snabba Cash:

All the hurry and wait

Det här känns som min första riktiga lovdag då jag inte behöver stressa runt, åka tåg, fixa med saker, passa tider. Idag kunde jag sova tills jag kände för att gå upp, strunta i att borsta tänderna, lägga mig i soffan, slötitta på TV, slösurfa och lyssna på musik. Roffade åt mig Mickes byxor som hänger nere vid knäna så fort jag reser mig upp och hans tröja som är jävligt varm. Snart ska jag bege mig till Ica, för hungern gör sig påmind och dessutom vill jag ha choklad. Hej mens!


Top 10 greatest albums of 2009


1. Thousand Foot Krutch - Welcome To The Masquerade. Står kvar på ohotad första plats sedan det lyssnades på för första gången. Bandet är min största och bästa musikaliska upptäckt från förra året och albumet tillhör mina all time favorites.


2. Mustasch - Mustasch 3. The Used - Artwork 4. Plan Three - Screaming Our Sins 5. The Baseballs - Strike 6. Three Days Grace - Life Starts Now 7. Sick Puppies - Tri-Polar 8. Breaking Benjamin - Dear Agony 9. Dope - No Regrets 10. Creed - Full Circle

Live fast and die young

Tillbaka efter en sjuhelvetes jävla resa till Vemdalen. Vet fan inte vart jag ska börja, både Sandra och Micke har skrivit så utförliga versioner av trippen att jag egentligen inte skulle behöva göra det själv. Men why the hell not?

Tisdag: Vi packade två bilar till bristningsgräns med skidprylar, väskor och öl. Jag och Sandra fick ett baksäte för oss själva där vi röjde satan till den musik som bjöds från Linus och Nils-Robin. Skratten hördes förmodligen långa vägar utanför bilen och när första ölen väl öppnats började ett helvete med kissnödighet. Ett flertalet gånger fick vi kasta oss ur bilen och sätta oss efter vägkanten med skorna på fel fot för att snart kunna pusta ut. Att vara kissnödig är fan så jävla jobbigt. Väl framme i stugorna åkte ölen fram och likaså ölspelen.

Onsdag: Jag mådde inte bra. Var bakfull och dessutom illamående av vad jag förmodar var en pizza vi åt dagen innan. Men upp och åka i -27 skulle vi i alla fall. Väl i backen skulle jag för första gången åka lift. Jag minns inte senast jag var så nervös. Benen skakade och jag ville bara kräkas. Själva ankarlifts-färden gick utmärkt men när jag skulle av gjorde jag en fet vurpa. Resten av dagen fortsatte med halvt ostadiga ben på en snowboard. Jag, Sandra, Micke och Dennis skrattade gott åt varandra. Väl tillbaka i stugan bestämde sig jag, Sandra, Erik, Micke och Nils-Robin för att basta. Shot efter shot efter shot slank ner och efter att ha pressat oss själva till det yttersta slöt vi upp med de andra i stugan för ett helt sjukt ölspel.

Torsdag: Dagen vi alla sett fram emot, nyårsafton. Vi pallrade oss återigen upp för att åka. Tog en taxi till backen och lyckades faktiskt ganska bra med att ta mig ner för den. Fick en ankarlift precis under ögat dock, och kände mig allmänt knockad resten av dagen. När alla kände sig färdiga begav vi oss mot afterskin där ett "helt ok" liveband spelade. Några öl senare begav vi oss hem för att bli bjudna på mat. Och helvete så gott det smakade. Efter att ha ätit färdigmat och annat skit är riktig och tillagad mat det bästa som finns. Sedan började fixandet. Skumpan flödade och alla skulle göra sig fina. Vid elva någon gång gick taxin mot nyårsfirandet. Lyckligtvis undkom vi kön och fick gå in vid sidan om. Tolvslaget hann vi precis med att fira alla tillsammans. Det var kyssar och kramar åt höger och vänster. Mer högljutt och lyckligare gäng fanns inte. Under resterande tid av kvällen dansade jag och Sandra runt och var överallt och ingenstans. Träffade på testosteronstinna killar med kuken halvt utanför byxorna som gärna gav bort sina drinkar. Jag och Sandra sågs tydligen inte till så mycket av vårat eget gäng, och när vi väl gjorde det skrek vi lite och försvann sedan tillbaka in i folkmassan, fy fan så kul det var! När kvällen var över fick vi vänta på skjuts hem i över tre timmar i -30. Men den historian lämnar jag utanför bloggen, jag har halvt förträngt den.

Fredag: Vaknade upp med en fet bakfylla och ett taskigt minne. Ingen kunde riktigt komma ihåg hur mycket som hade druckits dagen innan - och ingen ville nog minnas. Jag, Sandra, Micke och Dennis stannade kvar i stugan medans de andra tog sig ut i backen igen. När det blev kväll åkte ölen och även Pictionary fram. Det blev ett par galna timmar med det spelet och skratt som aldrig tog slut. Ritningarna kan nog gå till världshistorien som både roliga, konstiga och fula.

Lördag: Precis som dagen innan stannade jag, Sandra, Micke och Dennis kvar i stugorna medans de andra gjorde backarna osäkra. Vi låg halvt döda i soffan och kollade på Mina jag och Irene innan vi pallrade oss iväg till Ica. På schemat stod matlagning. Tillbaka i stugan lagade jag, Sandra och Micke sedan tacos till 9 personer. Maten försvann på två röda och snart var Pictionary framme igen. Kvällen avslutades med det galnaste ölspelet av dem alla.

Söndag: Dagen då vi skulle åka hem. Ingen i våran stuga hade kommit ihåg att ställa klockan, men vi var snabbt uppe ändå och plockade och städade. Sedan packade vi in oss i bilarna igen och bar oss av hem, mot verkligheten. Jag och Sandra försökte roa oss på bästa sätt för att fördriva tiden, men det slutade mest med en massa läspande. Blev två matstopp. Ett i Sveg och ett när vi var tillbaka i Eskilstuna. Kändes skapligt tråkigt att vara hemma igen..

Bilder kommer senare. Och tro mig, ni vill se dem.



RSS 2.0