You know I miss you

Jag och Isabell, the punggurglers.

Jag saknar allt som har med Peace & Love att göra. Vill tillbaka nu och slippa sova ensam, låta mig själv vara skitig dygnet runt, få för lite sömn och för mycket av annat, skratta åt oväsentliga saker, träffa sköna människor, ha vattenkrig med ofrivilliga offer, lyssna på bästa livemusiken och kissa på bajamajor.

Love it all.

Honey, I just made out with you

Någon gång undrat över hur jag är live? Sluta undra och kolla in när vi biktar oss inne på festivalområdet. Notera att jag pratar från och med att kameran slås på till att den stängs av, precis som det är IRL..

Kolla biktningen här.

You know you love me

Jag är hemma. Jag har överlevt. Jag uppdaterar imorgon. Ok?

See you in a weekIkväll tar jag mitt pick och pack och drar till Borlänge för festival i en vecka. Är tillbaka på söndag. Kommer ju inte att kunna uppdatera bloggen men min twitter kommer att uppdateras flitigt, det lovar jag!

Ha världens bästa och soligaste vecka! Puss

Such an unperfect match in a perfect way


And I realize I would look so damn good by your side
My bright colors against your dark
My worn out-style against your well-wornGive me those shoes, bitchVem bär vad?


Don't remember where I got it from

I do not care what car you drive, where you live. If you know someone who knows someone who knows someone. If your clothes are this years cutting edge. If your trustfund is unlimited. If you are A-list, B-list or never heard of you-list. I only care about the words that flutter from your mind. They are the only thing you truly own. The only thing I will remember you by.

I will not fall in love with your bones and skin. I will not fall in love with the places you have been. I will not fall in love with anything but the words that flutter from your extraordinary mind.

The fucking truth

"When I was 5 years old, my mom always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment and I told them they didn't understand life."

Source: le Love


The secrets of my beating heart are breaking free out of the dark

Idag är en hemma-dag. Lyssnar på fantastisk musik. I en av spellistorna fanns dock en låt jag inte ville höra; David Guetta - Everytime we touch (feat. Steve Angello & Sébastian Ingrosso). För den påminner mig om någon jag inte vill bli påmind om. Jävligt bra är den dock.
Håller på och funderar över packningen till Peace & Love. Kläderna känns relativt klara, blir i princip leggings, diverse tees och Converse hela veckan. Ska sätta upp tältet ikväll också så att man kan känna sig som ett fucking pro när man anländer, he he. Men utöver sista planeringen med brudarna händer inte mycket..
Puss!

I'm just a teenage dirtbag baby, like you

teenage dirtbag
teenage dirtbag by kidonfire featuring Balmain

Jag har tråkigt och provade på Polyvore för första gången.
Photoshop är bättre, det här var fan knepigt.


L'idole
Vogue Paris, February 2008
Photographer: Peter Lindbergh
Styling: Emmanuelle Alt
Model: Isabeli FontanaWorking-class hero

Jag jobbar om dagarna den här veckan. På ett tryckeri. Idag har jag rensat arkivet. Glamouröst va? Det hade kunnat vara roligare, men det hade också kunnat vara tråkigare. Har lunch nu. När jag kommer tillbaka väntar ytterligare tre timmar av jobb..

I like/I don't like
+ Sociala sammanhang. Jag älskar alla sammanhang där jag får prata med intressanta människor. Att prata, diskutera och utbyta erfarenheter är bland det bästa jag vet!
+ Rainy day-music. Det finns mycket att klaga på angående vädret vi har just nu, men musiken jag lyssnar på i kombination till det är alldeles underbar och lugn - Anthony & the Johnsons, John Mayer, Joshua Radin, Priscilla Ahn mfl.

- Vädret. Musiken i all ära, men den kan jag ju faktiskt lyssna på även när det är soligt! Det var alldeles för lång tid sedan vi såg sol senast.
- Södertälje. Jag bor i en stad som jag fullkomligt hatar. Och tacka gudarna för att jag inte valde att gå i skolan här. Förstår inte varför folk kan välja att stanna här. Det finns absolut inget som tilltalar mig här.

Sunday morning in church

Var på konfirmation idag. Inte jag som konfirmerade mig, utan min 'pappas-flickväns-dotter'. Det var långtråkigt och dessutom såg jag inte så mycket. Nej fy, kyrkor är inget för mig. Inte religion och sånt heller. Inte nog med det så kände jag mig inte direkt välkommen. Jag menar, de ber ju inte för de som inte är döpta..

The ultimate festival outfit


Grym festivaloutfit skapad av mig hos Looklet. Looks like that's going to be my inspiration.


A lot of pieces are missing


Pussel var det ja. Håller på och lägger ett pussel med en Roy Lichtenstein-målning som till slut ska bli en tavla. Kan bli jävligt nice. Vart den ska hamna sedan är inte riktigt bestämt.

Get to know me a little bit better

Jag busted inne på Mimi's toa, kodak moment.

CURRENT OBSESSION: Ringar. Aldrig intresserat mig för smycken tidigare. Men nu jävlar. Feta, stora och krångliga att titta på. WEIRDEST OBSESSION: Irländska sånger á la Galway Girl och Fairytale of New York. Jag har någon slags romantiserad bild av ett Irland fullt av pubar med packade irländare som sjunger och är lyckliga. WHAT ARE YOU WEARING TODAY? Underkläder, Vogue-tröja och jävligt sköna men fula byxor. WHY IS TODAY SPECIAL? Jag ska träffa min BFF och lägga pussel! Och nej, det är inte ett skämt. WHAT WOULD YOU LIKE TO LEARN TO DO? Surfa, åka bräda och spela piano. Sen är jag nog nöjd! TODAY'S DINNER: Pasta med mycket vitlök och annat tjaffs! LAST THING YOU BOUGHT: Don't remember, senaste materiella prylen var väl den randiga tröjan på bilden! WHAT ARE YOU LISTENING TO RIGHT NOW? Anthony & the Johnsons, så hjärtskärande vackert. FAVORITE WEATHER: Solsken, runt 25 grader. Då är det som bäst. Annars kan jag tycka att regn har sina fina stunder. MOST CHALLENGING GOAL RIGHT NOW: Få ihop en fungerande packning till Peace & Love samtidigt som jag ska klara av jobb från 7-16 nästa vecka. Stackars mig.. IF YOU COULD HAVE A HOUSE TOTALLY PAID FOR, FULLY FURNISHED ANYWHERE IN THE WORLD, WHERE WOULD YOU LIKE IT TO BE? En lägenhet med balkongutsikt mot havet i Brighton, EnglandFAVORITE VACATION SPOT: Brighton. WHAT WOULD YOU LIKE TO HAVE IN YOUR HANDS RIGHT NOW? 45 million dollars, eller något i den stilen. Eller något som skulle kunna ge mig Nobelpris. WHAT WOULD YOU LIKE TO GET RID OF? Några kilon kanske om man får önska. IF YOU COULD GO ANYWHERE IN THE WORLD FOR THE NEXT HOUR, WHERE WOULD YOU GO? Los Angeles baby. LANGUAGE YOU WANT TO LEARN: Visserligen kan jag redan lite franska, men skulle inte vara fel att kunna det näst intill flytande. WHAT DID YOU DREAM OF LAST NIGHT? Kommer nästan aldrig ihåg sådant. ONE THING THAT YOU WOULD SNITCH OUT OF SOMEONE'S CLOSET WITH NO REGRETS? Jag skulle kunna sno alla existerande Balmain-plagg från de senaste 2-3 kollektionerna ur någons garderob utan att få det minsta dåligt samvete. FAVORITE PIECE OF CLOTHING IN YOUR OWN CLOSET: Mina 2x oversize tees från Cheap Monday. Mycket väl använda. DREAM JOB: Rockstar, utan tvekan. Sen kan jag tänka mig butiksinnehavare, journalist på fet modetidning, trubadur eller något med styling/inredning. PERSONAL ASPIRATIONS ATM: Att köra hårt hela sommaren ut!


Trying to make a new design

Designen håller på att göras om, från grunden. Vilket kanske inte undgår någon. Var så less på den. Vill ha nytt och enkelt så att jag förhoppningsvis inte tröttnar lika lätt igen.

Puss!

Love Makes the World go Round


Vogue Paris, June/July 2009
Photographer: Bruce Weber
Styling: Carine Roitfeld
Models: Sasha Pivovarova & Johnny Angel


Beautifully imperfect

En favoritvideo från YouTube.

Sveriges bästa komiker, eller?

Tittar på Magnus Betnérs 'Tal till Nationen'. Han är ett geni och så jävla rolig. Han är kanske Sveriges bästa komiker. Just för att han tar upp så pass viktiga ämnen och gör något kul och allvarligt av det.

Music all summer long

Har varit en usel bloggare den senaste tiden, men jag har inte riktigt känt för att blogga och känner fortfarande inte riktigt för det. Men jag måste berätta något exciting för er! Bokade biljett till Peace & Love för några dagar sedan. Åh, jag är så uppspelt! Fatta, jag ska se Mötley Crüe, the Kooks, the Sounds, Hoffmaestro, Volbeat, Lykke Li, Backyard Babies, Keane, Peter Doherty, Gogol Bordello, Håkan H och Moneybrother live! Och en massa annat svinbra dessutom. Åh, vad glad jag är.


RSS 2.0