One tune everyday for 30 days, bitches



Gnarls Barkley - Crazy

Ni anar inte hur mycket jag hatar den här låten. Anlednigen till att den hamnar här är för att jag inte ens kan sjunga med i den och tycka att den är bra på fyllan. DÅ är det illa.

I'm sorry Ke$ha, but the party started when I walked in

Har nu lagt mig tillrätta i en nybäddad säng. Har till och med duschat och rakat benen - bara för att det är så jävla skönt att känna täcket mot ben som inte är täckta av en päls. Ska precis klicka igång Confessions of a Shopaholic, en sådan där lättsam film som man kan somna efter att man sett. Perfect!

Imorgon är min sista dag som sjuk. Det bara är så. Vägrar låta det här hålla på längre. Efter helgen ska jag tillbaka till praktiken och nu kommer jag förhoppningsvis hålla mig frisk fram till i höst. Inte nog med att jag checkar ut min sjukdom imorgon, det är även Valborg. Ännu en i raden av alla överskattade högtider. Men eftersom det ska krökas med grymma människor så tackar jag liksom inte nej! Bananas blir det. Det är det enda som gäller imorgon. Jag ska kravla ur sängen på mina bara knän på lördag och ha en whiskyröst av aldrig skådat slag. Ok?

Sthlm Rock Out blir tyvärr inte av på lördag. Av en anledning som inte ska tas upp i bloggen, jag tänker helt enkelt lämna den utanför. Istället ska jag och min dude ha en heldag tillsammans, just the two of us. För helvete vad längesedan det var. Nej, that's a wrap everybody, nu får det vara över.

We go all in, balls out.

Put on a happy face

Nu har jag förflyttat mig hem till mamma. Lekte lite med Wilda tills hon blev gnällig och jag lämnade bort henne till mamma igen. Tyck att jag är hemsk, gör det. Sitter i soffan och kollar på Gossip Girl, men det är snart slut och då ska Michaela träna. Oh yes, ni läste rätt. Alla de av er som känner mig väl vet att det här inte är något vanligt, men efter att vi nu skaffat en sådan här liten och smidig trappmaskin så tänkte jag kicka igång. Den är jävligt effektiv och är det någon som behöver träna så är det fan jag. Egentligen borde jag väl inte träna när jag fortfarande är sjuk, men jag är så rastlös att jag skulle kunna dö. Behöver bara ta ut lite krafter.

Kunde äntligen se nya avsnitten av The Hills och The City tidigare idag! Njöt för fullt, fan vad jag älskar The Hills. Men det enda jag kunde tänka på varje gång jag såg Heidi var att hon var lik Cat Lady. Scary shit. Det är något med ögonen.


Nu: träna. Jag hör av mig om hur levande jag är efteråt. Jag gissar på inte alltför. Puss

One tune everyday for 30 days, bitches

Hittade en rolig lista hos Cici som jag tänkte haka på och göra. Älskar listor och förhoppningsvis kommer jag ihåg att posta ett nytt svar varje dag!



AC/DC - You Shook Me All Night Long

Sjukligt svårt att välja favoritlåt, eftersom att jag inte har någon solklar. Men AC/DC är guds gåva till rocken och ja, You Shook Me All Night Long kan nog vara min favoritlåt. Jag hamnar som i trans redan i introt and that's a good sign.

But everything looks better when sun goes down

Som jag diggar den här bruden. Hon är så snygg att man blir illamående, har den bästa rollen i Gossip Girl och frontar dessutom The Pretty Reckless som kommer med sitt debutalbum i sommar. Finns väl delade meningar om att hon försökt efterlikna Courtney Love, men what the fuck, hon är grym, that's it.


The Pretty Reckless - You Make Me Wanna Die (Spotify-länk)

No one can save her now

Jag verkar inte bli något bättre sjukdomsmässigt. Min hals gör precis vad fan den vill och min kropp hänger inte riktigt med. Mysigt, aight? Om det är något jag verkligen sysslat med de senaste dagarna så är det att plöja serier. Och idag hade jag tänkt se The Hills och The City som har säsongspremiär igår men oh no, jag får inte tag i avsnitten. Varken på mtvs hemsida eller på Piratebay. I-landsproblem, big time. Istället får jag se klart det sista avsnittet av How I Met Your Mother som finns tillgängligt i datorn och sedan kasta mig över Gossip Girl. Jag är en riktig jävla tv-seriejunkie. Film in my fucking ass, att plöja tv-serier är så mycket bättre.

London calling to the underworld, come out of the cupboard you boys and girls


Det kliar i fingrarna. Det är svårt att lägga band på sig själv när man bara vill klicka buy på tur- och returbiljett till London samt buy på tre nätter på ett hotell vid Hyde Park med bekvämt gångavstånd till Oxford Street. Men vet ni vad? Snart kan jag klippa det där jävla bandet. För om allt går som planerat så beställs snart en resa till London som ska ske i augusti. Fucking fantastiskt. Var alldeles för längesedan jag besökte England och efter min födelsedag sätter jag mig mer än gärna på ett flyg dit.

Let her loose, she's gonna rock your ass off


Smack, så var det klart! På lördag bär det av till Alvik för Sthlm Rock Out. Då kan man bocka av Nasty Idols, Vains of Jenna, Crashdïet och Babylon Bombs (10 minuters framträdande) på listan också. Fyra flugor i en smäll är alltid bättre än två! Lär vara bakfull och jävlig, men jag tror inte att jag kommer ha några problem att deala med det.

Gissar på att kommande helg kan bl riktigt jävla bra, då jag dessutom kommer att få hänga med Bex som är mucho saknad. Vi sågs mycket i somras men inte riktigt hunnit med att ses nu under vintern.


I invite you to a world where there is no such thing as time, her name is Alice

Jag är tillbaka efter en helg som borde ha blivit lugnare än vad den blev. Men calm down fuckers, jag har vilat upp mig! Att vila upp sig för mig innebar under fredagen soffhäng med favoriterna (Micke, Sandra och Nisse). Två påsar fett, några öl och filmen Disturbia satt ganska så bra för någon som hostat sönder halsen. Under lördagen blev det födelsedagskalas, älskar det ordet, och fika en masse. Firandet fortsatte senare in på kvällen och då slank ytterligare några öl, samt groggar och Nisses "uppskattade" brännvin ner. Det var liksom inte läge att gå och lägga sig.

Vaknade upp helt ur form på söndagen, men det var bara att bita i det sura äpplet och hoppa in i bilen för en tur till nästa födelsedagsfirande. Var lillebror som passerade 15-strecket. Skulle åkas gokart men jag kände att jag inte ville utsätta mig för det, lame Michaela, lame! Efter att de andra fått leka av sig på gokart-banan bestämde sig min dude och jag för att inta Heron City och deras grymma biosalonger. Var Alice in Wonderland som ÄNTLIGEN skulle ses, självklart i 3D. Själva filmen var rent tekniskt och bildmässigt ett mästerverk och jag fick rysningar av hur bra de hade lyckats med vissa 3D-effekter. Men jag är tyvärr inte så amazed som jag hade hoppats på att vara. Betyg: 4/5.

Har jag då blivit frisk? Nej. Undrar fan när den dagen kommer för nu har jag varit sjuk i över en vecka. Och min kropp pallar inte ytterligare en. Blä.


All night long, allt night, all night long


Läge att sno tillbaka min bandana från Micke snart kanske..

God morgon folks. Äntligen kan man se sol utanför fönstret. Vilket känns jävligt bra, då det är något sådant jag behöver för att orka bli frisk. Snoret rinner fortfarande som aldrig förr och halsen är fucked up. Man får klaga när man är så sjuk som jag är, ok?

Ska alldeles strax kliva upp ur sängen som är inbyggd av snorpapper, sen blir det frukost (för ja, det här är första gången sedan i lördags som jag känner hunger) och ett eller två How I Met Your Mother-avsnitt. Lite senare tar jag tåget till Eskilstuna för att ha lugna gatan tillsammans med min dude ikväll. Jag ska stå för maten, han för.. något.. Resterande tid av helgen blir också skapligt lugn. All party all night long och stressa tills du dör är som bortblåst. Skönt. Att bli frisk prioriteras först för en gångs skull.

Peace out

Come on and give me something

Fy helvete vad jag är less på att ge av mig själv till andra människor. Känns verkligen som att jag ställer upp, hjälper till, lyssnar, gör och finns där för så sjukt många som inte bryr sig ett smack om att ge tillbaka. Skulle uppskattas att kunna få den hjälpen själv någon gång. Bland det värsta jag vet är otacksamma och rent själviska människor.


You really should've kept it in your pants, hearing dirty stories from your friends


Sjukt grymma tröjor från Dirty Shirty (som snyggingarna Sin Sisters tipsade om)

Är sjukare än sjukast. Låter som en riktig whiskykärring. Och inte på det sexiga sättet med lite småhes och raspig röst utan big time raspig röst. Det är bara jobbigt att prata - vilket blir ytterligare lite jobbigare då jag älskar att prata. Ligger för det mesta i sängen och tittar på diverse serier, How I Met Your Mother är populärast för tillfället.

Så jävla dåligt som jag mår nu lutar det åt att fredagens planer blir skrotade. Skulle fira älskade Hännäh, som fyller år imorgon med en fet fest på fredag.. men jag som inte ens orkar sätta på mig kläder skulle knappast palla att kleta på make och öppna min egen öl. Istället kanske jag för en gångs skull borde prioritera att bli helt frisk och inte "tillräckligt frisk". Men att ligga på latsidan är inte min grej! Nu: skita (ja, for real) sen: sova.

I'm in Los Angeles, bitch

Det är sällan, väldigt, väldigt, väldigt sällan som jag blir avundsjuk på andra människor. Men det är svårt att låta bli att bli avundsjuk på den här bruden, som bor i La La Land i en helt fantastisk lägenhet. She's living my dream.

Louise Ohlsson http://blogg.veckorevyn.com/hollywoodspionen/



Waking the demon

Fy helvete vilken sjukling ni har att göra med här på bloggen. Ligger i sängen, där jag för övrigt legat sedan jag kom hem, och kollar serie efter serie.. efter serie. Dras med snor som säkerligen har letat sig hela vägen upp till hjärnan (och hela vägen ner till läpparna med, för den delen) samt en huvudvärk som aldrig verkar gå över. Och sen lite (ganska mycket) halsont ovanpå det också.

Har shoppat lite idag. God, vad jag hatar ordet shoppa - det är fult och låter fjantigt. Visar senare för min ork är nere på två. Och de där två krafterna behöver jag för att hämta nytt snytpapper. Rock on fuckers

Sweet lips around a loaded gun

Crashdiet - Save Her

Finns fan inte ord för hur mycket jag älskar den här låten. Den spelas så ofta det bara går. Cruz röst är att döda för 1:05 när han sjunger "She's lying on the bathroom floor", rysningar.


Får slåss för att komma in på internet. Inte min grej, då föredrar jag att skita i det. Svarar på alla kommentarer sen och hoppas att jag lyckas publicera inlägget innan allt klappar ihop. Ska göra mig iordning för night time, gosa ner mig i min alldeles underbara säng och kolla senaste Vampire Diaries. Sen hinner jag förhoppningsvis klämma ett How I Met Your Mother-avsnitt innan systemet stängs av.

Klockan står på 07:45, men jag känner faktiskt ingen ångest. Har numera praktik på ett grymt ställe där vi har ganska mycket fria händer och får göra kaffe åt oss själva istället för att springa med det åt någon annan (inte för att jag dricker skiten, men whatever). Dessutom blir vi behandlade som vilka medarbetare som helst. Sounds perfect.

Det är svårt när man saknar någon så mycket att det gör svinigt ont att vara utan personen i fråga. Exakt det stadiet har jag kommit till med min dude. It sucks to be me när man måste vänta till lördag kväll innan man förhoppningsvis kan ses igen. 7 månader och holy mother of god vad tiden rullar på. I fucking love you.

Inget slår en bakisbild, aight?

You spin me right round, baby, right round like a record

Jag är tillbaka, efter en stor frånvaro. Har 210 inlägg som ber om att bli lästa på Bloglovin'.. jävlar vad folk har skrivit under den senaste veckan. Orkar inte deala om vad som gjorts sen sist, förutom lördagen då min finfina 'bästis' (god damn, det var länge sedan man använde det uttrycket) firades. Det bjöds på jävligt god mat, sjukt mycket garv och p-p-p-party. Jävligt bra kväll.

Men jag vaknade upp mot ett mindre bra öde dagen efter. Var totalt genomförkyld och hungover. Mys! Men jag och min dude spenderade söndagen såsandes tillsammans. Med sånt där naturgodis som bara är gott de första fem minutrarna, sen undrar man varför i helvete man inte tog en flottig chipspåse istället.

Peace out


Det måste bli Getaway i sommar


Those swedes are pretty damn awesome

Crashdïets Generation Wild är lyssnad och klar! Det är vid sådanna här tillfällen som man kan vara stolt över att vara svensk (de tillfällena är för övrigt jävligt få). De har gjort det. It's as simple as that. Det här albumet kommer utan tvekan att gå varmt, in med det på Spotify bara så lär det ljuda 24/7. Jag är totalt blown away, det här är galet bra.

+ Även Coheed and Cambrias senaste platta är lyssnad och klar. Men besvikelsen var stor så vi lämnar den till ett senare tillfälle.

Crashdïet - Save Her

Crashdïet - Down With The Dust

Crashdïet - Bound To Fall



Don't take me too seriously, nobody ever does


Streets up streets down


Mer badass än så här blir det fan inte. Har länge, länge, länge velat ha en cruiser. Men eftersom jag väldigt sällan över huvud taget cyklar eller skulle få för mig att lämna cykeln både låst eller olåst någonstans i Södertälje eller hos min dude i Eskilstuna för den delen också så har det aldrig blivit av. Satan vad fint det hade varit att trampa iväg på den till Pressbyrån nu. Skulle känna mig som världens coolaste. No doubt about it!

Yeah sell my soul to the devil, to let her walk all over me

Hur vore det om man kastade in en update här kanske? Sitter och dunkar album som släppts i år. Favoriterna är än så länge Taking Dawns första fullängdare Time To Burn, Avantasias Angel Of Babylon samt Airbournes No Guts. No Glory! Är jävligt mycket sol ute så funderar på att kasta på mig skinnjackan och de röda piloterna och ge mig ut. Låter som en jävligt bra idé.

Taking Dawn - So Loud

Avantasia - Angel Of Babylon

Airbourne - Blonde, Bad & Beautiful

Watch out, honey

Jag vaknar först, som vanligt. Låg kvar i sängen i en timme innan jag bestämde mig för att min dude får snarka vidare själv. Dock tänker jag hoppa lite på honom snart. Jag är hungrig, big time. Och det finns ingenting hemma. Han tjatade om Subway igår (jag är inte ett stort fan) och ska jag släpa mig dit så får det fan bli snart. Först: kissa, sen: väcka!

My dynamite will blow you skigh high



Från Vampire Diaries till ett America's Next Top Model-avsnitt med vampyr-photoshoot. Damn, det är vampyrmani för tillfället alltså. Petade i mig två Ciabattabröd, fy satan vad gott det är! Köpte även med mig lite nudlar till senare ikväll, mina kulinariska talanger får alltså inte träda fram idag. Buhuu.

Miss my dude, hur vore det om man låg naken i sängen när han kom hem? Snarare troligt att jag fullt påklädd skulle ha däckat i ena hörnet på soffan med lite dreggel sipprande ur mungipan. You sexy thing!

Day after day I'm under your spell and you look away, your love is evil

Tillbaka till civilisationen. Micke droppade av mig hemma hos honom innan han åkte till jobbet. Så nu kan jag spendera dagen/kvällen lite mer som jag vill. Jag har numera tillgång till Spotify, Piratebay, Ica, en rad olika affärer samt en utsikt som innehåller hus i mängder. That's the way I like it.

Tänkte alldeles strax bege mig till Ica, och även avnjuta vädret. Som är fuckin' fantastiskt. Sen blir det headbanga runt i köket till Avantasias senaste plattor, för ja, de släppte två på samma gång. Why not, liksom? Och efter det: peta i mig något framför förra veckans Vampire Diaries-avsnitt. Peace out

Avantasia - Your Love Is Evil

So little to do, so much time to kill

Jag är inte bra på det här med att absolut inte göra någonting. Jag har i princip två saker att välja mellan som strandsatt mitt ute i ingenstans. Kolla på tv eller sitta med datorn i knät. God damn, vad uttråkad man blir efter en stund. Skulle kunna gå ut och gå, men tvivlar på att jag ens skulle hitta tillbaka. Ge mig ett Ica inom gångavstånd så jag kan stilla mitt enorma godisbegär och några öppna affärer att ta sig till.

En positiv sak med min rastlöshet är att jag aldrig skulle klara av att vara arbetslös och säcka ihop. Tvivlar inte på att jag kommer ha eld i baken efter studenten. För att ligga hemma är inte min grej. Två dagar i streck och jag är körd.

Pixie Acia, one hot female

This is the year it all will happen



My oh my, det finns så många album att se fram emot. Och jag som tyckte att förra året var fantastiskt. Nu i april släpps Coheed & Cambrias Year of the Black Rainbow, Hole med Courtney Love i spetsen släpper Nobody's Daughter, Bullet For My Valentines platta Fever och Crashdïets Generation Wild anländer dessutom.

I maj ser jag fram emot Danko Jones Below The Belt, Godsmack som släpper The Oracle, Good Charlottes Cardiology samt Korns platta Korn III: Remember Who You Are som kommer under juni. Och i juli är väntan över för Avenged Sevenfolds kommande samt Sonic Syndicates We Rule The Night, där releasedatumet tråkigt nog blivit uppskjutet till min födelsedag. Under sommaren dyker även The Final Frontier upp från Iron Maiden samt Ozzy Osbournes Scream och nya plattor från Disturbed och Stone Sour.

Sent i december dyker Alter Bridges platta Alter Bridge III upp. Andra albumsläpp under året är Tommy Lees tredje soloskiva, extremt efterlängtade plattan från Red Hot Chili Peppers, Social Distortion, Evanescence, 3 Doors Down, Blink-182s samt Limp Bizkits första album på 7 år, Colplay, Jimmy Eat World, Linkin Park, Negrophilia från Lenny Kravitz och Motörheads 21a fullängdare.

Jag hoppas på att Dropkick Murphys hinner avsluta och släppa sitt album innan året är slut samt även The Offspring och Sum 41. Vore dessutom skönt om väntan kunde vara över gällande No Doubts första album sedan återföreningen. Skulle ha kommit redan 2008, men nu ser det ganska säkert ut. This is the year.


If you have to kill me use a tommy-gun baby

Gick nyss en runda och tände alla lampor. Paniken började sakteligen stiga när jag insåg att det var kolsvart ute. Är mitt ute i ingenstans hos min dudes pappa för att "vakta huset". Och holy mother of god.. för mig som är mörkrädd och dessutom i behov av att se närliggande hus i mängder är det här ingen lätt match. En och en halv timme kvar tills Micke kliver innanför dörren. Må den här tiden gå jävligt fort nu.


Gimme gimme more, gimme more, gimme gimme more




Ta hit Forever 21 till Sverige, eller gör frakten jävligt billig därifrån. För jag står inte ut med att titta på allt nytt som kommer in där. Skulle köpa hela drösen ovan om det bara var möjligt. Jag är besatt av smycken. More is more. Dessvärre har vi ett jävligt dåligt budget-utbud i detta tråkiga land.

& Friends was dropped from the title

Har tagit mig tid att lyssna igenom Slash soloskiva, som är freakin' amazing. Jag bryr mig inte ett skit om att han har samarbetat med Fergie/Nicole Scherzinger och andra som verka sticka i ögonen på diverse bloggare runt om i världen. För han vet då fan vad han håller på med. Han använder sig av andras talanger på bästa sätt.

Slash feat. M Shadows - Nothing To Say

Slash feat. Fergie - Beautiful Dangerous

Slash feat. Chris Cornell - Promise

Slash feat.  Koshi Inaba - Sahara

Slash feat. Alice Cooper, Nicole Scherzinger, Steven Adler & Flea - Baby Can't Drive



Foundation? Är inte det sånthär kladdigt?

I'm alive, fuckers. Bloggen har bortprioriterats under helgen då jag haft en jävla massa annat för mig. Fredagen spenderades i Södertälje hemma hos mamma. Jag och min dude blev bjudna på middag och kramades med min sjukligt söta babysis. Slocknade skapligt tidigt i soffan framför Pirates of the Caribbean.

Lördagkvällen bjöd på nyktert tillsammans med Sandra och Nisse (den bruna jäveln som precis kommit hem från Thailand). Vi hyrde filmer, Drag Me To Hell och Pelham 123. Den förstnämnda saknar jag ord för att beskriva. Den var helt wicked och bjöd snarare på skratt än läskiga stunder. Pelham 123 var helt okej, värd att se, men inget som går till världshistorien.

På söndagen släpade vi våra trötta asses ut till Sundbyholm för promenad tillsammans med S&N i det fruktansvärt underbara vädret. Efter mycket prat kom vi fram till att vi skulle spendera även denna kväll tillsammans. GraPParna skulle bjuda tillbaka för senast, då jag och Sandra lagade mat. Så vi köpte med oss en hel drös med öl, kickade igång grillen och satt uppe en stor del av natten. Perfekt söndag. Perfekt sällskap.


And I scream from the top of my lungs; what's going on?

Jag har nu börjat använda mig av fantastiska Bloglovin'. Aldrig orkat ta mig tiden att förstå mig på det förut, men nu önskar jag verkligen att jag gjort det tidigare! Snacka om timesaver.

Sitter i min ensamhet och väntar på min dude som är iväg och hjälper sin bror. Här är man schyrre och åker hit för att surprise-a och i gengäld blir man lämnad ensam. Dessutom med ett internet som fuckar ur när det vill. Oh, happy day!

4 Non Blondes - What's Up?

Generation Wild official video, premiere



What doesn't kill you, only makes you stronger

Vad är det jag hör? Regn som smattrar mot fönsterrutan? Yes, yes, yes! Klart att regn inte kan mätas med en varm sol. Men alla som känner mig väl vet att jag älskar regn. Jag tycker att det är mysigt och sexigt och jag älskar ljudet. Att somna till det är bland det bästa sättet att somna på.

Tänkte snart bege mig ut i regnet, för ja, jag har med mig leopardparaflaxet till Eskilstuna. Och det fälls upp så fort jag kommer ut. Först en dusch, på med nya trosorna och självklart något annat och sen traskar mina korta ben mot Glitter. Jag hoppas innerligt att de har något som jag kan spendera mina bonuscheckar på.



RSS 2.0