Fy i helvete

Hade inte tänkt blogga på ett tag, har egentligen inte lust att blogga alls. Men jag måste få uttrycka min vrede. Hur FAN kunde Ellenor vinna Robinson? MOT JARMO? Åh, jag har tappat hoppet om en vettig mänsklighet.

Be right back, or something like that

Jag är så trött på att blogga.. Verkligen.

I want a brand new nailpolish


Nagellack är fan bland det roligaste som finns. Eftersom jag har ledsnat på att bära svart (hallå, jag vill inte bära sådant som alla andra bär!) är klara färger nu favoriten. Hade cravings efter mintgröna naglar för några månader sedan och köpte då ett snartlikt mintgrönt. Nu är det blåa som gäller efter att ha sett bilden ovan hos Kobraormen. Jag tror att svänger förbi MUS imorgon och kollar läget.. eller köper. Varför inte?

FYI:

Somliga brukar säga att jag ibland kan uppfattas som ganska egoistisk. Men det är nog bara för att jag är det.

Fuck x80000000000000000

Och så blev ännu en kväll förstörd. Skulle ha haft en totalsoft hemmakväll à la old times men eftersom min tillvaro aldrig bara kan flyta lugnt fram blev såklart det förstört. Hur många fler gånger ska det här hända innan jag ger upp? Kan inte berätta i bloggen vad exakt det är det handlar om, är alldeles för privat och berör egentligen inte mig. Men det är just det problemet är. Bara för att det inte är jag som är inblandad betyder inte det att det fuckar upp hela min jävla tillvaro också.

Shit..

Kids


Alldeles väldigt jävla snart intas huset av små ungar på max 10 år. Ok, de är bara två stycken - men det betyder alltså två för mycket. Jag känner någon slags hatkärlek, de är ju underbara på sitt eget lilla vis, men det är något jag inte klarar av med kids. De är bara för mycket. För glada, för energiska, för ärliga, för ledsna, för leksugna. Tagga ner lite, liksom.

Nej, nu måste jag byta om! Det blir lekvänlig outfit i form av leggings och Vogue-tröja. Smidigt och bra.

Have a supernice night

Jag har börjat vänja mig med håret.. Men det ska bli ljusare! Just nu är min prioritet dock att ta hand om det då det är sjukt slitet. Har precis bokstavligt talat rullat ur soffan efter två avsnitt av Dexter (fuck vad bra det är!). Därav att jag i princip ser helt nyvaken ut. Nu är det dags för säsongsavslutning på säsong 3.. Och sen måste jag vänta på nya avsnitt som lär komma i höst eftersom inspelningarna börjar den 28e maj. Anyways.. Ha en trevlig kväll!

Puss och godnatt, typ

Mus-dramat får jag berätta om en annan gång. Har precis målat naglarna röda och nu är det platta håret som står på det osynliga schemat. Sen är jag good to go to bed. Klockan står på 06:45 och jag FÅR snooza i en halvtimma om jag vill! Puss
 
 
Bilder: RU Glamour

Michaela/Gwen = fucking fabulous


På min skola har man tydligen varje år någon form av maskerad - don't ask me why. Den här maskeraden äger då rum imorgon och temat är kändisar. Därför kommer jag att gå som en blandning mellan mig själv och min absoluta favorit Gwen Stefani imorgon. Lite kul är det faktiskt, det måste jag erkänna. Jag älskar att klä ut mig! Även om det inte blir så mycket utklädnad..

Oi to the world!

Blogg.se strulade igår. Därför det förra inlägget såg lite stört ut! Sitter i skolan nu, ska snart hem. Pular fortfarande med min hemsida, det börjar likna någonting nu - men fortfarande är det en hel del kvar!

Note to self: Berätta om mus-dramat senare!

Jag skulle aldrig självmant åka på en kryssning

Har Färjan som bakgrundsljud. Jag kan inte titta på det, har alltid haft förutfattade meningar om de som självmant väljer att åka på kryssning men min pappa skrattar rått åt det. Och jag var till och med tvungen att anpassa ett avsnitt av Dexter efter Färjans starttid!

Imorgon väntar 2 timmar nationellt prov i matte. Känns ju.. jättekul. Därför ska jag nu ta med min gul-rosa kalufs till duschen och köra lite silverinpackning och allmänt duschmys - don't get me wrong. Och sedan blir det sängen - med min långtråkiga bok En oväntad semester som jag bara känner att jag måste läsa ut. Jag menar, den kan ju faktiskt bli bra helt plötsligt?

Jag behöver seriös jävla hjälp, på en gång

Jag behöver hjälp. Av någon som är kunnig på webbdesign, för det här klarar jag fan inte av själv. I Safari ser allt bra ut, men i Firefox får bild-länken till Bloglovin' en ful jävla ram runt sig. Detta är även ett problem jag har haft förut när en bild ska länka någonstans. Jag har valt att ta bort ramen genom border: none; i stilmallen men inget händer.

VAD FAN SKA JAG GÖRA?!

Jag kastar Internet Explorer och Firefox i papperskorgen

Jag som trodde att jag kunde börja nöja mig med Firefox och lita på det. Men inte nog med att min nya design inte fullständigt syns i Firefox-webbläsaren så strular den och är seg hela tiden. Nej, tacka vet jag Safari - jag har inte blivit sviken än så länge!

Efter en skoldag är det här ren njutning

Senaste ELLE och en godispåse framför America's Funniest Home Videos! I LOVE IT!

Jag är själv, utan att veta varför

Det är ingen hemma och jag vet inte varför. Vid den här tiden är det ALLTID någon hemma här. Har precis sett det senaste avsnittet av The Hills och jag säger bara; fuck vad skönt att Spencer typ var med i max 2 minuter. Han är verkligen en pain in the ass. Ikväll tänkte jag faktiskt kolla på Desperate Housewives, bara för att jag aldrig gör det annars och ladda inför matte nationella imorgon!
Puss

Quick update



Hann inte med att blogga så mycket igår. Gick på bio på kvällen, såg State of Play som var en typisk medelbra film. En 3/5-film alltså! Bra story men för lite tid och inte så överdrivet bra skådespelarprestationer. Tråkigt nog. Ett plus var i alla fall att den kretsade kring en tidning, vilket inte är alltför vanligt i filmvärlden.

Sitter i skolan nu och jobbar med min slutuppgift i Webbprogrammering. Gör en hemsida riktad till föräldrar för att uppmärksamma mobbning bland deras barn! Så ser den ut än så länge, men det är en jävla massa kvar.

My period is ruining my life

Klarade inte av mensvärken så jag åkte hem tidigare. Har precis bytt om till comfy kläder och dragit igång Heartbreak Kid. Tyckte den var stört dålig första gången jag såg den, men hoppas att den är bättre den här gången. Den är lättsam i alla fall.

Jävla skit

Jag mår inte bra idag. Jag mår aldrig bra den här tiden på månaden. Jag är suicidal och illamående. Mitt magont får mig att ligga i fosterställning. Man skulle ju kunna tro att jag är störd, vilket jag faktiskt blir av den här mensjäveln. Skola är det också, webb i tre och en halv timma. Tack för den.

Det här blev dagens söndagssyssla


Det här är resultatet efter att jag enligt planering skulle göra en 'totalrensning av garderoben'. Totalrensning in my ass vill jag bara säga. Fick i alla fall bort ett par chinos, en flanellskjorta (som jag köpte efter att Mark Hunter fotat en tjej som var sjukt snygg i en likadan), ett par trasiga jeans, en halsduk, några tröjor, en grå cardigan från England och hjärtklänningen som alltid bara hängt med utan att användas. I'm a little bit proud at least.

Diario Rock











En av mina absoluta favoriteditorials. Från Italian Vogue (oktober, 2008), självklart. Där mina flesta favoriter kommer ifrån. Fotograf är David Burton, modell Chloè Hayward ♥

A friend of mine


Jag är inte så lite trött just nu, lyckades få sol i 30min och somnade nästan. Nu ska jag polera mig lite och sen möta Slim Sussie, bruden på bilden ovan. Way too long ago.

Taylor Momsen is fucking brilliant

HUR SJUKT JÄVLA BRA ÄR INTE DET HÄR PÅ EN SKALA? ♥

Det här hade jag inte räknat med

FAN, det skulle ju vara rikligt med sol den här helgen. Än så länge har jag bara sett skymten av en sol som stannar 2 minuter i sträck. I don't like. Jag och mitt gulrosa hår skulle ju ut och pressa. Jag skulle få färg och håret skulle tappa färg. Men nej. Inte alls.

Greatest Hits: Rachel Bilson

Jag tycker bara mer och mer om Rachel Bilson för varje dag som går. Jag älskar hennes sätt att alltid se casual ut och hon har en otrolig känsla för stil. Sen är hon oförskämt söt också. Dessutom uppskattar jag att hon flitigt återanvänder både skor och väskor så att det tydligt syns ♥



Pics: TFS

"Then I'll buy some furniture and give the cat a name!"













Fortsätter med inspirerande filmer. Breakfast At Tiffany's, en film som har gått från att vara relativt "okänd" till att bli varje ung tjejs favoritfilm - tack vare Gossip Girl är inget undantag. Den är VERKLIGEN fin. Och uppskattas mest en regning söndagsmorgon. Holly Golightly, spelad av otroligt vackra Audrey Hepburn är ett helgon.

This is one of my drugaddictions


Kings Of Leon får mig alltid på bra humör. Det här är musik när den är som bäst. Det är så sjukt bra. Jag har älskat dem sedan jag hörde Sex On Fire för första gången. Lyssna även på Knocked Up, Closer, Use Somebody och Crawl för att nämna NÅGRA godbitar.

Jag tror inte någon kan förstå hur viktigt musik är för mig.

I'm such a crybaby

Jag försöker alltid vara stark utåt sett, men inuti mig har det idag pågått ett krig. Har övertalat mig själv gång på gång att jag inte ser förjävlig ut i mitt nya hår. All övertalning försvinner dock så fort jag ser mig själv i spegeln, det SER sjukt ut. Jag SER sjuk ut. Jag är dock fortfarande glad att jag gjorde det och jag är min frisör evigt tacksam för det bra jobbet. Men, jag har aldrig någonsin känt mig så stört ful och trashig som nu. Så fort mamma hämtade mig på stationen idag började jag grina.. Så fort jag pratar om mitt hår vill jag grina. Jag vill ha bort det gula och laxrosa nu..

Det lär bli mycket snack om mitt hår den närmaste tiden

Det är svårt att vänja sig.. Jag kollar mig i spegeln hela tiden och önskar att jag ska vara lite, lite, lite vitare. Men det har såklart inte hänt någonting sen senast jag kollade. Känner mig lite som Mary-Kate, ni vet när hon blonderade håret och det blev sådär apfult? Har dock fortfarande tron kvar att alla diverse olika färger ska försvinna ur håret inom en snar framtid..

Step 1: Dye your hair blonde


Ja-a, det är alltså såhär jag ser ut nu. Efter 2,5 timmar hos frisören. På bilden ser det lite mer vitt ut än vad det egentligen är - finns nämligen en hel del laxrosa inslag i det. Men jag har bunkrat upp med silverprodukter, saltvattenspray och hoppas på sol. Jag är på G i alla fall..

Mission: Go blonde! Or at least lightpink

Skulle ha knäppt en 'före-bild' med kameran, men hinner inte ladda in den i datorn nu. Så istället blev det en webcam bild på mitt fasligt urtvättade röda hår. Jag lät den blonda utväxten hamna utanför bilden, så roligt ska vi inte ha det. Ska snart bege mig till frisören för en tre timmar lång tid där. Wish me good luck!
Man kan väl dessutom lugnt påstå att jag har träningsvärk idag efter att ha efterapat Rocky i två timmar..

Mrs. Balboa

Har precis haft idrott. Boxning. Kände mig som Rocky Balboa ju! Kämpade på riktigt bra trots att jag är både klen och muskelfri. Avslutade på McDonalds och där försvann den träningen..

Dexter har nästan flyttat in hemma hos mig

Nu blir det pizza och Dexter! En alldeles utmärkt måndagkväll. En kort promenad på det för att hämta joggingskor och sen är jag färdig. Då blir det sängen, måste gå och lägga mig tidigt ikväll. Morgondagen bjuder på tidig skoldag med tvåtimmars idrottspass direkt på morgonen.. Inte en favorit, men det går an!

Puss

All I wanna do


Jag är lika less på skolan som vanligt.
Vill stanna hemma och cykla istället.
Bild: TFS

Talkin' about my day

Var inne i stan idag. Hittade ingenting - letade efter en 'fringe-bag' och Dexter-böckerna på engelska. Men nada, zero, nothing. Har rensat bilder i datorn nu under kvällen, samlar på mig så jävla mycket. Kastade runt 300 bilder och sorterade de kvarvarande. Så nu slipper det ta en kvart för mig att hitta bland dem.

Sängen väntar. Älskade älskade säng. Ibland är det bra skönt att sova. Dra täcket ovanför näsan och hitta den perfekta positionen. ÅH! Så underbart..

En av världens vackraste



RSS 2.0