nästan det enda som ljuder ur lurarna;

"take me out tonight
where there's music and there's people
and they're young and alive
driving in your car
i never, never want to go home
because i haven't got one
anymore

take me out tonight
because i want to see people
and i want to see life
driving in your car
oh, please don't drop me home
because it's not my home
it's their home
and i'm welcome no more

and if a double-decker bus
crashes into us
to die by your side
is such a heavenly way to die
and if a ten-ton truck
kills the both of us
to die by your side
well, the pleasure - the privilege is mine"

anberlin - there is a light that never goes out (cover)

i am no good to no one, don't you see?


jag älskade och avgudade sebastian karlsson när han var med i idol '05. han var divig, stack ut och alldeles, alldeles rockstjärneunderbar. kolla. bara. in. det. här. anyways, efter idol så dog han i mina öron. gillade inte riktigt hans musik och så vidare. men hans nya låt my getaway är fan jävligt bra. och han är jävligt.. sexig

fuck my ears

jag bor precis bredvid en kyrka. kl 10:30 am, vareviga jävla söndag envisas den här kyrkan med att dra igång kyrkklockan. nu visar min klocka 10:35 am och mina öron är snart döda. det är fan hypnos!

på måndag kör vi igång, då jävlar


världen är inte rättvis, men den borde vara det

sitter hemma hos min mamma's bf och väntar på mat. kul. jag går hem till någon annan och fyller på magen, sen går jag hem. sitter även och försöker svara på en extra-fråga jag fick av min kära samhällskunskapslärare. den är svinigt svår och jag känner aldrig att jag kommer fram till något väsentligt.

någon som har en åsikt gällande hur man skulle kunna få tag på usama bin laden utan att använda sig av tortyr? nej, jag trodde väl inte det..

allt jag förmår mig att lyssna på;

"du stryker fingrarna
lätt mot min kind
och i ett ögonblick
då allt står still

så får jag en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
så får jag en chans att ge dig
allt det du aldrig haft
men jag är för feg"

- kent - chans

enkelt är underskattat


if you want a ride, just name your price

har funderat jävligt mycket på den här katy perry-bruden. har dessutom lyssnat en hel del på albumet one of the boys. och det är helt okej, trallvänlig tåg-musik men det är något som stör mig. och det är det faktum att hon låter som avril lavigne som försöker sig på kelly clarkson. ähh, hon duger som kollektivtrafiks-musik. fin kategori det där

HELLO ALL YOU M-FUCKERS!



mitt liv rullar på som vanligt (lögn). det rullar på mer än vanligt och jag tänker inte på att blogga. har tappat suget för den här jäveln. finns andra saker som är mer lockande.

om ni inte har något att göra och känner för att garva lite kolla in min väns brors del ett i serien studenttrams. han är sjukt rolig och det är ingen överdrift

BLOC PARTY - HUNTING FOR WITCHES

tänkte först att jag skulle slänga iväg ett inlägg. men nej, orken finns inte där. snarare ilskan. därför bjussar jag er istället på min senaste obsession i musikväg:


ELLA LEMHAGEN HAR SKAPAT NÅGOT MAGISKT



efter många om och men hamnade jag och natalie igår på biografen i södertälje. film: patrik 1,5. jag blir tårögd bara jag tänker på den och åh, vad bra den var. jag vill förklara men det går inte. hela filmen osade kärlek och jag kunde inte sluta le. och nu blir allt osammanhängande. bara se den! det var allt jag ville få fram

gustaf skarsgård är bäst, så jävla grym att ord inte räcker till

I WANT TO TELL YOU I'M SORRY

jag har in princip förstört min egen bebis. började leka med designen och skulle prova lite nytt, men så blev det helt misslyckat och fel och nu har jag ingen ork till att återställa röran. idag är fan ingen bra dag

priscilla ahn - dream


det här är så vackert. försöker komma på något som är vackrare och jag vet att det finns, men för tillfället känns det inte som det.

17. 09. 2008.

nu kommer jag ihåg varför jag en gång valde att vara känslokall; för det gör så jävla ont att känna något över huvud taget

entertain me

sitter i skolan för tillfället och har 3D. måste erkänna att det inte riktigt är min grej. ska nu animera en alldeles förträffligt vacker lila boll som ska studsa över ett gråfärgat golv. men självklart har jag råkat radera menyn. jag känner inte alls för att sitta här. är så trött att jag vet att jag skulle somna om jag bara la huvudet på bordet. så det tänker jag inte göra. nej, 3D är struket från potentiella kurser jag senare ska läsa.

nu ska jag fortsätta trilskas med det underbara programmet maya och headbanga till the wombats.

to uncool to stay home from school

det svider i min hals på grund av all denna jävla hosta. det låter ju förfan som att jag är mellan 80 och döden. vilket leder mig till att jag inte är så pigg på att ta mig till skolan. but i have to. ska bara rota fram lite kläder i högen som har placerat sig snett från mitten i mitt rum. och sen ska jag sluta upp med att vara så negativ. bra, va?

IDAG FYLLER MIN ÄLSKADE PAPPS ÅR! grattis grattis grattis


för er som inte har självmordstankar:


jag var på bra humör och jag blev på ännu bättre humör när jag lyssnade på den här älskvärda låten. sen förstörde min mamma hela jävla skiten och nu är jag så sur att jag önskar att jorden skulle gå under. död

bara en massa text

godmorgon people. jag har ingen aning om varför jag är uppe nu. med tanke på de få (host, tre) timmars sömn jag fick natten innan. men jag har sömnproblem. sitter nu och tar igen alla serieavsnitt jag missat.

"klassresan" till barnens ö var helt sjuk. jag och joel tog i princip hand om alla. det hade slutat rätt så illa annars, men det var kul. some people are going to live with their quotes from that night forever. och nu har jag på något konstigt vis träningsvärk i benen. och någon sorts värk i hela övre kroppen. vilket inte är speciellt mysigt. men så länge jag sitter ner är allt okej.

var och såg moneybrother grönan igår tillsammans med vendela och aldo + deras vänner. det var underbart. verkligen. och vendela och aldo är så söta med varandra att jag får hål i tänderna. dessutom blev det sexy-contest. ni skulle ha varit där. haha

love

jag försvinner från bloggen i ett dygn



jag har nog dragit på mig alla sorters småsjukdomar som finns. och inte nog med det; jag ska iväg och övernatta på barnens ö tillsammans med alla andra ettor. this is so not going to end well

nu får det fanimej vara sluuuuuut

jag känner mig helt rubbad. ingenting i min kropp fungerar som det ska och jag är helt down. förstår inte varför. för det finns verkligen inte en enda anledning. jag lyckades ju förfan mörka matten, skriva klart krönikan och fixa en massa andra saker i tid. jag har säkerligen 7 helt nya tidningar som ligger och väntar på mig och jag har gråtit till idol-anna som sjöng rätt i mitt iskalla och hårda hjärta. jag har helt underbara vänner och pengar på kontot. nej, det måste vara någon djup skit som tär på mig inifrån.

RÄTTELSE: jag skrev klart en novell. inte en krönika. trött och rubbad, nice kombo

"she listens only to vinyl; she doesn't do cds or ipods"





ännu mera klagomål

tanken är att jag ska författa en novell. denna novell ska vara inskickad senast imorgon. believe me; jag älskar att skriva, men att kladda ihop en novell på ett dygn är haaaard. jag har än så länge skrivit sex rader = sju meningar = 92 ord. och jag stannar där. klarar inte av att skriva mer. får istället sitta och skriva inatt (när mitt inspirationsflöde faktiskt är som bäst) och resten får jag kladda ihop på min buss-tåg-buss-tid imorgon. nu ska jag istället gräva ner mitt bleka och halvt genomskinliga ansikte i en mattebok. jag har 8 sidor av siffror framför mig

stress är bara förnamnet

har nyss varit ute och fotograferat. det kändes inte lika magiskt som det brukar. jag kände bara att all inspiration rann ur mig. hoppas dock att någon bild i alla fall har blivit tillräckligt bra för att jag ska kunna använda den imorgon.

just nu är det en himla massa saker på en gång. jag måste planera inför alla ettors övernattning på torsdag-fredag, jag ska tydligen skriva en diktsamling/essä/novell/debattartikel och skicka den senast onsdag kväll. och on top of everything ska jag räkna 8 sidor matte. det går helt enkelt inte att vara sjuk och hemma från skolan

godmorgon godmorgon!

det blir en lång dag för mig. ska snart ta bussen-tåget-bussen till skolan där det är skolfotografering. ahh, som jag hatar det. våran klass har dessutom bestämt sig för spex.. sen blir det introkurs i foto och efter det en föreläsning. och eftersom jag inte blivit av med min förkylning kommer jag minst sagt att vara död.

22:05:35

fick en kommentar tidigare som påminde mig om en sak jag länge tänkt fråga er. eftersom jag är sinnessjukt intresserad av musik och tycker att det är beundransvärt med människor som är duktiga på att spela instrument vill jag nu veta om ni spelar något, och isåfall vad?

ibland är jag lite för cheesy för att vara sann:


these boots are made for walking



jag har ju tidigare tjatat om doc's. och jag tror att jag har tjatat sönder alla mina vänner om hur gärna jag vill ha ett par, men priset på cirka 1300kr tar emot lite. idag handlade jag dock ett par doc's i en andrahand-butik. ett par doc martens! ahh, jag är så lycklig. dessutom är de färdigslitna. och vet ni vad det bästa är? trumvirvel.. DE KOSTADE 10 FUCKING JÄVLA KRONOR!

kebab rubbar din magsäck


random bild från i våras

godmorgon älsklingar. jag var inte hungrig när jag vaknade, men jag åt i alla fall. för det är tydligen sådant man bör göra på morgonen. än så länge fungerar alltså kebabtallriken. och då ska ni veta att jag är hungrig minst tre gånger om dagen.

nu regnar det för övrigt. men det spelar mig ingen roll. för jag är sjuk och pratar bebisaktigt. då är det bäst att vistas inne. men ut ska jag i alla fall. dock för en väldigt kort stund. vi ska hämta en bas och lite annat.

peace out

don't feed the people

jag har inte varit hungrig på en hel vecka och jag är dödligt allvarlig. jag har inte varit hungrig sedan jag för en vecka sedan satt i kungshallarna och käkade en fet jävla kebabtallrik - för övrigt yummie as hell. idag kände jag dock att hungern började smyga fram. och vet ni vad jag gjorde? jag slog till på ytterligare en kebabtallrik. dock från lukasgrillen den här gången. inte lika god, men ungefär hälften så billig. tänkte pröva om jag nu lyckas hålla mig hungerfri till nästa fredag.

i think you're crazy

det är sällan jag faller för idol-deltagare redan vid en första audition. tror att det har hänt kanske 5-6 gånger tidigare genom de åren som gått. men redan efter två program är jag fullkomligt hooked när det kommer till dessa två pojkar: lars eriksson (leta upp lars egen låt lite längre ner och förstå vilket jävla musikgeni människan är) och mårten holst (idol-länkarna är fuckade)! mhmhmh, gissa vad som kommer att spelas i bakgrunden under hela dagen?


sjuk-update:



för tillfället är jag nedbäddad i soffan med 2kg mode i pappersform på magen.

those shoes should be mine


det är en ren underdrift att påstå att jag är sugen på att beställa hem dessa tre par skor ovan. men de kommer såklart från en amerikansk sida och då blir det ju en jävla massa frakt och tull. någon som vet hur mycket man får betala i tull förresten? för vet ni vad det värsta är? skorna skulle endast kosta ca 445kr.. tillsammans!

sick sick sick

jag är sjuk och mår som ett jävla helvete. skitkul att åka kollektivtrafik i tre timmar tillsammans med människor som suckar högt när man hostar till för 16e gången. men min papi var älskvärd när han kom hem med pizza till mig. precis vad jag behöver! så nu blir det fetmat och tjejfilm! sen blir det 90210 - ny serie som verkar relativt bra. för ni såg väl den ursprungliga serien?


jag sjukposar för fulla muggar

billy idol - rebel yell



en av mina absoluta favoritlåtar, all time

too good to be true

jag känner för att fortsätta på det här med "tv i höst" nu när jag ändå är igång. hade bara hört smått om hål i väggen tidigare, men idag var det en kort artikel om programmet i metro. fucking jävla succé säger jag bara. det är precis min typ av humor och dessutom slänger de in kändisar i smeten - vilket gör det hela tre gånger så roligt.

exempel på personer som kommer att medverka: björn gustafsson, felix herngren, linda rosing, henrik schyffert, elin kling, nour el-refai, alex schulman och calle schulman.

"jag har inget liv, men jag är ganska nöjd ändå"



åhh, något av det bästa med hösten är att alla serier drar igång igen. ja, jag är en en tv-nörd ända ut i fingertopparna. idag såg jag det första avsnittet av gossip girl - säsong 2 och även det första av one tree hill - säsong 6. angående det sista så YEEEEEEEES. jag får spara det tredje avsnittet av the hills - säsong 4 till imorgon då även idol börjar.

life is brilliant och fyi: klicka på bilden för större format och färg


RSS 2.0