Shut the fuck up

Sitter i skolan och försöker samla ihop alla papper till våran projektpärm i TV-produktion. Än så länge har jag fått tag på programidén, bemanningslistan, manuset och körschemat - jag har alltså en hel jävla del kvar. Men jag klagar inte! Skulle aldrig kunna överlåta den här rollen till någon annan - oja, jag är ett kontrollfreak ut i fingerspetsarna. Jag litar inte på att någon annan lämnar in en fullständig projektpärm. Så alla andra kan få slita med grovjobbet så finslipar jag! Och ingen annan verkar ju klaga heller. Jobbigt dock att Spotify inte fungerar, får köra tuben istället. Inte alls lika bra ljud, går inte ens att jämföra och det irriterar mig!

Hade matteprov första lektionen imorse. Det gick så fruktansvärt dåligt att jag faktiskt kan skratta åt det. Jag har aldrig, aldrig, aldrig känt mig så lost på ett prov i hela mitt fucking liv. När min lärare smällde ner provet framför mig tänkte jag att jag skulle kolla igenom det först och ja.. det fanns inte ett enda tal jag verkligen förstod. Inte ett enda svar som jag med säkerhet kunde konstatera att det här, det är nog rätt! Satt och sneglade på alla runt omkring mig som skrev utav bara helvete och kände att aj då, jag är dödens. Men jag försökte verkligen, och det är vad som räknas! Siffror har aldrig varit min grej, så är det bara.

Ska belöna mig själv med en mascara. Nej, jag ska egentligen plåga mig själv med en ny mascara. Vill inte behöva lägga ut pengar på en, men min är slut och vad fan ska jag göra? Min är så slut att jag skulle kunna göra pulver av den lilla svarta färgen som finns kvar och sen snorta upp den.. Det kanske vore nått?

[Kommentarer ]
Postat av: M

nej hade aldrig hört namnet ens :) Så jag glad att jag läser din blogg!

Har länkat till den föresten :)

2009-10-14 @ 15:28:39
URL: http://lifeguard.blogg.se/
Postat av: Josie

haha hatar matteprov och torra maskaror! huua.

2009-10-14 @ 17:01:10
URL: http://the
Postat av: Josie

haha hatar matteprov och torra maskaror! huua.

2009-10-14 @ 17:01:19
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: M

:D

2009-10-14 @ 17:10:32
URL: http://lifeguard.blogg.se/
Postat av: kristina

sv: ja när man ser reklamen eller hör att den ska ge jätte fint hår tror man att det är ännu en bluff, men icke fint hår blev det :D vilket vi tackar för

2009-10-14 @ 19:27:16
URL: http://kristinask.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0