I want it all and I want it now

Har snart pluggat sönder min stackars hjärna. 6 timmars pluggande de senaste tre dagarna. Och imorgon blir det väl ytterligare minst 2 timmar skulle jag kunna tänka mig. Men det måste göras. Annars får jag sitta hela söndagen och varje dag nästa vecka. Och det vet jag faktiskt inte om jag orkar med. Nu minimerar jag i alla fall nästa veckas pluggtid lite smått! Ni ska veta, kära läsare, att jag känner mig något så fruktansvärt stolt över mig själv! För det här är mer än vad jag vanligtvis ens orkar tänka på!

Nu har jag istället gått över till att porrsurfa. Alla som känner mig väl vet att jag har en förkärlek för ringar - problemet är bara att alla är så fasligt brudiga och tråkiga. DET ÄR DÄREMOT INTE DE HÄR JÄVLARNA. Helvete säger jag bara! Ge mig alla så lovar jag att bära dem tillsammans dag ut och dag in. Jag vet någon som kommer drömma våta drömmar inatt. Jag är ledsen Mike, men du kommer tyvärr inte att ingå.

[Kommentarer ]
Postat av: Hanna

ja, eller hur :D

2009-10-07 @ 20:54:10
URL: http://honhannah.blogg.se/
Postat av: sandra

Fan vad snygga! Jag hittar aldrig några snygga ringar, känner samma som dig, alldeles för brudiga. Dom här dock, var det drag i!

2009-10-07 @ 21:00:38
URL: http://ksandra.blogg.se/
Postat av: white trash

VART FINNER MAN DESSA?!

2009-10-16 @ 15:36:59
URL: http://whitet.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0