Good girls go bad

God morgon. Eller morgon och morgon, jag har ju varit vaken ett tag. Varvar fixandet med Mickes blogg och fixandet med min egen. Samtidigt som jag pratar om helgen med Sandra. Lite alkisvarning när vi sitter och törstar efter öl på en tisdag men vad fa-an, är det gott så är det. Och vem vill inte bara snabbspola veckorna så man kan få helg hela dagen, varje dag?

Lilla julafton idag. Första bandsläppet till Peace & Love 2010 och Hardcore Superstar fanns med! Man tackar, bugar och bockar. Som jag längtar! Finns fan inte ord för det. Crazy shit nästa år, säger jag bara.


[Kommentarer ]
Postat av: sandra

Hahaha, fan helgen kommer bli grym ju!

2009-10-27 @ 14:55:53
URL: http://ksandra.blogg.se/
Postat av: Josie

åh längtar också till peace and love, nästa år ska jag fan fara.svar: haha nej man ska inte klaga, finns ju dem som har det värre liksom :p hörrdu det går crap, har ingen på g för tillfället och vet ingen jag vill ha heller ;/ buhu, rätt tråkigt faktiskt. men det löser sig nog till slut :)

2009-10-27 @ 16:45:08
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nästa år ska jag också till Peace&Love ! Hardcore Superstar har jag redan sett men dom är fan värda att se igen ;)

2009-10-27 @ 18:04:19
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: Josie

ja :o det måste vi fan ta och göra, det bestäms här och nu!ja det är ju så, man kan inte leta efter love för man kommer ändå aldrig hitta den! det är ju det man vet. haha söto, kanske det. vi får väl la se.

2009-10-27 @ 18:45:59
URL: http://thejosie.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0