Jag vill inte plugga

Jag vill inte plugga. Jag orkar inte skriva ett jävla 5-minuters tal om fildelning. Jag struntade i matchen. Orkade inte. Jag struntade i att duscha. Orkade inte. Är febrig, min hals värker och jag orkar knappt skriva på tangentbordet. Jag vet att jag är negativ, men det kan inte hjälpas. Är så skoltrött att jag funderar på att hoppa av gymnasiet - inte på fullaste allvar. Men att leka med tanken är lockande. Orkar bara inte med andra ämnen än de medie-relaterade. Matte, svenska, engelska och samhälle har aldrig känts mindre upphetsande. Sen kan ju å andra sidan inte allt vara upphetsande. Men fan vade nice om det vore så. Nu ska jag sluta, det här var ovärt. Det blir soffan istället.

[Kommentarer ]
Postat av: Hannah

SV; Nej, det gör det faktiskt inte, haha ;) Nej, det tycker INTE jag.

2009-02-10 @ 19:16:47
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Romanique

Sv: Då är dt Oslo som du borde flytta till efter studenten. Det är sjukt vackra fasader överallt och de flesta bor med högt i tack med vackra fönster. Äldre fönster. Som drar sådär lagomt mycket. ;D

2009-02-11 @ 09:34:05
URL: http://romanique.blogg.se/
Postat av: Betty

Jag vet hur det känns, ush alltså... Är så glad av att slippa det där jäkla plugget:P Men tänk på att ju snabbare du får det gjort, desto snabbare går det över.

2009-02-11 @ 15:55:56
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Josefine

Vad roligt att det var till någon nytta :D Som du säkert förstod står "mus" för Makeup Store, hähä

2009-02-11 @ 18:54:59
URL: http://thejosie.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0