How to: Make writing much more fun


Jag förbrukar skriv/anteckningsböcker som en alkis förbrukar sin sprit. Snabbt och intensivt! Sen måste jag ha nytt. Grejen är bara att det är så fasligt svårt att hitta snygga och bra böcker. För ja - jag ställer krav. Det ska ju kännas kul att skriva också! Eftersom jag dessutom älskar att göra eget för att vara, just det, egen brukar jag köpa ett vanligt, tråkigt kollegieblock och sen "designa" det. Den här gången letade jag fram bilder jag rivit ur bortkastade tidningar. Lotten föll på en bild från Karl Lagerfelds hem som nu fläker ut sig över hela framsidan. Och fan så mycket roligare det blev!

Inte nog med det innehåller blocket ljusgråa papper med vita ränder, för att 'framhäva det man skriver mycket bättre'. Säkert skitonödigt och bara bullshit men upp till bevis!

[Kommentarer ]
Postat av: Angelica

Ja, 2an är lite safe. . jag gillar 3an mer och mer. 1an också. Åh! Fan vad jobbigt, särskilt eftersom jag aldrig brukar lida av beslutsångest! :/Snygg header du skaffat, mycket snyggare än förra :> Och jag håller mde dig om anteckningsböcker. . själv är jag missbrukare av almenackor. Har aldrig ägt en som jag behållit hela året ut, haha.

2009-04-28 @ 19:50:54
URL: http://dylikt.blogg.se/
Postat av: Angelica

Haha samma här! Har lyckats förvånandsvärt länge nu, typ 3 månader! Det gäller bara att skriva snyggt och mycket i den, så man trivs med innehållet också. . ^^

2009-04-28 @ 20:07:57
URL: http://dylikt.blogg.se/
Postat av: Josie

Yeah, jag gillar din nya header! Looks good. Och jag håller med dig till fullo, en snygg anteckningsbok gör skrivandet way more fun!

2009-04-28 @ 20:52:24
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Hannah

Grymt snyggt! Gillar din nya header förresten :)

2009-04-28 @ 22:01:30
URL: http://uglies.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0