Those Swedes are so damn obsessed

Jag visste inte vem som vann Idol. Jag ville se hur länge det gick att undvika. Ja, det gick ju bra. Bara man klickar sig in på blogg.se så är det någon jävel som har fått sitt inlägg publicerat på startsidan om att Kevin är en värdig vinnare. Ja, Kevin vann alltså. Och jag klarade av att undvika det i cirkus 11 timmar. Men jag antar att det är dödsdömt att försöka undvika det i ett land som tycker att Idol-finalen är årets viktigaste händelse.

I ren ensamhet har jag precis sett det första avsnittet av Privileged. Det var inget att hänga i granen om man säger så, men det får duga. Sitter och kollar laptops gör jag också. Men allt känns så värdelöst jämfört med en MacBook. Problemet är att jag inte kan skita ut pengar så vi får se.

[Kommentarer ]
Postat av: Josefine

Alltså, de flesta datorer är inte värdelösa jämfört med MacBooks. Beror givetvis på hur jävla petnoga man är, och vad man ska ha datorn till, men för att göra regular things som att surfa, skriva osv osv duger de flesta datorer idag. Dock förstår jag dig, som jobbar mycket med bilder, att du är sugen på en Mac. De är givetvis bäst då.

2008-12-13 @ 11:45:02
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Hannah

Jag måste hålla med dig, MacBooks är fuckin' great! :)

Har själv lyckats undvika hela Idol-spektaklet, men såg finalen igår eftersom att jag var på tjejkväll och alla ville se det...

2008-12-13 @ 21:35:49
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Hilda

där ser man, så jag är allltså inte ensam om att inte följa idol :D

2008-12-14 @ 12:38:46
URL: http://notquite.blogg.se/
Postat av: Hannah

SV; Jaa, eller hur! Lycka till.Din "Temporary header" är skitsnygg förresten! :)

2008-12-14 @ 12:42:52
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Melissa

visste inte heller vem som vann förrän jag såg det på ngns blogg hehe. Tycker att privileged är ganska underhållande, eller kanske inte dom första avsnitten men eftersom.Förstår inte hur jag lcykats hålla mig ifrån min macbook den här helgen, har inte packat upp och fixat allt än haha, prioretrade fest och massa annat =P

2008-12-14 @ 15:34:00
URL: http://meli.blogg.se/
Postat av: Anonym

KEVINKEVINKEVIN!

2008-12-14 @ 18:28:26
URL: http://manslaughter.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0