What the fuck happened last night?Och så var ännu en helg över, en helg fylld av saker som bara gått fel. Snacka om att jag och all otur i världen går hand i hand. Måste vara någon där uppe som tycker jävligt illa om mig. Fredagen bjöd på en glömd neccessär och en tågförsening på uppåt 40 minuter. Satan i gatan vad arg jag var när jag kokande klev på SJs jävla tåg för att åka till Eskilstuna. Väl hemma hos min dude däckade vi båda snabbt som fan (tror klockan var runt halv elva-elva, jävla oldies).

Lördagen bjöd på sen lunch med Sandra och sen öppnades ölen. Folk rullade in och det var riktigt jävla kul. Blev en massa bra musik, skratt, sköna människor samt roliga konversationer. Allt var fine tills jag öppnade den omtalade sista ölen. Den där som man aldrig borde öppna, den där som man vet med sig kommer vända upp och ner på allt. Däckade en timme innan alla andra drog och vaknade upp dagen efter som ett stort frågetecken. Lägenheten var full av burkar och flaskor av alla möjliga slag och en doft som inte gjorde min bakfylla bättre.

Efter att vi städat bort all skit blev det soffhäng och snart såg bordet ut som en soptipp igen efter att vi samlat en drös ätbara saker där. Kvällen avslutades med Johan Falk och en massage som fick mig att skrika rätt ut. Hela ryggen stramade och dunkade. Överdriver inte när jag säger att varenda rörelse gjorde fucking jävla fruktansvärt ont. Imorse var det bara att pallra sig iväg till tåget och bege sig hemåt igen. Kändes inte överdrivet kul.


[Kommentarer ]
Postat av: sandra

men grymt var det :D

2010-03-22 @ 21:01:56
URL: http://ksandra.blogg.se/
Postat av: ROCKAHOLIC''

sv; nice! =) jo dom är ruskigt bra!

2010-03-23 @ 09:49:13
URL: http://rockaholiic.blogg.se/
Postat av: sofia

sv: nej då. Det kan jag inte hålla med om att jag tycker.

2010-03-23 @ 10:56:24
URL: http://fotini.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha! Riktigt kul kväll! :D Tack för hjälpen förresten :)

2010-03-23 @ 12:47:41
URL: http://trophyeyes.blogg.se/
Postat av: Josie

Ja det suger ju! Jag har bara beställt därifrån 1 gång och det var typ 3 år sedan så jag minns inte riktigt, men har för mig att det blev rätt mycket frakt för vi åkte på tull :/ Så några hundralappar xtra blev det ju.

2010-03-23 @ 20:58:00
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Josie

TYVÄRR! glömde jag att tillägga. Och drygt om kläderna inte skulle passa.. så det är ju en chansning. Dock ser dom helt amazing ut på modellerna.

2010-03-23 @ 20:59:54
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Last Exit

Schyst blogg, how come i've never been here before??? Dock av vad jag märkt är att många tjejer har just Simon Cruz på sin Bloggheader...Peace!

2010-03-24 @ 22:54:21
URL: http://lastexittonowhere.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0