Light with a sharpened edge

Är nu hemma hos Micke igen - couldn't be more satisfied. Han duschar, jag dricker öl och passar på att skriva ett blogginlägg. Var tidigare med honom, Sandra och Nisse och letade kläder. Finare och bättre smakråk än mig kan man ju knappast ha med sig. Helt ärligt talat, jag vet vad jag pratar om. Dessväre tyckte varken han eller Nisse (Misse om man slår ihop båda) att jag och Sandra var roliga att ha och göra med. Vadå? Vi är bara ärliga och säger vad vi tycker - och när någon ser ut som en statist från Emil i Lönneberga då är det inte mer än rätt att man yttrar sig om det!

Kvällen bjuder på mat tillsammans med 7 andra. Jag som knappt kan dricka öl, eller svälja mitt eget saliv för den delen, endast på grund av att halsen stretar emot lär ju få kämpa som en riddare för att få i mig någon mat. Men trevligt, det tvivlar jag inte en hundradels sekund på att det kommer bli.

Nu kom min fotbollshunk - förlåt, men det är bara så kul ut ur duschen. Jag föredrar dock mysfarbror, bara för att han hatar det. Mums. Är inte varje dag man bjuds på en halvnaken kropp bara sådär! Me like. Dags för mig att göra något åt mitt hår och kanske, kanske kladda lite på min dude.


A hero loses everyday

Jag är så arg just nu att jag skulle kunna slå någon riktigt hårt. Men istället skrattar jag. För det är så jävla tragikomiskt så det finns fan inte. Jag har känt av lite lätt ont i halsen, huvudvärk och annat trams under hela veckan. Men under natten tog det sig tydligen friheten att bryta ut totalt. Vaknade upp och trodde seriöst att jag var bakis, dessvärre var jag ju inte det. Sitter nu med två halvätna mackor framför mig. För det första gör det djävulskt ont att svälja och för det andra känner jag ändå ingen smak! Underbart med tanke på kvällens planer..


Bring the hammer down

Med ett dunkande bröst, huvudvärk som dånar och halsont tackar jag nu för mig. Att sova har aldrig känts så lockande som nu och imorgon är en ny dag. En bra dag.

Don't upset the rhythm



Självklart belönade jag mig själv. Och fan så bra det kändes. Tog en tur inne på BikBok, för där hittar man fan alltid något! Mjau på mig själv - för helvete vad snygga grejer jag parade ihop! Och eftersom slutresultatet gick på över 500-lappen fick jag tydligen välja ett smycke. Tråkigt nog var det ganska urplockat men hittade ett grymt halsband med en mikrofon på. Och när jag kom hem fick jag ett par stövlar av pappa. Man tackar, man tackar.

We're through

Är nu hemma från huvudstaden. Bröstundersökningen gick bra och jag känner därför att jag kan berätta om den. Jag åkte dit för att göra ultraljud på mina bröst för att jag tidigare hittat en knöl som gjort ont. Den här knölen visste alltså inte den första doktorn vad hon skulle göra åt så jag blev skickad för att göra ultraljud.

Åkte in till BröstCentrum och klädde av mig, la mig på en såndär undersökningssäng. In kommer doktorn - kör igång ultraljudet och konstaterar att min knöl förmodligen inte är det minsta farlig. Känner på bröstet och hittar en till. Var visst lilla julafton idag med. Konstaterar att den förmodligen inte heller är farlig men tycker att vi ska ta prover på båda. Där ligger jag helt blottad och utelämnad och försöker hålla mig lugn.

Sköterskan som var med plockar fram en nål och sticker den rätt in i mitt bröst. Kanske inte riktigt så brutalt - men ni fattar grejen. Den första knölen var tydligen väldigt problematisk och hård så de hackar i den. Sen kom det värsta när de skulle suga ut något som fanns i. Alltså det är ingen underdrift när jag påstår att det kändes. Jag fick då veta att jag levde om man säger så. Knöl nummer två gick lätt och kändes nästan inget alls.

Mina prover ska nu skickas till Karolinska, men det är ganska säkert inget farligt. Skulle dock hålla koll på om de blev större för då kan jag eventuellt bli tvungen att operera bort dem. Men som jag är lättad nu. Det här är över, inga mer undersökningar, ingen mer nervositet!

She cried more, more, more

Jag älskar orginalversionen. Men det är inget emot hur mycket jag älskar hur Dope tolkar den. Den här live skulle ta död på mig. Helvete, det här är ren kärlek och inget annat.

Dope - Rebel Yell

It's all because of you



Nej, jag står inte alls och headbangar framför spegeln och tycker att jag är ascool. Nej, självklart lirar jag inte luftgura och nej nej nej, jag låtsas inte att jag står på scen. Inte alls, inte alls.

Something for nothing


Jag får verkligen inte spendera pengar imorgon. Eller egentligen fattar jag inte vad jag dillar om. Klart jag får! Jag känner ett sånt enormt behov - och då är det inte mer än rätt att jag tar tjuren vid hornen och pleasar min själ. Man ska inte säga nej när man egentligen vill säga ja. Och jag överlever det här, på något sätt. Pengar finns, som en man vid namn Oliver en gång sa.

Dessutom gör jag bröstundersökning nummer två imorgon och då får man belöna sig själv! Dessutom vill jag ha något nytt till helgen, eller så är det bara en jävligt bra ursäkt.

A fast and crazy connection

The Used - Meant To Die


Corroded - 6 Ft Of Anger


Nomy - You Better Die Young


Fallbrooke - Losin' It


Det behöver inte sägas igen, men jag tänker göra det ändå! Musik är mitt liv. Får aldrig nog! Lyssna på de fyra ovan, dra upp på högsta volym, hoppas på att Basshunters reklam inte dyker upp på Spotify (om du nu lyssnar där) och tagga inför helgen. För det är precis vad jag gör.

Release me, release my body

Jag har lov, men kan inte njuta av det. Kan inte riktigt njuta av känslan av att sova länge på morgonen, strosa runt hemma och somna i soffan. För vet ni vad? Jag vill ha helg. Något så fruktansvärt mycket! Jag vill sätta mig på tåget tillbaka till Eskilstuna. Sitta bredvid Micke i bilen till Västerås och lyssna på Thousand Foot Krutch, Breaking Benjamin, Mustasch eller Three Days Grace på orgasmerande hög volym. Äta mat - som tydligen ska vara fruktansvärt jävla god tillsammans med trevliga människor. Sen spola fram tiden till lördag kväll då det ska förtäras öl så det skriker om det.

Jag kan inte vara fullt frisk. Men så fort det är helg känns det fan som om inget annat existerar. Nej, det inte bara känns så. Det ÄR så. I love my life.


Drunk moment

Back to bed

Jag har i princip varit vaken sedan Micke åkte till jobbet. Lyckades aldrig med konsten att somna om och efter att ha vridit och vänt på mig ett bra tag bestämde jag mig för att det var lika bra att kliva upp. Vad fan är det här? Har jag gått och blivit någon jävla pensionär? Gick och la oss skapligt tidigt igår och är uppe way too early idag. Inte bra, inte bra. Detta ska ändras på, och det snabbt som fan.

Åker hem idag. Och till min stora glädje har tågen börjat gå som vanligt igen så nu tar det 20 min kortare och jag behöver inte göra ett enda byte! Man får försöka se positivt på det hela liksom. Jag åker dock tillbaka redan på fredag så det är ingen big deal.

Förhoppningsvis har de nya The Hills och The City-avsnitten kommit upp på MTV.com. Då har jag något att roa mig själv med en stund framöver. Helvete Michaela, vilket roligt inlägg du lyckades skriva! Gå och lägg dig.


It only hurts to breathe

Lilla julafton bara fortsätter. Och blir bara bättre och bättre. Creeds senaste platta, Full Circle, är riktigt riktigt riktigt bra. Speciellt On My Sleeve som möjligtvis kan vara den bästa Creed-låten, någonsin.

Dessutom måste jag ge beröm till mig själv för att jag är så jävla bäst. Kolla in designen på Mickes blogg bara.

Creed - On My Sleeve


Good girls go bad

God morgon. Eller morgon och morgon, jag har ju varit vaken ett tag. Varvar fixandet med Mickes blogg och fixandet med min egen. Samtidigt som jag pratar om helgen med Sandra. Lite alkisvarning när vi sitter och törstar efter öl på en tisdag men vad fa-an, är det gott så är det. Och vem vill inte bara snabbspola veckorna så man kan få helg hela dagen, varje dag?

Lilla julafton idag. Första bandsläppet till Peace & Love 2010 och Hardcore Superstar fanns med! Man tackar, bugar och bockar. Som jag längtar! Finns fan inte ord för det. Crazy shit nästa år, säger jag bara.


I never work on mondays

Det är soffan som gäller ikväll. Det är soffan som gäller imorgon kväll. Det är soffan som gäller på onsdag kväll och jo, visst fan är det soffan som gäller på torsdag kväll också. Jag må vara lat, trött och inte helt klar i huvudet men det är lov och då är det tillåtet att vara såhär. Nu är det 2 ½ men, Ben & Jerrys och hångel i just det - soffan. MUMS.


Save your heart

Övre raden: Monki Nedre raden: Weekday


Sitter och porrsurfar i min ensamhet. Kan tyckas vara tragiskt. Men när man inte får spendera får man liksom se, men inte röra istället. På torsdag ska jag in till stan för att göra undersökning.. funderar på att lämna allt som har med cash att göra hemma.


Power to the music

Såg några minuter på LA Ink igår innan Patrik 1,5 började. De var och såg Mötley under deras Crüe Fest-turnée och herre min gud vad jag bara ville tillbaka till Peace & Love på en gång. Utan tvekan en av de mäktigaste stunderna i mitt liv. Utan tvekan en av de roligaste veckorna i mitt liv. Den ledde ju dessutom till att jag spenderar den här veckan i Eskilstuna och inte hemma. Det är inte fy skam!

Imorgon är första bandsläppet. Säkert helt okända eller tråkiga svenska band. Men ändå, det är som lilla julafton ju! Och nästa år blir bättre än det här året, jag bara vet det.


Only for the weak

Har haft en satans bra helg. Lördagens festande blev minst sagt lyckat och jag skrattade så jag höll på att avlida. Jag säger då det Linda och Sandra, offentliga duschar är grejen! Rockade även mina grymma skinnbyxor. Seriöst, mums på mig själv för det är så jävla snyggt!

Vaknade upp med en alldeles miserabel huvudvärk igår, men den fick kvävas. För Micke sysslar inte med painkillers. Det är tydligen jag som är en junkie. Förflyttade mig endast mellan sängen, soffan och toaletten igår. Vardagsmotion har jag hört att det ska kallas. Såg dessutom när AIK kickade Bajens röv och när Liverpool vann över Manchester United. Sen dök dock Sandra och Nisse upp som livräddare och så blev det inget mer sporttittande! Riktigt bra bakissöndag med grymt sällskap som avslutades med Patrik 1,5 innan jag däckade igen.

Och idag är det måndag, men ingen skola. För det är lov och helt fucking jävla underbart. Dessvärre tror jag att jag håller på att bli sjuk. Halsen krånglar och huvudet är lika tungt som igår. Känns.. kul..


Black betty

Det är så roligt när man glömmer saker! Som min svarta kajalpenna till exempel. Jag har bara en, den är ultimat favorit och kan inte ersättas. Just nu ligger den i Olivers jackficka och det känns fan inte bra. Där ska den inte vara! Den ska vara i min neccessär så att jag kan plocka med mig den till Micke, så att jag slipper känna mig naken runt ögonen. Och min svarta ögonskugga tappade jag i golvet så den har jag kastat. Helvetes jävla skit.


Gonna pop my pills from a Pez dispenser

Jag vaknade nyss upp med världens huvudvärk.. Jag gick och la mig med huvudvärk och jag har haft huvudvärk de senaste dagarna. Wohoo! Jag som har lyckats minska painkiller-intaget får nu riva alla ribbor och knarka hej vilt! Nej, nu ska jag hasa mig upp ur sängen, lite ska faktiskt hinnas med innan jag åker till Eskilstuna.

Don't let me out of your sight

Calle var min favorit. Men let's face it - han är en trubadur, en akustisk kille. Mariette on the other hand. Där snackar vi fruktansvärt jävla stört och vidrigt kickass bra! Hon är ett jävla enmansband. Sätt henne på en stor scen nu, nu, nu. Inte nog med att hon har varit bra ALLA tidigare gånger, så rev hon dessutom av en av mina absoluta favoritlåtar idag. Och det var sådär bra som det så otroligt sällan är i Idol. Om jag vore lesbisk, nej, helt ärligt talat, om jag vore singel, skulle jag bannemig stalka henne. Jag har en "kändiscrush" people!


Welcome to the machine

Det blev inte Bröllopsfotografen, men det kanske var lika bra det! För istället blev det Up (eller Upp om man vill vara lite svensk). Den sågs i 3D, vilket var första gången för mig men helvete - det var riktigt coolt ju! Och som jag skrattade. Det tog aldrig slut. Det bara öste ut ha efter ha efter ha ur min mun. Och alla som hört mig garva vet att jag gör det sjukt jävla högt. Utan tvekan den roligaste animerade filmen jag sett. Skrattade så jag grät och fällde dessutom några tårar för att det var så fin story! Jag tror att vårat sällskap på 8 pers garvade högst i hela salongen. Vi var dessutom snyggast i 3D-glasögonen.

Bowling hann vi med innan. Jag gick ut och strike-ade på första. Det gäller ju att lägga ribban högt, som sagt! Dessvärre förlorade jag första omgången.. Men vann andra, med stor marginal! High fucking five på den, för det satt finfint. Det här med bowling kanske kan börja bli min grej. Synd bara att jag tycker att det är roligare att garva åt andras misstag än att själv agera.

Riktigt jävla rolig kväll med riktigt sköna människor. Nu ska jag kolla dagens Idol-program och mysa i sängen. Det enda som saknas är Micke. Men livet är inte rättvist så jag får snällt bädda ner mig själv.


Rock 'n' roll soldier

Det är rock-tema i Idol ikväll. Vi vet ju alla vad det betyder. Det är då de ska "ta fram sina tuffa sidor", smutsa ner sig lite. Det är då juryn kommer med pinsamma utlåtanden till de söta tjejerna som: Du har rocken inom dig, du är en riktig rocktjej! I helvete heller, säger jag. Samtidigt som det är det bästa temat är det också det pinsammaste.

Whatever you like

Hann med lite porrsurfning på Forever 21 innan jag nu ska duscha. Helvete vad jag vill ha en hel drös med nya skor. Det går ju inte att få nog, det är omöjligt. Vet ni vad det värsta är? Skorna nedan skulle inte ens gå på 2000 pistoler tillsammans. Frakten däremot.. den ska vi inte ens tala om.

Piece of your action

Godmorgon. Sitter vid köksbordet och petar i mig frukost. Det blir mest glas efter glas med apelsinjuice - vilket är bland det godaste som finns! Ska snart hasa mig in till duschen och sen bär det av till skolan. Efter skolan blir det stress hem för att sen åka och bowla + bio med några grymma människor. Förhoppningsvis får jag inte alltför mycket ångest innan bowlingen, ni som känner mig vet ju att det inte är min favoritsyssla om man säger så.. Bion däremot! Det blir Bröllopsfotografen och som jag har längtat.

Nej, nu kanske man skulle ta och göra någon nytta!


I MISS YOU LOVE

Jag saknar dig så fruktansvärt mycke Michaela Klemetz! Du är det bästa som hänt mig och jag tycker om dig så jävla mycke!

Din Micke


I will not bow, I will not break

Äntligen hemma från skolan. Är bara mys med mig själv + datorn i sängen som gäller resterande tid av kvällen. Ska ta mig an trejde avsnittet av Flashforward nu. Det blir fan bara bättre och bättre och helvete vad spännande det är! Satt med munnen på vid gavel under större delen av förra avsnittet.

Oh, by the way.. I've got something to tell you people. Jag ska bli storasyster till ytterligare en liten kiddo. Först blev jag chockad och tänkte 'vad faan, morsan' men sen smälte jag det och nu är jag istället jätteförväntansfull. Den här ungen ska uppfostras rätt! En cool lillunge är vad vi kommer att ha och göra med om jag får bestämma.


This is pure perfection


Hey whatcha say, it doesn't matter anyway

Det är torsdag idag. Ville bara informera er alla om det, ifall det nu skulle vara så att någon missat det. Sitter i skolan, precis som varje måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag! Glamouröst, huh? Lite mer vardagsglamour ska det dock bli! Vi ska till Moderna Museet och vara kulturella. Tydligen är den en Salvador Dali-utställning vi ska se. Jag känner er avundsjuka, fuckers. ALLA vill gå på museum en torsdagseftermiddag och svara på torra frågor om abstrakta målningar. Right?

Värmer upp framför datorn med lite musik. Oliver tyckte inte om när jag sjöng högt. Men finkänslig som han är sa han att det lät fint. Tack, men fuck you.

Hot Action Cop - Fever For The Flava

Fuck my life

Varje gång jag tycker synd om mig själv klickar jag mig in på FML och helt plötsligt känns livet inte så jävla miserabelt längre.

"Today, I was standing in the gas station, pulling out my wallet to pay the $100 of gas I just filled my car with. I opened my wallet and found a note saying: Borrowed money for food."

"Today, the driver side mirror of my car was smashed off and laying on the ground. On the window was a $75.00 ticket for improper equipment for not having a mirror."

"Today, my boss was angry at me because I had filed a complaint about him refusing to change our phone service to something more reliable. Later, a costumer called him and said I had hung up on him. I got fired. I didn't hang up on the customer, the phone service just dropped the call."

"Today, I got diagnosed with a condition that expresses itself in the form of violent diarrhea whenever I get nervous. Now I am constantly nervous about getting nervous about anything."

All dressed up in leather

Varför ska det vara så jävla svårt att hitta en snygg och äkta skinnjacka?


The lost get found

Såg första avsnittet av Flashforward igår och jag tänker då fan se det andra idag. Absolut inte det bästa jag sett, men det var bra i alla fall och fruktansvärt spännande. Men innan dess ska jag kolla senaste The Hills och The City! Mums på serier.

Sprang runt inne i stan idag och letade efter en cool orkesterjacka. Men de jag hittade var inte så jävla snygga som jag hade önskat. Fan vad svårt det ska vara att hitta sånt man vill ha när man har en klar bild i huvudet av hur man vill att det ska vara! Istället fastnade jag för en grym väska från Gina Tricot. Plocka bara bort kedjan så blir det en kickass partyväska! Dessvärre fick den inte följa med hem, för jag får ju inte. Det gör visserligen bara att jag vill ha den ännu mer..


The future is yet to come

Jag är trött, den här dagen har verkligen tärt på alla mina krafter. Egentligen borde jag redan ligga i sängen vid den här tiden och snarka (eller göra konstiga ljud) i kudden. Men jag är en mästare på att hålla mig vaken lite, lite för länge. Och en stund till hade jag faktiskt tänkt pina mina ögon. För jag har hittat en ny serie som jag tänkte belöna mig själv med att kolla på. Mattelektionen är ju faktiskt inställd imorgon, så lite längre får jag sova! Flashforward heter den i alla fall, taglinen löd: "Everyone in the world will get a flash of their own future" - vilket räckte för att få mig hooked! Låter som något som kan vara riktigt jävla bra.


Move like you gonna die

Jag tänkte att jag skulle sätta mig och kolla igenom vad det är man ska kunna till TV-provet imorgon. Känner inte riktigt att jag behöver plugga, men kolla igenom filmklippen hade jag tänkt göra i alla fall. Då kan det ju vara bra om de fungerar också, vilket de självklart inte gör. Fuck. Nu har jag noll koll ju.

Kung fu fighting

Det här är vad vi sysslar med på håltimmen i skolan.


Fighters: Muttill och Mattan Pussy bakom kameran: Michaela

I'm frustrated

Jag är helt full i huvudet - men tom på samma gång. Finns så mycket där inne att det fan inte går att få ut något. Jag är fruktansvärt jävla less på att spendera dag ut och dag in pluggandes. Hatar att inte kunna stänga av helt när jag kommer hem, nej, för då ska det pluggas in ännu mer skit. Orkar liksom inte bry mig längre heller. Mer skoltrött än vad jag är nu har jag fan aldrig varit. Skjut mig.


The good life

Tillåt mig att skrika högt, göra en powerslide, hoppa upp och ner och skrika ännu högre. För vet ni vad? JAG FICK GODKÄNT PÅ MATTEPROVET. Helvete vad bra det här känns! Förstår inte hur det gick till, men gick gjorde det i alla fall.

We own the night

Vi började vid fyra, var tankade vid åtta. Jag låter bilderna (som är av den snälla versionen) tala för sig själva. Stort tack till Sandra för extremt rolig fest - och tack till alla andra för kul sällskap.


Sober and irrelevant

Någon var visst tvungen att gå upp tidigt idag - och inte var det jag! När Micke åkte kunde jag dra åt mig hela täcket och lugnt somna om, i en position som inte tillåter sovsällskap. Vaknade nyss av en skrikande smärta i bröstet, försökte somna om igen. Men nej, det var omöjligt. Så nu får jag dras med den här dunkande värken, förhoppningsvis försvinner den - annars får den supas bort.

Halv tre blir jag tydligen upphämtad för bilfärd mot Sandra, the hostess. Innan dess hade jag tänkt försöka få på mig lite kläder, måla naglarna och platta håret - resten fixar jag där. Det kan väl inte vara alltför krävande?

Europe - Rock the Night


The youth gone wild

Fredag, älskade fredag. Två lektioner idag, sen gör jag mig välförtjänt av en helg. Hos Micke ska den spenderas också. It couldn't possibly get any better. Och nej, den blir inte nykter! Stand up and shout för den. Mys idag och fest på lördag. Kunde inte komma mer lägligt, för den här veckan ska bara förträngas i ett enda svep.


Kärlek är för dom - trodde jag

En månad idag. Och jag vill bara ha mer. I've found something to hold on to. Du är bäst, baby.

Another heart calls

+ Har släppts så jävla mycket bra musik den senaste tiden, tack som fan för det!
- Alla humorlösa fuckers. Hur fan orkar ni med er själva? För det gör VERKLIGEN INTE jag.

I give it all

Det här är en av anledningarna till att jag tycker om mig själv så fasligt mycket! Det går att peka ut mig på direkten! Lite coolare, lite mer minnesvärd.


Shut the fuck up

Sitter i skolan och försöker samla ihop alla papper till våran projektpärm i TV-produktion. Än så länge har jag fått tag på programidén, bemanningslistan, manuset och körschemat - jag har alltså en hel jävla del kvar. Men jag klagar inte! Skulle aldrig kunna överlåta den här rollen till någon annan - oja, jag är ett kontrollfreak ut i fingerspetsarna. Jag litar inte på att någon annan lämnar in en fullständig projektpärm. Så alla andra kan få slita med grovjobbet så finslipar jag! Och ingen annan verkar ju klaga heller. Jobbigt dock att Spotify inte fungerar, får köra tuben istället. Inte alls lika bra ljud, går inte ens att jämföra och det irriterar mig!

Hade matteprov första lektionen imorse. Det gick så fruktansvärt dåligt att jag faktiskt kan skratta åt det. Jag har aldrig, aldrig, aldrig känt mig så lost på ett prov i hela mitt fucking liv. När min lärare smällde ner provet framför mig tänkte jag att jag skulle kolla igenom det först och ja.. det fanns inte ett enda tal jag verkligen förstod. Inte ett enda svar som jag med säkerhet kunde konstatera att det här, det är nog rätt! Satt och sneglade på alla runt omkring mig som skrev utav bara helvete och kände att aj då, jag är dödens. Men jag försökte verkligen, och det är vad som räknas! Siffror har aldrig varit min grej, så är det bara.

Ska belöna mig själv med en mascara. Nej, jag ska egentligen plåga mig själv med en ny mascara. Vill inte behöva lägga ut pengar på en, men min är slut och vad fan ska jag göra? Min är så slut att jag skulle kunna göra pulver av den lilla svarta färgen som finns kvar och sen snorta upp den.. Det kanske vore nått?

I don't wanna stop


Vad borde jag egentligen göra nu? Räkna matte tills jag spyr upp mina inälvor. Vad gör jag istället? Myser under täcket och letar snygga Thomas Sabo-berlocker. Ni hör ju själva vilket som är att föredra.

Everybody's walking but nobody's talking

Helvetes jävla kukskalle vad kallt det har varit idag! Snöat har det tydligen också gjort, men då var jag fortfarande skyddad av ett värmande hem. Jag är inte gjord för kallt väder. Håller ju för fasen på att avlida så fort jag kliver utanför dörren, och det är bara oktober! Vad fan ska hända när det är december då?! Ta mig bara bort härifrån, för jag tänker då fan inte klä på mig mer kläder än det jag har nu. DET ÄR BARA OKTOBER FÖR I HELVETE, det är inte okej att ha vinterkläder då.


Ozzy Osbourne - I Don't Wanna Stop

The truth hurts



Omtumlande dag. Sjukt mysigt att slippa vakna upp själv imorse, låg självklart och drog mig betydligt längre än vad jag brukar. Sen lämnade jag Mike hemma i sängen och gav mig av mot skolan. Och det var där någonstans som helvetet brakade loss. Med tanke på att min läsarskara inte består av några få känner jag inte för att ta upp det, men det innehöll bråk över telefon och lite tårar ovanpå det.

Sen gick jag och var nervös resterande skoldag. Anledningen till detta var att jag efter skolan tog tåget hem, blev upphämtad vid stationen av baby och sen bar det av till doktorn. Var mina boobies som skulle undersökas, och man kan väl säga som så att det gick både bra och dåligt. Men jag har fått en ny tid.. The truth hurts och något fel är det tydligen. Kunde i alla fall inte ha bett om ett bättre stöd, du är bäst.

Nu är jag lämnad själv. Lika tråkigt som vanligt och sängen ser enorm och inte alls inbjudande ut. Jag ska i vilket fall som helst inta den. Tillsammans med a good friend of mine - matteboken. Känn hur ironin bara flödar över. Även Flickan som lekte med elden åker med, de 10 sista sidorna ska avverkas.. vilket betyder att jag kan börja på sista boken imorgon!

I'm out of here, babies

You drove me to the vodka shots

Om jag fick byta röst med en person, skulle jag vilja ha Lesley Roys röst. Hes - vilket är det sexigaste jag vet, mörk och fruktansvärt jävla bra! I want I want I want..


Lesley Roy - Psycho Bitch

Sunday bloody sunday


Saknar det långa håret något så fruktansvärt.

Hatar söndagar. Det är fan en enda lång depp-dag. Har legat i sängen alldeles fram till nyss, då Micke var tvungen att gå upp och åka på fotboll. Komiskt att de spelar på en plan typ 500m härifrån. Ja, jag ska samla flickvänspoäng och gå och kolla. Don't worry. Fast enda anledningen till att jag faktiskt pallrar mig dit är för att brorsan ville se. Alla andra här hemma verkar vara betydligt mer intresserade än vad jag är.

Men innan dess blir det duschen! Helvete vad skönt det ska bli.

Hanging on

Jag skriver det här blogginlägget endast för att hålla mig själv vaken. Micke anländer snart och jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Lyssnar på lite kickass bra musik i form av Skid Row och rensar bland mina playlists på Spotify. Var inne i stan tidigare under dagen med Natalie. Ja, pengar spenderades. Blev en tröja från H&M, en från Weekday, leo-strumpbyxor och även ett halsband med två plektrum! Blir sjukt snyggt tillsammans med min signatur-blixt (som är på villovägar för tillfället). Käkade även middag i Kungshallen tillsammans med hennes pojkvän. Sen drog de på bio och jag tog tåget hem, där någon skitit i en av vagnarna. Nej, jag skämtar inte.

För övrigt var det Stockholm Zombie Walk idag. Jag och Natalie hamnade mitt i tåget och det var då fan inte roligt. Sket nästan på mig när en brud med röda linser och utsmetat låtsasblod i ansiktet kom waaaaay too close. Jag brukar aldrig påstå att människor är konstiga, för man ska få syssla med vad fan man vill. Men wtf?! En zombie-walk?!

Over and out, nu dör jag snart.

We're about to lose control

Britt Nicole - Welcome To The Show


Kan inte sätta fingret på vad det är, men den här låten på högsta volym får mina 163 centimeter att följa ett rörelsemönster som inte hör hemma någon annanstans än på mitt rum. Den är cool, jag blir alltså automatiskt cool när jag lyssnar på den. Helvete vad skön den är!

Sök upp den på Spotify för bättre sound.

Talk dirty to me



Jag vill ha jackan. Seriöst det coolaste jag sett på länge.

She's not ladylike

Sms till Micke för någon minut sedan.. Det har inte ens gått en månad och jag tycker redan att det är okej att strunta i att raka benen. Men jag är lat, OK?


http://blogg.aftonbladet.se/mustasch


Mustasch - I'm Frustrated

All that I wanted was you



Calle Kristiansson - Wish You Were Here

Jag säger att allt blir vad man gör det till! Jag kunde ha valt att ligga och tjura i soffan över att den här fredagen inte hade något alls att erbjuda. Men nej för i helvete! Idol rullade i bakgrunden (Calle, you rock) samtidigt som jag hetsåt diverse onyttigheter. Det gick så långt att min mage, som annars aldrig går att spänna ut såg ut som en jävla gravid-mage! Mamma skrattade ljudligt då jag letade upp henne och frågade om hon ville klappa lite på kulan som putade ut under Ramones-tröjan. Testade även T.E.N.S vilket var bra jävla mycket läskigare än vad jag trodde! Kändes som att någon vred om armen samtidigt som jag inte kunde kontrollera den. Prövade  även olika akrobatiska rörelser i soffan, då jag är helt oförmögen att sitta still på samma plats i den. Nu är jag slut, finished, tired as hell.

Morgondagen bjuder på shopping och middag inne i stan. Ska dit på en blixtvisit på eftermiddagen. Och på kvällen kommer min fotbollshunk (hahaha, förlåt, var bara tvungen) hit. That's a fine fucking saturday.

Sorry you're not a winner

Min egen dator är helt störd, så nu har jag lagt beslag på brorsans. Den har grymt mycket skönare tangentbord! Vilket är enda anledningen till att jag författar det här blogginlägget. Det är visst fredag idag. Har ingen jävla fredags-feeling alls. Kan bero på att alla verkar ha bestämt sig för att de ska ta ut sin lugna helg just den här helgen. Vad i helvete.. Jag kan inte ha två nyktra helger på rad, det går inte. Blir helt kallsvettig bara jag tänker på det. Kunde inte alla andra bara ha tagit det lugnt förra helgen, när jag gjorde det, istället?

This is killing me

Ligger i soffan och andas. Pluggandet tar seriöst död på mig. Förstår inte hur vissa orkar två timmar varje dag. Man blir helt tjock i huvudet ju! Har dragit på mig myskläder och hamnat soffan med Flickan som lekte med elden. Här ska halvsovas resterande tid av kvällen.


I adore your looks

Jag tror stenhårt på din plan

Och så sitter man i skolan igen. Precis som nästan varje dag. Fan, glamourösare än såhär blir det inte! Försöker få tiden att gå fram tills vi ska ha skolfoto. Hade faktiskt helt seriöst tänkt köra på det jag skrev på fejjan igår, men mitt hår var nästan som enda stor dread och det är inte riktigt den looken jag är ute efter.. Så nej! Det blev inte flottfläcken, även om jag ångrar mig lite nu. Är det något jag älskar att göra så är det att chockera och jävlas.

Dagen har inte börjat så bra. Skolan rullar inte för min del om man säger så. Helgen är mycket efterlängtad, behöver den mer än någonsin. Jag behöver fan dig, Mikael fucking Karlsson, mer än någonsin. Och jag behöver fan booze mer än någonsin. Bara glömma och förtränga.

Jag har aldrig varit ett fan av Kent. Alltså, verkligen aldrig aldrig aldrig. Har inte riktigt förstått mig på deras musik men nu måste jag dock erkänna att jag tycker deras senaste singel är lite småskön!

Kent - Töntarna

Uppdaterade precis statusen på fejjan


I want it all and I want it now

Har snart pluggat sönder min stackars hjärna. 6 timmars pluggande de senaste tre dagarna. Och imorgon blir det väl ytterligare minst 2 timmar skulle jag kunna tänka mig. Men det måste göras. Annars får jag sitta hela söndagen och varje dag nästa vecka. Och det vet jag faktiskt inte om jag orkar med. Nu minimerar jag i alla fall nästa veckas pluggtid lite smått! Ni ska veta, kära läsare, att jag känner mig något så fruktansvärt stolt över mig själv! För det här är mer än vad jag vanligtvis ens orkar tänka på!

Nu har jag istället gått över till att porrsurfa. Alla som känner mig väl vet att jag har en förkärlek för ringar - problemet är bara att alla är så fasligt brudiga och tråkiga. DET ÄR DÄREMOT INTE DE HÄR JÄVLARNA. Helvete säger jag bara! Ge mig alla så lovar jag att bära dem tillsammans dag ut och dag in. Jag vet någon som kommer drömma våta drömmar inatt. Jag är ledsen Mike, men du kommer tyvärr inte att ingå.

She's got the look



Är hemma hos mamma en liten stund och hittade precis en gammal studio-bild från skolan. Skolan ja! Där borde jag ha varit nu men helvetes jävla fitt-SL strulade som vanligt. Blev fast på pendeln i över en timme och sen gav jag upp. Fuck you, om det inte vore för att jag är beroende av kollektivtrafiken skulle jag fan aldrig sätta min fot på ett fordon som tillhör SL igen.

Gimme them bright lights, long nights



Tar en paus i pluggandet. För det är jag fan-i-mig värd. Kollar på en av favoritserierna; The City. Där snackar vi drömliv. Oj oj oj, vad vi snackar drömliv. Man blir ju inte så lite jealous när man kollar, men det är just därför jag älskar det egentligen! Nu ska jag återgå till serien, ett till avsnitt hinner jag med innan jag tar tag i bildanalysen!

I swear this time I mean it

Helvete vad den här dagen har varit dålig! Jag vet inte vad det är men jag känner mig instängd, konstant. Och jag orkar inte med skolan, jag gör fan inte det. Och så blir jag arg på mig själv för att jag är på så dåligt humör. Dagen började inte så jävla bra om man säger så.. Leggingsen sprack på väg till skolan, raffigt värre att ha en fet reva precis under röven. Gick alltså och flashade hud för hela skolan. Och hela Slussen också för den delen.

Något som dock var fruktansvärt jävla positivt var att min bror var skyldig mig både choklad och cola, så det väntade på mig när jag kom hem! Och har precis börjat ta mig igenom Mayday Parades senaste platta och åh åh åh. Det här är anledningen till att jag älskar musik mer än något annat i hela fucking jävla världen: Man glömmer verkligheten för en stund.


There's a shewolf in the closet

Jobbig dag. Tisdagar är aldrig roliga. Jobbar med våran EKO-tidning tillsammans med Hannah samtidigt som jag tagit mig igenom ytterligare två nya album. Nu blir det snart lunch, för en gångs skull är jag hungrig. Och då menar jag att jag verkligen är HUNGRIG.

I love shoes, I really fucking do

Har pluggat i nästan två timmar. Tanken var två timmar, men jag nöjer mig fan med nästan! Lyckades skriva klart en miljö-krönika som faktiskt blev riktigt jävla kick-ass bra. High-five på den! Och dessutom gå igenom alla frågorna till idrottsprovet om anatomi.

Nu njuter jag i soffan framför Roast på Berns och satan vad hänsynslös Betnér var - ME LIKE! Kollar runt på random sidor på nätet, hamnade på have2have och hittade ett par galet fulsnygga skor jag kollat in tidigare. Så sjukt mysiga! Och så sjukt fulsnygga! Vilket alltid verkar få mig på fall. Dessutom skulle jag behöva ett par skor som kan ersätta mina Converse de värsta dagarna.

Fuck how I miss the redhead


Dropkick Murphys - The State of Massachusetts

Confessions of a drama queen


Ibland gör man fel val i livet. Jag brukar alltid säga att 'hellre ångra något man gjort än ångra något man aldrig gjorde' och det står jag fortfarande fast vid. Jag gjorde ett misstag som kanske har lett till något bra egentligen. Jag vet i alla fall vad jag vill numera, trots att jag bara står och trampar på samma ställe.

UPDATE: Mitt misstag var den linjen jag valde på gymnasiet. Just nu känns den mest fel, fel, fel.

All we know is falling

God morgon. Måndagar brukar aldrig vara speciellt jobbiga, jag kan liksom alltid ha i åtanke att jag börjar 11:50 och endast går i skolan 2,5 timmar. Men fy helvete, den här morgonen är inte nådig. Sitter i köket och stirrar omkring mig, lyssnar på Paramore och undrar när någon ska komma glidandes på en Harley och rädda mig bort härifrån. Eller när någon ska ge mig ett samtal och glatt meddela att 'jo, det är sant, vi ska till London NU'. Vad tror ni, finns det en chans? Eller ska jag bara ge upp mitt patetiska tänkande och klä på mig istället?

If you only knew

It's 4:03 and I can't sleep, without you next to me I toss and turn like the sea. If I drown tonight, bring me back to life. Breathe your breath in me. The only thing that I still believe in is you, if you only knew.


And I miss you love

Jag lever. Bara så att ni vet. Men jag orkar inte uppdatera er om helgen. Den var lugn, nykter och mysig helt enkelt. Precis det där som jag vanligtvis hatar. Men ibland behöver man väl det också, antar jag!

Check my brain

Måste bara påpeka en sak. Fy helvete vad utvilad jag är! Vaknade fan innan klockan ringde. Och nu sitter jag här, en timme kvar innan jag ska gå hemifrån. Har aldrig någonsin i skoltidens historia haft en hel jävla timme på mig att göra mig iordning. Det här med att somna innan tolv kanske man skulle fortsätta med..

The damn thing gone wild

Ram Jam - Black Betty


Meat Loaf & Cher - Dead Ringer For Love


The Strokes - Last Nite


Fredagsfavoriter! Älskar att börja morgonen med att lyssna på de här tre ovan. Speciellt den här morgonen, för helgen har aldrig varit mer efterlängtad än nu.

We do celebrate fridays

Fredag imorgon. Och helvete vad underbart det känns! Sovmorgon, en lektion där jag endast ska skriva en krönika - vilket jag för övrigt älskar att göra och sen home sweet home. Och inte allt för lång tid efter att jag äntrat House of Klemetz så dyker Micke upp. Snart äre fredagsmys!


Where's your head at?

Avslutade nyss min middag. Det blev.. trumvirvel.. spagetti! Pappa skulle döda mig om han visste vad jag åt då han igår kväll sa åt mig att laga en ordentlig middag när han var borta. Hell no. Sånt sysslar jag inte med. Spagetti är gott och mättande precis som det är! Blev även en tävling mellan mig och bror om vem som kunde rapa högst och längst. Jag lyckades rapa högst, men längst stod den andra fule fan för.

För tillfället sitter jag och garvar i min ensamhet. Lyssnar på Basshunters senaste platta - var tvungen att höra hur den lät. För det första är det djävulskt dålig musik, alltså verkligen så jävla B det kan bli. Och dessutom är snubben så fruktansvärt dålig på engelska att bara det i sig blir en skrattfest. Hur i helvete kunde han få göra ytterligare en platta?!

Nu blir det en promenix hem till mamsen. Glömde lite prylar där som jag måste ha.

Here's what I would call love



Tog mig igenom fyra nya album under gårdagen. Och ALLA var mer eller mindre bra, vilket alltid är lika jävla härligt! Mustasch senaste var utan tvekan det största happypill-et. Jag har inte varit något vidare fan tidigare, men fy fuck så bra det var. Där The Man The Myth The Wreck, The Audience Is Listening, I'm Frustrated och Lonely var helt sjuka solklara favoriter. Helvete vad det ska lyssnas på den där plattan framöver.

Även Paramores nya var riktigt bra. Vilket jag också hade förväntat mig. Framför allt Brick By Boring Brick var grym, riktig live-låt.

AFIs platta diggade jag också, även om den inte var så speciell. Och Kate Voegeles A Fine Mess som jag inte lyssnat igenom ännu hamnade på plus-sidan! Där Lift Me Up, som spelades i söndagens One Tree Hill-avsnitt kommer ljuda ur högtalarna många gånger.


RSS 2.0