We're the kids

Hemkommen till Södertälje efter en grym helg, precis som vanligt. Fredagen spenderades framför TVn med Sandra. Det var 27 Dresses, Idol, Flashforward, en jävla massa prat och skratt + chips och cola. Lugnet var välbehövligt med tanke på att vi dagen efter åkte till Karlskoga för att leka! Var Bodaborg som stod på schemat och att säga att det var kul är en underdrift. Okej att vi inte ska prata om hur många banor vi faktiskt klarade av, men att se Sandra, Nisse, Micke och mig verkligen leva oss in i rollen som tjuvar är något utöver det vanliga! Koderna 4951, 5153 och 3057 är förevigt inpräntade i mitt huvud. Var en hel drös med skratt och skrik som ljöd från våra munnar. Efter många timmars lekande kastade vi oss in i bilen för att åka hem igen. Efter att Sandra och Nisse hämtat upp sina prylar vaknade vi alla till liv igen och åkte hem till Micke för fix och förkrök.

Sen var det fest, till allas stora lycka. Och efter ett tag lyckades vi även charma in oss så pass mycket att vi fick styra över musiken. Precis som det ska vara, alltså! Många öl senare bar det av hem. Vissa mådde helt enkelt bättre än andra, och inte var det jag som mådde dåligt i alla fall!

Vår bakis-söndag var ganska mycket som den brukar. Lämnade sängen när det började mörkna, kollade på fotboll (som till Mickes stora lycka slutade med att Djurgården är kvar i Allsvenskan), proppade i oss kebab och fick finbesök i form av Nisse och Sandra. Vi alla satt sen tysta i en timme under One Tree Hill. Det var precis som det brukar alltså! Fruktansvärt rolig helg, men jag är inte förvånad.

[Kommentarer ]

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0