A light in a darkened world

Jag har så fruktansvärt tråkigt. Okej att jag kan vara sjuk någon, max två dagar utan att få panik. Men nu börjar det närma sig en vecka - och jag har inte gjort ett smack. Jag har bara vandrat runt hemma och vardagsmotionerat mellan soffan, sängen och toan. Låter ju.. kul. Jag lovar att jag har sett varenda jävla repris av varenda jävla program - två gånger dessutom! Och inte är det några bloggar som uppdateras dessutom. Varför? Jo, för att alla andra gör vettiga och roliga saker..

Lekte lite med Looklet, för det finns ju verkligen inget annat att göra. Och insåg hur jävla gärna jag vill ha sommar. Eller i alla fall lite vår skulle det kunna bjudas på. Jag är inte gjord för höst. Och jag är defintivt inte gjord för vinter. Fy fuck.


Smash Mouth - All Star

[Kommentarer ]
Postat av: Josie

Nej lägg av, du har ju mej! Jag gör lika lite som dej ju, förutom att jag vardagsmotionerar mellan soffan och toaletten istället. Fyfan vad det här suger, jag var less efter 1 dag och nu har det gått 3. Och penicillin i 10 dagar på det här också, well at least I´m going to get well now! :P Om 2-3 dagar :@

2009-11-19 @ 16:33:56
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Josie

Åh då kanske det inte dröjer alltför länge innan den kommer till Sverige efter februari då, om vi har tur :DEftersom jag ahr så mycket fritid nu hittade jag ett par trosor på Ginas hemsida som du säkert skulle gilla, det är en fet döskalle på dem och finns i rött och svart :Dhttps://www.ginatricot.com/#/product/28194376Vet inte om länken funkar men.

2009-11-19 @ 17:39:19
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Josie

Jag visste att du skulle gilla dem :D Hottish var dom. Gör så, för du bör ha dem ;)

2009-11-19 @ 21:39:26
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: rebecca

Fyfan, man blir så jävla arg när allt går i repris hela tiden när man är sjuk! Det finns sjukt mycket att välja mellan men tv väljer att visa nåt gammalt skit om och om igen istället.Btw, vill du ha sällskap nån dag så slå mig en pling!

2009-11-19 @ 22:13:47
URL: http://daddywontbehometonight.blogg.se/
Postat av: Malin

Vilken jäkla hottie!!

2009-11-24 @ 18:08:32
URL: http://lunsan.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0