Jag varnar känsliga läsareJa, nu kanske ni undrar varför i helvete jag publicerar den här bilden? Bra fråga. Men ärligt talat så är jag så sjukt sugen på en lugg á la Nicole Richie och behöver hjälp. Jag har ju en virvel som absolut ingen kan gå miste om. Den är som Amy Diamond - den kan ha sina charmiga stunder men egentligen hatar jag den. Anyways. Ni som kan er grej och har lite koll på det här med hår. Är det fullkomligt omöjligt för mig att ha en raklugg? Fungerar det inte ens om jag plattar ner virveln som en tok?

[Kommentarer ]
Postat av: Betty

Jag har också en virvel och klippte en liknande lugg som Nicole för nått år sedan men det funka inte så bra för mig dock. Luggen la sig liksom aldrig. Men när den väl låg still och jag inte rörde för mkt på huvudet hehe så var det ju skitsnyggt:) Men att döma av bilden så tror jag nog att det skulle bli lite problematiskt för dig med lugg, även om du använder plattång.

2009-03-07 @ 23:22:10
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Josefine

Jag har också en virvel (såklart), men jag har lugg iaf. Med plattång funkar det! Så go for it tycker jag

2009-03-08 @ 14:14:48
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: hotchicas

fan va cool blogg du har:) gå in på våran och kommentera!

2009-03-08 @ 14:35:49
URL: http://hotchicas.blogg.se/
Postat av: jen

varje gång du duschat så ska du he ner den så som du vill ha dden & sen sätta fast med hårspännen & spraya den, & om du gör så varje gång så brukar virveln inte bli lika synbar o såååå :)

2009-03-08 @ 16:30:14
URL: http://partietraumatic.blogg.se/
Postat av: thilda

jag hade precis samma problem som du, men klippte lugg ändå. bara du plattar den och har kanske nån produkt som gör håret rakt så ska den nog hålla!

2009-03-09 @ 17:07:03
URL: http://thildss.blogg.se/
Postat av: emelie

tänker på när min mamma hade lugg som liten, den stod åt alla håll! men å andra sidan hade hon ju ingen plattång. men om du plattar som en tok borde det funka, i alla fall för ett tag :)

2009-03-14 @ 11:15:25
URL: http://huntingforwitches.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0