No one sleeps when I'm awake

Blir inte så jävla mycket bloggning när jag är i Eskilstuna, fast jag antar att det är förståeligt. Men nu under tiden Micke håller på och testar sina nyårskläder så passade jag på. Av den enkla anledningen att det här kommer att bli mitt sista inlägg. För i år.

Igår var jag, Micke, Nils-Robin och Sandra i Västerås för att käka och kolla bio. Maten var något så fruktansvärt god så det var munorgasm från början till slut. Mums, fläskfilé in my heart. Satan vad jag älskar det. Sedan var det Avatar som stod på schemat. Tråkigt nog fanns inte 3D, så vi fick se vanlig version. Filmen var riktigt bra, det var den. Men jag hade verkligen velat se i 3D, för nu gick man miste om så många häftiga effekter som inte blev lika bra i vanlig version. Filmen slutade runt tolv och jag var skapligt trött kan man väl säga. Det där med att kolla på film är en funktion som inte finns i min kropp. Jag blir alltid så jävla trött.

Om jag var trött på kvällen så var det fan inget emot hur trött jag var imorse. Vi hade ställt klockan på 09:15 för att vara på stan när affärerna öppnade så att vi skulle hinna med allt som behövdes hinnas med idag. Vilket var och är en jävla massa grejer. Lunkade runt i varenda jävla affär inne i Eskilstuna och på Tuna Park tillsammans med Micke, Nils-Robin och Sandra. Tanken var att vi skulle köpa nyårskläder. Jag och Sandra kom hem tomhänta på den fronten. Jättekul, humöret var inte på topp kan jag ju säga. Jag tänker gå naken på nyår. Däremot kom jag hem med en "välbehövlig" oversize kofta och en ännu mer välbehövlig fickplunta.

Snart ska vi åka och hämta bräda och sånna där grejer hemma hos mig. Imorgon bär det nämligen av till Vemdalen tillsammans med ett gäng härliga människor. Jag ska tydligen åka snowboard och bli förbannad och göra mig illa. Och då ska ni alla veta att jag ALDRIG i hela mitt liv ens stått på varken ett par skidor eller en snowboard. Lär ju gå.. jävligt finfint. Men roligt ska det bli. Som fa-an. Stannar över nyår och det börjar mer likna en suparresa än en skidresa. Jag som hatar snö och älskar öl klagar inte.

Gott nytt år, fuckers.


Rock around with Ollie Vee

Nyss hemkommen. Buddy Holly-biljetten som jag fick igår skulle användas idag. Jag, mamma, hennes sambo och brorsan var på Göta Lejon och såg musikalen tidigare under dagen. Ni kanske inte visste det, men jag älskar musikaler, av någon anledning. Och herre jävlar säger jag bara. Inte nog med att Brolle är så jävla het att man skulle kunna smälta på plats så var det sinnessjukt bra. Det var rock 'n' roll så det räckte och blev över. Tack för den julklappen mamma!

Nu ska jag snart bli upphämtad av Micke, eftersom att inga jävla tåg går till Eskilstuna vid den här tiden. Så jävla sämst. See ya fuckers.


Let's kick off


Putting holes in happiness

Jag skulle ljuga om jag sa att jag njöt av min hemmakväll. Fy fan så värdelöst och långtråkigt det är att bara sitta hemma. Jag må vara min egen bästa vän, men inte ens jag kommer överens med mig själv särskilt bra ikväll.


You beat me black and blue

Äntligen är denna helvetesjul över. Firar som vanligt, år ut och år in; tvådagars. Först hos pappa och sen hos mamma eller tvärtom. Har varit runt på alla möjliga ställen och ätit äcklig julmat som man blir övermätt av. Och sen petat i mig efterätt efter efterätt som alltid ska serveras. Varför tackar jag inte bara nej?

Har fått en hel drös med julklappar, som jag tackar, bugar och bockar för. Peace & Love-biljett, Buddy Holly-biljett, Skullcandy-hörlurar, Kat von D:s bok High Voltage Tattoo, Nikki Sixx bok Heroine Diaries, One Tree Hill säsong 1, pengar, kläder, smink och annat småtjaffs. Tycker verkligen inte om julen, skulle kunna stå över alla julklappar även om jag är extremt glad över dem.

Inviger för övrigt mina Skullcandy-lurar just nu. Skönt att ha några andra än ett par trasiga Koss som mördat mina öron. Lyssnar på arg musik på högsta volym. För ja, inte nog med att jag hatar julen så är det här en jävligt jobbig kväll. Har gått runt med gråten i halsen de senaste två timmarna, velat mellan olika tankar och alternativ. Inte för att jag kommer någonstans med mina funderingar mer än att orsaka ännu värre skada. Vill bara slå mig själv hårt och svimma av för en kort stund. Klarar inte av att vara själv med ord som bara dunkar i huvudet.

Inte nog med all jävla misär så fungerar det inte att synkronisera min iPod. Känns ju jävligt kul.

Do they know it's christmas?

Jag tycker inte det minsta om julen. Jag fullkomligt hatar att köpa julklappar, för man gör ju det bara för att man måste - inte för att man vill. Men jag blev så satans jävla nöjd med det jag köpte till brorsan att jag var tvungen att släppa lös mitt kreativa monster när jag skulle slå in det. Klarar inte av att ge bort julklappar/presenter som är tråkigt/fult inslagna.

Nu har jag alla julklappar, så jag är väl typ redo för julen.


You don't really want to stay

Nu har jag blivit slagen lite för många gånger på betapet, känns inte alls lika roligt längre. Jag är för trött för att skapa längre ord än hej, el, en, säl och så vidare. Blir nog sängen ganska snart skulle jag tro. Gäspar som aldrig förr och skulle behöva tandpetare för att hålla ögonen fullständigt öppna. En stor säng med ett mysigt täcke lockar betydligt mer än att sitta här i soffan och kämpa för att hålla mig vaken.

Imorgon ska en jävla massa saker hinnas med så vore ju kanske en fördel att komma upp skapligt. Och med skapligt menar jag självklart innan två. Allt annat vore ju galet. Har man lov så ska man få sova, hur jävla länge man vill - och jag sover aldrig längre än till två. Nej om man bara kunde få lite sällskap med sig till sängen nu i form av en halvnaken, eller varför inte helt naken Micke så hade allt varit perfekt.

All I want for christmas is you

Jag och pappa hade båda saliv hängande från mungiporna när en Chrysler 300C parkerade bredvid oss. Den är ju bara för jävla snygg. Och för jävla fet.


Party like a rockstar

Lördagen kan sammanfattas såhär. Jag var D R U N K med stora bokstäver. Och jag hade fruktansvärt roligt, precis som alltid. Jag väljer att bortse från det som var mindre roligt för när man är så full att man tycker att det känns okej att ha någon annans fingrar nere i halva halsen, då är det minnesvärt.


A little more for little you

Jag har en sak att bekänna, jag älskar rock 'n' roll. Fast det visste ni ju redan. Men jag menar riktigt old school-rock 'n' roll. Och jag älskar när det görs covers på moderna låtar i en riktig rock 'n' roll-version, det är ett riktigt coolt koncept. Inte nog med att Dick Brave gjort riktigt bra covers så har nu även tyska bandet The Baseballs gjort det. Deras platta Strike! är fruktansvärt bra och jävlar vad underbart det är att kunna sjunga med i varenda låt utan att ens ha lyssnat på skivan tidigare.


If you're wondering if I want you to

Internet har inte fungerat sen jag kom hem. Hela min tillvaro har gått i spillror. Nästan faktiskt. Inget Spotify, inget bloggande, inget läsande av bloggar, inget msn, inget slötittande på alla hemsidor och inget Facebook. Me no like. Gick till och med och la mig tidigare igår just av den enkla anledningen att internet inte fungerade. Men på något sätt lyckades jag få igång det för några minuter sen och det fungerar än så länge felfritt!

Idag var det julavslutning, äntligen. Den var väl typ lika tråkig som vanligt. Efteråt drog vi till Forum och käkade + letade julklappar med Oliver. Det gick som det gick och jag kom inte hem med något. Istället spenderade jag och oliven en jävla massa tid smygläsandes och asgarvandes åt roliga böcker. Ska snart åka iväg igen med pappa och leta. Fan vad svårt det ska vara! Jag har två kvar och den till brorsan är svårare än svårast. Arg.

Helgens bravader hamnar i ett inlägg senare, håll ut kära vänner.

This is the day

Ny musikupptäckt: The Moxy, och de är riktigt jävla bra.


My love's a revolver, my sex is a killer

Sista natten jag spenderar i min egen säng.


Die motherfucker die

Jag kom knappt hem från skolan idag. Allt på grund av snön som totalblockerat vägarna och fuckat upp hela jävla pendeltågssystemet. Felet kommer förmodligen inte vara åtgärdat imorgon heller så lär väl bli den tredje raka förseningen till skolan nu. Fuck off and die SL och all jävla snö.


I will hunt you down


Bret Michaels - Every Rose Has Its Thorn

Håller på och pluggar ikapp allt jag missat för tillfället. Känns stressigt och jävligt jobbigt. Tar en snabb paus i pluggandet för att få skriva blogg och sen bär det av till duschen innan Paradise Hotel börjar. Åh, det är så jävla spännande just nu. Man vill ju bara se alla avsnitt på en gång eller hoppa in i tv:n med motorsåg i högsta hugg och jaga Rami. Blir nog sängen ganska så snabbt efter PH, sömn känns som något jag har bortprioriterat ganska så mycket den här veckan. Eller jag har snarare inte haft förmågan att somna..

Vad jag känner att jag skulle behöva för tillfället? Ett fett duntäcke, 2kg godis, is-té och sällskap av min dude. Har jag något av det här i soffan? Nej, skulle inte tro det va.

Give me a boost

Har i princip inte gjort någonting alls i skolan idag. Bara segat runt och bestämt mig för vem jag ska intervjua i mitt slutprojekt till journalistiken samt skrivit ner frågorna. Hann med att lyssna igenom några nya album också. Listan på album från 2009 som jag inte lyssnat igenom ännu är oändlig, believe me. En lista över all jävla skit som jag måste skriva klart i skolan knåpade jag dessutom ihop.

Fick sluta tidigare så jag hann gå förbi Pressbyrån och köpa med mig Vitamin Water. Något nytt som såg så jävla intressant och gott ut. Ja, jag är en jävla nörd när det kommer till att testa olika slags drycker. Testade en med hallon-äpple smak och mummms. Go fuck yourself Vitamin Wells, säger jag bara!


On the wrong side of town

Gårdagen var inte bara skit. Även om jag dock hatar snö och all den halka den medför, så kan skiten orsaka en jävla massa skratt. Och ja, det är jag som först inte kommer någonstans och sen glider lite stiligt nerför backen. Skrattade så jag grät.


With a very bad man between her thighs

Småtittar lite på Bridget Jones samtidigt som jag gör annat. Hon är ju för jävla underbar. Funderar på att förflytta mig till sängen istället och avsluta dagen. Fick fyra timmars sömn under gårdagens natt och jag skulle önska lite fler inatt, tack. Får plocka med mig Marilyn Manson-boken som är lika jävla fisljummen som för 100 sidor sedan. Hade hoppats på lite mer från Neil Strauss, men besvikelsen blir bara tyngre och tyngre. Dessvärre kan jag inte sluta, man måste ju läsa klart en bok - det anser i alla fall jag.


2 of my current favourites:

30 Seconds to Mars - This is War


Aiden - Scavengers of the Damned

Nervous breakdown

Min värdelösa hemfärd från skolan såg ut ungefär såhär:
1. Bussjäveln från Järlahallen är försenad, självklart
2. Bussjäveln kör så sakta det bara går, jag kommer alldeles försent till tuben. Gasa för i helvete
3. Missar tåget till Södertälje med en minut (alla andra tåg var försenade, men inte mitt, självklart)
4. Nästa tåg är 10 minuter försenat
5. Tåget kör saktare än vad jag trodde var möjligt, blir ännu mer försenat
6. Helvetes-jävla-fitt-tåget tas ur trafik i Tumba och jag måste byta
7. Bussen från Östertälje hem till mig är försenad, precis som alltid
8. Och som pricken över äckel-i:et ska busschauffören vara "snäll" och vänta in nästa tåg. Inga jävla julklappar till dig, för det där kallar jag inte snällt

Welcome to the show

För att jag behöver bli påmind om att livet inte suger så jävla hårt som det verkar.







Send me an angel

Godmorgon. Har sovit så jävla djupt under natten att inte ens 10 timmar hjälpte för att jag skulle känna mig utvilad. Men det var skönt att kunna vakna upp och se att det är ljust ute. Har bara en lektion idag, precis som varje jävla måndag. Matte dessutom, mellan 14:20-15:20. Känns jättevärt, verkligen. Nu ska jag klä på mig, måla på ansiktet och sen bege mig ut i snön. För ja, det snöar. Och inte så lite heller. Fan vad jag hatar vintern. Vill bara gå och gömma mig och inte komma ut förän det är minst 18 grader och sol ute.


Tripping down the Freeway

Har tagit mig kragen och smått börjat rensa upp på rummet hemma hos pappa. Mestadels för att jag vill hitta min ring som varit borta i över en vecka nu. Panik. Och sen kanske för att det ser ut som ett dårhus här. Har lyckats kasta en massa väskor som jag aldrig använder och hängt upp alla kläder på stången.

Bland mina väskor låg det här skärpet. Jag har absolut inget minne av att jag har köpt eller fått det. Men tro mig när jag säger att jag blev l y c k l i g när jag hittade det. Fy helvete vad fett det är.


Hollywood whore


Justify

Micke försöker göra mig avundsjuk genom att påpeka att det är en Liverpool-match på tv. Han tror på fullaste allvar att jag vill se den, bara för att få se Steven Gerrard. Men jag ser Steven Gerrard alldeles utmärkt från min egen dator, via något som heter Google. Och jag ser mycket Gerrard. Jag behöver inte vänta i 20 minuter för att få en inzoomning på tvn. Jag kan zooma in bäst jag vill och vilka delar jag vill. Det du, Micke.


Hunting for witches

En ny ring har fått flytta in tillsammans med den älskade dödskallen som är på vift. Numera har jag alltså två favoriter, den senaste i form av en orm. Det är fan svårt att hitta snygga ringar utan en massa tramsiga blommor och tjafs på. Men ibland händer det..


Longing for something unreachable

Give me a festival, and I'll be your rock 'n' roll queen.


We were the kings and queens


Gravity is letting go of me tonight

Jag är hemma själv en söndag för första gången på ehh.. flera månader? Kommer i vilket fall som helst inte ihåg senast jag segade runt utan Micke en sånhär dag. Känns fruktansvärt tråkigt och konstigt.

Fredagen spenderades hemma hos Micke. Jag och Sandra lyckades med att laga mat åt våra dudes under skrik och skratt. Sedan avnjöts den framför Idol-finalen. Ärligt talat brydde jag mig inte om vem som vann, men Erik gjorde vinnarlåten bäst så resultatet var värdigt! Vad som var värst var dock Eriks jävla flickvän som vägrade gå ner från scenen. Vi alla satt och skrek i soffan och bad henne gå ner. Men nej, hon stod kvar och krävde sin uppmärksamhet. Söndagens (dagens) One Tree Hill-avsnitt sågs även av den enkla anledningen att vi idag inte kommer kunna se det tillsammans. Jag och Micke låg sen vakna till sex kanske och sov till 14:40.. Fick skynda mig en aning för att hinna med tåget som gick vid fyra.

Åkte hem till Matilda som skulle bjuda på birthdayparty. Kvällen var mycket bra, men jag var tvungen att ta mig hem ganska så tidigt. Bilder kommer senare!

It's a good-good night


Greatest Hits 2009, part 7



Union Square - Making Bets In A Burning House, Joshua Radin - Simple Times, A Skylit Drive - Adelphia, Flyleaf - Memento Mori, Gotthard - Need To Believe, Plan Three - Screaming Our Sins, Hammerfall - No Sacrifice, No Victory, Bon Jovi - The Circle.

A twist in the myth

Nya bandsläpp till Peace&Love idag, inget som direkt föll mig i smaken. Har ju sagt att jag någon gång i mitt liv vill se Kent live (inte för att jag tycker om dem, det är mest för själva grejen). Men jag tvivlar på att nästa år blir den där "någon gång"-en. Sitter nog hellre med en öl i handen på campingen eller skriker mig hes i publikhavet till något annat band. Som jag längtar, det är fan helt stört.

Sitter nu framför den här dumburken och ska snart dra av mig kläderna och krypa ner under täcket i en alldeles för stor säng för att sova själv i. Kramas får jag göra med mig själv, i alla fall inatt. Imorgon sover jag hos min dude i Eskilstuna istället. Tydligen har jag och Sandra lovat krapparna att vi ska laga mat. Hur i helvete kom vi på det? Jag är värdelös på sånt. Och självklart ska även Idol-finalen ses. Det måste man ju, när man för första gången sett fram emot den.

Hinner inte till skolan imorgon. Eller jo, hinner gör jag, men måste typ vända hem igen efter ungefär en timme, vilket jag inte alls har någon större lust med. Ungdomsmottagningen ska få celebert besök av mig, Michaela. Så lite sovmorgon hinner jag med! Vilket alltid uppskattas. Alltid. Men sovmorgonen ska också innefatta en dusch och packning. Blä. Jag kommer utan tvekan att skjuta upp både duschen och packnigen till sista sekund, precis som vanligt. Att jag aldrig lär mig.. Puss och godnatt, suckers.


Run to the hills

Fick ett sms från Sandra som avslöjade att Mötley kommer till Sonisphere. Iron Maiden visste jag redan, men nu Mötley och dessutom Alice Cooper som jag upptäckte när jag klickade mig in på hemsidan. Lyckan blev ännu större när jag insåg att det var i Stockholm och att priset inte är alltför högt. Jag måste.


Damned if I do ya, damned if I don't

Någon mer än jag som hamnar i trans varje gång Dior Homme Intense-reklamen dyker upp i tv-rutan?


Secrets and regrets

Det är en Trötter som sitter i soffan med tofflor på fötterna just nu. Lyssnar igenom en massa album från året som jag inte tagit mig igenom ännu och än så länge har ett riktigt bra dykt upp med Crazy Arm, ett band jag aldrig tidigare hört. Väntar in Paradise Hotel som tråkigt nog krockar med The Real Housewives of New Jersey. Hade jävligt gärna velat se det efter den störtsköna reklamen.

Borde egentligen släpa mig in i duschen innan PH, men jag vet hur det kommer bli.. Jag kommer att sitta här fram tills att det börjar och sen hata mig själv efter programmet för att jag inte duschade innan. Vilken jävla latmask jag är alltså. Slå mig hårt för jag känner mig mest bara patetisk. Nej nu ska jag återgå till mitt musiklyssnande och slöpratande på msn.

Farewell heartless world


Don't know how to sleep alone

Imorgon börjar jag senare än vanligt, tre timmar senare än vanligt, för att vara mer exakt. Trots att jag skulle kunna sitta uppe och göra diverse saker i nån/några timmar till så tänker jag faktiskt snart bege mig till sängen. Lyckades inte riktigt med konsten att sova natten till idag, låg bara och vred på mig och hoppades på att klockan aldrig skulle ringa. Så nu ska jag och John Blund göra ett nytt försök. Har ingen bok att läsa heller, för Marilyn Mansons självbiografi har inte riktigt lyckats fånga mig och Twilight vet jag inte vart den ligger någonstans. Så jag får väl rulla tummarna fram tills systemet stängs ner.

Puss och kram fuckers, see ya!


This is what I'm up to right now


You're yes then you're no

För ovanlighetens skull har det här varit en bra skoldag. Hej och hå, vad deprimerande det där lät. Men historian bestod av att göra ett kollage med bild och text om modet på 1800-talet tillsammans med Mathilda. Och fan så sniggt (inte snyggt) det blev! Projekt och företagande gick riktigt bra faktiskt, vi fick lite klarhet i hur vi ska redovisa arbetet och så vidare. Idrotten betydde tydligen basket. Det var kul, även om jag var sämst. Kan för fan inte ens göra en lay-up och ändå vet jag mer om basket än säkerligen de flesta i min klass.

Måste börja använda kameran lite mer. Hatar att inte ha några bilder att lägga upp i bloggen. Och nu när min egen dator är ur bruk så har jag inte så mycket gamla att ta av heller.. Slänger dock upp en oldie bara för att göra det hela lite roligare. Helvete som jag saknar mitt röda hår ibland. Coolt vare!


This is a man's world

Sitter i mini-vardagsrummet på övervåningen med en kopp blåbärste och lurarna på. Laddar inför Paradise Hotel med Idol-skivan, som har några riktigt bra låtar! Har faktiskt till och med funderat ut vad jag vill ha i julklapp av mamma, nu när jag inte längre vill ha Jofama by Kenza-skinnjackan - som inte var speciellt snygg på riktigt. Har kommit på tre saker + pengar och sen är jag happy. Egentligen behöver jag inget, tycker julen är överskattad. Men jag passar på när jag får chansen!


I love you, is that ok?

Nu har jag duschat, noppat ögonbrynen, peelat ansiktet och lagt ansiktsmask, rakat bort oönskat hår och smörjt in mig med diverse produkter. Fasen vad det inte är min grej att syssla med sånt, jag tröttnar på två röda. Men nu är jag fit for fight och känner mig jävligt fräsch. Åker och hälsar på mormor en stund, det var ett tag sedan. Och sen tar jag tåget därifrån till Eskilstuna. Ska dit och väcka Micke ur hans djupsömn. Funderar på vilket sätt som är mest effektivt, om jag ska köra wet willy i örat, nypa honom i underarmen eller kasta mig på honom och skrika lite. Inte fan har jag lust att vara lugn och snäll i alla fall! Eller, det kanske är det jag borde vara?

Nu ska jag packa det sista och sen rullar bilen till Mariefred. Puss!

All in the name of rock

Den höga kvalitén som det kommer att vara i Idol-finalen kommer fan vara helt sanslös. Aldrig någonsin, de 5 senaste åren har jag verkligen sett fram emot finalen, för aldrig någonsin har TVÅ rocksnubbar tävlat i den. Det är fan för bra för att vara sant. Stand up and shout, för det här är galet.


Run to the hills

Eriks framträdande i Idol, hans version av Iron Maidens Run To The Hills var något så fruktansvärt jävla bra. Jag häpnade. Helvetes jävla skitfan vilken röst den där snubben har! There's no limit.

The weight of the world

Har lektion - naturkunskap. Verkligen inte en favorit. Skulle till och med kunna dra till med att det är det värsta ämnet som finns. Nej, okej, matte är snäppet värre! Vi ska göra en presentation om valfri del ur universum, jag valde Mars. Jättekul, oh ja! Har än så länge på lite drygt en timme skrivit 8 rader. Känner att jag har jobbat extremt hårt. Men det är ju så mycket roligare att kolla bloggar och leta bland musiken på Spotify. Oliver sitter bredvid mig och ritar planeterna i solsystemet som små smileys i Illustrator, det är också ganska mycket roligare att titta på än att skriva om Mars, som tydligen är en stenplanet.


I just don't know what to do with myself

Vet inte vad det är, men den här västen ser så jävla mysig ut. Fulsnygg, ja visst! Men åh, vad jag vill ha. Vi skulle ha många fina stunder tillsammans.


Human nature

Hade besök av en dude från en reklambyrå idag. Han var ruskigt jävla rolig. Pratade på om sitt yrke, sin väg dit, delgav roliga anekdoter, gav tips och berättade om olika roller inom reklam och pr. Allt han sa gick verkligen in och fan vad jag tog till mig av allt. Riktigt givande och sånt känns alltid så bra efteråt. Imorgon funderar jag på att ta mig till SACO-mässan (en utbildningsmässa i Älvsjö). Känner att det skulle vara nödvändigt, även om jag inte är det minsta stressad över vad jag vill göra efter gymnasiet - men man kanske kan bli lite klarare i huvudet av det!

Kollar nu på Paradise Hotel tillsammans med Louise - hoppas Andreas får stanna! Fick precis känna när mammas bebis sparkade, och tydligen har graviditeten gått så pass långt att fostret nu kan höra ljud - så jag gjorde självklart klart för lillsyrran att det är jag, Michaela, som kommer att vara favoriten. Jag hörde ingen protest, så jag tolkade det som ett ja.

This is not a love song

Sitter och väntar in mentorstiden. Stressade som ett jävla as imorse då jag snoozade 30 minuter för länge. Men jag hann - och avslutade nyss ljudreportaget. Det blev bra, lite långt kanske, men bra. Hela den här jävla dagen kommer vara ett enda långt stressmoment och jag ska i princip bara göra saker jag hatar. Isch! Nu kommer Åke, time to go.

It's only rock 'n' roll - but I like it


Hemkommen från skolan. Eller egentligen hemkommen för en stund sedan, men det var inte förän nu jag orkade logga in på bloggen. Håller på med en fet spellista över de 100 bästa låtarna från 2009 (eller rättare sagt de 100 bästa låtarna från 2009 års bästa album). Förstår inte hur jag egentligen pallar, men jag älskar listor och tyckte att det skulle vara en kul grej.

Jobbade med ljudinspelningar idag på journalistiken. Jag, Amanda och Mimi fick faktiskt fram en del bra material. Nu är det bara slutresultatet av klippningen kvar! Tydligen så har min alltid lika godhjärtade journalistik-lärare bestämt att vi börjar en kvart senare på torsdagar. Och som vi lätt kunde konstatera idag så betyder den där kvarten ganska så mycket!

The worst of me

Ligger i sängen och ska snart släcka lampan och stänga av systemet. Är fruktansvärt low, känner inte den minsta glädje för tillfället. Sängen är tom, jag tar upp mindre än halva - och inte fan finns Micke här och tar upp resterande plats. En massa tankar har snurrat i huvudet under kvällen, bara sånna där tråkiga och jobbiga som man inte vill veta av. Är inne i en svacka, det mesta känns värdelöst och jag vet fan inte vad jag ska göra för att ändra på det.

I vanliga fall skulle jag göra det enda jag vet tillfälligt botar detta: spendera pengar. Men det här är inte i vanliga fall, för det sista jag får göra nu är att spendera pengar. I alla fall inte på kläder, vilket är exakt vad mitt kort ber om att få dras på grund av. Hej och hå, cheer up emo-kid.

You can do it

Har inte varit hemma alltför länge och tänkte nu ta itu med matten. Känns inte det minsta lockande, inte det minsta kul. Men vad fan ska jag göra? Jag ligger så fruktansvärt mycket efter. Har dock kortat ner tiden till en halvtimma. Jag insåg att en timme inte skulle fungera för mig. Jag är inte gjord för att räkna matte och tänker därför inte trotsa 'naturens lag'. Drar igång världens bästa Spotify-spellista med alla favoriter i och försöker ta mig igenom i alla fall tre tal. I can do it, I can do it!

Greatest Hits 2009, part 6



Dead By Sunrise - Out Of Ashes, Bell X1 - Blue Lights On The Runway, Concrete Society - Diesel And Bones, Madina Lake - Attics To Eden, The Used - Artwork, John Mayer - Battle Studies, White Lies - To Lose My Life, Daughtry - Leave This Town.

Take 'em all out

God morgon! Ligger i sängen och har precis avslutat min snoozning på 40 minuter. Nu är det en timme kvar innan jag beger mig ut och till skolan. Innan dess kanske jag borde hinna med en tur till duschen. Alla våra lektioner har blivit flyttade idag. Jag börjar alltså 13:50 och slutar 18:00. Vill inte tänka på hur drygt det kommer kännas att vara i skolan vid den tiden. Sen är det bara raka vägen hem och hårdräkna matte! För ja, idag kommer jag inte undan. Minst en timme ska jag sitta.

Helgen har jag inte berättat om, men jag orkar inte heller. Inte för att den var tråkig eller så, för det är den aldrig! Kortfattat så var vi 6 personer som såg Luftslottet som sprängdes i fredags. Och den var riktigt jävla bra. Jag är fortfarande lika kär i Lisbeth Salander som tidigare. Lördagen bestod av öl och tidig hemgång. Söndagen bestod av kebab, en jävla massa strul med tv:n och självklart besök av Sandra och Nisse.

Nej, nu kallar toaletten. Håller på att kissa på mig och det vore inte så kul att starta dagen med det faktiskt!


RSS 2.0