it's not what good girls do

ibland skrämmer jag mig själv. som idag tex. jag lyssnar på tvättäkta mainstream-musik. inte bara mainstream (för det kan man ju göra ibland), utan tvättäkta. det händer i princip ALDRIG. jag poppar för tillfället pink ur högtalarna på datorn. alltså, den är bra. och den sätter sig, direkt. dessutom kan jag leka att jag spelar in en musikvideo när jag lyssnar på den. jag vet inte om ni brukar göra det. men jag brukar. ibland. jag känner mig asball. det är en känsla jag känner mig tillfreds med. jag skulle föredra att alltid känna så. sen har den här i kissed a girl-låten med katy perry nästlat sig fast i min hjärna. den är lite småporrig. eller inte. allt jag vet är att den spelas på rix fm. extremt porrigt


[Kommentarer ]
Postat av: Josie

Jag gillar också I kissed a girl, tss

2008-08-17 @ 14:46:36
URL: http://thejosie.devote.se
Postat av: emma

jag fattar inte dealen med texten på I kissed a girl, men den svänger somfan. och det där med att göra musikvideos, så tänker jag fan JÄMT nästan ^^ speciellt när jag är själv. typ tittar ut genom bilrutan, eller lägger mig i sängen och ser miserabel ut XD hahaha

2008-08-17 @ 15:33:23
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: a.k

Jag brukar också leka att jag spelar in min egna musikvideo! ^^

Och bara för att musik är mainstream betyder det inte att det är en synd att lyssna på den. Att lyssna på kommersiell skitmusik är dock en synd! i min värld iallafall (a)

2008-08-17 @ 16:24:48
URL: http://decibel.webblogg.se/
Postat av: Hannah

Jag brukar också låtsas att jag gör musikvideor ibland, speciellt när jag lyssnar på "American boy", haha... inte alls min typ av musik, egentligen.

2008-08-17 @ 16:28:47
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Melissa

hahah OMG trodde jag var den enda men jag brukar oxå låtsas att jag gör musikvideor, spec när jag e ensam hemma o lyssnar på musik på högvolym, askul!

2008-08-17 @ 17:09:01
URL: http://meli.blogg.se/
Postat av: Lena

båda dom låtarna är så bra ju!

2008-08-28 @ 16:35:43
URL: http://lenaasvanberg.blogg.se/

What did you want to say?

Name:
VIP?

E-mail: (won't be published)

URL/blog:


Words:

Trackback
RSS 2.0